دستگاههای pos هم از خریدار کارمزد دریافت میشه؟ مثلا 60 میلیون با pos پرداخت کنی کارمزدش چقدره؟
Printable View
دستگاههای pos هم از خریدار کارمزد دریافت میشه؟ مثلا 60 میلیون با pos پرداخت کنی کارمزدش چقدره؟
دوستان، این وام های کم بهره ای هست که بعضی از این موسسات میدن
مثلا 10 میلیون میذاری بعدش 20 میلیون وام میدن با بهره کم
اینا چجوریاس؟
بهره هاش که خیلی کمه. چجوری میشه؟؟
بعد موسسه ای هست که بدون چک کارمند دولتی و این چیزا همچین وامی بده؟
یه ماشین عوض کنیم :n10:
کی میگه ملت رایگانه؟؟پس اون 5000 تومن که اول کار میدهی چیه؟نقل قول:
رمز یکبار مصرف هست برای اون میگیرننقل قول:
الان بانک دی که سود 22% با همون شرایطی که دوستان گفتن میده،تو محاسبه سود چطوری میده؟مثلا اگه بعد 45 روز بریم مقداری از سپرده رو برداریم،برای 15 روز باقیمانه محایبه سودش چطوری هست؟بروش روزشما یا ...؟
آیا بانک دیگه ایم هست که شرایطش بهتر از بانک دی باشه؟مثلا سود بیشتر یا امکان واریز یا برداشت بدون مراجعه به بانک؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس رایگان نیست!!!چرا همدیگه را به اشتباه میندازیم!!!وقتی 5000 تومن میدهی رایگان حساب نمیشه
درضمن جدیدا همین بانک مضخرف ملت بابت برداشت در شعب غیر از شعب افتتاح کننده حساب!!!ازتون کارمزد میگیره!!!!همون کاری که بانکهای مضخرفی مثل صادرات میکنه!!!
اون 5 تومنه برای رمز یاب هست که روی سیم کارتت فعال میشه بستگی به شعبه داره ولی فعالسازی اینترنت بانک رایگانه اون دستوری هست که از اول مهر به بانک ملت سایر شعبه ها داده شده حتما برای ورود باید رمز یک بار مصرف داشته باشی اگه آشنا داشته باشی میتونی ندی.برداشت از شعبه ای به غیر از شعبه خودت کارمزد میگیرن؟چقدره؟نقل قول:
500 تومن کارمزد داره...
اینترنت بانک که معلومه رایگانه...اگه منظورت ازرمز یاب OTP هست که اون فکرکنم 20-20 تومنه
نه همون OTPکه از طریق USSD هست سخت افزاری بیشتره حدودا 40 تومن.من همون USSDرو فعال کردم 5 تومن بودنقل قول:
موسسه مهر بیشترین و بهترین شرایط رو در بین این نوع وامها دارهنقل قول:
مثلا در طرح مهر 3 شما 10م چهار ماه بزاری بعدش میتونی یه وام 10م بگیری 24 ماهه اقساط 14 درصد
یا 8م بگیری با اقساط 30ماهه 15 درصد یا 6.7م بگیری 36 ماهه 15 درصد کلا هر جور بخوای بهیت میدن
سود این وامها از 4 درصد تا 15 درصد بستگی به طرح ها فرق میکنه ولی با حساب اون پولی که خوابوندی حدود همون 24 درصد برات آب میخوره
ضامن هم تا 15م یک نفر کافیه فرقی هم نمیکنه کارمند باشه یا کاسب
حق باشماست من اشتباه گفتم. اما به هر حال فعلا فعال کردن یکبار رمز همراه ملت الزامی نیست و فقط کسانی که بالای 6 میلیون تومن پول جابجا می کنن حتما باید با پرداخت 5 هزار فعالش کنن. توی بقیه موارد به سلیقه مشتری بستگی داره مثلا می تونه با ثبت نام برای یکبار رمز. تغییر رمز ، حواله سحابی یا ... دیگر رو منوط به یکبار رمز همراه کنهنقل قول:
من ده میلیون پول دارم میخوام شرایطی باشه که با پول خودم 20 میلیون بشه وام بگیرم کدوم بانک سود کمتر یا با سپرده گذاری بشه این وام رو گرفت مثلا شش ماه پول رو بخوابونی بعد بهت 10 وام بدن پول خودتم بتونی برداشت کنی کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
درود
از دوستان کسی با همراه بانک بانک رفاه کار کرده و جواب داده؟
سلام بنده به عنوان ضمانت برای شخصی چک داده ام،و یک فقره چک به عنوان تضمین دریافت کرده ام ، از طرفی جند فقره جک دیگر ایشان هم به طریقی به دست من رسیده است.
فرد مذبور متواری است و بانک چک ضمانت من رو تهدید به برگشت زدن میکنه (هنوز نزده )
آیا من میتونم چکی که برای تضمین ازش گرفتم (تاریخش گذشته ) رو برگشت بزنم ؟(با توجه به اینکه هنوز چکم برگشت نخورده )اون چک های دیگه رو چی؟(با وجود اینکه کل مبلغ چک ها بیش از طلب من میشود ؟
دوستان جنله حقوقی برام مهمه پس لطفا دوستانی که از جنبه حقوقی مطلعن جواب بدن
با تشکر از لطفتون:n16:
آیا برای انتقال پول با گوشی باید در همه بانکها حساب داشته باشم و نرم افزار همه بانکها را گوشیم نصب کنم؟
مثلاً
وقتی من در بانک ملی حساب دارم و نرم افزارش را روی گوشیم دارم و فردی که میخواهم با گوشی به حسابش پول بریزم حساب بانک پاسارگاد دارد!
اگه شناسه شبای اون حساب رو داشته باشید فک کنم میشهنقل قول:
اول باید برین شعبه همراه بانک رو فعال کنید یعنی حسابتون متصل بشه بهش.بعدش هم میتونی کارت به کارت هم حواله بین بانکی مثلا با شبای حساب اون طرف در بانک پاسارگاد واریز کنی و هم بانک ملی به ملینقل قول:
به غیر از کارت به کارت بقیه حواله هزینه ای نداره
شما می تونید هر چکی رو که تاریخش رسیده یا گذشته و موجودی نداره برگشت بزنید.نقل قول:
تا اونجایی که من می دونم فقط چکهای روز بلا محل جنبه کیفری دارن و چکهای تضمین فقط جنبه مسئولیت مدنی دارن و مجازات نداره
دوست عزیزنقل قول:
6میلیون نیست
برای 3میلیون بیشتر باید این قابلیت فعال بشه
وام 5 میلیونی فوری کدوم بانک / موسسه / صندوق میده ؟ سودش اصلن مهم نیست فقط نهایت 1 هفته ای بده یا کمتر
حرف شما معتبره یا نوشته خود سایت ملتنقل قول:
مشتري گرامي : به منظور ارتقاء امنيت در استفاده از خدمات سامانه بانکداري اينترنتي از تاريخ 01/07/93 انجام انواع حواله اينترنتي بيش از شصت ميليون ريال از داخل کشور و انجام حواله از خارج از کشور صرفاً با بکارگيري يکبار رمز (OTP/Mobile OTP) مقدور ميباشد. به اين منظور جهت استفاده از يکبار رمز همراه(Mobile OTP) در منوي جاري نسبت به فعالسازي آن اقدام و يا در صورت تمايل به دريافت دستگاه توليد يکبار رمز (OTP)به شعب بانک مراجعه فرمائيد.
من منظورم برای پایای بود وگرنه حواله اینترنتی اطلاعی ندارم
توی سایت نوشته انواع حواله یعنی چه ملت به ملت چه پایا
مگه چه فرقی دارن؟!نقل قول:
من آخرش نفهمیدم که این رمز یکبار مصرف واس چیه؟! :n02:
مال گوشی؟ چ کارایی میشه کرد؟
هر کاری تو خدماتش انجام میدیم تو سایتش تو گوشی هم میشه کرد یعنی؟
در بانک ملی رمزیکبار مصرف برای امنیت بیشترهس!!!نه که ماشالله چقدر سایتشون کامله!!!
پول واسه اون دستگاه نده اکثر مواقع هم سیستمشون قطعه.توروزهای تعطیل وشب هم روش حساب نکن .اون موقعی که قیمتش 16 تومن بود گرفته بودم الان دیگه ازاین سیستم استفاده نمیکنم اخه وقتی بانکایی مث پاسارگدوسامان هستن کی سمت این بانکای دولتی با سیستم های 50سال پیششون میره!!!
نه روی گوشی غیرقابل استفاده هست چونکه به احتمال خیلی زیاد سایتش بالا نمیاد!!!البته یه سیتم جدید فعال کردن که با کد ussd میشه رمز گرفت ووارد سایت شد که اونم یه هزینه ای داره که نمیدونم واستفاده هم نکردم.
قسمت خدماتش آفلاین هست ویه دوره زمانی خاصی داره که اپدیت میشه اون قیمت اینترنت بانکش آنلاین واطلاعات لحظه ای رونشون میده.
اینایی که گفتم مربوط به بانک ملی بود.
کاملترین اینترنت بانک رو ملت داره
1-مبلغی که بین بانکی انتقال میتونی بدی خیلی ازبانکای دیگه بیشترهست.
2-باشماره کارت،شماره حساب،شماره شبا میتونی بین حسابات انتقال بدی که خیلی خوبه.توبانکای دیگه با شماره کارتت نمیتونی همچین کاری بکنی حتما شماره حساب میخواد.
ولی خوب طراحی ملت زیاد جالب نیست طراحی وامکانات پاسارگاد از بقیه بهتره.
سامان هم نسخه قدیمیش خوب بود حیف که حذفش کردن نسخه جدید قطعی زیاد داره ،خطای سرور میده معمولا.سایتشم دیرتر از بقیه بالامیاد.امکانات معمولی داره ولی ظاهرش مدرن تر هست
خدمات اینترنتی که هر بانکی میده مثلا ملی اومده کارت به کارت و پرداخت قبض و شارژ کردهنقل قول:
ولی تو اینترنت بانک افتتاح حساب داره انتقال وجه پایا=سانتا-ککارت به کارت و...........
این یکبار رمز همون دستگاه برای ورود به اینترنت بانک هست
بانک ملی شب و روز تعطیل اینترنت بانکش غیرفعاله؟نقل قول:
سپه هم ساعت 12 شب اینترنت بانکشو قفل میکنه
اینترنت بانک ملی آفلاین هست؟
پاسارگاد فقط تو زمینه چک و ارز تو اینترنت بانکش آفلاینه که البته درخواست رو بدی حداکثر فردا اول ساعت کار تایید میشه
ببین دوست عزیز بانک ملت از دو طریق یکبار رمز میده 1- از طریق سخت افزاری یعنی دستگاه توکن 2- از طریق سیستم دیتای اپراتور موبایل ussdنقل قول:
در روش اول باید پول دستگاه بدی و در روش دوم شما از طریق هر موبایلی با هر مشخصات با گرفتن کد ستاره 712 مربع می تونی از طریق گزینه یکبار رمز ، رمز بگیری که به این میگیم یکبار رمز همراه . اما کاربرد هاش بعضی اجباری و بعضی اختیاری.
مثلا شما می تونی توی تنظیمات یکبار رمز برای وارد شدن به سایت یا تغییر رمز یکبار رمز رو فعال کنی که در این صورت وقتی می خواهی به سایت اینترنتی وارد بشی علاوه بر وارد رمز از موبایلت یکبار رمز رو هم بگیری و در قسمت پایینی یعنی یکبار رمز (براي دارندگان يکبار رمز) وارد کنی و بدون اون رمز که فقط روی موبایل شما میاد نمی تونی وارد بشی
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
من این دو تا موسسه را دیدم که بنظرم شرایطشون بهتر از بقیه بودنقل قول:
بانک مهر اقتصاد
موسسه نور
البته این دو تا توی زمان که پولت باید بخوابه، سود و مدت بازپرداخت تفاوتهایی با هم دارن
آیا بانک یا موسسه معتبری روزشمار بیشتر از ده درصد میده
بانک ملت
مشتري گرامي : به منظور ارتقاء امنيت در استفاده از خدمات سامانه بانکداري اينترنتي از تاريخ 93/08/01 انجام انواع حواله اينترنتي بيش از سی ميليون ريال از داخل کشور و انجام حواله از خارج از کشور صرفاً با بکارگيري يکبار رمز (OTP/Mobile OTP) مقدور ميباشد. به اين منظور جهت استفاده از يکبار رمز همراه(Mobile OTP) در منوي جاري نسبت به فعالسازي آن اقدام و يا در صورت تمايل به دريافت دستگاه توليد يکبار رمز (OTP)به شعب بانک مراجعه فرمائيد.
از كجا ميتونيم اطلاعات بيشتري به دست بياريم؟نقل قول:
شما خودت ميتوني بيشتر توضيح بدي؟
توی سایتشون یه چیزی هایی نوشته ولی بعضی مواقع گنگ هستنقل قول:
بهترین راه مراجعه حضوری به بانک و موسسه هست
در مورد شرایط بانک مهر اقتصاد تا اونجایی که من یادمه شما هر چقدر پول بزاری 4 ماه بعد یک برابر بهتون وام میده با سود 12-15 درصد و بازپرداخت 24 ماهه.به ازی هر ماه اضافه که پولتون بیشتر بخواه میتونی مبلغ وام را بیشتر کنید و یا بازپرداخت را طولانی ترکنید.برای اطلاعات بیشتر میتونید به بانک و یا سایتشون مراجعه کنید.به این طرحشون مهر3 میگن
در مورد رسالت سقف مبلغ 10 میلیون هست.هر چقدر بزاری 3 ماه بعد یک برابر بهتون به همون مقدار وام میده با سود 17 درصد و بازپرداخت 27 ماهه.به ازای هر که پولتون بیشتر بخوابه یک یک درصد سود کمتر میشه و یا بازپرداخت 9 با اضافه میشه....البته بنظر شرایط وام 5 میلیونیشون مناسب تر هست
بانک رسالت هم وام هاش بعد نیست ولی بدیش اینه که مدت بازپداخت کمه ولی کارمزد2-4 درصده
دوستان کدوم بانک بیشترین سود رو میده در حال حاضر ؟ اگر امکانش هست به تفکیک کوتاه مدت و بلند مدت بگید. حدود 30 میلیون دارم هیچ ایده ای ندارم باهاش چیکار کنم فکر کنم بذارم سپرده بهتر از هیچی باشه :n02:
والا منم مدتی دنبال این قضیه بودم همین چند مدت قبلنقل قول:
متاسفانه اوضاع اقتصادی خرابه و بانک ها همه حتی موسسات یکدست کردن سودها رو و آوردن پایین
یعنی الان همه مثلا به یکساله 22 درصد میدن
این لیستشه که عمدتا همینه
من ریختم انصارمحتوای مخفی: سودها
چون میخواستم اگه احتیاج شد بتونم پول رو بردارم بنابراین روزشمار باید میزاشتم
همه 7درصد میدن به روزشمار اما قوامین و پارسیان اگه کارت نخوای یعنی نتونی پولت رو برداشت کنی 18 درصد میدن اما اگه کارت هم بخوای که بتونی برداشت کنی هر لحظه بخوای میشه کم ترین سود یعنی 7 درصد
فرقی هم نداره چقدر بریزی
اما انصار گفت شما مبلغ خوب بریز (حداقل 10 تومن) ما همون 18 درصد میدیم بهت روزشمار با کارت
سودش هم ماهانه میاد بدون مشکل
برای 30 تا 450 ماهی میریزه به حسابت
البته اگه نیاز نداری می تونی بریزی یکساله و بیشتر
بانک مهر اقتصاد علی الحساب 22 درصد میده یعنی آخر دوره یه مقدار هم اضافه می کنه بهش
اینا وابسته به سپاه هستن و فعلا هم که دور دور....!!!!!!
قبل از سال انصار میگفت همین روزشمار با کارت 22درصد!
اما خب از شانس ما اوضاع اقتصادی مملکت داغون شده
سلام .نقل قول:
قبلا در چند صفحه قبل پیشنهادی نوشتم برای دوستانی مثل شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ی مطلب پولتون رو تا میتونین تقسیم کنین و تعداد زیادی یک ساله باز کنینمثلا ده تا سه تومنی یا 20 تا حساب یک ساله ی 1.5 ماینطوری اگه احتیاج به مبلغی پول داسته باشین مجبور نیستین کل حسابها رو ببندین
تشکر از دوستان بابت راهنمایی. یه سوال. سپرده یکساله بانکی هست که بشه افزایش موجودی داد تو اون یکسال ؟ (کاهش رو میدونم که هیچ بانکی نمیشه چون تبدیل میشه به روزشمار دیگه)
و اینکه اگر زودتر از یکسال بخوایم سپرده یکساله رو بگیریم از بانک، جریمه در نظر میگیرن ؟
سلامنقل قول:
به سپرده ای که مدت یک سال یا بیشتر باشه میگن سپرده ی بلند مدت
سپرده ی بلند مدت رو نمیشه تا سر رسید ( پایان مدت ) دست زد
اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین جریمه نداره شما دارین پول میدین به بانک پس نه دلیلی داره که جریمتون کنند و نه حق جریمه کردن دارند بلکه باید دستتون رو هم ماچ کنند که پولتون رو سپردین دستشون
اگر قبل از سر رسید پول رو بردارین فقط سود مدتی که پول تو حساب بوده بهتون تعلق میگیره که معمولاً بر اساس سود روز شمار 10% یا سه ماهه یا 6 ماهه هست ( بستگی به این داره که چه مدت پولتون در بانک مونده ) .
قبلاً نمیشد مبلغ سپرده ی بلند مدت رو کاهش یا افرایش داد
اما حالا با این وضع قاراشمیش که هر بانک و موسسه برای خودش قوانین جداگانه اختراع کرده بعید نیست جائی بگن میشه سپرده رو قبل از سر رسید افزایش داد