سلام.
یک نکته دیگه من فکر کنم چون بوت لودر گوشیم بسته بود شاید به خاطر این بود که بعد نصب هات فیکس گوشیم بالا نمیآمد؟
رام های ginger xperia روی هسته اصلی نصب میشن؟
Printable View
سلام.
یک نکته دیگه من فکر کنم چون بوت لودر گوشیم بسته بود شاید به خاطر این بود که بعد نصب هات فیکس گوشیم بالا نمیآمد؟
رام های ginger xperia روی هسته اصلی نصب میشن؟
سلام اقا حسین اره اگه برگردی به نسخه ی اصلی یعنی 2.1 بهتره البته با کاستوم ها هم میشه ولی اذیت میکنه گاهی اوقاتم انت میپره من خودم اول نمیدونستم باید نسخه ی اصلی نصب کنم رو کاستوم با سه بار انجام دادن اموزش بالاخره تنوستم بازش کنم و انتن هم نپرید ولی شما حتما از رام 2.1 استفاده کن تا راحت تر بتونی بازش کنی و مشکلی هم برای گوشیت پیش نیاد در ضمن مراقب باش پشت گوشیت قسمت 11w بقیش یعنی بعد از دبلیو از 26 کمتر باشه
ترمیناتور فکر نکنم به این خاطر باشه چون گوشیه برادر منم بوت لودرش بسته اما من براش یه رام با هات فیکس نصب کردم و الان هم گوشیش هیچ مشکلی نداره البته گوشیش ایکس 10 مینی هست نه ایکس 8 و اره بعضی از ورژن های ginger xperia رو هسته اصلی کار میکنن فکر کنم زیر 15 باشن حالا خودت بپرس تک و توکی هم بالای 15 هستند که علاوه بر کرنل مخصوص با هسته اصلی هم کار میکنن فکر کنم storn mix و ginger dx 22 هم رام های خوبی برای هسته اصلی باشن .
سلام آقا عادل.
پس فعلا همین رامی که کفتید رو دانلود کنم .( ginger dx 22) به نظر میاد رام خوبیه. تا رام آقا سینا بیاد.
یک نکته ای بود این بودکه تو بعضی از رام ها نوشته برای نصب باید هسته alft فلش کنید منظورشون چیه ؟ من این راهش رو بلد نیستم.
نکته دوم این بودکه تو همین رام ( ginger dx 22 ) نوشته فلش dinuxdx چطوریه ؟ ضمناً لینک دانلودش اشکال داشت . من تو وبلاگ مطرح کردم که درست کنند .
شادباشید:40:
راستی دوست من من الان که پشت گوشی رو دیدم 11w33 بود . خوبه دیگه نه . این شماره چه فایده ای داره؟ (یادم رفته بود برای چی بود)
سلام کسی راهی بلد هست که بشه اینترنت گوشی رو روی کامپیوتر با usb شیر کرد؟؟
ممنون میشم اگه کسی میدونست بگه چطوری:11:
سلام دوست من تا چند وقت دیگه تو وبلاگ x8.blogfa.com این مطلب رو میزارن من که فعلا اطلاعی ندارم
سلام علیکمنقل قول:
نه نیازی به نصب رام اصلی نیست
آموزش کامل و تخصصی باز کردن بوت لودر از فروم اندروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیر کردن یعنی چی؟نقل قول:
:31:سلامنقل قول:
یعنس گوشی رو به اینترنت وصل کنید و گوشی رو با کابل به کامپیوتر از اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر استفاده کرد:31:
سلامنقل قول:
دوست من خب مودم وایرلس بگیر راحت بشو دیگه . با استفاده از wifi گوشی . منم مثل شما این مشکل رو داشتم ؛مودم رو خریدم دیگه راحت شدم. حالا نظر من بود.:46:
شاد باشید:40:
:31:همچین چیز ملزومی نیست فقط میخوام گاهی کارم رو راه بندازه راهی بود بزارید ممنون میشم:46:نقل قول:
سلامو دوست من شما میتونید از برنامه ی PD NET برای کامپیوتر استفاده کنی با این برنامه میتونی از اینترنت گوشی داخل کامپیوتر استفاده کنی .
سلام
چرا بعضی از برنامه ها رو این گوشی نصف نمیشه؟برنامه ای که من رو xperia mini بدونه هیچ مشکلی نصب میکردم رو این گوشی اصلا نصب نمیشه و پیغام نم چی چی packing رو میده چرا؟
به اندروید 2.3.4 اپدیت میشه؟
من از وقتی این گوشی رو خریدم این کار رو انجام میدمنقل قول:
شما باید نرم افزار pdanet رو دانلود کنی بعد از دانلود داخل فایل 2 تا برنامه هست که یکیش فایل pdf هست اونو تو گوشی نصب میکنی یه برنامه دیگه هم هست که exe هستش باید گوشیتو با کابل وصل کنی به کامپیوتر اونوقت فایل exe رو نصب کنی وصط نصب میگه که میخوای درایور گوشیت رو هم نصب کنی تو باید حتما no رو انتخاب کنی وقتی تموم شد گوشه سمت راست پی سی شکل یه گوشی میاد .حالا تو باید بری برنامه ای که تو گوشی نصب کردیو باز کنی و on کنی حالا روی عکس گوشی کناره پی سی دوبار کلیک کنی به اینترنت وصل میشی تازه اس ام اس هم میتونی ردوبدل کنی.من که تا حالا باهاش مشکل نداشتم هر شب هم با نت ایرانسل با پی سی on میشم
منظور rangoabzar فایل اولی apk هست و دوست من اقا وحید ممکنه مشکل از زبان گوشیتون باشه اگه فارسی هست اونو به انگلیسی تغییر بده اره رام های خیلی خوب هست که اونو به ورژن 2.3.7 تبدیل میکنه در ضمن تا چند ماه دیگه رام پایدار برای نسخه 4 هم میاد چند ورژن برای 4 اومده اما کامل نیست برای دانلود و نصب رام بیا به این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون درست شد:11:
سلام دوستان x8 با mini x10 چه فرقایی دارن به نظرتون کدوم بهتره ؟ من تازه میخوام یه گوشی انروییدی بگیرم بین این دوتا مودندم
چند روز \یش یه مینی دو هفته کارکرده دیدم خیلی تمیز بود 210 تومن میدادن خوبه بگیرم؟البته یکم کار کردم باهاش چون ال سی دی کوچیک داره زیاد حال نکردم/ از کجا بفهمم چقد کارکرده؟
سلام همیچن فرقی ندارن فقط مینی کوچیکتره رزولیشن اش 320*240 هست ولی ایکس 8 رزولیشن اش 480*320 بعد مینی دوربین اش پنج و فلاش داری ولی ایکس8 دوربین اش 3 وفلاش نداره ولی به نظر من ایکس 89 بهرته به خاطر رزولیشن بالاش میشه بازی های بهتری توش اجرا کرد.بعد 210 خیلی گرون!!!!من همین یک هفته پیش برای یکی از دوستام خریدم 240 نو با گارانتی:46:نقل قول:
من مینی داشتم الان قصد ایکس 8 دارم. صفحه ایکس 8 استانداردتره!
سوال: به چه آندروئیدی آپدیت میشه و اینکه میشه مالتی تاچ تبدیلش کرد یا نه ؟ ممنون
نقل قول:
بله همینطور اکسپریا مینی دیگه فوق العاده کوچیک.
من رام GingerXperiaV10 رو نصب دارم مولتی تاچش هم کار میکنه...
سلام دوستان گوشی ایکس 8 تا رام 2.1 بیشتر بصورت رسمی براش نیومده اما شما میتونید روش رام نصب کنید و تا اندروید 2.3.7 بهترین رام ها براش اومده یعنی با نسخه ی رسمی هیچ فرقی نمیکنه و درباره ی مولتی تاچ دو نوع سیستم داریم cypress و synaptic اگه اولی باشه قابلیت مولتی تاچ داره اما اگه دومی باشه برای استفاده از مولتب تاچ باید بوت لودر رو باز کنی که باز کردن بوت لودر بستگی به شماره ی پشت گوشی داره ابتدا باتری رو بردارید سپس پشت گوشی نوشته 11w بعد از دبلیو اگه عدد نوشته شده از 26 کمتر بود میتونید به راحتی بوت لودر رو باز کنید اما اگه بیشتر بود باز کردن بوت لودر یکم خطرناکه البته بعضی ورژن های بعد از 26 باز شدن و این سریال برای گوشی های قدیمی پایینتره در کل گوشی های قدیمی ایکس 8 خیلی بهترن اگه میخواهید بخرید نو نخرید دسته دوم بخرید و توجه کنید عدد نوشته شده کمتر از 26 باشه و برای شناسایی نوع سیستم از فایل x8toolbox استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر و دریافت این فایل به این وبلاگ مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن تا چند ماهه دیگه اندروید 4 پایدار براش میاد که اگه بوت لودرتون باز باشه عملکرد بهتری داره.
و دوستی که پرسیده بودن ایکس 8 بهتره یا ایکس پریا ایکس 10 مینی صدر در صد ایکس 8 بهتره البته اگه دسته دوم باشه و با اون شرایطی که تو پست قبلی گفته بودم باشه خیلی خیلی خوب میشه.
عجبببببب!!!!!نقل قول:
اگه مینی داشتی نظر من اینه که به فراتر از x8 فکر کنی .درسته که x8 برتری هایی نصبت به مینی داره ولی فکر نمیکنم انقدر باشه که بهت حال بده گوشیهای دیگرو هم یه نگا کنی بد نیست
سلام آقا عادل عزیز
چی شد رام رو نصب کردید . درست شد . اگه رام رو نصب کردید . ببینید اینترنتش کار میکنه . آخه برای من همراه اول است . برای بقیه رام ها تو تنظیماتش درست میشد . ولی با این نتونستم درست کنم. البته راه هاشو رفتم ولی وصل نشد. ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. رام خوبیه نه؟
شاد باشید:40:
سلام ترمیناتور عزیز نه متاسفانه من هنوز رام رو روی گوشی دوستم نصب نکردم ولی برای فعالسازی اینترنت در رام های کاستوم باید این کار رو انجام بدید:
طریقه ی استفاده از gprs چگونه است ؟
برای فعال سازی جی پی آر اس در گوشی به مسیر زیر برید :
Settings/wireless & networks/Mobile networks/Access point names
سپس با زدن
menu و انتخاب add apn اطلاعات زیر را برای هرکدوم از اپراتور ها وارد کنید :
همراه اول :
• Name : MCI-GPRS
•
APN : mcinet
ایرانسل :
• Name : Irancell_GPRS
•
APN : mtnirancell
بقیه ی تنظیمات را رها کنید و با زدن
menu تنظیمات را Save کنید و بعد یک بار گوشی خود را روشن خاموش کنید .ییخشید هر کاری کردم فونتش کوچیک نشد در ضمن اون دوست که گوشی ایکس 8 میخواستند میتونن به lg p500 optimus one هم فکر کنن چون گوشی خوبیه.
سلام آقا عادل
این کار هایی که گفتید رو میدونستم . گفتم برای بقیه رام ها این کار رو انجام دادم درست شد ولی برای این رام درست نشده و وصل نمیشه . شاید اشکال از خود سرور mci باشه ؟
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
ولی در کل اگه اینترنتش وصل بشه به رام شما هم میرسه!!!!!!!!!!!!:31:
سلام اقا علی نمیدونم شاید به قول خودتون مشکل از سرور همراه اول باشه
برای اینکه بفمیم در حد رام من هست یا نه برید برنامه ی quadrant advanced 1.1.1 دانلود کنید و رتبه ی خودتون رو بزنید تا من هم رتبه ی خودم رو بزنم تا معلوم بشه کدومشون بهترن تو وبلاگ هم اگه پست های منو ببینید یه برنامه ی دیگه هم هست به نام benchmark اونم میتونی امار باهاش بگیری.
سلام.
ديروز با گوشيم ور رفتم يه كاري كردم ديگه قاطي كرد.
رفتم تو سكيوريتي و قفل رو گذاشتم رو Trackball ... الان اصلا ديگه باز نميشه . (Trackball چيه ديگه ؟)
ميخواستم رام عوض كنم ولي Xrecovery و CWM هم ديگه نمياد. اگه دكمه بك رو موقع بالا اومدن بزنم رو نوشته سوني اريكسون گير ميكنه و بالا نمياد.
چيكارش كنم ؟ :41::19:
سلام دوست من شما باید با فایل x8toolbox هر دو ایکس ریکاوری رو روی گوشیت نصب کنی برای دانلود این فایل به سایت x8.blogfa.com برو اگه درست نشد باید گوشیتو به ورژن 2.1 فلش کنی اینم اموزش فلش
امیدوارم مشکلت حل بشه.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
این trackball هم که گفتی نمیدونم چی چیه میتونی بری به وبلاگ و مشکلت رو مطرح کنی بچه ها کمکت میکنن.
دوستان بهترین رام پایدار و کامل برای ایکس 8 که نیاز به شکستن بوت لودر نداشته باشه و با کرنل اصلی هم نصب بشه کدومه؟
اسم کامل رام و لینک دانلود رو اگر لطف کنید ممنون میشم.
سلام دوست من اقا وحید برای اینکه بفهمی بهترین رام برای هسته ی اصلی چیه یه سر به وبلاگ x8.blogfa.com برو و تو قسمت نظرات مطرح کن تا بچه ها جوابتو بدن البته من شنیدم رامginger dx 22 و storn mix 2.3 رام های خیلی خوبی هستند البته رام اولی یعنی جینجر دی ایکس نسخه ی 23 هم اومده من فقط لینک دانلود رام استورن میکس رو دارم
بفرما اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط اول تو سایت ثبت نام کن در ضمن یکی از دوستان که رام استورن میکس رو نصب کرده بود گفت که اینترنت همراه اولش کار نمیکرده ولی وای فایش سالمه
برای دانلود رام هایی که بهت گفتم به وبلاگ سر بزنم اگرم که رام استورن میکس رو میخوای برو به همین لینک و دانلودش کن شنیدم رام خیلی قشنگ و خوبیه. در ضمن باید رام استورن میکس رو در محیط xrecovery نصب کنی.
سلام.نقل قول:
گوشيم درست نشد.
رام رو دانلود كردم. برنامه فلشر لينكاش پاك شده ولي اون موقع كه مي خواستم بيس باند رو اپديت كنم همراهش يه فلشر x10 بود كه از اون استفاده كردم.
بعد فلش ، اول لوگوي ginger dx ميومد بعدش نوشته ي سوني اريكسون ميومد ، دوباره لوگوي ginger dx و نوشته ي سوني اريكسون . هي پشت سر هم ميومدن كه مال دفعه اول فلش بود. دفعه دوم كه فلش كردم ديگه همونم نيومد و ايكون يه مثلث اخطار با يه گوشي زيرش ظاهر ميشه. الان چيكار كنم ؟
دوست من خب برنامه ی فلش رو برو از وبلاگ x8.blogfa.com بگیر تو قسمت نظرات مطرج کن خود بچه ها لینکشو همراه با اموزش صحیحش رو بهت میدن در ضمن شما نباید از بیس باند ایکس 10 استفاده کنید چون اگه استفاده کنید اصلا گوشیتون درست نمیشه باید از ایکس 8 استفاده کنید برای هر گوشی مخصوص خودشه
هنوز نمیتونید وارد محط ریکاوری ها شوید؟ از برنامه ی x8toolbox استفاده کردید به وبلاگ سر بزنید اخرین نسخش رو گذاشتن
شما اگه کارتون با x8toolbox درست نشد برو وبلاگ و برنامه ی فلش + بیس باند هایی که داخل خود برنامه هست و مخصوص ایکس 8 باید گوشیتو فلش کنی در ضمن درایو های گوشیتم باید نصب کنی
x8toolbox كاري نميكه . نميتونه ريكاوري نصب كنه.نقل قول:
من رام اصلي رو رو بيس باند اشتباه فلش كردم. الانم فقط رو نوشته سوني اريكسون گير ميكنه. بيس باند اصلي رو ميشه برام بذاري ؟
شايدم رامي كه دانلود كردم مشكل داره.. نميشه رامي به جز رام رسمي فلش كرد؟
سلام ضبط صدای این گوشی خیلی خیلی ضعیف راهی برنامه ای هست که بشه صدا رو با کیفیت خوب ضبط کرد؟؟
علیک :20:نقل قول:
.
شما از اخرین ورژن نرم افزار Hi-Q MP3 Recorder استفاده کن که صداهارو با کیفیت خوب و با فرمت MP3 128Kbpsضبط میکنه . من که چند ماهه ازش استفاده میکنم و راضیم ... یه تستی بزن :46:
سلامxtreme force برو به وبلاگ ایکس 8 حاشیه ی سمت چپ وبلاگ تو قسمت کرنل بعد از تو کرنل ها کرمل استوک رو دانلود کن سپس با برنامه ی فلش تولز همراه با رام اصلی 2.1 فلش کن
برای نصب رام دیگه من اطلاعای ندارم از بچه های وبلاگ بپرسی بهت میگن
سلام دوست من xtreme force این لینک رو بچه ها برام گذاشتن نمیدونم چی باشه یا رام 2.1 هست یا کرنل استوک(اصلی) حجمشو نگاه کنی متوجه میشی
سلام xtreme force ببخشید یادم رفته بود لینک رو بزارم در ضمن خودم نگاه کردم اخریت بیس باند برای ایکس 8 هست با حجم 11 مگ اینو که بگیری دیگه راحت با یه رام 2.1 گوشیت فلش میشه فقط اگه فرمتش ftf نبود خودت با برنامه ی winrar برو روی فایل و رینیم بزن و اونو به ftf تغییر نام بده سپس بریز تو فایل firmwares برنامه ی فلش تولزت بفرما اینم لینک اخرین بیس باند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن این سایت فیلتر هست به همین خاطر این لینک رو بزار تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه موفق شدی که مطمئنم میشی خبرشو بهم بده
سلام xtreme force اینم اموزشش فلش گوشی با برنامه ی فلش تولز و رام 2.1 و همه چیز اموزش جامع و کامل و همچنین ساده از بچه وبلاگ گرفتم بفرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام علیکم ،عید بر شما مبارک
اگر با تمام تفاسیر هیچ روشی پاسخ نداد و بوت لودر رو دست نزدید ( اگر دست زده باشید با برگرداندن به حالت ابتدایی (کرنل و بیس فابریک) و لاک کردن مجدد بوت لودر)
میتونید با دانلود آخرین آپدیتر از سایت سونی و آپدیت ، گوشیتون رو به حالت ابتدایی در حالت رام 2.1 برگردانید