راستی جاز رو تست کردی آقا فرید؟همین جوری بو کردم خوب بود.اونم به نظرت در حده اپیوم گیرا هست؟:31:نقل قول:
Printable View
راستی جاز رو تست کردی آقا فرید؟همین جوری بو کردم خوب بود.اونم به نظرت در حده اپیوم گیرا هست؟:31:نقل قول:
جاز از نوع کلاسیکش رو داشتم 10 میل.نقل قول:
بوش کمی متفاوت بود با جاز معمولی. موندگاری خوب و پخش بسیار عالی داره. ولی به نظرم کشش اوپیوم بیشتره. البته جاز هم خانم ها در گذشته خیلی بش علاقه نشون میدادن ولی الان نه
من اینو داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر کنم همین باشه ولی جاش عوض شده.چون همینجوری حالته اکولایزر جازه :31:
بدبختی قیمته 50 میله اپیوم از 100 این گرونتره:13:
علی جان من دو مدلش رو تست کردم. کمی با هم تفاوت دارن.نقل قول:
البته اینی که من دارم رو باید براش فاتحه فرستاد که دیگه ازش نیست و تولیدش به ملکوت پیوست:31:
اینجا هم اوپیوم 50 میل شده 66 تومان.
چند وقته میخوام تابارم بخرم که مدام گرون میشه و ضد حال میخورم.
همین تابارم 75 میلش 170 شده:41::19::41:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
عجب اشتباهی کردم. همین ماهه پیش بود برای کاری رفته بودم بوشهر یه مغازه بود اوپیوم 50 میل رو 34 میداد نخریدم:9:
نقل قول:
حالا اینجا فعلا 60 تومنه:31:
تاباروم که اصلا اینجا نیست:27:
والا آدم دلش نمیاد:5:باید آدم اقلا ماهی 10 تومن در آمد داشته باشه که بتونه بهش فکر کنه:13:
.................................
L'Instant de Guerlain pour Homme رو کدوم عزیز تست کرده؟:31:
اینم من تست کردم. موندگاری خیلی خوبی داره. یه جورایی ته بویی از توتون و کاکائو که با کمی میوه قاطی شده باشه رو داره. انصافا موندگاری و پخش خوبی داره و به قیمتش میارزهنقل قول:
راستی یه شگفتی:
دیروز مغازه داری دیور هوم اسپرت 175 میداد:41:
L'Instant de Guerlain pour Homme اینو قیمت دارین بچه ها؟ من اکسترمش رو تست کردم خیلی سنگین بود خوشم نیومد میگن این سبک تره
فرید جان میشه یه لینک از این اوپیوم مورد نظر به من بدید
بلکه قسمت شد در دیار خارجه یافت شود آن هم با دلاری 2100 تومان !!!
کسی جایی سراغ داری که عطر های این شرکتی که براتون لینکشو میذارمو بفروشن؟؟
من که میگم با این گرونی بزنید تو خط همون ادکلنای اجمل و امپر به خرجتون نمیره که...همونارو هم چند وقت دیگه گیرتون نمیاد باید 50 تومن بابتشون پول بدید...از ما گفتن بودنقل قول:
دوستان من میخوام 2-3 تا از ادکلنهای کلکسیونم رو با قیمت مناسب بفروشم تا ادکلن جدید بخرم.
هرکس خواست پیغام خصوصی بده تا خدمتش عرض کنم.
این گرونی آدمو به چه کارهایی که مجبور نمیکنه:31:
راستی یه سایتی گیر آوردم برای خرید اینترنتی عطر از امارات...همه کارای درست و درمون رو میتونید توش پیدا کنید با این تفاوت که قیمتاش به جای دلار به درهمه....فکر کنم درهم کمتر از دلار گرون شده میتونید از اینجا ارزونتر بخرید
75 میلش فکر کنم 70 تومن باشهنقل قول:
[QUOTE=arsenal_mmm;6793597]من که میگم با این گرونی بزنید تو خط همون ادکلنای اجمل و امپر به خرجتون نمیره که...همونارو هم چند وقت دیگه گیرتون نمیاد باید 50 تومن بابتشون پول بدید...از ما گفتن بود[/
QUOTE]
والا من خیلی از اونا هم داشتم:31:
ادکنایه اجمل و امپر یه چیزی که دارن بوشون تا لباس شسته نشه عوض نمیشه.انگار یه نت رو ثابت پخش میکنه
و شدتش هم زیاده.
من وقتی یه ادکلنی بعد 5 دقیقه ملایم نشه سرم درد میگیره.:41:دوست دارم ادکلن نت عوض کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
[QUOTE=cyber861;6793632]من نمیدونم چرا تحمل کارای اجمل و امپر رو ندارم:2:نقل قول:
[QUOTE=f.t.g;6793637] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
میدونی چرا انقد گیر دادم به این کارای اماراتی؟نقل قول:
به خاطر این که احساس میکنم پیدا کردم کار دیزاینر اریجینال اینجا وابسته به بخت و اقباله...انقد که عطر تقلبی دیدم تو بازار دارم اینارو میگم...بعد از خریدن چند تا کار تقلبی و تجربه بدی که داشتم پشت دستمو داغ کردم که دیگه تا زمانی که کسی نره خارج و بهش نگم برام کار اریجینال بیاره سراغ کارای دیزاینر نرم...تازه به نظرم همون کارای اماراتی هم کلی خوب توشون پیدا میشه که برای استفاده روزانه خودم کاملا راضی ام و کفایت میکنه...مگه در سال چقدر مهمونی میریم که بخوایم هی کار گرون بخریم و استفاده کنیم...تو محیط بیرون هم خصوصا اینجا آدم اصلا دلش نمیاد ادکلنیو که 100 تومن پولشو داده بزنه بره تو خیابون..در ثانی من مطمئنم خیلی از شما ها هم چندین ادکلن تقلبی دارید که خودتون روحتون هم خبر نداره...
برا همین فلسفه ام اینه که اگه بخوام کار گرون بگرم مثل دیور هوم اینتنس که عاشقشم عمرا از تو ایران ریسک نمیکنم که یه همچین ادکلن گرونی رو بخرم...نهایت کارایی که بگیرم بنتونه یا بوگارتو این چیزا
اما با وجود همه این چیزایی که گفتم باید بگم بین کارای اماراتی واقعا از ریو متنفرم..برای امپر و اجمل خیلی بیشتر ارزش قائلم.
فکر نکنید همین جوری این حرفارو زدما...با آدم وارد مراوده داشتم که میگم...میدونی علی آقا چرا ادکلنایی که بو کردی مثل فارنهایت بهت نچسبیده و یه بوی تیزی توش احساس کردی؟؟؟
به خاطر این که نه تنها اون فارنهایتی که تست کردی از اروپا نیست بلکه فرمولاسیون بسیاری از ادکلنها رو به امارات فروختند و همین طور امتیاز تولیدشو و اونجا داره درست میشه نه اروپا...
اینا رو هم همشونو به شکل سینتتیک درست میکنن و برای همین به دلت نمیچسبه مثل قدیما..
مثلا شما همه کارای کول واتر گیم دیویدوف که تو بازار هستو نگاه کن بببین آیا اثری از امضای ایتالیک معروف دیویدوف روشون میبینی؟مثل وسط این عکس:
حتی روی بقیه کارای دیویدوف مثل کول واتر قدیمی هم دیگه اثری از اون امضای ایتالیک معروف نیست...من از یکی شنیدم که میگفت کارخونه دیویدوف دیگه عطر تولید نمیکنه و امتیاز تولید کاراشو داده به امارات.اما با این استثنا که حق ندارن امضاشو روشون بزنن...یعنی حق امضاشو نفروخته...پس همه این دیویدوفایی که میبینی اماراتیه...فکر کنم این موضوع درباره کارای بیژن هم مصداق داشته باشه که اغلبشون اماراتی ان
:31:نقل قول:
واقعا حرفت درسته.من خودم هم کاره اماراتی داشتم و دارم.بهترین کاره امارات از نظره من ombre lumiere
هست. از نظره پخش بو وموندگاری و ملایم شدن با اروپایی ها فرق نداره.
کاری نمیشه کرد.وقتی بازاری هایه ما فقط به فکره جیبشون هستن همین میشه.خودم هم این که میگید رو
شنیدم که دوبی زحمته ساختش کشیده میشه. :41:
منم دیور هوم اینتنس رو دوست دارم ولی سنگینه اونم نمیتونم بگیرم :31:
امروز باز کارن پوران هوم رو تست کردم.لامذهب تو هوایه سرد عجب حالی میداد.خیلی دلم میخواد بگیرمش .
امان از اعتیاد.تو این گرونی باز دست از سره ما بر نمیداره.باید برم ترک:41:
محتوای مخفی: بله
.نه من تقل ندارم. ولی یک کار اماراتی دارم به اسم black car که ۸۰ میلش مانده . دوستش ندارم. میخوای برات بفرستم با پست؟نقل قول:
میدونی چرا انقد گیر دادم به این کارای اماراتی؟
به خاطر این که احساس میکنم پیدا کردم کار دیزاینر اریجینال اینجا وابسته به بخت و اقباله...انقد که عطر تقلبی دیدم تو بازار دارم اینارو میگم...بعد از خریدن چند تا کار تقلبی و تجربه بدی که داشتم پشت دستمو داغ کردم که دیگه تا زمانی که کسی نره خارج و بهش نگم برام کار اریجینال بیاره سراغ کارای دیزاینر نرم...تازه به نظرم همون کارای اماراتی هم کلی خوب توشون پیدا میشه که برای استفاده روزانه خودم کاملا راضی ام و کفایت میکنه...مگه در سال چقدر مهمونی میریم که بخوایم هی کار گرون بخریم و استفاده کنیم...تو محیط بیرون هم خصوصا اینجا آدم اصلا دلش نمیاد ادکلنیو که 100 تومن پولشو داده بزنه بره تو خیابون..در ثانی من مطمئنم خیلی از شما ها هم چندین ادکلن تقلبی دارید که خودتون روحتون هم خبر نداره...
برا همین فلسفه ام اینه که اگه بخوام کار گرون بگرم مثل دیور هوم اینتنس که عاشقشم عمرا از تو ایران ریسک نمیکنم که یه همچین ادکلن گرونی رو بخرم...نهایت کارایی که بگیرم بنتونه یا بوگارتو این چیزا
اما با وجود همه این چیزایی که گفتم باید بگم بین کارای اماراتی واقعا از ریو متنفرم..برای امپر و اجمل خیلی بیشتر ارزش قائلم.
بچه ها در مورد این 2تا چه اطلاعاتی دارین ؟ ارزش خرید دارن ؟
دوتاشون ادکلنایی نسبتا خوبی هستن.البته امروز بلک رو قیمت کردم شده بود 60 تومن.قبلا 45 بود.:41:نقل قول:
هر2 تارو تست کردی علی جان ؟ میشه بوهاشونو توصیف کنی ؟ و البته موندگارینقل قول:
کدومش بهتره بین این 2 تا ؟
به طوره دقیق نهنقل قول:
بلک در ابتدا یه بویه بخور مانند داره .کنت کول وینتیج بلک رایحه اولیش زیاد جالب نیست ولی بعد یه بویه خیلی باحال میگیره که میگن بویه تکیلا(نوعی نوشیدنی) هست.
مدله بلک هم بویه خوبی داره ولی به پایه اون نمیرسه.تو نت هاش نارنگی -زنجفیل -مشک و نعنا و...هست که
نسبتا تند محسوب میشه.
کارهایه آمریکایی معمولا پخش و ماندگاری خوبی دارن.مثله زیرآیکون:46:
[QUOTE=arsenal_mmm;6793659]دوست عزیز به نظر من لازمه هر کار در زندگی دانش در مورد اون کار هست. مسلما اگر شما حساب شده خرید میکردید ادکلن تقلبی بتون نمیدادن. من به جرات میگم که حتی یک ادکلن تقلبی ندارم. درست میفرمایید که امارات بعضی از امتیازات تولید رو به دست گرفته ولی تحت نظارت اون کمپانی انجام میشه و مواد اولیه نیز از کمپانی تولید کننده صادر میشه. پس دلیل بر تقلبی بودن نیست. در مورد دیویدف هم نمیدونم شما کجا هستید که محصولات اینچنین میبینید. هنوز محصولات دیویدف با امضا موجود هست. من 15 ساله که به طور جدی با ادکلنها سروکار دارم و هیچ موقع چشم بسته جنس نخریدم.نقل قول:
دوستان کسی اینو تست کرده؟
نقل قول:
اینو من تست کردم ولی اصلا یادم نیست بوش چجور بود.طرف 20 تا ادکلن اورد برام تست کرد .منم اصلا رو
اینایی که نمیشناختم دقت نکردم.:41:ولی احتمالا یا خیلی تند بوده و یا چشم گیر نبوده برایه من :13:
امروز رفتم کلی تو ادکلنهای بازار چرخ زدم که اینو داشت منتها پلمپ بود. 300 میلشو میداد 155.نقل قول:
اصلا اطلاعاتی در مورد این برند و محصولاتش ندارم
نه نگهش دار برا خودتنقل قول:
امروز باربری تاچ رو بو کردم اصلا خوشم نیامد.یه بویی داشت که من قبلا تو یه چیزه دیگه مثله افترشیوی چیزی
بهم خورده بود که نفرت داشتم ازش :41:
دوباره مونت بلک لجند رو بو کردم.دفعه قبل خیلی ازش خوشم اومده بوده ولی این دفعه اینقدر خوب نبود که
بخرمش.قبلا 80 تومن میگفت که 75 هم میشد گرفتش که الان کمتر از 90 نمیداد:41:
یه ادکلن هم برام اورد بو کردم که دقیقا بویه بوگارت سیلور سنت رو میداد و خیلی هم گرون بود نسبت به اون.
35 تومن:13:
علی جان یک نمونه اوپیوم هم تست کردم که نمیدونم این چطور سر از ایران در آورده:18:چون اونور آب هم تولید محدوده
خیلی بوی دلنشینی داشت. 100 میلشو میگفت 70
احتمالا مسافر براش اورده بود:31:
یکی از دوستان تو فرگرانتیکا اینو در موردش نوشته بود:
In Black Byblos for men
فکر کنم راست میگه اون موقع یه کار تست کردم که بویه تق هرمس میداد:31:یادمه یه ادکلن دیگه هم بود بهنقل قول:
با سلام
رایحه ای شبیه تق هرمس دارد
اگر تق را میپسندن حتما این را هم خواهید پسندید
یک بوی تمبز و مودب دارب
از لحاظ دوام و پخش خوب است و مورد اطمینان
من همیشه دوسش دارم
برای مصرف روزانه حتما آن را تهیه کنید
با احترام
اسمه بلک بری که اونم شبیهه تق هرمس میداد
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
بوش رو میتونی توصیف کنی؟نسبت به اون اصلیه چطور بود؟:31:نقل قول:
بوش خوی شرقی بیشتر داشت و کمی هم از سنگینیه مدل اول کاسته شده بود. کلا همون بو رو میداد ولی لطیف تر.نقل قول:
میتونی یه حد وسطی بین وان جلتنمن و خود اوپیوم اصلی در نظر بگیری. نگذاشت روی دستم تست کنم و فقط دربشو بو کردم که به نظر میومد موندگاری و پخش خیلی خوبی داشته باشه
منو اغفال میکنی؟:27:نقل قول:
یعنی موندگاریش در حده اون معمولیش فکر میکنی باشه؟کاش میشد بو هم شیر کرد.:31:
من اینقدر تو عمرم تست کردم و خریدم که تا حدودی میتونم حتی از دربش هم تشخیص بدم. آره به نظرم در همن حد بود.نقل قول:
منم میتونم بگم ولی رو یه سری بوها دقیق نمیشه نظر داد.مثلا بوهایه ترش درشون معمولا بو میده ولینقل قول:
خیلیاشون موندگاری ندارن.
ولی کارهایه پودری اکثرا موندگاری خوبی دارن.:20:
اطلاعیه فروشگاه چاره:
فکر کنم بی ادکلن بشیم!!!نقل قول: