سلام
من تک فرزند پسر خانواده ام
آیا خدمت سربازی باید بروم؟
Printable View
سلام
من تک فرزند پسر خانواده ام
آیا خدمت سربازی باید بروم؟
بهله بهله بهله باید بریدنقل قول:
فقط در صورتی که پدرتون 59 سال تمام باشد می تونید معافیت کفالت بگیرید
و یا اگه شماره چشمتون بالا باشه و یا مشکلی از لحاظ پزشکی داشته باشید میتونید از معافیت پزشکی استفاده کنید
وگرنه باید برید خدمت زیر پرچم:31:
بله.متاسفانه بنده ورزشکار بودم و در خدمت یکی از حساس ترین بخش های پادگان بودم.و هم مسوولیتم سنگین بود و هم ساعات پستم.نقل قول:
نه خیر.بیشتر وقتا هم اماده باش بودم.واسه همین 3 ماه درس خوندم و رفتم دانشگاه و راحت شدم از اون بدبختی.
دوستان برگه سبز من امده
18/8 من اعزام هستم محل اعزام هم مشخص نشده هنوز
من بخوام بیفتم سپاه باید چه کار کنم؟ الان باید به فکرش باشم یا وقتی برگه سفیدی که محل اعزام هم مشخص می کنه یک پارتی پیدا کنم به سپاه تغییر بدن؟
یکی به من گفت سپاه در ماه های خواصی نیرو می گیره درسته؟
شما بايد همين الان بري دنبالش با برگ سبزت مگرنه ظرفيتها پرميشهنقل قول:
شما از چه ساعتی تا چه ساعتی کار میکردین؟ تمام مدت توی پادگان بودید؟نقل قول:
نقل قول:
اینجا کسی 3 برادری معاف نشده؟
یا کسی نمیدونه؟
1 روز کاملش پست میدادم و استراحتم نداشتم و اماده باش بودم.فرداش هم تا ظهر اماده باش و پست.از 2ظهر تا 6 صبح روز بعد در اختیار خودم بودم.نقل قول:
یعنی 1 روز نیم پست.نیم روز استراحت.اونجا خیل یزجر کشیدم.تا الان که 6-5 سال میگذره دارم کابوس میبینم.
البته قسمت تا قسمت داریما.اگه بتونی جای خوب بیوفتی راحتی.:10:
نقل قول:کی گفته این رو
شما کارت معافیت داری دیگه درسته؟
پس نگران چی هستی
منم رفتم کفالت بگیرم
یک آدم ....... بهم گفت باید بری آموزشی
منم رفتم نظام وظیفه
اونا بهم گفتند : یارو اومده شاعری کنه و دهنش باز بوده یه چی انداخته
برو که دو ماه دیگه کارتت میاد در خونه و برو حالشو ببر
همکلاسی من 3 برادری معاف شد و فقط یه بار فکر کنم یه سری فتوکپی شناسنامه برد یه جایی تحویل داد و تمام.نقل قول:
کارتش هم با پست اومد در خونه شون.
هر کی اون حرفارو گفته شکرستان خورده :31:
دوست عزیز جلو چشت آدم سلاخی نمیکردن که کابوس چی میبینی؟ :31:نقل قول:
درسته انصافا خیلی سختی کشیدی ولی اینکه هنوز بعدِ اینهمه سال داری ناراحتی و غصه میخوری کمی ناجوره :41:
رفیقمون داره اغراق میکنه من تو یگان امداد بودم یه چیزهایی دیدم که شاید تا عمر دارم یادم نره ولی خوب ناراحتیش احتمالا تا اخر عمر با هم هست ولی دیگه مثل روزهای اول نیست.نقل قول:
شما هنوز سرباز نشدی؟؟.اذیتمون نکن بابا.:31:نقل قول:
اگر جای من بودی متوجه میشدی.آنجا روزی 9 ساعت سر پا باشی بعد هر 10 دقیقه ای یه سرهنگ یا امیر عالی رتبه بیاد به دکمه و فلان و فلانت گیر بده و تهدیدت کنه.بعد میخوای بری استراحت کنی میگن آماده باشی.:18:
اونایی که سربازی رفتن منو درک میکنن.
انصافا تا الان کابوس نمیبینم.یه کم خالی بستم.فقط تا 2 سال بعد از خدمت کابوس میدیدم.
خدا رو شکر دانشگاهم هم تموم شد.دیگه مثل قبل بی تجربه نیستم و زندگی و سربازی رو سخت نمیگیرم.:31:
مرسی از لطفتون.
از اقای hts1369 هم تشکر دارم.
دوستان تهرانی که 01 تهران رو تجربه کردن، میخواستم ببینم تو آموزشی میگذارند آخر روز بیان خونه ملت؟
برا اعزاميهاي 1/4/90 كه من درجريانش هستم ازهفته دوم به تهرانيها مرخصي روزبرگ ميدند.
سلام .آقا كسي اطلاع داره برگ سفيد اعزام به خدمت كي مياد پليس+10 بريم بگيريم.برااعزام 1/6/90
بچه ها نیروی انتظامی چه طوره؟ چند ساعت کار چند ساعت استراحت؟
ممنون از جوابتوننقل قول:
برای پذیرش سپاه باید کجا برم؟
سخت ترین خدمت ماله نیرو انتظامی هستنقل قول:
کلانتری که اصلا استراحت نداره
یگان امداد استراحتش بیشتره ولی کارش سخته
ستاد فرماندهی خوبه
سلام دوستان
یه سئوال .درسته میگن که قانون معافیت ایثارگران عوض شده و حداکثر 9 ماه کسری میدن
بله درسته!نقل قول:
جدول جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:اره داداش .نقل قول:
کارت من 2 ساله اومده.
فکر کنم روی یک برگه نوشته بودن بهم داده بودن دیدم.
باز کسی حتمی میدونه بگه.
چون گفته بودن بعد 3 سال باطل میکنن.
***اطلاعیه مهم...:***
محتوای مخفی: اطلاعیه مهم 2 برادری
میگم اگر افتادم نیروی انتظامی یک جای بد امکانش هست پارتی جور کنم انتقالی بگیرم یا همچین امکانی فقط برا سپاه هست؟نقل قول:
راستی تغییر نیرو چه طوره؟ میشه از نیروی انتظامی به سپاه منتقل شد با پارتی کلفت؟
تواين دوره كه الان توشيم به بچه هاي تهراني روزبرگ ميدن.كلا اگه كسي بيوفته 01 عشقوحاله برااعزاميهاي 1/4 توهفته اول آموزشيم ازچهارشنبه تا شنبه را مرخصي دادند.(روزعيدمبعث)فكركنم توايران هيچ پادگاني اين چندروزرومرخصي نداده باشهنقل قول:
بستگي به پارتيت داره ولي همه كاري ميشه كرد.فقط برا انتقال ازيه ارگان به ارگان ديگه پارتي خيلي خيلي كلفت ميخواد ولي امكان پذيره
تا زمانی که نرفتی اموزشی میشه تغییر داد (البته با پند پ)نقل قول:
ولی اگه بری اموزشی دیگه تقریبا محاله (البته به لطف پند پ خیلی گردن کلفت شاید ممکن باشه) که بتونی از یه ارگان بری زیر نظر ارگان دیگه برا خدمت
من الان دارم تو 01 خدمت مبکنمنقل قول:
10 روز اول سخت میگیرن
ولی هفته دوم به بعد ساعت 4 تا 5.30 صبح بهت مرخصی میدن
یعنی 4 به بعد ازاد هستی میتونی هر جا بری ولی 5.30 صبح باید تو پادگان باشی
01 بهتری نپادگان تهران هست
يه سوال داشتم.
من اگه بخوام تهران بيوفتم چه مداركي رو بايد تحويل بدم(چون تك فرزند هستم ميگم)
علاوه بر معاينه بدن و واكسن و... موقع پليس +10 بايد استشهاد محلي پر كنم؟ اين استشهاد رو چه جوري و از كجا تهيه كنم؟ و چي بنويسم يه توضيحي كامل ميديد؟
بچه ها من اصلا کچلی بهم نمیاد .. هر موقع تو زندگیم کچل کردم عالم و ادم مسخرم کردند :19: چکار کنم قیافم قابل تحمل بشه وقتی کچل میکنم ؟؟؟ آقا واقعا بهم نمیاد نه اینکه فکر کنید چون عادت ندارم این حرف رو میزنم چون صورت ریز و کشیده ای دارم وقتی کچل میشم خیلی تابلویه و حتی زشت هم میشم .. تقریبا کل زندگیم موهام بلند بوده موندم چطوری این موضوع رو تحمل کنم:13:
داداش در مورد تهران افتادن و این چیزها اطلاعاتی ندارم ولی استشهاد محلی جمع کردن کاری داره یه برگه A4 ور میداری تو مینویسی مثلا اشخاصی که این زیر رو بعنوان شاهد امضا میزنند شهادت میدند که فلان کس پسر فلانی و ... تک فرزند هست بعد که چهند نفر تو محل امضا زدن میبریش مسجد محلتون یه مهر هم اونها میزنند زیرش تموم میشهنقل قول:
داداش اولا جاره نیست و باید کچل بکنی دوما اونجا چون همه مثل همدیگه هستین این قضییه خیلی به چشم نمییاد یعنی خیلی های دیگه هم مثل شما هستن.نقل قول:
بخدا بری خدمت اصلا خندت میگیره به این حرف
باید به تایید پاسگاه محل هم برسه.نقل قول:
وقتي ميري پادگان آموزشيت يه برگه بهت ميدند واون برگه روميبري ثبت واحوال باشناسنامه تمام اعضائ خانوادت .برگه رو مهر ميكنن كه شما تك پسري.بعدبرگه رو ميبري تحويل پادگان ميدي.همين وبسنقل قول:
سلام بچه ها. اعزامی های 6/1 کی کد میخورن ؟
سلام دوستان یه سوالی داشتم این برگه کسری خدمت رو باید به پلیس +10 بدم با مدارک دیگه یا در مرحله بعد باید تحویل داد
بچه ها سلام من میان دوره امدم از مرکز 01 ارتش یک سوال دارم بهمون گفتند که اگر از امتحان هایی که می گیرند از نمره 76 کمتر بشیم امریه لغو میشه و اگر از 66 کمتر بگیرید تجدید دوره میشه ؟ ایا راست می گن ؟
ما دفترچه رو پر کردیم جوابش اومد اون یکی برگه کی میاد بعد از برگ سبز ؟
در مورد امریه نمیدونم ولی در مورد تجدید دوره همش شرو ور هست...زیاد باور نکننقل قول:
نقل قول:حدود 15 روز مانده به اعزام میاد در خونتون.نقل قول:
یک سوال دیگه تو میدون تیر ، اگر یکی گلوله یا پوکه رو گم کنه راسته پدرشو در میارن ؟
من حتی شنیدم می گن تا چند سال زندان و اعدا!!!!!!م هم پیش میره !!!!! راسته؟ یا طرف خالی می بست ؟
نه دیگه تا این حد ولی اونقد اونجا همه گروهان رو نگه میدارن و مجبورتون میکنن بگردین تا پیداش کنیدنقل قول:
اگه هم پیداش نکنید تنبیهاتی مثله بدو بایست و غلط زدن روی خاک و.... بهتون میدن اونقدر تا از برداشتن گلوله پشیمون بشین!!