به نظر من S III Mini انتخاب بهتریست چون دوربین بهتری دارد.نقل قول:
Printable View
به نظر من S III Mini انتخاب بهتریست چون دوربین بهتری دارد.نقل قول:
یعنی شما میگی دوربین 5 SIII mini از دوربین 8 اون سه تا بهتره؟نقل قول:
بله چون ابعاد و رزولوشن عکس ها، ربطی به کیفیت نداره.نقل قول:
میشه چند تا عکس از میط کم نور( ابری و محیط خونه) و محیط پر نور(محیط بیرون ) از TX برام آپ کنید؟ البته 4X عکسها تو روزش خوب بود ولی انگار با سبز مشکل داره نمیدونم اینجوری بنظرم رسید.نقل قول:
تو تاریکی چجوریند فلاش کدوم قویتره؟
میشه برا عکاسی یا فیلم برداری LED را روشن نگه داشت؟
راستی تو روشنایی بیرون کدوم صفه خوبتره ؟ بشه تو نور خورشید SMS داد و بشه که با منو کارکرد
بین تو LG وضعیت LG Optimus L9 P768 چجوریه؟ البته P769 هم هست درسته ؟
تو رده LG 4X HD اچ تی سی چجوریه؟ چی پیشنهاد میشه؟
صفحه بزرگو برای بیسشتر خوندن pdf و ... و مرور وب و میخواستم که نکنه یموقع 4X کیفیت خوبی نداشته باشه:n13:
ممنونم میشم با حوصله پاسخگو باشید..
آپدیت آخرین نسخه اندرویید برای 4Xاموده؟؟
میگن TX وای فاش ضعیفه درسته؟
کهنقل قول:
دوست عزیز، الان در جاده هستم، رایتل هم آنتن دهیش زیاد جالب نیست.
حتما به یه مکان خوب رسیدم، حتماً براتون می ذارم.
وای فای TX به نظرم قویه. چون با یک S3 کنار هم، گوشی من دوتا آنتن داشت و گوشی دوستم آنتن نداشت.
من میخوام گوشی huawei g525 بگیرم خوبه ارزشش داره؟؟؟
،به نظرم ارزش داره و xperia M هم گزینه خوبیه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
هفته ی پیش یکی خریـدم؛ کاراییش خوبه. فلش نداره. دوربینش مث دوربین سونی نمیشه ولی بد هم نیست. قیمتش هم آگاه باشید که از 410 420 بیشتر نباید بدید. قیمتش
رو ممکنه تا 460 470 یا بالاتــر هــم بهتون بدن. یکی از دوستان از سر مرز خریده بود 300 تومن! گارانتی هم نکنید ارزش نداره. یه بیمه براش بگیرید کافیه. نزدیک 25 تومن بیشتر
نمیشه بیمه اش. با G700 هم کار کردم، چیز خوبی بود، ولی به نظرم قیمتش اصلن به صرفه نیست نسبت به باقی گوشی های هواوی.
در کل توی رنج قیمت تا 430 تومن به نظر من g525 خیلی گزینه ی خوبیه. شاید بشه گفت بهترین گزینه است از لحاظ قیمتی.
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال نو
بین سه مدل سونی Z,ZL,ZR از تمامی جوانب کدوم در مقابل قیمتش ارزش خریدن داره؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
و اما بعد
از بین HTC Desire 500 و Sony Xperia L کدام بهتر است؟ پاsسخ خود را با ذکر مثال توضیح دهید. (5 نمره)
L در کل بهتره ولی desire بدنه و باطری و رابط کاربری بهتری دارهنقل قول:
دوستان من يك گوشي دو سيم كارته خوب ميخام
اگه ميشه تو دو رنج قيمت 1مليون و 1.6 بهم معرفي كنيد
تشكر
اگه عجله ندارین منتظر xperia m2 dual باشیننقل قول:
سلام...
بعد از دو سه سال دوباره به کلوپ اندو برگشتم چون کا 800 عزیزم گم شده دیگه...
من تا 500-520-30 تومن یه اندرویدی خوب میخوام...
اصلا و به هیچ عنوان اهل بازی گرافیکی و تماشای فیلم های مثل هابیت 2 که 1080 پی هستش و یا عکاسی با گوشی موبایل نیستم...
گوشیم اهنگ پخش کنه...ویدیو های با کیفی 360پی و نهایتا 8-9 دقیقه ای پخش کنه...برام کافیه!!! من با اندروید 1.8 هم مشکلی نداشتم و فکر میکنم برا اپ های موجود، یه پردازنده تک هسته ای کافی باشه.... اما نمایش با تاچ مناسب و سنسورهای دقیق برام مهمه و البته نمایش حداقل 4!!
رخ خوب گوشی هم کمی تا حدودی مهمه ولی همه چیز نیست...
من 2-3 سال گذشته رو کلا از دنیای اندو دور بودم و نمی دونم دنیا دست کیه...!!!
برند هم مهم نیست ولی اولویت با سگ جونی 3-4 سال کار کردنه...
تو باز استار پلاس یا همچین چیزی رو بهم گفتن 320 تا که ظاهرا جی پی اس نداره متاسفانه...
کلی گوشی سامی هم بود که همشون شبیه به هم بودن ولی اختلاف قیمتشون زیاد بود که یکی از دلایل تنفرم از سامسونگه چون گند زد به اندروید.... ولی اگه تو این رنج تنها گزینه باشه حرفی نیست...
هرچی ارزونتر هم قطعا بهتر...به نظرم ایس ۳ (40 دقیقه بعد پست) که الان رویوش رو دیدم خوبه...همین بدون ان اف سی یا ارزون هست؟
htc desire 300 => سگ جون
این دو مدل کاملاً برای شما مناسبه
سلام
یه گوشی تا 1 تومن می خوام اندازه اش بین 5 تا 5.5 باشه و دوربینش هم خوب باشه؟
ال جی جشنواره نوروزی داره؟؟؟
از سامسونگ گرند 2 و گلکسی مگا5.8 و از سونی اکسپریا C و از هوآی فک کنم G610 و G700 هستننقل قول:
به نظر من از بین این گزینه ها گلکسی گرند 2 انتخاب مناسب تریِ
همون ایس 3 بهترین گزینه است واست و چون سگ جونیشو من با سامسونگ تجربه کردم . سونی رو اصلا قبول ندارم . از یه فاصله کم اونم رو موکت افتاد ترک برداشت .. اچ تی سی هم اگه خراب شه مشکله درست کردنشنقل قول:
به نظرتون ace 3 بهتره یا s duos 2 یا s3 mini ؟نقل قول:
مینی به نظرم یکم صفحه ش جالب نباشه
به نظر شما ace 3 مدل lte ش پیدا میشه ؟کجا؟
دوستان به نظپرتون می ارزه برای اکسپریا اس پی با 200 تومن افزایش بودجه برم اکسپریا زد ار بخرم؟
آیا زد آر پا به پای زد، آپدیت های جدید اندروید رو می گیره؟
برای من به روز شدن گوشی و سخت جان بودن گوشی مهمه
من دیوس ۲ رو گرفتم و حدودا راضی هستم... در حقیقت راضی هستم نسبت به ایس ۳ فقط ان اف سی رو نداره فک کنم...
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
ببخشید چند تا سوال داشتم
آِیا از صدای زنگ و کیفیت مکالمه و باتری راضی هستین ؟ از کیفیت صفحه راضی هستین ؟ آیا کیفیت صفحه شو با مدلای دیگه مقایسه کرده بودین ؟
سرعت توی منوها و کارهای روتین خوب هست ؟ گیر نمیکنه ؟ عکس العمل تاچ چطوره ؟ تاخیر که تو کارش نیس ؟
وضعیت اینترنت رفتن باهاش چطوره ؟
از شما و دیگر دوستان بابت سوالای زیاد معذرت میخام :n27:
سلام
واسه گوشیهای ارزون مثل s6310 و s5280 یا s5570 فرقی از نظر سیستم عاملشون هست؟
یعنی تو این سطح بین اندروید 2.3 و 4.1 فرقی از نظر کارایی هست؟
یه گوشی ارزون میخوام که فقط اندروید باشه..... حداکثر استفاده ای که از گوشی ببرم برنامه های چت مثل تلگرام و واتس آپه.... لازمه که حتما اندروید 4.1 باشه؟!
xperia mنقل قول:
xperia c
galaxy win
منظورم این بود که تو کار کردن با برنامه های چت تفاوتی بین اندروید 2.3 با 4.1 هست؟نقل قول:
بله امکاناتی که اون برنامه تو 4.1 داره تو 2.3 ندارهنقل قول:
بعلاوه 4.3 برای xperia m تایید شده
بله امکاناتی که اون برنامه تو 4.1 داره تو 2.3 ندارهنقل قول:
بعلاوه 4.3 برای xperia m تایید شده
نقل قول:نه دوست عزیزنقل قول:
تفاوتی بین اینها نیست
فقط ممکن هست بعضی از نرم افزار ها روی ورژن های قدیمی نصب نشن
ولی اگر نصب شدن امکاناتشون یکیه
ممکنه رو ورژن های قدیمی سنگین تر اجرا بشه
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
وقتی اخرین ورژن مثلاً برای 4 به بالا میاد یعنی نمیشه رو 2.3 نصب کرد پس باید اخرین ورژنی که برای 2.3 اومده پیدا کردنقل قول:
پس یعنی از امکانات اخرین ورژن نمیشه استفاده کرد
وقتی اخرین ورژن مثلاً برای 4 به بالا میاد یعنی نمیشه رو 2.3 نصب کرد پس باید اخرین ورژنی که برای 2.3 اومده پیدا کرد
پس یعنی از امکانات اخرین ورژن نمیشه استفاده کرد
سلام
بین : Sony Xperia C و Huawei Ascend G700 کدومو پیشنهاد میکنید ؟
یا اگه مدله دیگه و بهتری تو این رنج قیمت و سایز صفحه نمایش سراغ دارین معرفی کنید
داداش با این مشخصات میشه samsung galaxy grand هم اضافه کردنقل قول:
هم 5 اینچ صفحه هم 2 سیم کارت با دو مدل دیگه برابری میکنه
اگه برند زیاد برات مهم نیست به نظر من هوآوی ارزنده تره البته روی کاغذ چون هم رم 2 گیگ و هم صفحه نمایش ips داره و خیلی هم ازش تعریف شده ضعف این گوشی رو دوربینشه که زیاد خوب نیست
اگه دوربین واست مهمه بین این 3 گزینه حرف اولو galaxy grand میزنه
با سلام خدمت دوستان
ببخشید دوستان میتونن یه راهنمایی کنند من بین دو گوشی گیر کردم
راستش من میخوام یه گوشی دو سیمکارت بخرم و بین این دو مدل گیر کردم
samsung galexy s4 mini dual و Huawei Ascend G700 البته اختلاف قیمت برام مهم نیست میخوام یه گوشی خوب بگیرم
البته دوستان اگه گوشی بهتری از این دو تا میشناسن معرفی کنند خیلی ممنون میشم تقریبا تو همین رنجها
یک سوال داشتم .
گوشی هایی که باطری در نمیاد اگه هنگ کنه باید چه کار کرد ؟
یه سولاخه ریزی پشته گوشی گزاشتن واسه ریستارتنقل قول:
دوستان نظرتون درمورد newman k18 چيه؟مشخصاتش فوق العادس
قيافه اش هم خيلي خوبه
قيمتش هم انگار زير ٩٠٠ تومنه
با اين پول ديگه چه گزينه هايي رو ميزه
کد:http://barsashop.com/newman-k18-octa-coreگوشی-نیو-من-کا-18-هشت-هسته-ای/
من بین خرید مدلی از نوکیا ( Lumia 920 که ویندوز فون داره ) و Samsung Galaxy S III I9305 و Sony Xperia ZR که اندرویدی هستن موندم !
خیلی تحقیق کردم راجع این سه مدل و خدایش مدل نوکـیا بهتر از اون تای دیگه و حتی دیگر اسمارت فون های بازار هست .
منتها حرفــــ من اینه که آیا میشه به ویندوز فون 8 اعتماد کرد ؟
آخه اندروید خودش دنیایی داره ! آیا 8 جواب گوی نیازهای نرم افزاری هست !؟
دوستان کسی نیست کمک کنه من فقط یه گوشی دو سیم کارته خوب میخوامنقل قول:
مدل 925 lumia خیلی بهترهنقل قول:
تا نیاز های نرم افزاری شما چی باشه؟!
ویندوز هم به جورایی مثل ios میمونه اما هنوز نمیشه مثل ios ازش استفاده کرد مثل برنامه ریختن جیلبریک استفاده از فایل منیجر
کاربرد برنامه هاش در ایران محدوده اما سیستم عامل پایدار و روونه
باید حتما کار کنین تا بتونین انتخاب کنین کما این که ویندوزفون 8.1 هم اومده و خیلی امکانات اضافه شده از جمله v.p.n
اگه نیازتون در حد موزیک و فیلم و چند برنامه های کاربردی روزانه مثل اسکایپ یا فیس بوک یا عکاسی و گیم های مجانیه
برای شما انتخاب عالی به حساب میاد
فقط این هم بدونین که برای ریختن فایل تو گوشی مثل فیلم و عکس و برنامه حتماً باید از نرم افزار zune استفاده کنید
ممنون از پاسخت .
اگر قرار باشه از اندرویدها یکی رو انتخاب کنم نظرت به نظرت کدوم مناسبه ؟ ( بودجه هم همون یک تومان )
نظر خودم همون S3 هستش ( از توی اندرودیدی ها ) ولی خب از جنس بدنه اش چون ظریف ـه کم دلهره دارم .