بله سایت رسمی سایپا هست و معتبرنقل قول:
برای خرید پارس تندر باید به نمایندپی سر بزنی و آخرین اطلاعات پاز شرایط فروشش رو سوال کنی.
Printable View
بله سایت رسمی سایپا هست و معتبرنقل قول:
برای خرید پارس تندر باید به نمایندپی سر بزنی و آخرین اطلاعات پاز شرایط فروشش رو سوال کنی.
من میبینم که قیمت پارس تندر که میگن نمره بالائی از نظر کیفیت گرفته در حدود پژو 206 هست. علت اینکه یه عده طرف پژو 206 میرن به خاطر اسپرتی بودنش هست دیگه درسته ؟
کلا بحث سلیقه مطرح هست
خیلی ها به ظاهر و قیافه تندر علاقه ای ندارند و 206 را انتخاب می کنند
عده های هم فضای سرنشین براشون مطرح هست و میان سمند ماشین ها سدان مثل سمند و تندر و ...
البته اختلاف قیمت 206 و تندر در بازار آزاد متاسفانه بسیار زیاد هست و تندر در بازار صفرش بین 41-44 قیمت می خوره در حالی که 206 را میشه ارزونتر از فی کارخونه هم پیدا کرد
در مورد اسپرت بودن هم در صورت انتخاب هر کدوم از خودرو ها دست شما کاملا باز هست و قطعات افتر مارکت به راحتی برای هر دو خودرو پیدا میشه
منظورت از تندر همون پارس تندره ؟ یا پارس تندر قیمت دیگه ائی داره؟. من اینجا تو سایت پارس خودرو میبینم که قیمت تندر رو 36.924 گذاشته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين قيمت تندر E2 دو ايربگه
ممنوننقل قول:
از این جدول که هم معرفی انواع رنو تندر هست و هم لیست قیمت های اونها رو داره تازه دارم با انواع تندر آشنا میشم... و درسته قیمت پارس تندر 43 تومن هست.
ولی من متوجه تفاوت این 5 مدل نمیشم . جدولی هست که اینا رو با هم مقایسه کرده باشه ؟
سلام دوستان
من می خوام پارس تندر صفر بگیرم.اینطور که من تحقیق کردم ثبت نام ندارن و تازه ثبت نامی های قبلی رو هم هنوز تحویل ندادن. اگه بخوام صفر بگیرم از همشهری پیدا کنم ؟ یا اینکه حواله بخرم ؟ چه فرقی میکنه و کدوم بهتر هست ؟ من تو یکی از انجمن های پار س تندر میبینم که یکی خریدار حواله پرس تندر هست و گفته تر جیحا ایران خودرو باشه تا پارس خودرو... ممنون میشم راهنمائی کنید ؟
صفر بخرید خیالتون راحته که ماشین زیر پاتون هس
ولی اگر حواله بگیرید اینکه کی تحویل میشه اصلا مشخص نیست
بین ایران خودرو و پارس خودرو هیچ فرقی نیست این موضوع رو دلالان مطرح کردن و بازار رو از بین بردننقل قول:
شما از هر شرکتی که باشه بخرید با خیال راحت.
پارس تندر فقط مربوط به پارس خودرو هست،تندر معمولي هست كه هر دو شركت ميزنه
بنظرمن هركدام ارزونتر پاتون در ميادبخريد،اگه هم ماشين لازم نداري،حواله تحويل بهمن يا اسفند هم بخري خوبه...چون در صورت افزايش قيمت باز هم به قيمت بهمن و اسفند حال محاسبه ميكنند نه قيمت روز آنزمان
قیمت حواله رو از کجا باید گرفت ؟ تا قیمت روزش دست من بیاد...نقل قول:
سایتهای باما و دیوار را بگرد قیمت میاد دستت...
اگه کسی بخواد پژو206 صفر رو به قیمت روز از خود کارخونه بخره مثل اینکه این امکان هست که بتونه فوری خرید کنه... حالا برای پارس تندر هم این امکان وجود داره ؟ که دیگه لازم نباشه تو همشهری بگردم ...
فعلا فروش فوری یا تحویل امانی تندر پارس ندارهنقل قول:
فقط پیش فروش برای تعریف کردند تازه اونم اگر به موقع تحویل داده بشه!
من قصد دارم یه پارس تندر صفر بخرم ولی مسئله اینه که مشغول آماده شدن برای یه امتحان مهم که 10 اردیبهشت برگزار میشه , هستم و وقت برای اینکار ندارم چون امتحان مهمی هست
و خیلی وقته دارم براش آماده میشم... به نظر شما اگه بی خیال این مسئله تا اردیبشهت بشم...خیلی ضرر میکنم ؟
مسئله یکم پیچیده هست
کلا الان پیدا کردن ماشینی مثل تندر توی بازار خیلی سخته
تولیدش به شدت محدوده و به علت کیفیت بالاش (البته فقط در مقابل سایر تولیدات داخلی) توی بازار روی هوا میبرنش
تا زمانی که تولیدش به شکل نرمال در نیاد پیدا کردنش سخته
نرمال شدن تولیدش هم ارتباط تنگاتنگی با مذاکرات داره
من حدس میزنم تا 2 هفته دیگه مذاکرات با یک توافق سیاسی به یک نتیجه ای میرسه (اگر به نتیجه نرسه کلا مملکت و نظام میره..)
با ابه نتیجه رسیدن مذاکرات هم میشه گفت تولید تندر کم کم به شرایط عادیش بر می گرده
البته عادی شدن عرضه تندر ممکن هست چندین ماه زمان ببره
پس نظر من اینه که بذاریدش برای اونور سال چون تجربه به من ثابت کرده از اردیبهشت به اونور بازار خودرو وارد یک رکود میشه که خرید خودرو را راحت تر می کنه
شما كه تجربه اش را داشتين،خوب بود در مورد بازار ارديبهشت پارسال هم ميگفتين كه چطور پارسي كه پارسال ارديبهشت40-41 بود حالا 37 هم نميخرند!!!نقل قول:
مذاكرات هم به نتيجه برسه با وجود اينكه حالا يورو برخلاف دلار كاهشي هست و داره ميره زير3800 احتمال اينكه تندر قيمت كارخانه اش عوض نشه خيلي خيلي كم هست...دركل پيش بيني همه چيز به اين آساني كه شما ميگيد نيست..اگه ماشين لازم نيستين همون بعد عيد بخرين ولي ازمن به شما نصحيت اگه تندر ارزانتر از پارس تندر گيرآوردين،تندر بخرين، چون هيچ فرقي جز 4 تا چراغ و يك زه نداره كه ارزش 1-2 ميليون بيشتر دادن نداره
دقیقا کدوم مدل منظورتونه که میگید فرقی با پارس تندر نداره ؟نقل قول:
تندر 90 معمولی هیچ فرقی بجز 2تا چراغ و زه های کنار در با پارس تندر نداره
خیلی هم قشنگتر نیست که بگی حداقل با این چند میلیون ماشین قشنگتری خریدم ارزش داشت. اگه 6 از 10 بگیره برای زیبایی پارس تندر 7 بیشتر نمیگیره.
سلام
من چند تا سول دارم،ممنون میشم راهنمایی کنید
1 چند روز پیش رفتم یکی از نمایدنگی های سایپا گفت 25 تومن پیش فروش مهر؟(مگه 18 نبوده؟)
برای خرید حواله چه نکاتی رو باید دقت کنم(بنام زدن حواله انجام میشه؟اگر بشه هزینه داره)
2 کدوم مدل بهتره پارس تند یا ال 90؟تفاوت پارس تندر فقط در چراغ عقب هاشه یا....
3 ما ثبت نام کردیم حدودا چقدر سود داره اگر بخواییم بفروشیم؟بازار خرید فروشش چطوره(کارکرده و صفر)
4 کدوم رنگ بهترین رنگشه؟
5 چطور ماشینیه،کم خرجه،لوازمش تو بازار هست؟گرونه؟
6لوازمش چینی شده مثل این پژو و پراید؟
تشکر فراوان
پیش فروش باید اینترنتی باشهنقل قول:
1 چند روز پیش رفتم یکی از نمایدنگی های سایپا گفت 25 تومن پیش فروش مهر؟(مگه 18 نبوده؟)
یا شاید نمایندگی داره از سهمیه خودش استفاده می کنه
آخرین بار فکر کنم پیش فروش 23 بود
نکته خاصی نداره فقط حواله باید قابلیت صلح داشته باشه. توی یک نمایندگی به راحتی صلح میشه به نام شمانقل قول:
برای خرید حواله چه نکاتی رو باید دقت کنم(بنام زدن حواله انجام میشه؟اگر بشه هزینه داره)
در مورد مبلغش هم بیشتر توافقی هست و من نظری ندارم
از نظر فنی که تفاوتی ندارند و فقط همون چراغ هست و زه درو بدنهنقل قول:
2 کدوم مدل بهتره پارس تند یا ال 90؟تفاوت پارس تندر فقط در چراغ عقب هاشه یا....
ظاهرش که سلیقه ای هست و من بیشتر تندر می پسندم شما هم طبق سلیقه خودت عمل کن
بسته به سود مشارکت دارهنقل قول:
3 ما ثبت نام کردیم حدودا چقدر سود داره اگر بخواییم بفروشیم؟بازار خرید فروشش چطوره(کارکرده و صفر)
مثلا با با سود مشارکت 20% شما مبلغ سود را تقسیم بر 12 کنید و در مبلغ اولیه و تعداد ماهها ضرب کنید مبلغ سود حدودا بدست میاد
فرضا برای سود مشارکت 20 درصد میشه :
20/12*7*25000000 که میشه حدود 2916666
بازم سلیقه ای هستنقل قول:
4 کدوم رنگ بهترین رنگشه؟
سفید روی بورسه
من خودم نقره ای را می پسندم که دارم و البته سورمه ای که دیگه تولید نمیشه
ماشینی هست بسیار کم خرج البته در صورتی که سرویسهای دوره ایش را به موقع انجام بدیننقل قول:
5 چطور ماشینیه،کم خرجه،لوازمش تو بازار هست؟گرونه؟
لوازم مصرفیش در بازار جنس اصلی به راحتی گیر میاد و قیمتش معمولا از لوازم پژو کمتر هست
لوازم یدکیش هم به این سادگی ها خراب نمیشه ولی خوب اینها هم جنس اصلیش توی بازار به راحتی پیدا میشه که قیمتش از پژو بیشتره
کلا ماشین با کیفیت ، محکم و فوق العاده کم استهلاکی هست
لوازم متفرقه(چینی و غیر اصل) هم توی بازار کم هست چون جنس اصلی به وفور پیدا میشه و کسی دنبال جنس متفرقه نمیره
مثلا فیلتر روغن جز پیورفلکس فرانسه توی بازار نیست و جنس متفرقه به سختی پیدا میشه
فییلتر روغن تا دلتون بخاد هر مارکی ریخته،کاسپین و لوکوموبیل وسرکان و...پس چیه؟فیلتر هوا هم همینطور....اگه منظورتون ایساکو هست که بحثی دیگه هست که متاسفانه تقلبی هم در بازار ایساکو هست
درضمن جنس متفرقه اش هم اینقدر که میگید کمیاب نیست،فقط میشه گفت لوازمش مثل پژوجات نیست که هر مغازه ای با هر برندی داشته باشه ولی به هرحال تقلبی اش هم پیدا میشه
می خواستم بدونم فلش قرمز و آبی که توی عکس مشخص کردم در تندر چیه؟
فلش قرمز باید همین طور آزاد باشه؟
فلش آبی که من هر چی نگاه کردم ندیدم:n15:
فلش قرمز را هم متاسفانه نمی دونم
اما فلش زرد شیلنگ سر ریز واسکازین گیربکس هست
ممنون؛حوواسم نبود نوشتم آآبی!!!
از این سرریز چطور میشه مقدار واسکازین را چک کرد؟
از اونجا نمیشه چک کردنقل قول:
ممنون؛حوواسم نبود نوشتم آآبی!!!
از این سرریز چطور میشه مقدار واسکازین را چک کرد؟
باید تشریف مبارک را ببرید زیر ماشین و سینی کف را باز کنید و محل چک واسکازین روی گیربکس پیچ پلاستیکی را باز کنید و از اونجا تست کنید
سلام
در مورد باک تندر ، وقتی که چراغ بنزین روشن میشه حدودا 10 لیتر بنزین داره .
حالا این روشن موندن چراغ تا آخرین قطره بنزین ادامه داره یا بعد از یه مدتی مثل بعضی ماشینا به حالت چشمک زدن در میاد ؟
دوست عزیز طبق چه استنادی میگی با روشن شدن چراغ 10 تا بنزین داره،من که با مد عیب یاب چک کردم با روشن چراغ فقط 5تا بنزین داره...
راستش توی نت کلی سرچ کردم و به این نتیجه رسیدم . خیلی ها میگفتن 10 لیتر داره .نقل قول:
یکی میگفت وقتی که چراغ بنزین روشن شد تصمیم گرفتم که باک رو شستشو بدم ، وقتی که بازش کردم و بنزینش رو خالی کردم نزدیک 10 لیتر بود .
البته اینم بگم خیلی ها از نادقیق بودن آمپر بنزین تندر 90 صحبت کردن .
ولی سوال من بی جواب موند : آیا چراغ بنزین ، چشمک زن هم میشه ؟
دقیق توجه نکردم ولی فکر کنم دائم روشن بود....
سلام دوستان
تو خرید ماشین ال نود صفر هم ممکنه سرم کلاه بره ؟
من هیچی از ماشین نمیدونم و تا بحال ماشین خرید و فروش نکردم. می خواستم ثبت نام کنم و از کارخونه تحویل بگیرم ولی ظاهرا ثبت نام ندارن و باید بگردم تو همشهری ببینم کی فروشنده ماشین صفر هست ازش بخرم.
سلام
روغن هیدرولیک ماشین باید تعویض بشه؟ هر به چند وقت؟
شنیدم که اصلا نیازی به این کار نیست مثل ترمز .....
توی دفترچه قید کرده
البته اگر در مناطق مرطوب زندگی می کنید حتما تعویض کنید
ضمن اینکه روغن هیدرولیک برعکس روغن ترمز دائم در جریان و حرکت هست پس بهتر هست در مناطق مرطوب هر 2-3 سال تعویض بشه و در مناطق خشک هم هر 4 سال تعویض بشه
من بعد 2 سال و نیم قشنگ متوجه سیاه شدن و بو دار شدن روغن هیدرولیک شدم.
یه 10 ماهیه عوض کردم. چند وقت پیش هم اومدم بازش کردم توریشو همینجوری نگاه کردم دیدم یه پلیسه و شبیه خاک فلز کمی روی توریه نشسته. خیلی توری ریز و جالبیه. نمیدونم این روغن که میچرخه مداوم از روی این توری فلزی میگذره و فیلتر میشه یا نه...:n13:
روغن هیدرولیک فابریک معلوم نیست چه کوفتی توی ماشین میریزن که زود تغییر رنگ میده!نقل قول:
یکبار با برند مرغوب تعویض بشه درست میشه
در مورد توری هم من زمان تعویض کل مخزن را کشیدم بیرون و شستم و توری را هم در اوردم
مکانیزم بسیار جالبی دار(خوب میشد مونتاژ کنندگان داخلی از این مکانیزم تقلید کنند)
ورود روغن از بالای مخزن هست و خروج روغن به سمت پمپ هم دقیقا از زیر مخزن که میشه زیر توری
کل مخزن هم یک قالب خاص داره که توری دقیقا توی اون قالب میشینه و چفت میشه(به سختی خارج میشه) و جای لوله خروجی هم زیر قالب توری دیده شده
به عبارتی تنها راه خروج روغن و رفتنش به سمت پمپ گذر از توری و خارج شدن از لوله زیر هست و هیچ راه دیگه ای وجود نداره
زمان جا زدن توری هم باید خیلی دقت کرد طبق قالب جا بره وگرنه اگر بیخودی فشار وارد بشه مخزن و توری هر دو آسیب خواهند دید
یک مکانیزم بسیار جالب دیگه مخزن آب رادیاتور هست که بقدری خوب طراحی شده که اگر ماشین ایراد فنی نداشته باشه در طول یکسال اصلا آب کم نمی کنه و نیاز به بررسی زیاد هم نداره که چه خوب میشد سمند هم همین طراحی را پیاده سازی می کرد که من هر وقت می خوام آب رادیاتور را چک کنم نیاز به روشن کردن فلش موبایل نداشته باشم!!
روغن هیدرولیک را هم سال 92 تعویض کردم و تا به امروز تغییر نکرده
سلام
مدتیه وقتی کولر میگیرم از ماشین صدای زوزه مانندی شنیده میشه که شدید هم هست. به نمایندگی مراجعه کرم و همونطور که خودتون میدونید بدون بررسی درست و حسابی و صرفا با نگاه کردن گفتن که مشکل از کمپرسور هست. وقتی ماشین بدون حرکت و خلاص هست اصلا صدائی شنیده نمیشه و کولر نرمال کار میکنه. صدا تنها وقتی شنیده میشه که ماشین در حال حرکت و دنده هم درگیر هست. وقتی هم که حین حرکت ماشینو خلاص میکنم صدا قطع میشه. من خودم احتمال میدم مشکل از پولی سر میل لنگ باشه. چون اگه کمپرسور مشکل داشته باشه وقتی ماشین خلاص هست هم باید شنیده بشه. لطفا دوستانی که سر رشته دارن راهنمائی کنن ممنون میشم
ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمیدونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید
ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمیدونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید
مواردی که ذکر شده در ۴۰۵ و سمند و سورن و پارس و لیفان و ... هم هست . بیشترین موردی که باعث خرید ال ۹۰ میشه کیفیت بهترش به نسبت هست وگرنه چیز خاصی نداره . با اون قیمت فضایی و خنده آور .نقل قول: