چی هست این ؟نقل قول:
Printable View
چی هست این ؟نقل قول:
چند نکته رو در نظر بگیرید و با هم یک شرکت خوب انتخاب کنیم
اولا اینکه الان 512 مخابرات با 5 گیگ حجم 17 تومنه + هر گیگ اضافه 3 تون (اگه قیمت ها همینها باشه که تو سایته)
بعد از این دوره چون دیگه همه محدود میشن احتمال خیلی زیاد کیفیت مخابرات هم میره بالاتر
حالا کسایی که از سرویس دهنده های دیگه دارن بیان بگن وضعیت قیمت های اونها چطوره؟
دوستان چرا صفحه ی شارژ من اینطوری شده!!!!!!!!!بیشتر اشتراک ها 1به 5 شده!!!!فقط چند تا 12ماهه بدون اشتراک گذاری هستند!
این اشتراک دقیقا چی هست؟ یعنی برای تبدیل بیت به بایت ، اون رو به 5 تقسیم میکنن؟:دی
یعنی سرعت از 1به8 بیشتره؟!!
یا اینکه خط رو بین 5 نفر تقسیم میکنن و سرعت 5برابر کم میشه؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسهای محدود مخابرات جای هیچ دفاعی نداره!!
نه از نظر قیمت مناسبه و نه از نظر دانلود شبانه!!
5 گیگ برای512 یه ماه 17490 تومن .... حالا این سرعت قراره واقعی باشه؟ یا مثل شرکتای دیگه رو چند مگ میبندن؟
اگه قرار باشه 512 با سرعت دانلود 64 رو برای 5 گیگ در ماه بدن 17490 باید آدم به سرش زده باشه بگیره اینطور سرویسی رو ...
128 حسابگر با 3 گیگ حدود 12 تومن باید باشه که دوستان گفتن سرعتا روزانه و شبانه بالای 100 هست!!(البته برای مقایسه گفتم چون من خودم یکی حسابگر برنمیگردم!)
پارس هم که اکثر مراکز میگه پورت نداریم... شاتل هم همینطور... صبا نت کیفیت خوبی داشت... نوین نت هم که نابود شد!!
پ ن: با این حجم مشترک مخابرات... اگه قرار باشه اکثریت از مخابرات برن به شرکت دیگه اون شرکت هم سطح کیفیتش به شدت افت خواهد کرد!
دوستان
2020 زنگ زدم می گن فعلا محدوده اصلا معلوم نیست که نا محدود ارائه بدن
اون سرویس های نامحدود توی سایت هم گفت اصلا شارژ نکنید پولتون می پره !!!!!
حسابگر قبلا توی منطقه ما خوب بود 2سالی که داشتم الان رو نمی دونم سرویس نامحدود داره؟؟
2 ماه آسیا تک بود کیفیت سرویسش عالی بود زنگ زدم نامحدود 256 اشتراک 1 به 8 16600 512 نامحدود 24 تومن
گفتن یه هفته طول می کشه وصل کنن!!!
سرویس نامحدود دیگه چه شرکنی می ده
راستی هنوزم حسابگر سرعت رو 4 برابر قرار داد می بنده ؟؟
الان نامحدود کجا سرویس ارائه میده ؟ وضعیت کدامشان بهتره ؟
امیدوارم مجبور نشم بین حسابگر و شاتل یکی انتخاب کنم بین بدتر و بدتر !
نقل قول:
اسیا تک رو منم زنگ زدم گفت 512 نامحدود سرعت رو بین 40 تا 50 داره...
حسابگر نامحدود ویژش سرعت بین 50-60 بود... از این نظر حسابگر بهتر بود
نامحدود یک به ده رو دیگه شرکت شاتل هم داره که چیزی ازش نشنیدم و کلاً پورت خالی هم نداره هنوز
البته حسابگرم مشتریاش کمتر شده خوبه وضعش ؛اگه قرار باشه همه هجوم بیارن از سرویس 1به10 بگیرن عملاً سرعت زیر30 میلد برای 512
فعلاً برای نا محدود متاسفانه حسابگر بهتره بعد اسیاتک ... شاتل محدودیت دانلود داره کلاًنقل قول:
البته الان زنگ زدم حسابگر گفتن فعلا تا چند روز آینده سرویس نامحدود ارائه می دیم
دیگه نامحدود ارائه نمی دن
کاشکی این 1 به 10 را حدف نکنن، چون اگر اینو هم بردارند بقیه شرکتها هم بی شرفتر از این مخابراتیا میشن
یعنی کلاً دیگه به مشترکایی که قبلاً هم نامحدود داشتند نمیدن یا از این به بعد نا محدود ثبت نام نمیکنن ولی مشترکای نامحدود قبلی میتونن شارزکنن نامحدودشون رو؟نقل قول:
اگه منظورتون اونیه که تو لیست شارژ مخابراته که 2020 میگه اونم بر میدارن! ...نقل قول:
آینده روشنی در انتظارمونه!
نه دیگه کلا نامحدود ارائه نمی دن !!!! چه یوزر قدیمی چه جدید :sq_14:نقل قول:
پارس آنلاین هم نامحدود می ده ولی گرونه 128 27 تومن
ولی روی یه مگ بسته شده در روز
شب ساعت 2 تا 7 سرعتش میاد روی 16 بعد دوباره می ره بالا ولی شامل قوانین مصرف منصفانه اس
نقل قول:
پارس اکثر مراکز پورت خالی نداره...
اون سرویسایی هم که میگی مثلاً همین 128 اگه 20 گیگ بیشتر در ماه دانلود کنی سرعتت رو 16 میاد تا اخر دوره!
یعنی همون محدود !
الان زنگ زدم 2020 می گم شارژم تموم شده تا فردا برام شارژ کنید اونم شارژ کرد!!!!
بعد پرسیدم نامحدود می شه دوباره گرفت از یه یکی دیگه پرسید گفت آره!!!!!
فقط گفت اینترنتی شارژ نکن که مشکل داره!! دفتر های مخابراتی شارژ کن
یعنی دوباره دارن نامحدود ارائه می دن؟؟؟
دوستان زنگ بزنن نتیجه شو بگن
خوب من صبح زنگ زدم گفت دیگه اصلاً نامحدود ارائه نمیدیم!!!نقل قول:
یکی از عزیزان هم رفته بود حضوری شارژ کنه بهش نامحدود نداده بودند (چند صفحه پیش نوشته شرح ماجرا رو )
خودم صبح رفتم گفتن نامحدود نداریمنقل قول:
ولی الان گفتن داریم
شما لطف کن یه زنگ بزن 2020 نتیجه شو بگو
خوب یه چیزی اگه نامحدود ندارن چه وطری الان سرویس من رو شارژ کردن ؟؟
ممنون میشم اگه کسی بلده جواب ما رو هم بده!نقل قول:
آقا من الان زنگ زدم به این خراب شده گفتن نامحدود همون سرویسهای 1 به 10 را شامل میشه
پرسیدم سرعتش چطوره؟ گفت هیچ فرقی با سرویسهای نامحدود قدیم فعلا نداره ولی گفت از نهران تماس گرفتن که سرویس 512 را ارئه ندهیم زیرا قیمتش مناسبه و اکثرا دارن اون سرویس را بر میدارن و 24 ساعت دانلود میکنند و پهنای باند را بی خود برای فیلم دانلود کردن اشغال میکنند
من هم بهش گفتم اخه به کسی چه کی چی دانلود میکنه انتظار که نداشتی همش بریم نوار صوتی و مذهبی دانلود کنیم . گفت چی بگم
در نهایت هم گفت تا آخر ماه مشخص میشه چه سرویسهایی ارائه بشن
ولی یادم رفت بپرسم الان میشه شارژ کرد اون نامحدوده را یا نه
راستی یه سوالی داشتم چون من دیگه زنگ نمیزنم اگر کسی زنگ زد اینو بپرسه که این محدود با چه سرعتی ارائه میشه، چون اگر همون سرعتهای سابق باشن که به درد گور ... میخوره
آقا فعلا که اینو برداشتن ولی وقتی که بود همون نامحدودهای سابق با ضریب اشتراک 1 به 8 بودند. یعنی مثلا 256 را همون 32 کیلوبایت میزدنقل قول:
شما مگر با چه سرویسی الان شارژ کردی اگر با 1 به 10 کردی آیا سرعتش مثل قدیمه؟نقل قول:
ولی در کل انگار دیگه نمیخوان نامحدود ارائه بدن و میخواهن پدر این مردمو در بیارن با این قیمتهای خیلی خیلی خیلی مسخرشون مثلا میاد میکه 128 با 10 گیگ 23 تومن و 512 با 10 گیگ 24 تومن
آخه یکی نیست بگه یک تفاوتی قیمتی باید باشه که مشتری بره اون سرویس را با توجه به حساب جیبش بگیره چون یک مثل من اگر به فرض ابله شدم و دوباره مخابرات وایسادم خوب مغز خر تخوردم که بیام 128 را بردارم ... در ضمن نه اصلا تنوع قیمتی توی سرویسهای چند ماهه گذاشتن و نه ساعات رایگان
دوباره زنگ زدم گفتن فردا بیا نامحدود شارژ کننقل قول:
الان هم تا ساعت 11.30 شب برام شارز کرده همون 512 قبلی خودم
بله نامحدود های سابق 1به8 بود میدونم!نقل قول:
من در مورد 1به5 سوال کردم...اصلا شما که کرمانشاهی این سرویس ها رو تو لیست داری؟
سرویس 1به 10 تو لیست هستنقل قول:
برای شما چه طوری زده 1به 10؟؟
من دیگه 1 به 5 را ندارم و شده 1 به 10نقل قول:
تو لیست 512 یک به ده نیست و فقط 128،256،1024،2048 هست !!
قبلاً بنا به گفته دوستان دو نوع نامحدود بود یکی 512 نامحدود 27 تومنی و یکی 22 تومنی!(همون یک به ده) الان فقط همون 1به 10 مونده تازه اونم شاید روزای دیگه نباشه... به حرف 2020 هیچ اطمینانی نیست ... بارها خودشون اعتراف کردند که از تصمیمات مرکز مخابرات بی اطلاعند!!
آقایان همین الان زنگ زدم دوباره به 2020 گفت که نامحدودها را امروز توی سایت برداشتیم ولی از فردا یا پس فردا با قیمتهای جدید روی سایت قرارشون میدیدم و چند درصدی روی قیمتهای نامحدود قراره بگذاریم و گفت به هیچ وجه قرار نیست نامحدود حذف بشه
در پایان حرفهاشم بهم گفت تمام این سرویسهای که توی سایت گذاشتیم فعلا همشون الکیه ولی به شما قول میدیم تا یک الی دو ماه با تنوع سرویسهای مختلفی اعم از نامحدود و محدود ارائه میدهیم که هر مشتری با توجه به نیازش و قیمتش سرویسشون انتخاب کنه
منم گفتم خدا از دهنتون بشنوه خدانگهدار
راستی دوستان یک نصیحت از من بشنوید اونم اینه که اگر سوال خاصی از 2020 دارید بذارید از ساعت 6 بعدازظهر به بعد زنگ بزنید و بپرسید چون تجربه به من گفته اون دخترها هیچی حالیشون نیست و خیلی هم زود جوش میارن ولی شیفت شبانه اکثر آقا هستند و با اطلاعات تر هستند.
منم الان دوباره زنگ زدم ...
گفت که قرار بوده نامحدود برداشته شه ولی الان (ظهر به بعد) گفتند که فعلاً دوباره ارائه میشه نامحدود ولی سرعتاش کم میشه (ضریب اشتراک 1 به 10 میدن) ... بازم تاکید کرد هنوز هیچی معلوم نیست و قطعی نشده !!
فردا برم شارژکنم ببینم کیفیتش چه طوره
چیزی که عجیبه تصمیم شرکت حسابگر برای قطع نامحدود هست...
حسابگر شرکتیه که به این راحتیا تغییر تو سرویساش نمیده مگه اینکه مجبور باشه و یا از چیزی زودتر از بقیه خبر داشته باشه!
حالا چرا و چطور دیگه سرویس نامحدود نمیده؟
سرویسهای نامحدود 1 به 5 دوباره اضافه شدند اما با قیمتهای کذایی حالا نمیدونم واقعا این دفعه 1 به 5 واقعیه یا همان 1 به 8 سابقه
64 :13000
128: 21000
256: 29500
512: 40000
تایید می شه اضافه شدهنقل قول:
اینا بیمارن خوب همون 1به 8سابق رو می دادن
ولی این وضعیت خطر نامه چون دارن ضریب اشتراک رو اعلام می کنن
سرویس های قبلی درسته اسما 1 به 8 بود ولی درواقع همون 1به 1 بودن!!!!!!!!!!!!
اینا توی سیستم اکانتیگ هیچ قابلیتی برای اشتراک گذاشتن یه پعنای باند بین افراد ندارن فقز می تونن روی یه سرعت ببندن
ولی این ذکر کردن ضریب اشتراک جا برای بی کیفیت کردن سیستم می زاره اونم با دلیل کاملاقانونی !! بدون جای کوچک ترین اعتراض
مثلا همین سرویس 512 1به 10 یعنی حداقل سرعت تضمین شده 6.4 کیوبایت !!!! تا این سرعت رو گارنتی می کنن بیشتر شد که هیچ اگه کمتر از این مقدار شد می تونین شکایت کنین
ولی از اون جای که گفتم نمی تونن ضریب اشتراک گذاری رو اعمال کنن به احتمال زیاد میان سرعت ها رو پایین تر می بندن !!!!!
خدایی مملکت بی صاحب شده تمام قیمت ها 3 برابر شده اینم از اینترنتشون که یک ساعته قیمت ها را دوبرابر کردند. وای خدا کجای دنیا قیمت اینترنت گران میشه
یک مگ شده 70 تومن.خاک بر سرها .. بقیه دنیا با افزایش کیفیت از مردم بیشتر پول میگیرن اینجا کیفیت همونه ، بدتر هم میشه پول بیشتری هم میگیرن
من هنوزم نمیتونم 512 اشتراک 1به10 رو تو لیستشون پیدا کنم!
حذف کردن 512 رو برای یک به ده؟
واقعا متاسفم برای مملکتی که داریم 256 نا محدود 30 هزار تومان وای خدا جک از این خنده دار تر ! رید..... به مملکت رفت خلایق هر چه لایق
من راضی ام این پولو بدم فقط به شرط این که سرعتش واقعا بر 5 تقسیم شه و اصلا قطعی نداشته باشه.
به طور کلی حاضرم 2 برابر این قیمتا رو هم بدم اما فقط بتونم یه نفس راحت بکشمو یه روز راحت بشینم پای نت !
شما مثله اینکه بچه مایع داری......دوستان بنظرتون از چه شرکتی نت بگیریم؟؟؟؟
نذاشتن متقاضیش زیاده اینا هم حذفش کردن (اوج حماقت)نقل قول: