با این قیمت میتونی ال ای دی TCL یا صنام تهیه کنینقل قول:
Printable View
با این قیمت میتونی ال ای دی TCL یا صنام تهیه کنینقل قول:
سلام دوستان قیمت LG 47LN57000 ممنون میشم بهم بگید الان چنده ؟
کسی نیست جواب ما رو بده:n27:نقل قول:
تا1600 LG یه مدل جدید داره42اینچ که پنلشips هست و ظاهر خیلی شیکی هم داره
LB5610 و LB 5630
Sent from my C2305 using Tapatalk
تلویزیون پلاسما ارزش خرید داره؟ کیفیتش چطوره؟
مثلا این مدل
Samsung PLASMA 3D 43F4950
ولله منم حدود یک ماهه موندم بین پلاسما و ال ای دی!پلاسما همین مدل43f4950 مد نظرمه،چند بار همینجا نظر دوستان رو پرسیدم وازشون راهنمایی خواستم راجب کیفیت تصویر و ارزش خریدش ولی کسی ج نداد!
حالا نظر خود شما کدومه...(کسی ج نمیده بیا باهم مشورت کنیم!)نقل قول:
ولله راستش من دلم پلاسما رو میخواد،باتوجه به اینکه3D هم هست واز نظر مقاومت نسبت به ظبه (برا کسایی که بچه شیطون دارن)بهتره،ازنظر کیفیت تصویر هم همه جا گفتن پلاسما سرتره،ولی چند جا راجب همین4950 خوندم که گفتن کیفیتش متوسطه،تصویرش کدر وماته!!!حالا دیگه نمیدونم!
از طرفی من نهایتا 1،600می تونم هزینه کنم،این پلاسما هم 1،500قیمتشه،اون مدل ال ای دی ال جی هم که قبلا گفتم حدود1،650 هستش،حالا موندم که خرید کدوم بهتره وکیفت تصویر بالاتری داره؟؟؟
ال ای دی ال جی رو دیدم کیفیتش خوبه،میشه گفت عالیه،ولی پلاسمای سامی رو ندیدم هنوز
ال ای دی چند اینچ 1650 هست؟:n04:نقل قول:
بودجه من 1500 هست نمیدونم واسه خونه 75 متری ال ای دی 32 خوبه یا نه از طرفی هم میتونم با این بودجه پلاسما43بگیرم که اونم باز نمیدونم کیفیتش ارزششو داره که ال ای دی ولو32 رو بیخیال شم
LG 42LB5610
42 اینچه،به32 اصلا فک نکن که100% پشیمون میشی
این مدلی که شما گفتی از بودجمون بالا تره دادانقل قول:
داداش تو بانه مارکت اون مدل 1،610 قیمت زده
نه من از اونجا نمیگیرم....نهایتش همین پلاسما رو خریداری کنم
پس اگه گرفتی لطف کن تجربیاتت رو با من هم درمیون بزار،هیشکی که کمکمون نکرد،حداقل خودمون به هم کمک کنیم
والا هرچی جلو تر میرم گیج تر میشم!!! یه مدل پلاسما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست نمیدونم 3d پخش میکنه..یکی هم نیس ما رو دریابه:n13:
3d پخش میکنه،خیالت راحت
نه عزیز من - سراغ این پلاسما نرو - کیفیتش که صددرصد از ال ای دی پایینتره و حتی FullHD هم نیست. ضمنا اسیر این برندها مثل سامسونگ و الجی نباش - همون TCL بگیر خوبهنقل قول:
ببخشید قیمت اینا رو جدید بهم میدید ممنون
47w804
47la6600
55la6600
47la7400
سلام
آقا اینجا واقعا هیچکس درباره پلاسما اطلاعات نداره ؟
منم میخوام یه پلاسما بخرم ، سه بعدی هم نیاز ندارم ، فقط میخوام سایز صفحه بزرگ باشه و کیفیت تصویر مهمه برام !!
حداقل سایز 46 باشه و قیمت هم نهایتا 3 تومن میتونم هزینه کنم ، البته هرچی کمتر بهتر :n01:
سلام
آقا اینجا واقعا هیچکس درباره پلاسما اطلاعات نداره ؟
منم میخوام یه پلاسما بخرم ، سه بعدی هم نیاز ندارم ، فقط میخوام سایز صفحه بزرگ باشه و کیفیت تصویر مهمه برام !!
حداقل سایز 46 باشه و قیمت هم نهایتا 3 تومن میتونم هزینه کنم ، البته هرچی کمتر بهتر :n01:
سلام
دوستان خوبم میشه یک تلویزیون 32 قیمت مناسب نیاز دارم. حدود 900 تومان
این مدلهای ال جی در ساتهای بانه همین حدود هستند:
LED TV LG 32LN542
LED TV HD LG 32LP360
LED TV LG 32LN5420
LB551B
فکر میکنید کدوم بهتره؟ سری LB جدیدتره، درسته؟ ترجیحا میخوام گیرنده دیجیتال هم داشته باشه.
از بین سایتهای بانه کدوم معتبرتره؟
ممنونم از راهنماییتون
از همه کسانی که راهنمایی نکردن ممنون
من خودم رفتم یه پلاسما خریدم و نیازی به راهنمایی کسی هم نیست ، دوستان عزیزی هم که سوالشون رو مثل من برای خرید تلویزیون اینجا مطرح میکنن دیگه این کار رو انجام ندن ، چون اینجا کسی چیزی به طور تخصصی درباره پلاسما نمیدونه و شما رو به اشتباه میندازن . اگر کسی هم نظری میده فقط نظر شخصی خودشه و حتی بعضیاشون پلاسماهای جدید رو از نزدیک هم ندیدن .
من بنا به استفاده ای که داشتم دنبال سه بعدی و full hd بودن نبودم و به دوستانی هم که همچین چیزی نیاز دارن توصیه میکنم که پلاسما بخرن چون از نظر اقتصادی هم خیلی به صرفه تره و تصویر شفاف تری نسبت به LED داره !!
من مدل LG Plasma 50PN45000 رو خریدم ، 50 اینچ ، کیفیت تصویر HD ، نسبت کنتراست 3000000:1 ، تیونر دیجیتال داخلی ، 1پورت HDMI و 1 USB داره که من تا حالا چندین نوع فایل تصویری با کیفیت و فرمتهای مختلف باهاش پخش کردم که راضی کننده بود .
قیمتش توی سایتها حدود 2200 زده ولی من رفتم نمایندگی و قیمت زده بود 2 میلیون و 30 هزار که وقتی گفتم نقدی و چشماش برق زد به قیمت 1900 خریدم :n02:
18 ماه هم گارانتی داره !!:n05:
مبارکه داداش
منم میخوام پلاسما بخرم البته 43 اینچ وسامسونگ مدل4850 یا همون4500! ولی خیلی ها میگن پلاسما مشکل داره،تصویرش تار و کدره،زیاد داغ میکنه و....
میشه راهنماییم کنی؟ منم دنبال یه چیز خوب وقیمت مناسبم
ممنوننقل قول:
ببین عزیزم الان روز ششم هست که خریدمش و بیشتر دارم تستش میکنم ، این مشکلات که گفتین بیشتر توی مدلهای قدیمی پلاسما هست . این مدل در کنار یه LED 47 اینچ داشت کار میکرد و بسیار خنک تر از اون بود . الانم که توی خونه استفاده میکتم اصلا داغ نمیشه . مصرف برق هم در پلاسماها کمتر شده ، البته به پای LED نمیرسه ولی بازم خوبه ! کدر و تار بودن صفحه یه چیز نسبیه و نمیشه بگین پلاسما تار هست و ال ای دی نه !! اتفاقا تصاویر پلاسما بسیار روشنتر از ال ای دی هست و البته باید دید استفاده شما از تلویزیون چیه ؟ آیا میخواین فیلم های HD باهاش تماشا کنین یا همین تلویزیون یا ما ه و ا ر ه معمولی دارین و استفاده اتون اینطوریه!! اگه حالت اول هست و فیلم FULL HD دسترسی داری دنبال پلاسما نباش یا اینکه مدلهای گرون قیمتش رو باید خرید کنی که پاناسونیک میزنه !
استفاده بنده و خانواده از این تلویزیون شبکه های صدا و سیما و گاهی شیکه های اونطرف هست و کیفیت صفحه برام عالی بوده تا حالا
بازم میگم پولتونو دور نریزین و پلاسما رو توی فروشگاهها از نزدیک برین ببینین و بعد تصمیم بگیرین
قیمت این دوتا بالای البته ۵۰ اینچش
SAMSUNG F6400
LG LA6400
دوستا منظورم ۵۰ و ۵۵ اینچشهنقل قول:
پلاسماهای پانا تو ایران هستن؟
مثل vt60 یا st60؟
قیمتشون چنده؟
درودنقل قول:
بله هستن.
اینجا ST60 سایز 65 اینچ 8200 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY XPERIA Z2
دوستان با بودجه ی 3 تومن بهترین تلویزیون 46 یا 47 اینچی که می شه خرید چیه؟ فقط کیفیت تصویر مهمه. سه بعدی بودن و اسمارت و ... مهم نیست. ممنون می شم کمک کنید
سلام
دوستان اگه میشه 2 تا LED از بهترین های بازار یکی تا سقف 5 تومن و نه بیشتر و یکی تا سقف 4 تومن حالا یه خورده بیشتر معرفی کنین
با تشکر فراروان
بهتریم مدل 32 چیه؟
ميخوام تلويزيون 40 اينچ سامسونگ بخرم و فقط ميخوام led باشه و wifi داشته باشه ..چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟ترجيحاً ارزونترين قيمت...
دوست عزیزنقل قول:
سری 5 اگر با دانگل پیدا کردید ارزون است وگرنه باید از سری 6 انتخاب کنید که بسته به سال آن که f -e-h قیمتها متفاوت است . به این سایت مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا بین دو راهی گیر کردم و ازتون مشورت میخوام...بودجه من طوریه که بین تلویزیون32 و پلاسما43 یکی رو باید انتخاب کنم! لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بخرم...کیفت رو فدای سایز کنم یا سایز رو فدای تصویر:n01:
رفقا به نظرتون کیفیت این مدل چطوریه؟( انتظارم کیفیت مناسبه)
Samsung LED 40F5550
دوستان عزیز تلویزیون های هوشمند سامسونگ و یا ال جی همگی این قابلیت ها رو دارند؟؟! : (آخه جایی ندیدم این قابلیت ها رو نوشته باشه!) قابلیت ظبط هم روی برخی مدل ها دیدم...نظر بیشتر روی سری 5 و 6 سامسونگ است...
Dual Screen
MHL(Mobile High Definition Link)
PVR
Time Shift
Multi-screen Interactive
واینکه نظرتون راجب X.Vision LE-47K3DS200 چیه؟! من کنار سامسونگ سری 6 و سونی w700 دیدم کیفیتش حرف نداشت! امکانات هم که خیلی داره!...
سلام ميخوام يک تلويزيون led از برند سامسونگ خريد کنم 55 اينچ يا 65 اينچ بهترين مدل اين برند کدومه از لحاظ کيفيت تصوير مخصوصاً سه بعدی و امکانات هم برام مهمه البته مدل های 4k نميخوام قيمتش بالاست نهايت تا 16 ميليون ميخوام هزينه کنم :n16:
سلام
کسی تجربه ای در مورد ال ای دی ایکس ویژن ۴۲ اینچ سه بعدی و باسیستم عامل اندروید داره. کسی تا حالا استفاده کرده . تجربش رو به ما هم بگه
قیمتش چنده؟
47 اینچش 2 میلیون 800 تومن تقریبا! ... منم همین سوال و پرسیدم مثل اینکه کسی نمیدونه!!! امکاناتش که عالیه،از نزدیک کنار یه سامسونگ سری 6 و سونی w700 هم من دیدم کیفیتش عالی بود! ولی این سوال مطرحه که آیا طول عمرش خوبه یا نه! یه دفعه بعد یه مدت مشکل پیدا نکنه یه وقت!نقل قول: