دوستان عزیز من، ممکنه اسامی ترانسفر و تیمها رو راهنمایی کنی کجا ببینمشون چون ما کنسول داریم و قراره امشب یک دست بزنیم اگه میشه کمکم کنید
Printable View
دوستان عزیز من، ممکنه اسامی ترانسفر و تیمها رو راهنمایی کنی کجا ببینمشون چون ما کنسول داریم و قراره امشب یک دست بزنیم اگه میشه کمکم کنید
یچه ها چطوری میشه از روی کله بازیکنای حریف اسمها رو برداشت.
راهی داره
چطور میشه از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ دانلود کرد؟ با فیلتر شکن کند باز میشه و باز که شد با نرم افزار دانلود نمیشه؟
با این گرافیک میشه high بازی کرد؟
240gt
با این گرافیک میشه Very High هم بازی کرد :31:نقل قول:
نسخه 2010 روی سیستم با گرافیک 8600 روی High یه مقداری گیر میکرد.
ولی نسخه 2011 روی High و با همین گرافیک 8600 به راحتی اجرا میشه!!! اصلاً افت فریم نداره :18: واقعاً با این کار کونامی حال کردم.
دوستان من میخوام گیم پد بخرم راهنمایی میکنید چه مدلی بهتره ؟
[QUOTE=mtx891;5503391]
بازی رو برو تو زمین کی بود؟؟؟؟؟؟[COLOR="Silver"]
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم همیشه گل ابراژ تو اولویت بوده .
ممنوننقل قول:
چه جوري تونستي اينو كشف كني؟:18:
ويرايش :
اي بابا اينم كه واسه بازيكناي خوديه كه . بازيكناي حريف رو بگيد
سلام - اسم درست تیما ایناست ولی لیست کامل ترانسفرها رو ندارم .نقل قول:
لیگ انگلیس :
لیگ ایتالیا : Xavrenaguel (Palermo)
- North London (Arsenal)
- West Midlands Village (Aston Villa)
- West Midlands City (Birmingham City)
- Lancashire (Blackburn Rovers)
- Booktale (Blackpool)
- Middlebrook (Bolton Wanderers)
- London FC (Chelsea)
- Merseyside Blue (Everton)
- West London White (Fulham)
- Merseyside Red (Liverpool)
- Man Blue (Manchester City)
- Tyneside (Newcastle United)
- The Potteries (Stoke City)
- Wearside (Sunderland)
- West Midlands Stripes (West Bromwich Albion)
- East London (West Ham United)
- Lancashire Athletic (Wigan Athletic)
- Wolves (Wolverhampton Wanderers)
لیگ اسپانیا :
- Hecioguel (Hércules)
- Zelvantez (Levante)
- Mlg Blanco/Azul (Málaga)
- Pamp Rojo (Osasuna)
- Sev Blanco (Sevilla)
- Ssfb. Azul/Blanco (Real Sociedad)
player development و market activity level تو مستر ایگ یعنی چی؟
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
اسم بازیکنان حریفو حذف میکنه؟نقل قول:
این دو تا لینک برای دانلود کیت سرور فیلتر بودن. من از اینجا گرفتم. فرقی نداره که؟ همونه دیگه؟نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?ol1ns5xb7s4k3qd
دوستان اگه کسی پچ 0.1 یا 0.2 پی ای اس ادیت رو داره لطفا این فایل هارو از فایل dt04.img در پوشه img بازی از طریق نرم افزار Game Graphic Studio خارج(export)کنه و یه یه جا اپلود کنه و لینکش رو برام پست کنه.اسامی اون فایل ها:
unnamed_31
unnamed_25
unnamed_27
unnamed_32
unnamed_23
با تشکر
اینو چطوری باید استفاده کرد ؟نقل قول:
در هنگام سانتر کردن در محوطه ی جریمه میشه مشخص کرد هد چکشی باشه مستقیم باشه آروم باشه یااصلا ردش کنی رو به عقب یا اصلا نزنی! این واسم واقعا جالب بود.
پچ 0.2 عالی بود. 3 سوت هم نصب میشه .
چقدر سخت شده بازی، هوش مصنوعی کامپیوتر خیلی پیشرفت کرده، بازی کردن تو تاپ پلیر واقعا لذت بخش شده! مستر لیگش خیلی هیجانی شده ولی کاش یکم تغییرش هم میدادن که جذاب تر بشه!
راستی یه پک استادیوم میخوام بهتون بدم برید حالشو ببرید. تو فولدر سیور کپیش کنید بعد در قسمت edit بازی در stadium creator فایل ها را import کنید. اکثر ورزشگاه های معروف انلگستان و داره
کد:http://uploaded.to/file/9inpua
??????????نقل قول:
کسی می تونه راهنمای پوشه ایمیج رو بزاره ؟می خواهم ببینم کدومش برای اسم تیم هاست
یکی بگه چیکار کنم اسم تیمها انگلیسی بشه پچ 0.1 رو دانلود کردم همه چی درست شد غیر از اسم تیمها؟ کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک:19:
[QUOTE=soranstar;5504184]درسته میدونمنقل قول:
گفتم شاید ملاکشون عوض بازی شده
بعد گل زده در خانه حریف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون تو حالتیه که دوتا بازی انجام شده باشه یعنی تو خونه تو و تو خونه اونا پس این نمیشه!!:46:نقل قول:
تو زمین من 2-2 شدیم!:31:نقل قول:
کیت سرور برای خلاص شدن از شر پچ و اینجور چیزایس ولی کیت رلینک بدرد ادیتورهای خوبی مث آرمین:10:(krauser) میخوره:46:نقل قول:
نمیشه من هیچ راهی پیدا نکردم:41: کلا KONAMI همیشه مشکلاتی از این قبیل تو بازیاش داره:27::13:!نقل قول:
بهترین مدل pad xbox 360 :40:که ارزش 34 تومن پولی رو که میدی داره:40:نقل قول:
player development: این حالت برای رشد بازیکن تو مستر لیگه که مثلا یدونه بازیکن ضعیف میگیری با دادن تمرینات مختلف بهش میکنیش در حد مسی:21:نقل قول:
market activity level: اینم فرکانس و آستانه پیوستن بازیکن از یه تیم به تیم دیگس که بهترین حالت روی NORMALL :27:
سلام دوستان
ببخشید من یه چندروزه نبودم میخواستم ببینم این بازی بالاخره انتشار رسمی شده یا نه؟
بله 8 اكتبر منتشر شد
واسه کسانی که حوصله نصب پچ این جور حرفارو ندارن و فقط میخوان اسم تیم ها و لوگوی اونا درست بشه مخصوصا katlotsL:10: که خیلی دنبلش بود:
JoSemIGoL Style Logos
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.5 مگابایت| گرافیک | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?lj8v6nsv7pcz9m9
Barclays English Premier League
TIM Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Eredivisie
دسته های سونی پلی استیشن نیز خوبندنقل قول:
میتونی 2 تا بگیری با یک تبدیل به کامپیوتر
بله دقیقانقل قول:
همین الان رفتم و نگاه کردم و حتی برداشتمش
الان هر دو تیم بدون اسم رو سرشون بازی میکنند
اون كار كه فقط بالا سر خودتو مي توني حذف كني. حريفو چيكار مي كني؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
لینو من دانلود کردم
حالا چجوری منتقلش کنم؟
روش استفاده رو هم بگید لطفا :27:نقل قول:
خب در اینجا واسه هر دو تیم میشهنقل قول:
یعنی تنظیمات هر کدوم جداست
شما برو تنظیمات انتخاب دسته
بعد از دسته دو مربع را بزن
دو تا عکس گذاشتم
در اولی که مشخصه هر دو تیم بدون اسم بازیکن رو سرشون هستند
و در دومی تنظیماتشو نشون میده
که فلش بالایی نشون میده دسته 2 رفته وارد تنظیمات
و فلش پایینی هم که نشون میده غیر فعال شده
دوستان همگی دقت کنین دیگه در این مورد سوالی نباشه
اگه دو نفري بازي كني ميشه مي دونم.نقل قول:
منظورم وقتيه كه با CPU داري بازي مي كني. اصلا دسته دو كار نميكنه .نميشه رفت رو دسته و مربع رو زد
دوستان میخواستم ببینم جریان این dlc کونامی چیه؟من که پچ 0.1 رو نصب کردم بدردم میخوره؟
فکر کردم دو نفری میگینقل قول:
جونتون بالا بیاد جواب بدیننقل قول:
الان یه هفته هست دارم میپرسم
دوست عزيز مسخره ميكني؟؟!!نقل قول:
انواع سانتر :نقل قول:
1. 1دایره : توپ رو با رتفاع زیاد و سرعت کم میفرسته .
2. 2دایره پشت سر هم : توپ رو تو ارتفاع و سرعت متوسط میفرسته .
3. 3دایره پشت سر هم : توپ رو زمینی و با سرعت میفرسته مثل پاس زمینیه .
واسه استفاده از هرحالت باید موقعیت مهاجم خودت و مدافع حریفو در نظر بگیری.
* New Team Logo
* Update Team LineUp
* Update ML Sponser
* Update All Kit’s
* New Referee Kit’s
* New Ball’s
* and more…
دانلود:
کد:http://uploading.com/files/27575c46/PesClub_SuperPatch_v1.1.rar/
کد:http://hotfile.com/dl/75012870/ac94030/PesClub_SuperPatch_v1.1.rar.html
من اینو دانلود کردم و بعدش نصبش کردم ولی لگوها و لباس ها درست نشد!نقل قول:
مشکل از چیه؟
نقل قول:
دوستان اینم لینک مستقیم این پچ
کد:http://leech.uploadin.info/files/PesClub_SuperPatch_v1.1_www.dverleech.com.rar
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
نقل قول:
شما احتمالا بعد از نصب به فولدربازی نرفتی.
بعد از این که 3 فایل فشرده رو بهم چسبوندید و نصب کردید . به محل نصب بازی برید و توی پوشه kitserver بعد روی manager.exe کلیک کنید و دکمه attach رو بزنید - اوکی میشه :10:
نقل قول:
البته حالتهای دیگه هم وجود داره مثلا برای EARLY CROSS باید L1 رو هم نگه داری و برای سانترهای خیلی بلند L2 رو . من بازیو هنوز نگرفتم نمیدونم امسال درایون کراس هم به این نسخه اضافه شده یا نه . یک بررسی بکنین حالت تاپ اسپین داره مسیر توپ که معمولا پلیر میکرهاو بازیسازهای بزرگ از این سانترها بصورت قطری برای راه انداختن بالهای کنار استفاده میکنن .
به نظرتون باید بازیکن من تا چه مدت منتظر بمونه تا اون بازیکن به اصطلاح حریفش بیاد و توپشو بگیره؟
اگه جوابتون تو دور و بره24 ساعته که باید بگم همتون اشتباه میکنید چون زمانی که توپ در یکی از این دو سمت زمین بازی قراره بگیره بازیکن رو برویی فقط وایمیسته نگاهت میکنه فقط زمانی حریف میتونه توپ رو بگیره که یکی از بازیکنا از فواصل دورتر همت کنه و بیاد بازیکن شما رو قلقلک کنه. بعد از همه ی این ماجراها اگه شما حتی اگه بخواید توپ رو سانتر کنید خیالتون راحت باشه که رو دروازه حریفه اونم برای یه موقعیت خطرناک چون که اون شخص به اصطلاح بازیکن هیچ کاری حتی برای جلوگیری از ضربه شما نمیکنه. (درجه سختی رو TOP PLEYER میباشد)
همه رو هم تحمل کنیم ولی این یکی هرجور با خودم فکر کردم نتونستم کنار بیام انگار بازیکنا برای بازی فوتبال ساخته نشدن فقط برای دریبل خوردن یا نخوردن ساخته شدن.
اینجا هست که باید دستها رو بالا برد و برای آبرویه باقیمانده pes شروع به دعا بکنم و خداوند بخوایم که عزت و سربلندی pes رو خودش به ما برگردونه. اگه تا سالهای قبل pes یک king بود فیفا میشد گفت یه موش بود ولی الان pes دوست داشتنی ما شده یک سوسک در مقابل این موش. اشتباه نکنید فیفا پیشرفت نکرد این pes بود که پست رفت کرد. مرگ بر سباس و همه دست اندر کارهای زحمت کش (نمیشه حالا عین کلمه رو گفت) کونامی و ...
من اینا رو که بلدمنقل قول:
اصلا نمیتونم با هد گل بزنم
به نظرت از کدومش همش استفاده کنم تا حداقل تو هر بازی یه گل بزنم؟
يه سوال، آيا برنامه يا ترفندي هست كه پول به بازي اضافه كنه تا بشه خيلي راحت از فروشگاه بازي خريد كرد،آخه حوصله بردن جام و مسترليگ رو ندارم:27:
اوه. چی بگم آخه. هرچی میخوام شرح ندم نمیتونم...
آقای مسی مثلا خیر سرش شده بهترین بازیکن سال یوفا ولی مگه این نیست که بهترین رو از بهترین ها انتخاب میکنند پس این مسی از کجا درومده؟؟؟
این فکر نکنم از ضعف بازی باشه من فکر میکنم این مسی یه ریگی تو کفشش بوده که اینجوری شده ولی فقط نمیدونم این بنده خدا برای اینکه بهترین باشه دمه چند نفر رو دمیده اصلا صبر کنید صبر کنید نکنه با سباس ناقلا یهههههه .... آی کلک. درسته خودشه!!!! :2::41:
ما که رفتیم. ما که رفتیم فیفا بزنیم اینم شما عزیزان بهتر از جانم و آقای سباس (The KING of The RING)
برم یه تیم از دسته چهار انگلیس بردارم یه منیجری بریم. آخیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش.
شاید این موش ما واقعا یه بچه شیر باشه خودمون خبر نداریم.