راستی کسی این ویدیوی بالا رو رو نگاه کرد?[/QUOTE]
تاریخ گوشی که 2010 هست ... چقدر سرعت گوشی پایینه ؟
فکر نکنم رام رسمی باشه
Printable View
راستی کسی این ویدیوی بالا رو رو نگاه کرد?[/QUOTE]
فکر نکنم رام رسمی باشه
بهترین پلیری که من دیدم Vital Player بوده :5:نقل قول:
فرمتی نیست که پخش نکنه :31:
نقل قول:
به حجم هیچ ربطی نداره چون بستگی به کارت حافظه داره.
این مشکل تو سمبین هست می خام بدونم اندروید هم این طوریه یا نه اگه امکان داره تست کنیدنقل قول:
بهترین پلیری که من دیدم Vital Player بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمتی نیست که پخش نکنه
خیالت راحت من خودم قبلا یه فیلم 3 گیگی ریخته بودم نشون داد :31:نقل قول:
زيرش نوشته كه رام اصلي نيست كه!نقل قول:
فکر نکنم رام رسمی باشه
از قيافشم معلومه
حالا هدف از اين كه اين فيلمو ببينيم چي بود؟؟؟؟
من بی تقصيرم....نقل قول:
یکی از دوستان فکر کرده آپدیت جدید اومده و نوشته بود فیلمو ببینیم!
شرمنده.من حواسم به غیر رسمی بودنش نبود.
من2.3 میخوااااام
اندکی صبر یه روز خوب میاد:پی
شما تا 1 ماه دیگه دندوون رو جیگرت بزاری میاد.
یه Sound Recorder خوب کسی سراغ داره؟؟؟ تنکس ;)
دوست عزيز من برنامه يHi-Q MP3 Recorder رو پيشنهاد مي كنم كه با فرمتMP3 صدا ها رو ضبط مي كنهنقل قول:
اين لينك رو از سايك ديگه اي گرفتم اگر مشكل داشت بگيد تا خودم آپ كنم قرار بدم
از تغييراتي كه در آخرين ورژن برنامه صورت گرفته ميشه به هماهنگي كامل با X10 اشاره كرد
کد:http://www.filefat.com/3swbnzsnknh8
بچه ها کسی می دونه تو آپدیت جدید چه تغیراتی اجاد میشه؟؟؟
آیا پایین بودن صدای گوشی خیلی اذیت کننده هستش؟؟ و کیفیتش با هدفونش چه جوره چون اصولا گوش کردن آهنگ همیشه با سونی اریکسون عالیه.
و یه سوال آخر اینکه کیفیت این 8 مگا پیکسلی در حد قابل قبول هست؟؟ یعنی در حد 5 گلکسی هست؟؟
مرسییییییی
در حد 5 گلکسی هست آره...
این ضبط صدایی که شما معرفی کردین صدا رو خیلی تغییر میده... چیز بهتری کسی سراغ نداره؟؟؟
دوست من نرم افزار Hi-Q MP3 Recorder کلا یکی از بهترین برنامه های ضبط صدا برای گوشی های اندروید به حساب میادنقل قول:
از طرفی نسخه ای که برای شما پیدا کردم نسخه ی Full بود که این نسخه در Android Market پولی هست و ریتینگی که بر اساس امتیازات کاربران گرفته 4.5 ستاره از 5 ستاره هست
با این حساب من 8 تا Voice Recorder دیگه برای شما دانلود کردم.امیدوارم که اینها مورد پسند شما واقع بشه
تقریبا میشه گفت اینا بهترین رکوردر های مارکت هستن (بدون در نظر گرفتن نسخه های پولی)
لینک دانلود از Hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/122408407/37d5b94/VRAPP.zip.html
سلام دوستان نمیدونم گوشیم چیش شده
الان یک ساعته داخله شارژ هست خیلی دیر شارژ میکنه از 20 مین پیش تا به حال 2% شارژ شده
به نظر شما از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما اول يك چيز رو چك كنيد
زماني كه گوشي در شارژ هست بريد به قسمت
Settings > About Phone > STATUS در اونجا وضعيت Charging رو چك كنيد
احتمالا مشكل شما اينه كه در اون قسمت جلوي Charging در پرانتز نوشته شده USB در حالي كه شما گوشي رو به برق شهري وصل كرديد و بايد بنويسهAC
اين مشكل براي من زماني حل مي شد كه كابل رو يه ضرب وارد سوكت مي كردم و اگر كابل رو يواش و به قولا با احتياط وارد گوشي مي كردم گوشي با ولتاژ USB شارژ مي شد.به عبارتي يه جور قلق شده بود.ولي مشكل اينجا بود اگه در هنگام شارژ گوشي رو تكون ميدادم دوباره شارژ گوشي به حالتusb بر مي گشت و اين كار با گوشي در هنگام شارژ رو مشكل مي كرد
مدتي قبل از اون سوكت شارژر گوشي من مشكل پيدا كرده بود.در تهران تعمير كاران نمايندگي گفته بودن علاوه بر مشكل سوكت جريان برق داخلي گوشي هم مشكل پيدا كرده.بعد از اينكه گوشي به دست من رسيد با همين مشكل شما روبرو شدم.و من حدس مي زنم كه اونها نتونسته بودن مشكل جريان برق رو درست كنن.شما هم امتحان كنيد و نهايتا گوشي رو به نمايندگي بديد تا تعمير كنن
نه دوست عزیز مینویسه ac
نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟
دوست عزيز به احتمال زياد از اين مشكل از دو حالت خارج نيستنقل قول:
يا باطري گوشي مشكل داره و يا اينكه جريان برق داخلي گوشي دچار مشكل شده
كه هر دو قابل حله.حتما به تعميركاران متخصص در زمينه ي تعمير گوشي مراجعه كنيد
و فراموش نكنيد كه كار رو به كاردان بسپاريد
بچه ها من جواب کاملی از سوالم نگرفتم کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟نقل قول:
پشتیبانی فلش-تغییر رابط کاربری دوربین-تغییرmediascape و timescape و...(تازه میتونیمasphalt 6 هم بازی کنیم:40:)نقل قول:
خیر
عالیه چون گوش کردن آهنگ با سونی اریکسون همیشه عالیه:8:
بله اگر نور مناسب باشه عالیه.
قابلی نداشتتتتتتتتتتتتتتتتتت
من میخوام ایکس10 در حد آک بگیرم تو مشهد قیمت کردم 360 حالا سوال دارم موقع خرید چه چیزایی رو تست کنم که سرم کلا نره....با آندروید تا حالا کار نکردم.....
میشه عکس از هندزفری و مموری و شارزر فابریکش بزارید یا مشخصاتش رو بگید
:11:ممنون
داداش نوش فک کنم بتونی 400 گیر بیاریا !
ایکس 10 دسته دو این قیمت خیلی بالاست... نوش 380ــه... خیلی هم نو باشه نهایتا 340...
من خودم فروختم 350 :دی !
آقا اگه یه هفته کارکرده بشرط تست 48 ساعته بخر !
دوربینش از همه گوشیها به جز ویواز و گالاکسی اس بهتره
برنامه Hi-Q MP3 Recorde بهترین برنامه ضبط صداست بقیه amr ضبط میکنن
صداش بهتر از ویوازه هم تو مکالمه هم بلندگو اما زیاد قوی نیست مثلا میتونم بهت بگم قدرتش 70 درصده برای من که مشکل شنوایی دارم خیلی خوبه صداش اما خوب سخت افزارش قدیمیه به فکر گوشیهای جدید باشید تا لذت بیشتری ببرید
ویواز رو نمیدونم اما دوربینش از گلکسی بهتره تو کامپیوتر مقایسه کن عکساشونو میفهمی :31:نقل قول:
دوربینش خیلی عالیه.
من باهاش فیلمبرداری کردم ریختم رو کامپیوتر دوستم فکر کرد
با دوربین هندی کم فیلم گرفتم.
خلاصه من کلی با x10 کیف میکنم و با هیچ گوشی عوض نمیکنم.
سرعت اینترنت با wifi بسیار عالیه
عملکرد صفحه لمسیش هم عالیه.
به افتخار X10 :8:
منم با هیچ گوشی ای عوض نمیکنم :31:نقل قول:
بابام گلکسی داره که انقدر تعریفشو میکنن باهاش کار میکنم اما من x10 خودمو بیشتر دوست دارم نمیدونم به خاطر سونی بودنشه یا نه ... منوهاشو خیلی دوست دارم فقط تاچش یخورده ضعیفه
SE Forever :40:
دوستان این HI-Q به طرز فجیعی تن صدا رو تغییر میده... قانونا نباید اینطوری باشه ها :دی
چیکارش کنم؟؟؟
شما صدای خودت رو با گوشهای خودت متفاوت تر از گوشهای دیگران میشنوی :46:نقل قول:
دوست عزیز ، اولین بارم نیس که از ساوند ریکوردر استفاده می کنم :دی ضمنا کلا X10 مال بابامه نه من... یعنی به طوریه که صدای بابای من که به طرز ترسناکی :دی کلفته رو میکنه شبیه صدای بچه :دی
مشکل از باباته :دی !
یه احتمال دیگه هم هس ! گوشات مورد دارن :دی
من که مشکلی نداشتم با برنامش !
:دی
خیلی رو اعصابه :دی یه نمونه صدای ضبط شده حالا میزارم به عمق فاجعه پی ببرین :دی
یه سوال.x10 سنسور نور داره?آخه من هر چی تو ستینگ میگردم چیزی پیدا نمیکنم!:41:
نه خیلی ضد حاله من تقریبا به این سنسور نور عادت کردمنقل قول:
منظورت از سنسور نور چیه؟ اگه منظورت تنظیم نور صفحه هست که داره. نرم افزار beautiful widgets را هم بگیری یه ویجت برای تنظیم نور دارهنقل قول:
امروز از مارکت یه برنامه گرفتم که ظاهرا خود سونی اریکسون اون رو بیرون داده و با اون میتونید از فلش دوربین استفاده کنید.حالتهای مختلفی داره .چشمک زن ، روشن واسه 60 ثانیه و غیره...جالبه.
فقط متاسفانه نتونستم بک آپش رو بگیرم و اینجا بزارم.میگه برنامه private هست.
اسمش اینه:LED Light
منظورش اینه تنظیم نورش حالت اتوماتیک نداره که با توجه به روشنایی محیط نور صفحه کم و زیاد شه :13:نقل قول:
بله من منظورم همینه.آخه بالای گوشی به جز led دو تا چیز دیگه هم داره اونا نمیدونم چین?نقل قول:
سلام
چطوری میشه صفحه دسکتاپ که اول نمایش داده میشه به تنظیم خودمون باشه توی گوشی من هر برنامه ای را که اخیرا استفاده کردم تو اولین صفحه آیکونشو نشون میده گاهی هم نا منظم نشون میده چطور میشه تنظیمش کرد؟
xperia x10 سنسور نور داره اما این سنسور به نور طبیعی بیشتر از نور مصنوعی واکنش نشون میده این سنسور رو میتونید موقعی که گوشی رو در دست دارید در سمت چپ آرم سونی اریکسون ببینید
کافیه در تنظیمات ویدجت power control میزان روشنایی رو در حالت میانی قرار بدید و در روشنایی روز دستتون رو روی سنسور بذارید متوجه میشید که روشنایی صفحه به مرور کم میشه و وقتی دستتون رو بردارید صفحه به یکباره روشن میشه
بهترین حالت همین تنظیم هست