نقل قول:
هردم از این باغ بری میرسد...
Printable View
نقل قول:
هردم از این باغ بری میرسد...
دیگه گزارش اعتبار رو توی پنل قبلی نمیبینی ! یعنی انداختنت تو پنل جدید :دینقل قول:
هان ؟ :دینقل قول:
در مورد ریز مصرف هم به این سامانه مرتبط نیست مشکل از جای دیگه ایه که برطرف کردنش کار ما نیست
خوب حالا از نظر کیفیت کدوم بهتره؟؟نقل قول:
dlc یا فیبر؟؟؟
2-اینترنت مخابرات بهتره یا isp??
چرا اون هنوز هست . یعنی وقتی قطع می شم حجم را می زنه .نقل قول:
نمودار حالت آنلاین هم هستش
حالا من سوالم اینه شما که رفتید رو جدید دیگه اینا نیست .
به من گفت شنبه شاید بره رو جدید من تا 3 هفته دیگه شارژ دارم می خوام ببینم دانلود کنم یانه؟
ببین دوست من سلام !نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من این فروم رو همین الان پیدا کردم
به عنوان کسی که میتونه به شما در رفع کردن مشکلات سامانه کمک کنه عضو شدم
خواهشا هر پیشنهاد یا انتقادی به سامانه سرویس دهی دارید بگید.
تمام مشکلات شما عزیزان دیده شده و مرحله به مرحله داره رفع میشه
مشکل منفی شدن اعتبار به زودی زود بر طرف میشه
همینطور ارتباط با بانک ملت هم بر قرار خواهد شد.
هر باگی توی سیستم دیدید گزارش بدید
نمیدونم کی هستی و اصلا میتونی کاری بکنی یا نه !
اما چیزی که هست اینه مخابرات پارسال اومد سرویس های متفاوتی عرضه کرد با شبانه رایگان که سرعتش بسته به سرویس متغیر بود ! و قیمت منصفانه ! کیفیت سرویس هم با اینک قطعی و اینا داشت ولی مجموعا خوب بود !
من تازه وقتی سرویسم تموم شد قصد داشتم برم مجوز بگیرم سرویس 1مگ بگیرم 3 ماهه حدود 60ت اینا بود که فاتحش خونده شد :دی
اما با روی کار اومدن پنل جدید کلی امکانات سلب شد ! بجاش مشترکین مخابرات با درآمدش سرسام آور افزایش پیدا کرد!بلاخره هزینه این همه تبلیغ تو تلویزیون هی ثانیه به ثانیه 2030 باید در بیاد و ... :دی (البته این مثال مزاح بود منظور کلیه)
شبانه رو گرفتن سرویس ها مختلف هم گرفتن !
از طرفیم ماها که فیبر نوری هستیم یک جورایی مشتری دائمیش حساب میشیم ! هر بلایی بخواد سرمون میاره !
شما اگه میتونی کاری کنی این مشکل رو درست کن همین و بس !
نمیدونم چرا مشترکین هم درخواست شبانه رایگان نمیدن ، حداقل بدونن بابا ما 2،3 نفر نیستیم !
بعدم شما هروقت قبول کردین مشکل پنلتون ، مشکل شماست (همین شارژ منفی) نه مشترک و خود مخابرات باید جوابگو این سوراخ (باگ) باشه به فکر ما مشترکین باش :)
بگذریم اما هیچ چیز بهتر نمیشه شما هم سخت نگیر :)
خط که فرقی واسه شما نداره !نقل قول:
خوب حالا از نظر کیفیت کدوم بهتره؟؟
dlc یا فیبر؟؟؟
2-اینترنت مخابرات بهتره یا isp??
سرویس هم اگه شبانه رایگان نمیخوای میتونی انتخاب کنی .
منظورم اینه هروقت دیدی پنل قبلی دیگه کار نمیکنه یعنی منتقل شدی !نقل قول:
به من گفت شنبه شاید بره رو جدید من تا 3 هفته دیگه شارژ دارم می خوام ببینم دانلود کنم یانه؟
نه ! واسه من که شخصا اینطور نبود ! و حجمم به دوره بعد اضافه شد !
یعنی وقتی دیگه کنتورش کار نمیکرد تو پنل قبی من حدود 1300 مگ استفاده کردم (همون مقدار که داشتم و کنتور روش قفل کرده بود) و شارژ تموم شد که زنگ زدم 2 گیگ شارژ شد و دیگه پنل جدیدی بودیم و مصیبت ! بپرس !
اگه حجمتم زیاده بهتره بری خود ولی عصر اونجا بپرسی مظمئا شی .
دوست من زیاد بد بین نباشید من قول میدم همه چی مرحله به مرحله رفع میشهنقل قول:
من عرض کردم خدمتتون در مورد مشکلات و باگ های پنل من در خدمتتون هستم
در مورد سیاست های مخابرات و اینکه سرویسش رو نیمه شب رایگان میکنه یا نه من نه دستی دارم نه میتونم کاری بکنم
در مورد شارژ منفی هم پنل فقط نمایش دهنده هست و این حساب کتاب ها جای دیگه ای انجام میشه که اونجا مشکل داره
ولی در حال برطرف کردن اون هستن و به احتمال قوی تا آخر هفته درست میشه
اونایی که مشکل دانلود حجم زیاد و غیر معقول توی زمان کم داشتن به من پیام بدن تا براشون بررسی کنم
در مورد شارژ اتوماتیک هم فقط یک دوره برای همه زده شد و بعد از اون قاعدتا اونایی که خودشون شارژ کردن نباید براشون شارژ اتوماتیک زده بشه،اگه کسی هست اعلام کنه بررسی بشه
چند بار هم شارژ اتوماتیک اشتباه خورده بود که شما توی پنل اون رو به صورت تسویه شده میدید که اونم از امروز رفع شد و دیگه دیده نمیشه و براتون حساب نمیشه.
من در خدمت دوستان هستم
دوست من زیاد بد بین نباشید من قول میدم همه چی مرحله به مرحله رفع میشهنقل قول:
من عرض کردم خدمتتون در مورد مشکلات و باگ های پنل من در خدمتتون هستم
در مورد سیاست های مخابرات و اینکه سرویسش رو نیمه شب رایگان میکنه یا نه من نه دستی دارم نه میتونم کاری بکنم
در مورد شارژ منفی هم پنل فقط نمایش دهنده هست و این حساب کتاب ها جای دیگه ای انجام میشه که اونجا مشکل داره
ولی در حال برطرف کردن اون هستن و به احتمال قوی تا آخر هفته درست میشه
اونایی که مشکل دانلود حجم زیاد و غیر معقول توی زمان کم داشتن به من پیام بدن تا براشون بررسی کنم
در مورد شارژ اتوماتیک هم فقط یک دوره برای همه زده شد و بعد از اون قاعدتا اونایی که خودشون شارژ کردن نباید براشون شارژ اتوماتیک زده بشه،اگه کسی هست اعلام کنه بررسی بشه
چند بار هم شارژ اتوماتیک اشتباه خورده بود که شما توی پنل اون رو به صورت تسویه شده میدید که اونم از امروز رفع شد و دیگه دیده نمیشه و براتون حساب نمیشه.
من در خدمت دوستان هستم
سلام دوستان.من چند وقتی هست قصد گرفتن adsl مخابرات را دارم و در سایت خود مخابرات هم رفتم دیدم راجب تعرفه ها-سرعت ها و ... هیچ اطلاعاتی نداره.همچنین در صفحه اول همین تاپیک لینک هایی که مربوط به این موضوعات(تعرفه ها و...)بود را هم باز کردم دیدم لینک ارور میده.
خلاصه از شما دوستانی که از مخابرات adsl گرفتید چندتا سوال دارم که اگر یکی یکی پاسخ بدید ممنون می شم:
1-برای مراحل ابتدایی گرفتن خط adsl باید به خود مخابرات اصفهان مراجعه کرد و پس از طی مراحل ثبت نام چه مدتی طول می کشه که پورت adsl بدن و ترافیک اولیه که بعد از ثبت نام ارائه می دن چقدره؟آیا هزینه نصب هم داره؟مودم را هم باید از خود مخابرات گرفت(هزینه مودم)؟
2-تعرفه ها به چه صورتی هست؟آیا ترافیک هایی که داده میشه ظرفیت خاصی داره؟منظورم اینه که مثلا خود مخابرات تعیین می کنه که باید ماهیانه چند گیگ ترافیک برداشت یا اینکه دست خودمون هست که مثلا برای یک ماه چند گیگ ترافیک شارژ کنیم؟
چون مثلا شرکت های دیگه ترافیک های ماهیانه دارن و مثلا یه شرکتی میاد 6گیگ ترافیک را برای 3 ماه ارائه می ده و فردی که مثلا ترافیک 6گیگ 3ماهه را انتخاب می کنه باید 3ماه 3ماه شارژ کنه.
3-به نظر شما 1گیگ ترافیک ماهیانه با سرعت 128 برای روزی 1 ساعت وبگردی و حدود 300 مگابایت دانلود و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس در مجموع برای یک ماه کافی هست؟و مثلا اگر مقداری از ترافیک زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشه؟
4-طریقه شارژ کردن از طریق سایت خود مخابرات هست؟و مبلغ شارژ را من تو سایت خود مخابرات خوندم باید از طریق قبض تلفن پرداخت کرد درسته؟مثلا برای یک گیگ شارژ در یک ماه 2500 تومن میاد رو قبض؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد.اگر لطف کنید دقیق و کامل برام توضیح بدید ممنون می شم.
به اين دوستمون كه در مخابرات كارمند هستadsltce] بگم كه چرا كنترل پنل از ديشب تا حالا خرابه .....
و اينكه 2 يا 3 روز پيش هم براي من شارژ اتوماتيك زده شد ...
شايد هم تا الن هم برام شارژ اتوماتيك زدند چون در اين يكي دو روزه دانلود داشتم....
و اينك من در يكي از شهرستان هاي اصفهان مستققر هستم و هيچ پشتيباني غير از 2030 نداره ... چطوري ميتونم از سرويس جدا شم ....
اميدوارم شما ديگه ما را تنها نزاريد.....
نقل قول:
به نام خدا
با سلام
لطفا پیگیری بفرمایید چرا پیش شماره های فریدن و فریدونشهر رزرو نمیشن و میگه این پیش شماره ها معتبر نیستن
این چه سیستمیه ا
الان چند روزه که همینطوریه
در حالی که گلپایگان و چادگان فعالن!!!
پس چرا در تبلیغ تلویزیون میگه فریدن و فریدون شهر و چادگان و گلپایگان.
دقیق تر عرض کنم الان در سیستمتون پیش شماره های 37232.. مربوط به گلپایگان و 372472 مربوط به چادگان فعالندنقل قول:
در حال که پیش شماره های 372422 و 372545 و 372452 و 372436 مربوط به فریدن و 372522 مربوط به فریدونشهر فعال نیستند!!!
دوست عزیز adsltce لطفا در مورد شهرستان های فریدن و فریدونشهر پیگیری بفرمایید چرا شماره ها غیر معتبرن
در لیست موجود نیستند
منظورت از خراب چیه؟صفحه رو نمیبینید یا مشکلی توی بخش خاصیش دارید؟نقل قول:
باید به مرکز مخابراتی که ازش سرویس گرفتید مراجعه کنید و درخواست تخلیه بزنید.
ضمنا خدمت شما عرض کنم که این سیستم خیلی قطعی داره یه وقت کامل کار میده یه وقت میری میبینی خیلی بد بالا میاد و captcha رو هم نشون نمیده! برای رزرو هم که میزنی همینطور میگه منتظر باشین و هیچی نمیادنقل قول:
کلا این سیستم مشکل داره آقا
سلامنقل قول:
می دونید من کاری به مشکلاتی که وجود داره ندارم! کاری به ریزه مصرف ندارم! (یک فکری برای رنگ ابی قسمت ادمین بکن ازش خوشم نمی اد! )
فقط به عنوان یک انسان ازتون خواIهش دارم کامپیوتر را خاموش کن برو دنباله یک کاری -----------------------------------------
دوستان این یارو نفوذیه بپایید گاف ندید در مورد حساب نشدن بعضی چیزا دیگه خودتون خبر دارید که
میخواد ببینه اگه باگی هست که یه وقت یه چند چیز و جا میندازه درست کنه ولی اگه بیشتر میندازه درست نکنه.چطور این باگا به شما ربط داره ولی شبانه یا این چیزا ربطی نداره.شما شبانه بزارین دوباره سرعت افت می کنه شبا ولی اگه یه سرویس بدید که ماهی چند تومن بریزیم به حساب مثلا واسه ساعت چند تا چند این طوری اونایی که روز کم مصرف می کنن و شب که شد میخوان سرویس رو بپوکونن این سرویس رو نیمرخ یا مجبور میشن بخرن
تکلیف این گیگ دزدی مخابرات چی میشه آقای adsltce ؟؟؟
تا حالاش هیچی ولی اگه خیلی مردین از حالا به بعد درستش کنین ( بگین ندزدن ، بابا ما که گوسفند نیستیم اکثر بچه های این فروم متخصص و تحصیل کرده اند ، شب می خوابی صبح پامیشی می بینی زده 2 گیگ کم شده و منفی هم میشه تازه ، حالا خر بیار و باقالی بار کن باید زنگ بزنی 2030 بگه شما نفر دهم لیست انتظار هستید مدت زمان ... 40 دقیقه می باشد !!! بعدش یه آدم بیسواد گوشی رو بر میداره میگه این آدرسو که می گم پینگ کن !! آخه اینو که دیگه بچه خواهر 8 ساله من هم بلده !! بعدش هم میگه این مصرف مال 5 روز قبل شماست میگم من اصلا خونه نبودم مصرف کنم تازه یارو شاکی هم میشه میگه من نمیدونم)
زشته ، نکنین این کارا رو ...
سلامنقل قول:
آقا چرا مطالب رو قرار ندادین حتی بعد از مطالب من رو قرار دادین
من که قوانین رو رعایت کردم
مشکل پیش شماره ها حل شد ولی سیستم افتضاحیه اینقدر سنگینه که مرورگر هنگ میکنه
یکی در میان هم قطعه
در ضمن شبانه رایگان هم قرار بدید
سلام adsltce جان قیافت خیلی واسم آشناست. تو همون نجات دهنده خدا بیامرز نیستی؟
برای اطلاعت میگم این پنلی که میگی توش مهندسی الان که دارم این پست رو میزنم خرابه ، نمیشه واردش شد. به بزرگ ترات بگو یه کم از این پول تبلیغات رو صرف کارایی کنند که مشکل ما حل شه. خداییش جز رنگامیزی پنل کار دیگه هم بلدید.
دفعه دیگه خواستی پست بدی مطمئن شو مشکل پنل حل شده.
خاک تو سر سرویس دهنده ای که برای داشتن یه سرویس خوب باید پیام بازی در بیاره. ما که بیکار نیستیم هی بیایم چک کنیم هی پیام بدیم. باید این مشکلتون رو از پایه درست کنید.نقل قول:
میدونم داری سعی خودت رو می کنی ولی نمیشه، بعضی وقت ها آدم باید قبول کنه که یه کاری رو بلد نیست.
آقایون فکر شبانه رایگان رو از سرتون بیرون کنین ! به شبانه نیم بها هم راضی نیستن ، رایگان پیش کش :دی
تو تاپیک اصفهان هم گفتم قراره شبکیه هم با همکاری با مخابرات روی DLC ها سرویس بده که شبانه هم داره ... اگه سرعت و کیفیت این سرویس رو حفظ کنند و بدون مسخره بازی 1مگ بدن بمون بنظرم پیشنهاد خوبیه ...
دوستان.کسی نمی تونه من را راهنمایی کنه؟نقل قول:
ممنون می شم راهنمایی کنید.
نقل قول:
اون موقعي كه يوزر پس را وارد ميكنم و بعدش هم روي دكمه ورود كليك ميكنم صفحه باز نميشه....
كلا نصف روزي ميشه اينترنتم قطعه .... باز هم پنل باز نميشه....
برای ثبت نام می تونید برید مخابرات + سایت پوکیدش! + تماس با تلفن فوق عظیم 4 رقمی 2030 که اوپراتور 118 جوابتون را میده!نقل قول:
هزینه ثبت نام نداره!
هزینه ماهیانه نداره!
هر گیگ 2500 است البته توی قبض 4% هم توی قسمت مالیات میاد روش! شما 2600 در نظر بگیر!
طریقه محاسبش با این صورته که هر چقدر استفاده کنی میاد روی قبض! (البته حداقل میگن 2 گیگ برای 2 ماه باید شارژ کنی! )
سرعتشم خوبه! ما هم راضی هستیم! همه چی هم خوبه ! ( اما اگر اعصابتو دوست داری و دوست نداری بهت توهین بشه (از طرف کادر مجربشون) بهتره از خیرشون بگذری! )
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
می دونی چیه ؟ می دونی مشکل کجاست؟ این پنل فقط یک پنل تحت وب است ! یعنی خودش کاری را انجام نمی دهد! فقط گذارشات یک برنامه را نشون میده! یعنی افتخاری عظیم! :)))))) (البته فکر کنم این طور باشه!)نقل قول:
ممنون از پاسخگویی شما.نقل قول:
ولی من زیاد کانکت نیستم به اینترنت.adsl را هم بیشتر برای دانلود حدودا دست بالاش 300 مگ یا کمتر در ماه به اضافه روزانه یک ساعت وبگردی و آپدیت ماهیانه آنتی ویروس می خوام.به نظر شما برای من همون ماهی یک گیگ یا دو ماهی 2گیگ کافیه؟
راستی مودم را باید جدا بگیرم یا خودشون می دن؟همچنین بعد از طی مراحل ثبت نام چه مدت طول می کشه تا تحویل بدن؟
فکر کنم ماهی 2 تا 3 گیگ کفایت کنه برای این کارا! البته اگر دفعه اولی است که نت پور سرعت میگیرید ماه اول مصرفتون بیشتر است تا عادت کنید! :31:نقل قول:
مودم! توی هر مرکز مخابراتی برای ای دی اس ال های مخابرات یک نفر وجود داره این فرد هم مودم را تهیه می کنه و میفروشه هم نصب انجام میده! هم اگر مشکلی برای پورت ها پیش بیاد پیگیری میکنه! پس کیفیت و قیمت مودم هایی که به شما تحویل داده می شود بستگی به ان فرد داره! (مودم رایگان خیلی وقته تموم شده!) نصب مودم هم سخت نیست! اگر خودتون هم مودم را تهیه کنید به راحتی می تونید ان را اماده استفاده کنید! مارک زاکسل و tp link خوبه!
واقعا این adsltce همون نجات دهنده عزیزه ؟؟؟
ممنون از همه دوستانی که با لطف و ادب و فرهنگشون بنده رو خطاب قرار دادند
این آخرین پستیه که من تو فروم میدم اگر کسی دوست داشت از این ببعد پیام داخل سیستم بده در خدمتش هستم
چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم :
1- بنده کارمند مخابرات نیستم ، شغلم یه جورایی با پنل درگیره
2- من در سیاست گذاری های مخابرات که کدوم مناطق رو میخواد سرویس بده و سرویس شبانه رایگان میخواد بزاره یا نه نقشی ندارم
3- طبیعتا پنل به خاطر به روز رسانی ممکنه گاهی اوقات قعطی داشته باشه،ولی خیلی کم، و طی چند روز گذشته یک ثانیه هم قعطی نداشتیم، اگر شما بستر اینترنتتون کنده یا سرور ها رو نمیتونید پینگ کنید گردن پنل نندازید
4- مشکل منفی شدن اعتبار درست شده و نباید برای کسی دیگه پیش بیاد،هر کس حداکثر ده دقیقه پس از اتمام اعتبار باید DC بشه
5- عزیزی که گفت من میخوام از اینجا باگ های سیستم رو پیدا کنم : خدمتت عرض که سیستم بدون باگ در هیچ جای دنیا نداریم،بنده هم قصدم کمک به شما بود که ماشالله خوب جوابمو دادید
6- ارتباط با بانک درست شده فقط منتظر مجوز بانک هست،فکر کنم اونم توی این هفته درست بشه.
7- یه بار دیگه واضح تر میگم : از این مواردی که دوستان گفته بودن تو ریز مصرف من زده در ده ثانیه خیلی مگابایت دانلود کردی و این اصلا منطقی نیست اگر پیش اومده مشخصات سرویس و زمان اون مصرف رو به من بدید تا براتون بررسی کنم
یا حق - خدانگهدار همگی
در ضمن دوستانی که من به پیغام میدن چون من فعلا تو این فروم اجازه فرستادن پیغام خصوصی ندارم یه راهی برای من بزارم که جوابشون رو بدم
دوست عزیز که به من پیغام خصوصی دادی یه مشخصه ای از سرویست بهم پیام بده تا مشکلت رو بررسی کنم مثل شماره مشتری یا شماره سرویس
توی اون لینکی که برای من فرستادی هیچی پیدا نکردم
براي من چند وقتي هست كه اينترنتم , هر 5 دقيقه يه بار قطع ميشه و بعد از چند دقيقه هم وصل ميشه ...
براي كسي ديگه هم اين جوري هست ...
می دونید چرا من به ان صورت پست دادم؟ چون الان حس موش آزمایشگاهی به من دست داده! (البته یکم با موش فرق داریم موشه توی آزمایشگاه پول پرداخت نمی کنه برای آزمایش ها! )نقل قول:
کاش دلیل این آزمایش را به ما هم می گفتن! (البته اگر دلیلی برای تعویض پنل و شروع ازمایش وجود داشته باشه!)
اگر شما کارمند باشید : من از شما معضرت می خواهم به خاطر پستم! (البته بهتره سلام مارا به اصل کاری برسونی! )
اگر شما جزو افرادی هستین که دارید از این ازمایش سود می برید: کم گفتم بهت!
دوست عزیز هیچ چیز اینجا آزمایشی نیست و هیچ کس خدای نکرده موش آزمایشی نیست.نقل قول:
توی هر سیستم ممکنه ایراداتی وجود داشته باشه که تاوانش رو قرار نیست کسی پس بده و اگر این ایرادات محرز بشه قطعا حق خورده شده ادا میشه.
اگر منظورتون اینه که چرا قبلا یه پنل داشتید و الان اومدید رو پنل جدید باید خدمتتون عرض کنم پنل قبلی ایرادات بسیاری داشت که مخابرات عطاش رو به لقاش بخشید و پنل جدید رو سفارش داده.
در مورد پنل ادمین هم اگر فکر میکنی واقعا اینقد الکیه و به این راحتی که شما گفتی میتونی واردش بشی بدون داشتن رمز بیا بگو چطوری این کارو میکنی مرد و مردونه حقوق دو ماهم مال تو. که من مطمئنم هیچ کس نمیتونه همچین کاری بکنه پنل ادمین روزانه زیر هزاران -- اتک هست و تا حالا کسی نتونسته بهش نفوذ کنه.
من اگر این وسط سود چیزی رو قرار بود ببرم وقتم رو با شمردن پولام سپری میکردم اینجا عضو نمیشدم که از شما توهین بشنوم
در ضمن ارائه کردن سرویس ADSL نیازمند انواع و اقسام سخت افزار و نرم افزار است من اومدم گفتم در مورد "مشکلات پنل" آقا به خدا فقط و فقط مشکلات پنل من کمکتون میکنم اینکه سرعت پایینه یا چرا سرویس شبانه رایگان ندارن به خدا دست من نیست.
یه مورد دیگه اینکه اگر حتی از دست یک نفر خیلی عصبانی شدید هیچ وقت به خانوادش توهین نکنید خود من دارم با شما صحبت میکنم چکار به خانواده دارید
كنترل پنل در روز چند بار از كار مي افته ... بعد ميگه مشكل كلا برطرف شده....
اخه پنل قبلي چه ايرادي داشت ...
راهنمای تنظیم مودم نداره که خودم تظیماتو بزنم و بگم کسی برای تنظیمات نیاد؟اگر بیاد رایگانه؟
اگر شارژ نکنی ماه بعد قطع میشه؟یا خودشون کنتور میندازن تا خودت درخواست قطع بدی؟
دو سه روز هست كه نميتونم از اينترنت استفاده كنم .چراغ adsl مودم روشن هست ولي چراغ internet نه .چندين و چند بار مودم را ريست كردم .با نرم افزار هاي تعمير رجيستري كامپيوتر را اسكن كردم .نشد كه نشد .مودم را هم روي يه لپ تاپ هم تست كردم .بازم وضعيت همون طوري بود.توي تنظيمات مودم به جاي pppoe روي bridge هست ولي وقتي تغييرش ميدي چراغ internet قرمز رنگ ميشه .دوستان خواهشنا راهنمايي كنن ؟ باتشكر
من توی دو تا پست جواب همه رو دادم ولی نمیدونم چرا متاسفانه تایید نکردند.
لطفا اونایی که به من پیغام خصوصی میدن یه نشونی از سرویس خودشون ( مثل شماره مشتری یا شماره سرویس ) بدن تا من بتونم کارشون رو پیگیری کنم
احتمالا شارژت تموم شده دیگه ! زنگ بزن 2030 ببین چه شده ...نقل قول:
يه نفر جواب منو بده .....
ايا ميتونيد وارد پنل خودتون بشيد ...
پنل از ديشب تا حالا برام خرابه ..... يا اجازه ورود نميده يا صفحه بالا نمياد ....
يه نفر جواب بده , ببينيم مشكل فقط از منه يا كسي ديگه هم اينجوري ....
نقل قول:
بازم رفیق به شما من که همینطوری دانلودم زیا بود حالا که دیگه بلوری و تلویزیون هم بهش اضافه شده با اونا توی اینترنتم با نرم افزاراشون کار می کنم
بــــــــــــــــرو بـــــــــــــــــــــــی نیم بابانقل قول:
اگه می خواستی کاری باکنی 2 - 3 تا صفحه قبلترو می خوندی و می فهمیدی که مشکلات بچه ها چیه !!
تمام کسانی که مشکل کم شدن شگفت انگیز شارژ در مدت استثنایی رو داشتن پست زدن قبلا کافی بود یه نگا بندازی
حالا هم به سلامت !! معلوم بود از اولم این کاره نیستی جونم
از کنار برو !! نامه بنویس !! بابا رو ببوس !! شبا آب زیاد نخور ....
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
2 روزه نمیشه وارد شدنقل قول:
برای من صفحه اصلیش لود میشه ولی وقتی یوزر و پسورد رو میزنم هنگ میکنه ( لطفا صبر کنید... )
بعد از ماه ها این یه خبر خوبه. (اگه صحت داشته باشه)نقل قول:
ارتباط با بانک درست شده فقط منتظر مجوز بانک هست،فکر کنم اونم توی این هفته درست بشه.
تایید میشه.نقل قول:
2 روزه نمیشه وارد پنل شد
برای من صفحه اصلیش لود میشه ولی وقتی یوزر و پسورد رو میزنم هنگ میکنه ( لطفا صبر کنید... )