مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟نقل قول:
مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟نقل قول:
من تا به حال اینطور نشنیده بودم . .نقل قول:
مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟
شاید خواست صرفه جویی کنی برق یهو مصرف نشه :دی
در کل باتری 9سل و مثه باتریهای دیگه . . شارژ اولیه رو زیاد بذار که بعدا به مشکل نخوری . .
موفق باشی :46:
مرسی داداش لطف کردی .. نکته خاصی نیس درمورد استفاده ازش؟نقل قول:
نه عزیز فقط هر 5 روز سعی کن شارژ رو خالی کنی ( در حد 10% ) بعد دوباره شارژ کنی .. .نقل قول:
مرسی داداش لطف کردی .. نکته خاصی نیس درمورد استفاده ازش؟
دیگه هم اینجا ادامه نده که تاپیک مشاوره برای خرید هست . . :46:
سلام دوستان راستش بنده دنبال لب تابی میگردم با این مشخصات:
1-صفحه نمایش حداکثر 13" (قابل حمل باشه عملا دیگه)
2-حافظه از نوع ssd
بقیه مشخصاتش بستگی به قیمتش برام متغیره:20:
ولی کارم با لب تاب درحد کارای معمولی و نرم افزار مهندسی معمولی (بریماورا - مهندسی صنایع) هستش ولی خب مطمئنا مثل هرکس دیگه ایی می خوام چست و چابک باشه :27:
خودم سری s و z سونی و مک بوک رو می شناسم
1)اگر مدل دیگه ایی هست که 2 تا مشخصه ی اول رو داشته باشه , بگید.
2)در ضمن من لیست قیمت الماس ( برای مک بوک) رو دانلود کردم ولی جایی بیدا نکردم که قیمت تقریبا قابل اعتمادی برای سونی داشته باشه . اگر این هم بگید لطف کردید.
3)درنهایت خواستم بگم برای مقایسه محصولات رقیب از لحاظ قیمتی میتونم به قیمت های سایت آمازون اعتماد کنم؟ (منظورم اینه که بعضا 2 تا مدل که توی خارج از کشور رقیبن و اختلاف قیمتی آنچنان ندارن یهو وقتی میان داخل اختلاف قیمت فاحشی بینشون ایجاد میشه)
دستتون درد نکنه.
ویرایش:
راستش این رو یادم رفت بگم که من دنبال وسیله ایی می گردم که کیفیت قطعاتش بالا باشه به این مفهوم که 6 ماه بس از استفاده با روز اولش از لحاظ سرعت باسخ دهی و کاربری کمترین میزان تفاوت رو داشته باشه ( زیاد به مشخصات روی کاغذ کارخونه ها اعتماد ندارم راستش)
ببین این ها به نظرم خیلی خوبه . یکی سونی سری Z یکی مک بوک و یکی هم سامسونگ QX 412 که خیلی هم جدیده . اینجا هم درباره اش می تونی توضیح فارسی بخونی :نقل قول:با اینکه صفحه نمایش این مدب سامسونگ خیلی خوبه، البته خب هیچ کدوم به ظاهر مک نمی رسن !کد:http://narenji.ir/2939
مدل U لنوو هم خیلی خوبه !
دوستان پستهایی که حاوی لینک فارسی باشه پاک میشه . . .
پس یا ویرایش کنید یا پستتون رو نخواهید دید :46:
---------------------------------------------------------
سری Z که تو این قیمت نمیتونی پیدا کنی. .نقل قول:
سلام دوستان راستش بنده دنبال لب تابی میگردم با این مشخصات:
1-صفحه نمایش حداکثر 13" (قابل حمل باشه عملا دیگه)
2-حافظه از نوع ssd
بقیه مشخصاتش بستگی به قیمتش برام متغیره
S هم نسبت به کانفیگ ارزش نداره ( باوجود مدلهای دیگه )
پیشنهاد من :
Pavilion DV3-4305
CI5 2.6
4GB DDR3
500
DVD RW
13.3 LED
6730 ATI
7-H
1.040.000 !!!!!!
ببخشید یعنی این اختلاف قیمتش بیشتر به خاطر جو ایران هستش که به برند خیلی حساسه؟نقل قول:
مثلا اینطوری نیست که بعد از 6 ماه استفاده افت کمتری رو نسبت به مدل های دیگه داشته باشه؟
اینکه فوق العادست در مقابل قیمتش (به وضوح از mc700 برتره , لااقل روی کاغذ اینطوریه که . البته اگر مدل cpu ابل 2410 باشه و برای hp مدلش 480M باشه یک مقداری قضیه بیچیده می شه برای من :31:)نقل قول:
پیشنهاد من :
Pavilion DV3-4305
CI5 2.6
4GB DDR3
500
DVD RW
13.3 LED
6730 ATI
7-H
1.040.000 !!!!!!
فقط 1 نکته اینکه من برام مهمه که حافظه لب تاب از نوع ssd باشه ودر ضمن تا نزدیک 2 تومن مشکل ندارم
:11:
lenovo x220 قیمتش 1900نقل قول:
vaio sb11fx حدود 1400 که می تونی با بقیش ssd بخری
اینی که میفرمایید با چه مشخصاتیه؟نقل قول:
یکدونه از ایناست
یا کانفیگ بالاتری ازشونه؟کد:http://shop.lenovo.com/us/notebooks/thinkpad/x-series/x220
چونکه اختلاف قیمت با بازارهای جهانی حتی از اختلاف قیمتی که توی محصولات ابل می بینم بیشتره ( علتش اسم IBM هستش؟)
حالا که برادر kiuq نظر مخالفی ابراز کردن و بنده هم از ایشون علت رو جویا شدم تا ببینم چی جواب می دن.نقل قول:
vaio sb11fx حدود 1400 که می تونی با بقیش ssd بخری
مثلا سری z بدنه کربن داره و کلی ظریف کاری طوری که وزنش نسبت به هم سایزای خودش 500 گرم کمتره . . . این مسایل قیمتش رو برده بالا . . . + اینکه برند سونی هم هست و البته فول اچ دی هم هست ..نقل قول:
ببخشید یعنی این اختلاف قیمتش بیشتر به خاطر جو ایران هستش که به برند خیلی حساسه؟
مثلا اینطوری نیست که بعد از 6 ماه استفاده افت کمتری رو نسبت به مدل های دیگه داشته باشه؟
اون بحث افت ممکنه واسه هر لپتاپی پیش بیاد ولی در حالت کلی نه . .
تقریبا برابر محسوب میشن ..نقل قول:
البته اگر مدل cpu ابل 2410 باشه و برای hp مدلش 480M باشه یک مقداری قضیه بیچیده می شه برای من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ssd تو مدلهای زیادی نیست . .نقل قول:
فقط 1 نکته اینکه من برام مهمه که حافظه لب تاب از نوع ssd باشه ودر ضمن تا نزدیک 2 تومن مشکل ندارم
مثلا میشه همون Z که گرونه یا مدلهای ایکس thinkpad که کانفیگ ضعیفی داره در مقابل گرونی . .
این یک مورد رو فاکتور بگیرید :دی
اقا من یک لپ تاپ می خوام برای کار با 3ds max و auto cad به نظر شما چی بگیرم خوبه من خودم دو سه مدل دیدم مثل
asus n73 sv
msi ge 620
این ها خوب هستن؟ ولی اولی مودم نداره میشه مودم adsl وصل کرد و باهاش رفت اینترنت؟؟
مدل های بهتر هم تو این رنج قیمت اگه هستن معرفی کنین فقط من حد اکثر بودجم 1700000 تومن هستش.
مدلی که از ایسوس انتخاب کردین خوبه.نقل قول:
خیلی از لپتابها فاقد مودم داخلی هستن. ولی میشه با وای فای یا پورت شبکه به مودم های ADSL وصل شد.
دوستان نظرتون در مورد کیفیت ساخت این لپ تاپ چیه؟
کلا اشکالاتشو به جز وزن و نداشتن بلو ری تو چی میبینین؟
اگه تو این مایه ها پیشنهاد بهتری دارین بگین لطفا
msi
Gaming
GX680-214
15,950,000
Intel® Core™i7-2630QM
2.0 GHz With turbo boost UP TO
2.90GHz cache 6 MB
QuadCore,8 Threads
12GB DDR3
750Gb
15.6" 1366 x 768
HD LED
nVIDIA Geforce GT555M
1GB DDR5 UpTo 4000Mb
3.5kg
Windows®7
Home Premium
BLACK,7 IN 1 card reader,HD webcam
e-Sata,HDMI,9 Cell Battery,Dynaudio Premium
Sound Technology with subwoofer,Gameing
mouse
BAG,Numeric Keypad,Usb 3.0
به 12 گیگ رم نیازی پیدا نمی کنی.نقل قول:
8 گیگ بسه!
رزولیشن صفحه نمایش پایین هست پس تو این رزولیشن کارت گرافیک و رم کار خاصی نمی تونند برات انجام بدن مگر اینکه نوت بوک رو وصل کنی به یک تلوزیون FULL HD
بنظرم خرید مدل ایسوس N53SN و یا HP DV6 6090 عاقلانه تر هست. هم زیبا تر هستند و هم کیفیت ساخت بالاتری دارند
تایید میشه.نقل قول:
البته من به شخصه N53SN رو پیشنهاد میدم ، چون از لحاظ کیفیت ساخت و عمر خیلی بهتره.
نقل قول:
با تشکز
ام اس ای از قصد رم رو بالا گذاشته
کلا سری های گیم چون گرافیک می خواد حافظه اش رو از رم شیر کنه رم رو بالا میذارن
نمی دونم تا به حال ام اس آی داشتین یا نه ولی من سه سال پیش واسه یکی از دوستان برداشتم،خیلی فوق العاده هست
اونم سری گیم بود..اولین سری ها..یادمه گرافیکه 4670 روش بود!
سری 620 هم هست با این کانفیگ
msi
Gaming
GE620-005B
13,650,000 rial
Intel® Core™i7-2630QM
2.0 GHz With turbo boost UP TO
2.90GHz cache 6 MB
QuadCore,8 Threads
8GB DDR3
DUAL
750Gb
15.6" 1366 x 768
nVIDIA Geforce GT540M
1GB DDR3 UpTo 4000Mb
DVD-RW 2.4kg
Windows®7
Home Premium
BLACK,4 IN 1 card reader,HD webcam
e-Sata,HDMI,6 Cell Battery
7.1Sound,Gameing mouse
BAG,Numeric Keypad,Usb 3.0
که گرافیکش یکم میلنگه
گرافیک n53sn چی هست؟ 550؟
مقایسه گرافیکا که مشخصه
msi g680
hp 6090
n53sn
msi g620
فقط یه مقایسه بین صفحه نمایشا بذارین لطفا
با تشکر
صفحه نمايش اچ پي سري 6000 خيلي مذخرفه رزولوشن هم همين اندازه همين مدل MSI هستنقل قول:
ولي اسوس صفحه نمايش بهتري از MSI داره و خيلي كيفيتش خوبه
جناب raminpc20 در كل 12 گيگ رم رو كه تو نرم افزارهاي سنگين هم نميتوني پر كني چه برسه به بازي ولي گرافيك اين مدل MSI خيلي خوبه و اينكه انويديا هم هست
این X 220 رو من دست دوستم دیدم ! خیلیییییی خوبه ! خیلی ! البته اون داده بود براش از سنگاپور آورده بودن با 3 سال گارانتی شده بود 1700 دلارنقل قول:
با عرض سلام خدمت اساتید
میشه با دلیل بفرمایید که برای کارهای گرافیکی مثل 3d max and maya ... مدل ایسوس n54sn خوبه یا msi gx680 ؟
و اینکه مدل بهتر از این 2 سراغ دارین؟:10:
نظر خودم رو msi بخاطر ظاهر و کیبورد بهتر هستش .:40:
لطفا بفر مایید پیشنهاد شما چیه؟!:11:
به نظر من برای کارهای حرفه ای اسوس بهتر از ام اس آی هست .نقل قول:
به غیر از اون اگر کیفیت بالای تصویر می خوای سامسونگ و بعد سونی بخر
سلام دوستان من یه لپ تاپ خواستم برای دختر عموم زیادم باهاش کار نمیخواد بکنه (منظورم به طور تخصصی) فقط برای کارای آفیس و عکس و آهنگ(دخترونه:31:) اگه میشه یه لپتاپ بهم پیشنهاد کنید ممنون میشم
نقل قول:
اگر کاربردت فقط همین ها هست من سونی رو پیشنهاد میدم
دلیل هم کیفیت بالای صفحه نمایش ، کیفیت ساخت و همچنین بهترین کیبورد در این محدوده قیمت
بعد از اون سری LiteBOOk از HP و سری Latitude از دل
نقل قول:
اونوقت دختر عمو شما میخواد برای کار های معمولی 1.5 تا 2 هزینه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من می خوام امروز لب تاب بگیرم و بین این 2 مدل مرددم msi gx680و
HP Pavilion DV6-6090
لطفا منو راهنمایی کنید که کدوم بهتره
يه نگاهي هم به مدلهاي macbook air بنداز شايد خوشت اومدنقل قول:
دوست عزيز اين دو مدل هر دو از نظر ظاهري كه به نظر من حرفي واسه گفتن ندارن اچ پي كه مثل جزوه ميمونه و MSI هم خيلي ضمخت به نظر ميرسهنقل قول:
بيشتر مشخصاتشون شبيه هم هست
كارت گرافيك msi بهتره به نظر من
آمار خرابي هم تو برندشون كم نيست هم MSi هم HP
البته جديدا خيلي بهتر شده
يه چيز ديگه اينكه صفحه نمايش FHD واسه اين مدل MSI هم هست
و باطري 9 سل
من بودم MSI رو از يك گارانتي معتبر ميخريدم
ولي بازم بگم بعضي دستگاههاشون بدجور اذيت ميكنن
و بعضي هم خيلي خوب كار ميكنن البته اون بعضي خيلي كمه ولي احتمالش هست
موفق باشيد
پس msi بهتره از نظر بازی و گرافیک درسته از چه لحاظ های؟البته gx باتری 6 سل داره و2 سال گارانتی ماتریک شیرازنقل قول:
blue ray که 680 نداره بنظرت در آینده به ضررم نمیشه؟
با تشکر از وقتی که گذاشتید
اساتید عزیز خواهش می کنم بفر مایید که msi gx680 چه مشکلی داره؟ :41:
وزنش اصلا مهم نیست. به هیچ وجه نمی خوام سونی - دل - اچ پی بگیرم.:41:
g53 , g73 هم که تو ایران با گارانتی معتبر و قیمت واقعی نیستش.:2:
میمونه همین msi خودمون یا هر مدل دیگه ای با کانفیگ و قیمت مشابه و البته قدر!:10:
خواهشا کمک کنید . خیلی از همتون ممنونم!:40::11:
سلام دوستان
در موردVPCF21AFX/BI و همچنین مدل Sony Vaio Serie F215
بفرمایید کیفیت ، قیمت ، مقایسه و اینکه ایا مشکل خاصی ندارند ممنون میشم و در این رنج قیمت مدل های دیگری تا سقف 2/300/000 .همچنین کارای از قبیل نرم افزارهای مهندسی عمران-نرم افزارهای عکاسی-بازهای به روز و نت
با تشکر
باتریای جدید لیتیوم یون هستند که اثر حافظه براشون مطرح نیس و نباید خالی بشن.نقل قول:
حتما خودتون در موردش کاملا تحقیق کنید.خیلیا اطلاعاتشون مال باتریای قدیمه و اشتباه میکنن.گفته باشم.
والا چه بگم:18:منظورم این بود تا 1 میلیون و نیم بودجه هست!نقل قول:
نه فکر نکنم با mac آشنایی داشته باشه!نقل قول:
دقیقا منم گیر شما رو دارمنقل قول:
البته این مدلم مد نظرمه HP Pavilion DV6-6090
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
فقط از hp نداشتن گارانتی و اینکه نمی دونم گرافیکش بهتره از gx680 دو دلم کرده
ببين عزيزم اين مدل MSI هر چي نباشه سري گيم هستنقل قول:
از نظر بازي و گرافيك بهتره در حدود 6770 كه روي اچ پي هست كار ميكنه يه كم هم بهتر يه مزيت ديگه اينكه فيزيكس داره كه كم چيزي نيست اختلاف فريمشون تو بازي هاي سازگار با فيزيكس زياده و به نفع جيفورس هست
اون مدلي كه من كانفيگشو ديدم FHD با باطري 9 سل بود 6 سل رو نديدم ولي ديدم HD هم داشت حواست به HD بودن هم باشه
من بابت اين شركت گارانتي اطلاعي ندارم ولي از هر جا ميگيري مطمئن شو گارانتي جوابگويي هست
چون اين MSI ها گير هاي عجيب پيدا ميكنه بعضي وقتا البته خيلي خيلي كم شايد 10 تا تو هر 10000 تا (مثلا)
بلوري هم كه ريدر هست فكر كنم رايتر نيست من اگه بودم واسم مهم نبود نباشه
چون فعلا كه كاريش ندارم اساسي
تا وقتي هم جا بيفته و ارزون بشه (هم خودش هم ديسك هاش) شما ميتوني يه اكسترنالش رو بگيري
البته اين نظر شخصي منه
صفحه نمايش HP چيزي كه من ديدم تو بازي خوب جواب داده بود ولي بچه هاي فروم گفتن واسه فيلم اصلا خوب نيست رفتم يكي رو ديدم
ديدم تقريبا راست ميگن داره مثل فيلم هاي كارتوني بي كيفيت نمايش ميده رنگهاي تيره رو بد نشون ميده
خب شما هم خودت برو يه نگاهي بنداز ضرر نميكني
اما از مزيت هاي HP وزن كمتر و جمع و جورتر هست
نسبتا هم قوي هست و يكي ديگه از گزينه هاي مناسبه
نقل قول:
ممنون بابت راهنمایت امروز رفتم هر2رو دیدم واقعا گی شدم چکار کنم
نقل قول:
خب تنها شرکتی که نوت بوک های ظریف و زیبای دخترونه میسازه سونی هست
سری CA این شرکت 14 اینچی هست و بسیار خوب از هر نظر برای خرید
عکس ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه فکر نکنم کسی پیدا بشه که از طراحی و زیبایی این سری خوشش نیاد.
به همین شکل سری CB هم هست که ظاهری مشابه داره و 15.5 اینچ هست.
اگر هم 13 اینچ می خواد سری SB هست که اون هم به اندازه ی کافی زیبا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستای عزیزم
من میخوام یه لبتاپ XPS L502 بگیرم ....دیروز رفتم نمایندگی زیگورات ، کلی ازش تعریف کرد و بهترینه تو این قیمت ، عالیه ، توپ
رفتم یه مغازه دیگه ، اون گفت نه اصلا لبتاپ خوبی نیست ، خیلی خیلی خرابی داره ، ضعیفه ...
والا هر کس میخاد جنس خودشو آب کنه ، نمیدونم چی کار کنم ؟
به نظر شما همینو بخرم یا نه ؟
زیبا به نظر میرسه:31: قیمتش چنده؟مشخصات سخت افزاریشو میشه لطف کنید بزارید؟:11:نقل قول:
اگه مدل خوب دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم (مقایسه کنیم)
سلام استادان گرام :31:
لطفا یه راهنمایی کنید که برای خرید لپ تاپ مارک سونی با پردازنده یcorei7 که رنگش مشکی و داخلش نقره ای باشه چیا هست؟ تا چقدره؟
برای فیلم و وبگردی و بازی و ازاین چیزا...
و درسته که سری f وz عالین ولی گرون؟
پیش پیش ممنون از جوابتون :11:
نقل قول:
SONY CA 17FX
Intel Core i5-2410M
4 GB DDR3
500 GB HDD
14 "LED
Blu-ray Disk ROM Drive
AMD Mobility Radeon™ HD 6630M
USB3
price :~1500 -1550