مگه میشه یه درس دو تا نمره داشته باشه!!!نقل قول:
فقط نمره ای که پاس شده محاسبه میشه.
Printable View
مگه میشه یه درس دو تا نمره داشته باشه!!!نقل قول:
فقط نمره ای که پاس شده محاسبه میشه.
.اخه به من گفتند اگر مثلا ترم قبل یک درسی رو 9 گرفته باشی و افتاده باشی . و ترم بعدش درس رو دوباره اخذ کنی و مثلا 16 بگیری . این نمره 16 هم تو معدل ترم قبل تاثیر داره و هم در معدل ترمی که ان درس رو پاس کردی تاثیر داره .نقل قول:
میخواستم ببینم ایا این صحت داره .؟
از دوستان اینجا تا الان کسی دانشگاه علمی کاربردی رشته کاردانی فنی مونتاژ و تعمیر سیستم های رایانه ای که به صورت پودمانی هستش بوده ؟؟
این رشته چه درسایی داره ؟؟؟ چون هر چی گوگل سرچش کردم درساش رو نشون نداد چیان اما رشته های دیگه رو نشون میده
شما دانشجوی چه دانشگاهی هستید؟نقل قول:
اگه علمی کاربردی هستید تاثیرش فقط توی همون ترمی هست که درس رو برای بار اول گرفتید.
نقل قول:
سلام
آقا اما مطمعن هستید فقط اونهاپی که پاس میشوند در معدل تاثیر دارد ؟
چون ترم قبلی درسی را قبول نشدم و همون درس که قبول نشده بودم در معدلم تاثیر داشت و معدل را کم کرد
سوال دیگر اگر یک درسی را در ترم اول پاس نکردیم و قبول نشدیم اگر در ترم دوم هم قبول نشدیم و پاس نکردیم مشکلی ندارد ؟ یعنی مشروطی و یا مشکلی ایجاد نمیکند ؟
ممنون
خداحافظ
توی علمی کاربردی درس افتاده توی معدل تاثیری نداره.نقل قول:
خوب ما علمی کاربردی و ترمی مقطع کاردانی هستیم و یک درس را قبول نشدم و همون را در معدل تاثر دادن و معدلم کم شد
لطفا پاسخ این سوال را هم بدهید سوال اگر یک درسی را در ترم اول پاس نکردیم و قبول نشدیم اگر در ترم دوم هم قبول نشدیم و پاس نکردیم مشکلی ندارد ؟ یعنی مشروطی و یا مشکلی ایجاد نمیکند ؟
ممنون
خداحافظ
نقل قول:
دوست عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودین ! خیر مشکلی نداره و اگر ارائه بشه میتونید انتخابش کنید مجدد
مشروطی برای معدل زیر 12 هست در علمی کاربردی و در دانشگاه های دیگه معدل زیر 10
پس اگر معدلتون زیر 12 نباشه مشروط نمیشید و صرفا اون نمره کم در معدل تاثیر میگذاره.
موفق باشید
ببین در معدل کل تمام نمره های ترم های شما موثر هستند اما اگر شما درس افتاده ای رو ترم جدید بگیرید و پاس بشید به هیچ وجه تاثیری در ترم قبل که درس رو افتاده بودید نداره!نقل قول:
کلا نه در علمی کاربردی بلکه در هیچ دانشگاه دیگه ای این قانون رو من ندیدم و جود نداره!
سلام
دوستان خواهشا راهنمائی کنید
خوب شرط قبولی در هر درس در پودمانی 12 است و در ترمی 10
خوب حالا ما ترمی هستیم و هر درسی که 10 بگیریم قبول هستیم
بعد سوال کردیم برای تعغیر رشته و شخصی گفت که درسهائی که میخواهی انتقال دهی به رشته جدید اگر بالای 12 بود میتونی انتقال دهی به رشته جدید
خوب حالا یعنی این درسهائی که قبول شدم و 10 گرفته بودم را به رشته جدید انتقال نمیدهند ؟
یا این شخص اشتباه کرده بود و با پودمانی اشتباه گرفته بود
لطف میکنید راهنمائی کنید
خداحافظ
نقل قول:
سلام
برای تطبیق واحذ های اخذ شذه در رشته جدید تا جایی که من میدونم درصورت عدم مغاییرت واحد ها تمام واحد های قبولی رو تطبیق میدن!
حالا بازم دوستانی که در جریان هستند شاید بیشتر بدونن
سلامنقل قول:
علمی کاربردی دیگه پودمانی نداره.
در مورد اون 10 یا 12 هم مستقیما از آموزش دانشگاهتون بپرسید.
این جواب کاردانی کی میاد؟
نیمه دوم شهریور ایشالا اعلام میشهنقل قول:
سلام
ممنون از راهنمائی ها
اما دوستان تغییر رشته مهلتش فقط تا امروز است
و دانشگاه هم امروز کسی نیست که پاسخ بدهد
خواهش میکنم اگر کسی کامل میدونه راهنمائی کنه
یعنی درسهائی که زیر 12 باشند رو به رشته جدید انتقال نمیدهند ؟
خوب مثلا درسی که 10 گرفته بودم و قبول شده بودم حالا در رشته جدید باید از دوباره امتحان بدهم ؟
مثلا در یکی از سایتهای دانشگاه علمی کاربردی هم نوشته برای تغییر رشته باید آن درس بالا 12 باشد آخرش نوشته
این هم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کاردانی ترم اول هستم
راستی این را هم اضافه کنم اگر حالا در کاردانی تغییر رشته دهم بعدا برای کارشناسی میتونم باز هر رشته ایی که بخواهم را انتخاب کنم ؟
اگر تو سایت زده قوانین تطبیق واحد رو همون رو اعمال میکنندنقل قول:
شما در طول این دوره کارانی یکبار مجاز به تغییر رشته هستید و در کارشناسی هم.همینطور ولی خب چه کاریه از همون اول در انتخاب رشته دقت کنید تا وقت و هزینه اتون حروم نشه.
موفق باشید
ممنون ببخشید زیاد سوال میپرسم :n01:
نه مثلا منظورم این است حالا که در کاردانی رشته را تغییر دادم میشود در کارشناسی یک رشته دیگر را انتخاب کنم چون ممکنه اون رشته کارشناسی در ابنجا نباشد
مثلا حالا رشته کاردانی هنر را گذراندیم اما اگر خواستیم بیام کارشناسی میشود رشته مدیریت یا هر رشته دیگری که بخواهیم را انتخاب کنیم اینتطور امکانپذیر است ؟
یا دوباره از واحدها کم میکنن ؟
چون گفته بودند در دانشگاه علمی کاربردی از هر رشته به رشته دیگر امکانپذیر است
تا جایی که اطلاع دارم برای کاردانی به کارشناسی میشه تغییر رشته داد ولی یک سری دروس,پیش نیازو باید بگذرونید ترم اول!نقل قول:
شما اول تکلیف کاردانیو روشن کن بعد به کارشناسی فکر کن دخترجان :)
ارشد علمی کاربردی چند بار در سال دفترچه میاد؟ و چه زمانی؟
امکان داره بدون سابقه کار هم بگیرند؟یعنی تعداد درخواست های با سابقه کار به حد نصاب نرسه و بدون سابقه کار بگیرند؟
سلام
مدتی پیش مركز آموزش علمي كاربردي تكواندو یه سری آزمون های پودمانی برگزار کرد، یکی از دوستانم شرکت کردن.
اطلاع داریــد که دانشجـویـان این رشته امکان ادامه تحصیـل در مقاطع بالاتر (کارشنـاسی ارشد و...) رو هم دارند یا خیر؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای چه رشته ای شرکت کرده بودند؟کاردانی بودند؟
خیلی وقت هست که دیگه پودمانی برگزار نمیشه.
اگر در رشته ای مثل تربیت بدنی یا اموزش مربی شرکت کرده باشند میتونن در مقاطع بالاتر کارشناسی و ارشد شرکت کنند.
نوع رشته انتخابیشون هم مشخص میکنه که آزاد بخونند یا علمی کاربردی چون بعضی از رشته هارو صرفا خود دانشگاه جامع اراعه میده.
موفق باشید[emoji253]
کارشناسی حرفه ای ارشد برای سال ۹۳پارسال از ۲۲دی تا ۳۰دی ماه ثبتنام داشت و ازمون هم در ۵اردیبهشت ماه برگزار شد.نقل قول:
امسال هم به همین منوال ست.
برای شاغل ها هم بصورت نیمه متمرکز برگزار میشه.
میتونید اطلاعات بیشتر رو از دفترچه بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان منم یک سوال داشتم
دانشگاه علمی کاربردی ( پودمانی) کارشناسی ارشد داره؟
دفترچه ها کی میاد؟
نقل قول:
سلام
پودمانی دیگه برگزار نمیشه
دفترچه ارشد دی ماه میاد
دقیقا جواب شما و اطلاعات کاملتر رو در بالا یه دوستمون دادم.
موفق باشید:n16:
سلام
ایا درروس پروژه و کاراموزی باید با هم برداشته شوند ؟؟؟؟ نمیشود اول کاراموزی رو گذراند و بعد پروژه را ؟
دوستان، ارشد علمی کاربردی مگه فقط برای شاغلین نیست؟ کسایی که سابقه کار ندارن هم میتونن تو آزمون شرکت کنن؟
نتیجه دوره کاردانی حضوری و موارد خاص علمی کاربردی نمیدونین کی اعلام میشه؟
دوستان الان که نتیجه اعلام شده
تا کی مهلت داریم بریم برای ثبتنام؟
نمیشه مثلا 30 شهریور بریم؟
مهلت ثبت نام همین روزایی هست که تو سایت سنجش زده، ولی احتمالا تا چند روز دیگه هم خود دانشگاه ثبت نام داشته باشه.. البته از خود دانشگاهی که قبول شدید باید پرس و جو کنید.. چرا توی تاریخ مشخص شده نمیرید؟نقل قول:
آخه دیپلمم 25 میاد برای همین میگمنقل قول:
سلام
دو تا سئوال :
ساعت کلاسهای علمی کاربردی معمولاً از چه ساعتی تا چه ساعتی است؟ (صبح و بعدازظهر است یا شبها؟)
ترم تابستان از کی شروع و معمولاً امتحاناتش در چه تاریخی است؟
بستگی به خودتون داره موقع انتخاب واحد . معمولا از ساعت 8 صبح تا 8 شب هست .نقل قول:
ترم تابستان تموم شد . ولی هر سال در تیرماه انتخاب واحد میکنی . و تا اخر شهریور کلاس میری .
اگر تا اخر شهریور باشه پس کی امتحانات و اعلام نتایجه؟ ترم مهر مگه از اول مهر شروع نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ترم تابستون از اواخر تیر ماه شروع میشه و اواخر مرداد تا اوایل شهریور امتحان میدین
نمره ها رو زودتر اعلام میکنند تا به انتخاب واحد شهریور برسید
ترم تابستون برخلاف ترم های دیگه یک ماه و نیمه و کلاساش طولانی تره،در حالت عادی اگر کلاسی 2 ساعت باشه ترم تابستون کلاس 4 ساعت و گاها به 5 ساعتم میرسه.
سلام
دوستان اگر بخواهیم از یک مرکز علمی کاربردی شکایت کنیم باید کجا شکایت کنیم ؟ (برای گزارش تخلف )
ساختمانی بود برای رسیدگی به شکایات دانشگاه جامع بالای میدان ولیعصرنقل قول:
قبلا اونجا رفتم و برای مدرکم و شکایت کردم
ادرس دقیق رو براتون میذارم
میشه بگید به خاطر چی میخواید شکایت کنید؟نقل قول:
واقعا وضع این علمی کاربردی ها خیلی خیلی خرابه! من که مثل .. پشیمونم که ثبت نام کردم اینجا! کارمندای اینجا که هم بی سوادن، هم اینکه توی ساعات اداری اکثرا جیم میزنن یا درو از پشت می بندن و تو میخوابن، یا اینکه سیم تلفن هارو میکشن و همیشه مثل طلبکارا با دانشجو رفتار میکنن! یعنی صد رحمت به دانشگاه های آزاد شهرای کوچیک! اساتید هم که اصلا آدم خجالت میکشه بهشون بگه استاد! منکه همیشه میگم مهندس یا آقا یا خانم فلانی! اکثر درسا هم که مطابق استاندارد نیستن!
توصیه اکید بنده به همه دوستانی که علاقه متد به ادامه تحصیل هستن: اگه واقعا به درس خوندن علافه دارید و وقت و هزینه ای که میذارید میخواید به درد دنیا و آخرتتون بخوره، بشینید و برای کنکور بخونید، امسال یا سال دیگه.. برای دانشگاه های دولتی.. عمرتون رو توی این علمی کاربردی ها، دانشگاه های آزاد و پیام نور و غیرانتفایی ها تلف نکنید!
من سال دیگه فارغ التحصیل میشم و اونقدر ناراحت و پشیمونم که نشستم از الان برای کنکور ارشد سال بعد میخونم، شاید بتونم توی یکی از دانشگاه های خوب تهران قبول بشم!