سلام بچه های پارس نطر بدن اگه اینجوریه ماهم از دوره بعد بیایم اونجانقل قول:
ممنون:45:
Printable View
سلام بچه های پارس نطر بدن اگه اینجوریه ماهم از دوره بعد بیایم اونجانقل قول:
ممنون:45:
عزیزان من به ماجرا مشکوکم....
به دوست عزیزم Gladiator King برنخوره ولی ممکنه یک ترفند تبلیغاتی باشه، پس حواستون باشه بی خودی به آب نزنید.
مهدی خان (اسمتو درست گفتم) منم که آخره پستم گفتمنقل قول:
بازم میگم احتمال داره ترفند باشه و بعدا سرعتها رو کم کنن ولی فعلا که برای من خوبه مشکلی ندارم:5:نقل قول:
البته اینم بگم تقریبا 1 هفته میشه که سرویس رو تمدید کردم و سرعت خوبه ولی نمیدونم در آینده بازم کمش میکنن یا نه!
آقاي گلادياتور:31: اگه اينجور باشه ما هم فشار مياريم تا ما كه از قبل اكانتمون فعال هست هم درست بشه.نقل قول:
فقط دوستاني ديگه هم اگه تاييد مي كنند سريعتر اعلام كنن.
بعد جناب اسم سرويسون چيه؟
آقا اگه شب خوب بود حتما خبر بدهنقل قول:
ممنون
سرویسم SR128-3G0نقل قول:
256 پارس سرعت زیر 150 نمیاد :31::21:کد:http://www.speedtest.net/result/1116548704.png
عزیز من سرویسم رو 5 روزه که تمدید کردم و اون screen که گذاشتم تکلیف رو روشن میکنه!!!!!نقل قول:
حالا واسه من خیلی عجیبه که سرعت رو کاری بهش ندارم ولی اون پینگ غیر ممکنه!!!!!!!:18::18::18::18:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
دوستان کسی مارو راهنمایی نکرد که چجوری یه چندتا سایت رو بخوایم از توی مودم filter کنیم؟:20::20::19:
مودم قبلی خیلی تر تمیز یه قسمت داشت که آدرس سایت رو میدادی و فیلتر میکرد ولی این یکی همچین چیزی نداره....
ولی چون firewall داره پس باید بشه که چنین کاری کرد...
پینگ با توجه به سروری که ازش تست میگیری تغییر میکنه
تست از دو سرور به فاصله 2 دقیقه
سرور باکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور الحمیم
شما كه 5 روزه تمديد كرديد سرعتون فيكس روي 16 هست يا بيشتر هم ميشه؟نقل قول:
چون تست شما 17 نشون مي ده.
يكي بگه اينجا چه خبره:31: يكي ميگه 128 درست شده يكي ميگه 256 دارم 30 دانلود مي كنه.
چه ميكنه اين پارس آنلاين!:31:
نه عزیز فکر نمیکنم با داشتن سرویس متفاوت پینگ فرق بکنه!!!نقل قول:
چون اول و آخرش همش از یه خط ارتباطی استفاده میشه و به سرور پارس آفلاین مربوط میشه...
اصلا چرا شما از دوتا سرور مختلف تست گرفتی که فاصله هاشون هم یکی نیست؟
دوست عزیز من 512 kb دارم که سرعت تقریبا 60 تاست ولی ساعتهایی وجود داره که به 200 kb هم میرسه ولی هیچوقت این ساعات مربوط به ترافیک آزاد نمیشه... و اون ساعات ترافیک آزاد به زور به 40 kb میرسه...نقل قول:
حالا کسی واقعا بلد نیست به ما واسه فیلتر کردن راهنمایی برسونه؟
واسه فیلتر کردن نمیدونم مدل مودمت چیه ولی برای من که tplink هستنقل قول:
توی این مسیر فیلتر میکنم
Access Management > Filter
مرسی عزیز Access Management داره ولی فقط IP فیلتر میکنه که فکر نمیکنم اصلا ربطی به فیلتر کردن سایتها داشته باشه... مودم من هم tenda هستش...نقل قول:
حالا من یه سوال دیگه دارم که چرا این IP واسه دسترسی به Config مودم عوض میشه؟
بعد یکی دوتا رستارت دیگه نمیتونم وارد Config مودم بشم؟ با dhcp enable تست کردم با DHCP Disable تست کردم ولی بازم عوض میشد و مجبور بودم هی مودم رو reset کنم...:41::41::41:
سلام دوستان من از دانشگاه نامه برای اینترنت پر سرعت بالاتر 128 گرفتم ولی اسم و فامیلش ماله خودم نیست برای گرفتن سرویس مشکلی پیش نمیاد که بگن تو نامه اسم تو رو ذکر نکردن با تشکر
خوب نت رو به اسم اون طرف بگیر!!!!!!نقل قول:
دوستان سرعت نت شما هم افت کرده ؟
ما اهوازی ها سرعت نتمون همیشه افت کرده یه چیز طبیعیه:31:نقل قول:
سلام
کسی هست که از دنیانت سرویس بگیره؟
شاتل 512 دارمنقل قول:
سرعت روز 55
دیشب موقع رایگان به 5 رسید
من از پارس آنلاین (رفاتک) سرویس 128 میگیرم یه مدتیه شب و روز نداره با سرعت 16 دانلود میکنم :41:
بقیه هم همین مشکل رو دارن ؟؟؟؟
2 ماهه اين مشكل رو داريم!نقل قول:
اونم كل خوزستان.
خدا ......... كنه!:41:
سلام بر دوستان خوب اهوازی
من سرویس eco-128 از شرکت نیمادنت(شاتل) گرفتم ولی نمی دونم چرا موقعی که تست می گیرم سرویس رو برای من call with me میزنه !!!!
به نظر شما چه دلیلی میتونه داشته باشه...
دیشب سرعت دانلود من 6 بود درحالی که تا چند وقت پیش با همین سرویس من 16 تا دانلود می کردم.
سلام
من 128 پارس یه 3 ماه پیش گرفتم ، وقتی که رفتم برا گرفتن قصدم روی 256 بود که خودشون گفتن بین 128 و 256 هیچ فرقی از نظر سرعت نیست ، نیازی نیست زیادی پول بدی برا 256 ما هم قبول کریم و اومدیم و سرعتشم تو روز شب خوب یعنی 256 بود بعد گذشت حدود 1.5 ماه به سرعت 128 برگشت با سرعت دان 16 .
یه چیزی جالبی که بود تو قسمت کاربری همون اوایل که میرفتم زده بود سرعت دریافت و ارسال 256 ولی حالا به این صورت شده :
تماس گرفتم باشون اول گفتن سرعت استاندارد 128 همون دان 16 هست که 128 تقسیم بر 8 ، بعد گفتن که از تهران آومدن ما هم مجبور شدیم به صورت استاندارد درشون بیاریم
الان من موندم همون 128 رو بگیرم یا 256 !
نیماد تقریبا از اردیبهشت پارسال دیگه نماینده شاتل نیستنقل قول:
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
میگم کسی از پارس سروبس 512 یا 1 مگ نداره؟
سرعت شب و روز رو میخوام بدونم چقدره؟
من 512 و 256 دارم و وقتی سرعت خوبه-که فقط ساعت 6 تا 7:30 صبح میشه گفت- با 256 تا 130kb و با 512 تا 180 kb میرسه ولی توی ساعات رایگان به 5 kb هم میرسه و بیشتر اوقات از 30 kb بالاتر نمیره...نقل قول:
جدیدا هم که نصف روز وصل نمیشه... پینگ هم سر به فلک کشیده...
اصلا نمیدونم چرا اسمشو گذاشتن اینترنت...
قضیه اینه که باید بین بدو بدتر یکی رو انتخاب کنیم...
توجه توجه توجه
دوستان شاتل سرعت دان استريم سرويس اكو 512 رو توي اهواز تغيير داد.
دان استريم روزهاي قبل 512 بود(54كيلو در ثانيه)
دان استريم همين امروز شده 576(64 كيلو در ثانيه)
دوستان به احتمال قوي سرعت دان استريم مودم شما هم تغيير پيدا كرده از امروز.
وضيعت خودتون رو بگيد دوستان...
ببین دوست عزیز ! من حدود یک ماهه که 256 دارم ، قبل از اون 128 داشتم که به مشکل فیکس شدن سرعت و ... دچار شدم و به امید این که 256 سرعت دانلود شبانه اش از 128 بالاتره رفتم 256 گرفتم ، ولی الان میبینم که سرعت دانلود شبانه روی 8-7 هست و سرعت دانلود توی روز نهایتا 70-80 و خیلی از اوقات از 30 پایین ترهنقل قول:
دانلود شبانه فقط سرعت از ساعت 7-5 خوبه که توی این فاصله سرعت میاد روی 100 و میشه 400-500 مگی گرفت ...
سلامنقل قول:
من اکو 128 دارم برای منهم 128 بود
الان 160 شده
بالاتر باشه اتفاقی میافته؟
اگر قبلا با 14 كيلو در ثانيه دانلود ميكرديد الان با 16-17 كيلو در ثانيه دانلود ميكنيد.نقل قول:
وایمکس مبین نت دارم چند روزه به شدت کیفیت سرویس و پینگ بد شده.
همشهری عزیزم اینجا تاپیک ADSL هست.:11::11:نقل قول:
سلام دوستان
من از دنیانت ( نماینده اساتک ) سرویس دارم : یک مگ
الان حدود 6 روزه وحشتناک سرعت دانلودم اومده پایین به زور به 50 میرسه البته شبانه سرعتش بدتر شده و خودش رو بکشه سرعته دانلودم بین 20 تا 35 متغییره
من قبلا سرعت دانلودم بین 114 تا 116 چه تو روز و چه شب بود اما الان...
کسی میدونه چه اتفاقی افتاده ؟
اگه سرعت ها رو تغییر دادن بگین که دیگه من سرویس نگیرم یا سرعت پایین تر بگیرم؟
اصلا جریان چیه؟
یا علی...
روز به روز وضعیت بدتر میشه ، دیگه دانلود کردن که هیچ باز کردن کردن صفحات وب هم مشکل شده ، نمی دونم چرا اینطور شده !!! بابا اولش اینطور نبود حداقل تو باز کردن صفحات وب دیگه اعصابت خورد نمی شد .
من از نیماد سرویس می گیرم eco-128
سلامنقل قول:
من هم دقیقا سرویسم مثل شما شده
سلام بابا یکی به داد منه چیز برسه ... مردم از بس که 10 تومن 10 تومن ریختم تو حلق ایرانسل ...
adsl تو منطقه ما جواب نمیده( خیر سرش فیبرنوریه ) یا خیلی کمن شرکتایی که من نمیشناسمشون ...
چند جایی رفتم ولی نامحدود نیستن و قیمتاشون هم سرسام اوره.
تعرفه های این لقمان خوب بود که اونم بدبختانه طرف ما سرویس نمیده ...
wimax چطور ؟ پوشش نداره؟ اینترنت ماهواره ای 512 نامحدود ماهانه سراغ دارم 25تومن! به شرطی که send شما از یه طریقی با کمترین سرعت هم باشه
روز به روز سرعت ها داره بدتر میشه
جهت اطلاع رسانی بود چون دیدم دوستان ADSL دار مشکل دارند.نقل قول:
دو روزه که برای یک تا دو ساعت اینترنت قطع میشه طوری که چراغ استاتوس مودم اصلآ روشن نمیشه که بشه کانکت شد
صبح رفتم مخابرات که پیگیری کنم گفتن که از جانب ما هیچ اشکالی نیست بلافاصله با رفاتک تماس گرفتم و طبق معمول بعد از پاسکاری یه جواب دادن که تا اطلاع ثانوی این مشکل برای بعضی مراکز هست و درصدد بر طرف کردنش هستن
فعلآ سرویسهای 256 به بالا شیر هستن و بعید هست که درست بشه چون اگه درست شدنی بود تا به حال درست شده بود نزدیک به سه ماه هست که اکانت 128 با این سرعت ثابت دانلود میکنهنقل قول:
وضعیت فعلی اکانتهایی که دارم اینطوره که
با 128 سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 10 الی 21 کیلو بایت میشه دانلود کرد
با 256 سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 40 الی 200 کیلو بایت میشه دانلود کرد
با 1 مگ سرعت دانلود چه صبح چه شب (غیر از ساعات مجانی) 100 الی 200 کیلو بایت میشه دانلود کرد
و توی ساعات شبانه ( مجانی)
با 128 سرعت دانلود 3 الی 8 کیلو بایت
با 256 سرعت دانلود 7 الی 24 کیلو بایت
با 1 مگ سرعت دانلود 50 الی 90 کیلو بایت
نکته: در زمان دانلود شبانه سرعت به هیچ عنوان ثابت نیست و نوسان سرعت دقیقآ مثل یه تابع سینوسی در نوسانه