سلام دوستان
یه سوال دارم:
تو ایران مدارسی که از تیر شروع می کنن ، کی تموم میکنن؟
بعدش تعطیل میشن؟
یه سوال دیگه هم دارم که تو تاپیک کتاب مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداد:
کتاب دیفرانسیل جلد دوم رمزینه تالیف محمد مهربان اومده؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوال دارم:
تو ایران مدارسی که از تیر شروع می کنن ، کی تموم میکنن؟
بعدش تعطیل میشن؟
یه سوال دیگه هم دارم که تو تاپیک کتاب مطرح کردم ولی هیچ کس جواب نداد:
کتاب دیفرانسیل جلد دوم رمزینه تالیف محمد مهربان اومده؟
آقا سوال!
میگم قبول شدن توی کنکور 89 نسبت به سالهای گذشته راحت تره ؟ با توجه به اینکه هر سال ظرفیت ها افزایش پیدا میکنه. (آیا داوطلب های ریاضی هم کمتر میشن؟؟)
/
برای قبول شدن توی رشته مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه امیر کبیر (که میگن تو این رشته بهترینه) چه رتبه ای نیاز هست در سهمیه 2 ؟
در مورد سوال اولتون : معمولا نرسیده به عید کلاسا تموم میشه مثه خود ما که پارسال حدود 20 اسفند تموم شد...نقل قول:
ضمنا دیفرانسیل رمزینه هنوز نیومده ولی یکی از بچه های همینجا گفت انگار تا حدود یه ماه دیگه میاد! (راست و دروغش گردن خودش :دی)
دوستان به نظر شما چه ساعات خوابی واسه ی ما مناسبه؟از چند تا چند؟
همونطور که دوستمن گفت از لینک زیر فایل 9 مگی یادگار ماندگار رو دانود کن که ماله کانونهنقل قول:
کد:http://www.divshare.com/download/8057445-bde
نقل قول:کد:http://uploadpic.org/view-pic-img.html?img=23655&w=1000
من چون 6 سالی از درس دور بودم نمیتونم روی کتاب تمرکز بگیرم یعنی از 100 درصد ذهنم 2 درصد هم نمیتونم استفاده کنم و فقط زمانی میتونم کمی تمرکز بگیرم که مطلبی که میخونم رو بنویسم و قبلا اینطوری نبودم ولی اینکار خیلی خیلی وقتمو میگیره به نظرتون چیکار کنم؟
یه سوال داشتم برای اینکه مهندسی مکانیک طراحی جامدات از یکی از دانشگاه های شریف یا امیر کبیر قبول بشی حدودا چه رتبه و درصدایی باید بیاری؟
یه چیز دیگه من چطور درس بخونم که مکانیک شریف حتما قبول شم!:5:
مکانیک شریف والا تا نزدیکای 200 اینا میخواد
امیرکبیرم همینطور تا 250 اینا!
درصداش که خوب عمومی های بالای 70 80
فیزیک بالای 80 ریاضی بالای 70 60 شیمی همینطور بالای 70 80
من دیدم قبول شده بودن
راستش نمیدونم حرفم به دردتون یمخوره یا نه ولی تا اینجا یی که من مشکلتون رو فهمیدمنقل قول:
1 _ موقع درس خوندن هر چیز خارجی به ذهنتون میرسه رو روی یه کاغذ بنویسین یعین اینکه قطعا بعدن یادتون میموننه
که به فلان موضوع یا مسئله که الان به ذهنتون رسیده رسیدگی کنین
به عنوان مثال ممکنه حتی رو اون کاغذ بنویسین جواب دادن میسد کال موبایل! یا دردسر بانک ! یا هر اتفاق دیگه ای که
تو اون روز افتاده و شما مجبورین که از نظر فکری بهش رسیدگی کنین اینجوری مداوم
موقع درس خوندن ذهنتون تخلیه میشه
این یک و دو اینکه
2_ نوشتن خیلی هم خوب هست فقط یاد بگیرین که بتونین مطالب مهم و مفید و اون هم با تاکید
بر کلمه ی "خلاصه" بنویسید.
در ضمن خلاصه نویسی رو یه جوری انجام بدین که بعدن نتونید از روش طوطی وار خوانی کنید! که بگین میخونم ولی حواسم نیست. مجبور بشید فکر کنین
به عنوان مثال فعل جمله ها رو ننویسید یا اگر 5 تا کلمه ی حفظی وجود داره از هر کدوم حرف اولش رو بنویسید
که موقعی که دارید خلاصه هاتون رو مرور میکنید مجبور باشید کمی فکر کنین
ادامه بدین :11:موفق باشین
واکنش سوختن اتانول در کدوم کتاب شیمی اومده؟
نقل قول:
واکنش سوختن اتانول در کدوم کتاب شیمی اومده؟
اگه اشتب نکرده باشم تو شیمی 3 بودش.....
این میشد::::
C2H5OH + 3 O2 --> 2 CO2 + 3 H2O
ولی بهتر بود اینجا میپرسیدی:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4344281#post4344281
در مود سوال اولتون باید بگم که بستگی به مدرسه هم داره ما فروردین اردیبهشت وخرداد هم مدرسه میرفتیم یعنی یه جوری برنامه ریزی کردن که بعد از عید هم ادامه داشته باشه !! حالا مدراس دیگرو نمیدونم ( بعد تعطیل هم نمی کردن یعنی حتی اخرای خرداد هم کلاس داشتیم):19:! ما از تیر میرفتیمنقل قول:
دوست عزیز شک نکن باید باید با برنامه ی مدرسه ات پیش بری.نقل قول:
توی مدرسه که از آسمون امتحان نمی گیرن.از بودجه بندی کنکوره.بالاخره این امتحان ها هم ازشون توی قلم چی سوال میاد.حالا این آزمون نه آزمونای بعدی.
قلم چی رو هم کامل ول نکن تا جایی که می تونی بخون و تمرکزت روی تراز اون درسایی باشه که خوندی.
سلام. یه توضیح درباره کتاب هندسه 2 مبتکران نوشته ابوالقاسمی بدید که بدرد میخوره یا نه؟ یه کتاب اموزش فیزیک 3 هم بگید که خیلیییییییییی روان توضیح داده باشه
بهترین کتاب آموزش فیزیک 3:مبتکراننقل قول:
به نظر من که همون 8 ساعت خوبه. حالا میشه تقسیمش کرد. مثلا شب 6 ساعت و ظهر هم 2 ساعت. اینطوری احساس کسلی هم نمیکنین. من که وقتی زیاد یا کم بخوابم، کسل میشم.نقل قول:
دوستان به نظر شما چه ساعات خوابی واسه ی ما مناسبه؟از چند تا چند؟
منم سر خوندن کمکی ها همین مشکلو دارم! آخه توی برنامه م هست که میام خونه برم سر درسهای امروز و بعد از خوندن و مشق، برم سر درسهای فردا. اما به قول شما فردایی ها (امتحان بیشتر) اینقدر وقت میگیره که وقت کافی واسه کمکی های فردا ندارم. چه برسه به اینکه بخوام تخصصی های سالهای قبل رو هم از کمکی ها بخونم! منم موندم توش!نقل قول:
اعصابم بد جوری خورده.توی آزمون های قلم چی به هیچ کدوم از آزمون هاش نمی رسم.هر آزمون میگم بعدی رو عالی میشم.ولی دو روز مونده به آزمون می فهم که هنوز کلی درس مونده.
منظورم اینه که توی دو هفته نمی تونم هم به درس های مدرسه برسم هم به درس های آزمون قلمچی.
ما هر روز تو مدرسه امتحان میگیرن.من هم مجبورم کل روز قبل امتحان رو بشینم فقط برای امتحان بخونم.
به خاطر همین هم به درس های پایه و ودرس هایی که مدرسه ازمون امتحان نمی گیره ولی توی آزمون های قلم چی میاد نمیرسم.
به نظرتون چی کار کنم که هم به برنامه مدرسه برسم هم از برنامه کانون عقب نمونم؟؟
به نظرتون قید آزمون های کانون رو بزنم با برنامه خودم پیش برم؟؟
اما میشه این مشکلاتو حل کرد. به نظرم اینطوری:
1. اول یه روز رو در نظر بگیریم و ببینیم که در روز چه کارایی دقیقا میکنیم. همه رو روی کاغذ بنویسیم. اینطوری خیلی خوب تسلط روی کارامون پیدا میکنیم. باید خیلی دقیقا باشه، با زمانهاشون.
2. بعد روی این روز که نگاه کردیم، میفهمیم که کجا وقت تلف شده. مثلا اومدیم از جلوی تلویزیون رد شدیم، نیم ساعت فقط نگاه الکی کردیم! سعی کنیم برای وقتهای تلف شده یه فکری بکنیم!
دیگه فکر کنم مشکل حله! مشکل بزرگ وقتهای تلف شدس به نظر من. وقتی ببینیم که هیچ کار و وظیفه ی دیگه ای جز درس خوندن نداریم و توی همینم موندیم، فکر کنم یه ذره به غیرتمون بر بخوره!!! : دی
3. بعدم که دیگه یا میشه برنامه ساعتی ریخت. که به نظرم زیاد خوب نیست. یا میشه تو هر لحظه گفت بهترین کار چیه؟ اینطوری خیلی خوب میشه وقتهای تلف شده رو حذفید!
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. اگه دوستان چیزی میدونن کمک کنن.
مرسی
نقل قول:
من هم اين هفته دچار همين مشكل شدم ولي به نظر من امتحانات مدرسه اونقدر مهم نيست كه بشيني تو يه روز فقط يه درس رو بخوني!بهتره همه ي درسها رو با هم موازي بخوني تا به مشكل بر نخوري و مقع امتحانا فقط يه مرور كني !:31:
اگه شماها این هفته هفته ی قبل دچار مشکل با قلم چی شدین من سال پیش همیشه هر هفته مشکل داشتم :31: شاید بتونم بگم 1 بار هم نشد که کامل خونده باشم با تست.... یه ذره از برنامه قلمچی میخوندم یه ذره از مدرسه... که بزرگترین اشتباهم بودم چون بهترین کار ممکن اینه که با برنامه مدرسه پیش بری و قلمچی بزاری تو اولویت دوم و اصلا بهش حتی فکر نکنی چون هی میخوای کارای مدرسه رو بپیچونی بشینی برای اون بخونی... در کل قاطی میکنی پس only برنامه مدرسه
اقایون واقعیت داره که کله دروس پیش امتحاناش نهایی هست؟؟؟؟(اگه باشه که بد بخت شدم)
درضمن من رشته تجربی هستم میخوام مدریت بازرگانی بخونم یبشتر رو چه درس هایی تمرکز کنم ؟
درضمن ریاضی و فیزیک من ضعیف هست چی کار کنم خوب بشه ؟؟؟؟
اول اضافه کنم که من فارغ التحصیل هستم پس وقت بیشتری دارمنقل قول:
اره کامل به برنامه میرسم با روزی 3- 4 ساعت میشه کامل برنامه رو با تست انجام داد هفته ی سوم رو هم که گذاشته واسه مرور اونجا میشه هم مرور کرد هم درس هایی که عقب مونده رو خوند
امیدوارم فردا برای همتون پلی باشه برای رسیدن به موفقیت
ببخشید یه سوال ؟؟؟؟؟
اولین ازمون دی چندم هست؟؟؟ دروس پیش اوله؟؟؟؟
دوستان من اصلا تست نمیزنم مشکلی داره یا نه؟ فارغ التحصیلم و میخوام تا اول اسفند کل دروس تموم کنم بعد از روی کتابای تست شروع به تست زدن کنم فعلا تست های کتاب آموزشی میزنم تعدادش کمه میخوام بدونم اینجوری بهتره یا تست زیاد بزنم بهتره؟؟؟
اولیش 4 دی هستنقل قول:
این بر میگرده به خود شخص و فصل ها دیگه خودتون فارغ التحصیل هستید دیگه میدونید بهترین روش خوندن درس چیه یه سری از درس ها خوندنش اکتفا میکنه یه سری از درس ها باید با تست یاد گرفته بشه مثال میزنم دینی فقط خوندن اکتفا میکنه فیزیک باید با زدن تست یاد بگیری تا دم کنکورم بشینی کتاب جزوه بخوری نمیتونی تستش بزنی ....نقل قول:
بنظر من برای عمومی (به جز زبان که باید تست ریدینگ زیاد بزنین) خوبه ولی در مورد اختصاصی الالخصوص فیزیک و ریاضی (وبه احتمال زیاد چون رشتتون ریاضی هست: دیفرانسیل و هندسه و ....) تست کم شمارو از رقیباتون عقب میندازه چون این درسا با تمرین و تست زیاده که سیکل آموزشیش طی میشه. البته این نظر منهنقل قول:
8/8/88
سلام دوستان عزیز. امیدوارم همه خوب باشن و درسها خوب پبش بره . اومدم که عید رو تبریک بگم . اومدم بگم هر چی که امشب از خدا بخواهید براورده میشه . بچه ها امشب 2 رکعت نماز حاجت حتما بخونین به نیت موفقیت خودتون و همه بچه ها در کنکور .
یا علی
بای
اره عزیز میشهنقل قول:
پارسالم من ازین کاشکی کاشکی ها زیاد میکردم که بدبختم کرد از امکاناتی که داری به خوبی استفاده کن مثلا خود من اگه پارسال حالیم بود اصلا هیچ ازمونی نمی نوشتم و فقط و فقط با مدرسه پیش میرفتم تا عید و خودمم واسه خودم برای درس های پایه برنامه میریختم شمام که مشکل خاصی ندارین که هنوز چیزی از سال نگذشته بشینید با برنامه مدرسه پیش برید و در اولویت اخر قلمچی مطمئن باشید موفق میشید
فردا 8/8/88 روز آزمون قلم چی هستش.تابستون که توی تبلیغ رستوران مشهد می گفت 8/8/88 چه روز مهمی است؟من با خودم می گفتم حالا کو تا اون موقع.
چشم رو هم بذارین 10/4/89 هم میرسه.
بجنبین.
خدا قوت:20:
اولین ازمون سنجش هم هست
بچه ها به نظرتون چه جوری میتونم به اون سوال ها دسترسی پیدا کنم؟
ایا بعدا سوال هاش روی سایتی میاد؟
خیلی ممنونم مطالب به درد بخوری بود
آقا توصیه از من سوالات سنجش هیچ فایده ای نداره نیازی به گرفتنش نیس همون جامعاشم من بخاطر جامعه آماریش میرفتم وگرنه که سوالاش افتضاحهنقل قول:
اولین ازمون سنجش هم هست
بچه ها به نظرتون چه جوری میتونم به اون سوال ها دسترسی پیدا کنم؟
ایا بعدا سوال هاش روی سایتی میاد؟
آقا من زبانم خیلی خوبه ولی توی آزمونا هیچ وقت به 100 درصد نمیرسم حد اکثر 94 درصد! بین 78- 95 بالا پایین میشه. در صورتی که فکر میکنم بعد آزمون همه رو درست زدم ولی... حالا دنبال یه کتاب زبان نکته تست هستم که خیلی سطحش بالا باشه (واسه کنکور) که بتونم دیگه به 100 درصد برسم.
///
حالا از اینور زبان فارسی هیچی حالیم نمیشه...! یه کتاب خوب برای زبان فارسی پیشنهاد میکنید؟! فکر کنم از پایه درست نفهمیدم...
درسته زبان فارسی چیزی نداره ولی وااقعا وفتی میخونم فقط سطحی میفهمم .... و نمیتونم تستاشو خوب بزنم
-----
در ضمن به پیشنهاد به دوستانی که میگن فعلا نمیخوایم تست بزنیم!
باید بگم که الان نه تنها در دروس اختصاصی بلکه در تمام دروس باید تست زنی رو شروع کنید نه تنها الان بلکه باید زود تر هم شروع می کردید... این حرف من نیست ... حرف تمامی مشاور ها هست.
بفرمایید اینجا در خدمتیم:10:نقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=255
داداش اینا همش بر میگرده به خودت من فقط میگم خودت تجربه نکن از تجربیات دیگران استفاده کن الان مطمئنا همه میگن طبق برنامه مدرسه پیش برو خوب همین کارو بکن حتما درس هر روز همون روز بخون برای امتحان های مدرسه کامل بخون و اصلا فکرت از قلمچی بیار بیرون قلمچی رو هم این همه پول دادی حداقل برو شرکت کن چون خیلی از درس هایی که تو مدرسه میخونی تو قلمچی هم میاد دیگه !!! دروس پایه رو هم یا از برنامه قلمچی برو جلو یا برنامه مدرسه (بعضی از مدارس به دروس پایه هم میپردازن) یا خودت واسه خودت برنامه بریز در کل تک برنامه ای باش بخوای به فکر امتحان برنامه 100 جا باشی بهم میریزینقل قول:
دوستان یک درخواست ازتون داشتم
من کتاب دینی سال سوم و دوم رو ندارم
اگر میشه سال چاپ و کدش رو بهم بگید تا من برم از این دست دوم فروشی ها بخرم
ممنون میشم
الان برگشتم از آزمون
طبق معمول تو اختصاصی وقت کم آوردم(البته کمتر از آزمون قبل)
عمومی هم به ریدینگ زبان 3 نرسیدم( نمیدونم اون ریدینگ بود یا یارو 60 صفحه از دفترچه خاطراتشو کپی کرده بود!!)
اینم فعلا درصدای عمومی که از آزمون قبل کمتر شده
ادبيات پيشدانشگاهي 50%
ادبيات فارسي2 و زبان فارسي3 60%
عربي پايه 58%
دينوزندگي پيشدانشگاهي 100%
دين و زندگي 2 50%
زبان پيشدانشگاهي 63%
زبان انگليسي 3 50%
خب به دلیل اینکه با کانون پیش نمیرم و برنامه آزمونام فرق داره طبق معمول فقط اشکالایی که از قبل مونده بود + چیزایی که طی این 4 5 ماه از مدرسه رفتنم میگذره رو پیدا کردم + با توجه به اینکه نه نتیجه آزمون نه چیزای مرتبط بهش اهمیتی نداره ولی واقعا توی این زمینه که یادم میاره چه چیزایی رو از یاد بردم مفیده
پ.ن :
مهمترین چیزی که امروز فهمیدم این بود هیچ وقت سنجش هارو فدای قلم چی نکنم که کاری بس اشتباه هستش
دينوزندگي پيشدانشگاهي 100
دين و زندگي 3 90
عربي پايه 88
زبان انگليسي 3 80%
ادبيات و زبان فارسي3 77%
ادبيات پيشدانشگاهي 77%
زبان پيشدانشگاهي 73%
اینم درصدای عمومی من
زبان خیلی :2::2: بود:2:.
امیر جان کاملا بستگی به خودت داره که چجوری راحتتری و چون آزمون نمیدی دستت بازه هر جور بخوای بخونی.ولی به نظر من این کارو نکنی بهتره .به هر حال به نظر من باید چندتا نکته رو در نظر بگیری:نقل قول:
1.از روی جزوات و کتابایی بخونی که بطور مفهومی خیلی از نکات تستی رو توضیح داده باشن(مثل دیفرانیسل رمزینه)وباید دقت کنی که تستاش هم آموزشی و هم کمی تستی باشه.
2. همون مقدار تستی که الان میزنی باید 1 وقت برای دوره کردنشون قبل از شروع تست زنی بزاری.
3. 1 مشکلی که ممکنه برات پیش بیاد اینه که بعد اسفند که شروع کنی به تست زدن ممکنه زده بشی .چون 1 روند تست زدن آدمو یکم زده میکنه،مه البته به خودت بستگی داره.
فکر نکنم جایی روی اینترنت بزارن.من قراره از یکی از دوستام بگیرم(بعد عید)اون موقع یادآوری کن برات میزارم.نقل قول:
به نظر من اولویتت با مدرسه باشه ولی اصلا قلمچی رو ول نکن ،میدونی خیلی از بچه هایی که پارسال نتیجه گرفتن تونستن از پس هر دوتای اونا با هم بر بیان.1کم سخته ولی آقا جون باید تلاش کنی ..میگی به برنامش نمیرسم ،خوب خودتو مجبور کن برسی ،از خوابت بزن ؛از تفریحت بزن،رقابت کن ...1هو میبینی که اصلا اگه خودتم بخوای نمیتونی درسو ول کنی...نقل قول:
آقا سعید نظر شما درباره اختصاصیاش واقعا درسته...ولی نمیشه انکار کرد که عمومیاش شباهت عجیبی به کنکور داره.نقل قول:
یادمه همتیار (مشاور معروفیه) بهمون میگفت اگه سوالای عمومیه سنجش رو از اول سال مرور کنید تا 70%تشابه با کنکور دارهه(حالا چه تطبیقی چه مضمونی)
شما باید ببینی که چی رو اشتباه میزنی ...لغته ؟گرامره؟درک مطلبه؟نقل قول:
اگه تو لغته که کتابش فرق نمیکنه ولی 1 نکته مهم که باعث میشه بچه ها غلط بزنن معنی دور 1 کلمست.بعضی کلمه ها چندتا معنی داره که اکثرا توی تستا معنی نزدیک و اونی که همه بلدن و میدن ولی با اون حل نمیشه...
کلا همه معانی 1 کلمه رو با کاربردش یاد بگیر
2.اگه گرامره :به نظرم اصلا نمیخواد بالاتر از سطح کتاب بخونی سعی کن بیشتر تست بزنی.
3.اگه درک مطلبه :سعی کن تو عمومیا اول زبانو بزنی ..خیلی تاثیر داره...البته درک مطلب تناسب مستقیمی با لغت داره.
کتاب خوب هم زیاده ...کیاسالار..مبتکران...
برای زبان فارسی کتاب همگامان عالیه ...کتاب دکتر سبطی هم هنوز منتشر نشده ولی پیش بینی میشه که عالیه..