خیلی باحال بود!:8:نقل قول:
و حال کردم چون آبرو پسرها رفت!:27::21::5:
سر به راه نشده IQ بالا رفته!:27::21::5:نقل قول:
تایید میشه!:11:نقل قول:
Printable View
خیلی باحال بود!:8:نقل قول:
و حال کردم چون آبرو پسرها رفت!:27::21::5:
سر به راه نشده IQ بالا رفته!:27::21::5:نقل قول:
تایید میشه!:11:نقل قول:
حرصم در اومده. این p30 هم که همش داره سوتی میده. صفحه ها رو یکی بیشتر نشون میده. اما سر کاریه! چقدر پست دیلیت میشه!!!!!
راستی من یه خواهر دارم که همش با حرف زدنش سوتی میده. خیلی خنده دار میشه. اصلا فارسی رو ریخته به هم. تازه بچه دار شده و ما همش بهش میگیم تو رو خدا تو بهش حرف زدن یاد نده!!!
دیروز اومده بود خونمون. یه سوتی بیشتر نداد متاسفانه : راستی چرا بچه وای نباید بسه؟
یه روز به برادرم گفتم که به یه خدمات کامپیوتری زنگ بزنه.اسم کسی که صاحب مغازه بود آقای کیوان بود( فامیلیش کیوان بود) اسم خدماتیه هم کرانه رایانه بود.برادرم زنگ زد .خودم هم گوشم رو گذاشتم رو گوشی.طرف که گوشی رو برداشت برادرم هول شد گفت ببخشید کناره یارانه؟آقاهه با خنده بهش گفت بفرمایید؟برادرم گفت ببخشید آقا کیوان هستند؟!من که رو زمین ولو شده بودم و میخندیدم . برادرم هم که صحنه رو دید گوشی رو گذاشت و اومد سمتم و ...
داداش خودت که همکار انجمنی پستت رو پاک میکردی زود :دینقل قول:
تو هم که همش دنبال ریختن آبروی پسرها هستی :دی حالا که اینطور شد بزار یه سوتی بگم از آبروریزی دخترها...نقل قول:
یه روز جلو مغازه دوستم وایساده بودم. در خونه بغلی باز شد یه ماشین دنده عقب از خونه اومد بیرون. راننده ش یه دختره بود. همونطوری دنده عقب رفت رفت تو شکم یه ماشین دیگه که اونور خیابون پارک بود. ماشین کلا تو رفت. منم از خنده داشتم میمردم سریع رفتم تو مغازه.... قیافه دختره دیدنی بود هی داشت اینور اونورشو نگاه میکرد....
یه بارم تو دانشگاه سر کلاس زبان عمومی استاد به طور اتفاقی به یکی از دخترهای کلاس گفت این قسمت رو بخون. دختره هم هول شده بود چنان به تته پته افتاده بود که ما اون ته کلاس داشتیم غش میکردیم از خنده... آخرشم زد زیر گریه... استاد گفت نمیخواد دیگه بخونی... بعد به من گفت تو که اینقدر میخندی خودت بخون...اما من اصلا کتاب نداشتم :دی از دو ردیف جلوتر کتابو گرفتم بعد دو ساعت داشتم دنبال اون صفحه میگشتم آخرشم استاد گفت نمیخواد بخونی...
اینم باحال بود ایول... ولی چه اسم مزخرفی داشت.نقل قول:
توی روز گذشته شمردم موقع گفتن کلمه ی مگس کش 6 بار جای س و ش رو اشتباهی گفتم!
پشت تلفن امدم بگم یه دایره که توش یه مربع آبی رنگ هست ، گفتم: یه دایره مربع رنگ!
براي انتخاب رشته رفته بودم دانشگاه شيراز( اين روز ها open day داره) رفتيم براي بازديد از بخش مكانيك داشگاه شيراز. اسامي رو داشتن. چون زياد بوديم قرار شد 20 تا 20 تا بريم توي ازمايشگاه ها. داشتن 20 نفر اول رو از روي ليست مي خوندند منم كنار هموني كه داشت اسامي رو مي خوند وايساده بودم. رسيد به يه اسمي خوند اقاي "موزي"،(سريال سه در چهار روكه مي بينيد) منم نگاه كردم ديدم "موذني" هست منم نامردي نكردم بلند گفتم موذني. بيچاره اينقدر خجالت كشيد.
شما باید میگفتی موزی نوشته میشه موذي خونده میشه:31:نقل قول:
دمت گرم خيلي قشنگ بود . خيلي خنديدمنقل قول:
راست میگی! حواسم به این تیکه نبود!نقل قول:
خوب این هم شد یه سوتی دیگه :27:
مجتبی جان شما چرا سوتی هات محدود به پی سی ورد میشه. یه کم دایره فعالیتت رو گسترش بده :دی
اوه اوهنقل قول:
خیلی ضایع میشه ها
حالا پیش خوانواده بودی یا تنها ؟
:31:
:27: این رو خوب اومدی!نقل قول:
آخه من همیشه اینجام! :40:
سوتی ها یادم نمی مونه! سوتی های اینجا چون آنلاینه یادم می مونه :31:
---
ولی چشم ! دایره را کش می دهییییییم
یه سوتی که 2 دقیقه پیش اتقاق افتاد....
من با لپ تاپم رو نت بودم , با پی سی هم داشتم بازی بعد کیبورد و موس پی سیم وایرلسه منم گذاشته بودم رو پام
بعد از چند دقیقه که بازی کردم خواستم بیام تو پی سی ورلد
هر چی موس رو تکون میدادم حرکت نمیکرد
خودتون حدس بزنید چه سوتی دادم.
اینم یه سوتی تکنولوژیکال...نقل قول:
یه بار تو محوطه دانشگاه بودیم دوستم داشت می رفت خوابگاه
بهش گفتم این لپتاپ منم ببر، این بنده خدام کیف و گرفت یه چند قدمی رفته بود که گفتم مرسی! این دوست مام ماشالا اومد جواب بده نه گذاشت نه ورداشت برگشت گفت: "فقط only for you" منم که بگو آه:18:
بدم که زیر زیرکی خندم گرفت این بنده خدام دید چه گل کاری کرده سریع جیم شد:31:
قشنگ بودن.:27:نقل قول:
اما به نظر من که ضایع نشدیم!:27:نمیدونم چرا؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟ آخه ما تکنولوژی پشت کوه نداریم.نقل قول:
ممنون
از نوع لپی.نقل قول:
منم چندتا میخواستم بگم از همین مدل:
از جلو ساختمونهای ساخت ور نرو : یعنی از زیر ساختمونهای در حال ساخت رد نشو.
نمی غرم : یعنی غر نمیزنم.
این سوتی ها مال خودم بود نه خواهرم:27::31:
امشب خواستیم از یک ماموریت خطیر که پدر گرامی در نظر گرفته بود شانه خالی کنیم ! برای این منظور خالی بستیم که بلی بلی سرمان درد می کند و نمی توانیم بیرون برویم!
بعد از اندی ، دوستی از دوستان پر مایه با ماشین های از ما بهتران تماس حاصل کرد و گفت بیا پایین تا دوری در این دیار غربت زده روحیه ای شاد کنیم!
ما نیز فارغ از خالی بسته شده ، لباس ها را تن کرده ، از پدر و مادر گرام خداحافظی نموده و راهی الافی شدیم!
پدر گرام خشمگینانه نگاهی نمود و ما متوجه سوتی خود شده سعی در ماستمالی داشتیم که نشد! اوضاع را طبیعی کرده و فرار را بر قرار ترجیح دادیم... :31:
بالاخره فهمیدم یک صفحه اضافی چیست
درضمن اینو مخصوصا زدن
نمیگم که خودتون برید بپرسید
بعدشم اینقدر سوتی میدید خجالت نمیکشید ؟
یه سوتی که 2 دقیقه پیش اتقاق افتاد....
من با لپ تاپم رو نت بودم , با پی سی هم داشتم بازی بعد کیبورد و موس پی سیم وایرلسه منم گذاشته بودم رو پام
بعد از چند دقیقه که بازی کردم خواستم بیام تو پی سی ورلد
هر چی موس رو تکون میدادم حرکت نمیکرد
خودتون حدس بزنید چه سوتی دادم.
یه جوک هم از ما بشنوید:
یه روز به همراه دوستان رفته بودیم پارک . بعد اونجا به صورت اتفاقی افتادیم دنبال چند تا بنده خدای دیگه!!!
از قضا این بنده های خدا والیبال بازی کرده بودند! و توپ والیبال خودشونو میاوردند که در این هنگام ما به داخل کوچه ای رسیده بودیم !! حالا بماند چطوری ! یکی از دوستای ما را جو گرفت و رفت این توپ والیبال را از آنها گرفت و گفت : من عاشق بسکتبالم !!! :31:
ما هم خودتون حدس بزنید چی کار کردیم
قضیه این بود که من موس پی سی رو با موس لپ تاپم اشتباه گرفتم.نقل قول:
این سوتی من چرا 2 بار پست شد:D
بله حق مارو خوردن.نقل قول:
ایول ابی کروس!
سوتیت باحال بود.
راستی نکنه خود شما مقام اولو تو سوتی دادن دارید!
دومم متالیکا!
سوم کیه؟
از روابط خارج از ضوابط استفاده شده.
من گاهی اوقات مغزم هنگ میکنه. شما سیستمت هنگ کرده میتونی بهش بگی برات محسن چاوشی play کنه. خب اگر بگی حسن شماعی زاده پخش میکنه دیگه. منم همینطوریم.نقل قول:
واقعا آبروی پسر ها جلوی دخترها در خطره! بابا میگفتی سارا دوستمه فلانه از این چیزا بعد ازش باج میخواستی....
-------------------------------------------------------------------------
یه بار تو پارک داشتیم با بچه ها پینگ پنگ میزدیم. در وصف پینگ پنگ بازی کردن خودم بگم که من کاملا نخودی هستم و بیشترین تفریحی که با پینگ پنگ میکنم اینه که توپش رو میشکنم و ریز میکنم و دودزا درست میکنم.
حالا بماند یهو یک گروه دختر راکت به دست اومدن. مام گفتیم نریم کنار و باهاشون دو نفره و دوبله و از این حرفها بازی کنیم.
خلاصه من شدم با یک دختره و دوستم هم شد با یک دختر دیگه و بازی میکردیم.
به دوستم گفته بودم اگر شوت بزنی یا حرفه ای بازی در بیاری قبرت گچیه.
خودمم به حساب دستم درد میکرد و نمیتونستم حرفه ای بازی کنم.
خلاصه رفیق مارو جو گرفت و به سبک NBA بازی کرد و منم که بوق. مثل سگ باختیم.
منم پشتمو کردم و غر غر کردم که خطا کردینو و از این حرفها و طبق عادت همیشگی دسته رو از پشت سر پرت کردم.
بعد از چند لحظه صدای جیغ اومد. برگشتم دیدم لب دختره خونیه. دسته هه خورده بود به میز و دوباره کمونه (!!!) کرده بود تو صورت این بد بخت.
یه سوتی دیگه هم تو همین بازی دادم و این بود که دوستم توپش خورد به تور (البته تور که نه چون فلزی بود) منم هی میگفتم تن شد تن شد. ولی کسی توجه نمیکرد. اخر دختر تیم مقابل گفت چی میگی؟ گفتم بابا تن شده.
یهو همه زدن زیر خنده گفت منظورت همون نت هستش؟
منم گفتم میدونستم، من همیشه به تن میگم تن. دوباره سوتی دادم. چند لحظه شطرنجی شدم.
خیلی باحال بود :27: :31:نقل قول:
یه بار تو پارک داشتیم با بچه ها پینگ پنگ میزدیم. در وصف پینگ پنگ بازی کردن خودم بگم که من کاملا نخودی هستم و بیشترین تفریحی که با پینگ پنگ میکنم اینه که توپش رو میشکنم و ریز میکنم و دودزا درست میکنم.
حالا بماند یهو یک گروه دختر راکت به دست اومدن. مام گفتیم نریم کنار و باهاشون دو نفره و دوبله و از این حرفها بازی کنیم.
خلاصه من شدم با یک دختره و دوستم هم شد با یک دختر دیگه و بازی میکردیم.
به دوستم گفته بودم اگر شوت بزنی یا حرفه ای بازی در بیاری قبرت گچیه.
خودمم به حساب دستم درد میکرد و نمیتونستم حرفه ای بازی کنم.
خلاصه رفیق مارو جو گرفت و به سبک Nba بازی کرد و منم که بوق. مثل سگ باختیم.
منم پشتمو کردم و غر غر کردم که خطا کردینو و از این حرفها و طبق عادت همیشگی دسته رو از پشت سر پرت کردم.
بعد از چند لحظه صدای جیغ اومد. برگشتم دیدم لب دختره خونیه. دسته هه خورده بود به میز و دوباره کمونه (!!!) کرده بود تو صورت این بد بخت.
یه سوتی دیگه هم تو همین بازی دادم و این بود که دوستم توپش خورد به تور (البته تور که نه چون فلزی بود) منم هی میگفتم تن شد تن شد. ولی کسی توجه نمیکرد. اخر دختر تیم مقابل گفت چی میگی؟ گفتم بابا تن شده.
یهو همه زدن زیر خنده گفت منظورت همون نت هستش؟
منم گفتم میدونستم، من همیشه به تن میگم تن. دوباره سوتی دادم. چند لحظه شطرنجی شدم.
اون اوايل كه كامپيوتر داشتيم من جو زده شده بودم براي چت.
شروع كردم با چت كردن با يه خارجي.
بهم گفت انگليسيت خيلي خوبه منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد براي خداحافظي گفتم see you later tomorow!!!!!!
------------------------------------
يه بار هم توي گيم نت بودم داشتيم كانتر بازي مي كرديم يكي از بچه ها گفت only A
منم توي تاييد گفتم اره فقط only A
بابا همه جا پارتی بازیه دیگه خودت که میدونی :دی منم که پارتیم کلفت ...نقل قول:
دمت گرم خیلی باحال بود... خوشم میاد همه سوتی هات باحالن...نقل قول:
اینم باحال بود...نقل قول:
سوتی چتی منم زیاد میدم البته نه این مدلی... باحال بود.نقل قول:
جدا قشنگ بود ؟ خوب قشنگ بودن اینا = ضایع شدن دخترها :دینقل قول:
در خانه پیش خانواده بودم:41:نقل قول:
گفتین گیم نت یاد یه سوتی افتادم من دیگه خیلی وقت بود کانتر نمیزدم و رفته بودم سراغ وار به خاطر همین مثل قدیم تسلط نداشتم بعد داشتیم بازی میکردیم من هی به دوستم میگفتم بابا MP4 بخر!! هی میگفتم اونم گوش نمی کرد منم اصلا حالیم نیود دارم سوتی میدم که منظورم m4 هست آخرش دوستم گفت چی میگی گفتم بابا b 4 3 رو بزن دیگه! بعد زد زیر خنده گفت M4 رو میگی منم تازه فهمیدم چه سوتی ای دادم! البته به طور کاملا حرفه ای پیچوندم!
دیروز با داییم رفته بودیم بیرون ، یه پسره با حالت درموندگی گفت آقا کافی شاپ این اطراف کجا هست ؟ منم گفتم 10 متر پایین تر . داییم گفت نه اون شده تریا ، برو اونور خیابون . بعد که رفت داییم گفت توی کافی شاپ قرار گذاشته ... منم گفتم آخه تو که نمیدونی کافی شاپ رو با کدوم ک مینویسن ، دل درد داری اونجا قرار میزاری ؟ برگشتم دیدم طرف پشت سرمونه و قیافش یه جوری شده :31: :18: سریع گفتم دایی بیا بریم تو این کوچه کار دارم
منم میخواستم برای بار دوم نقل قولت کنم!!!!!!:31: چون فکر کردم قبلیه نرفته!:19:نقل قول:
فکر کنم سوتی دادم!:27:
خب من ضایع شدن هر دو رو دوست دارم!نمیدونم چرا در این موارد احساس بی طرفی میکنم!نقل قول:
میشه بگی چطوری پیچوندی؟:21:نقل قول:
بچه ها سوتی های 7 ستاره بگین
اینا به زور ستاره دار حساب میشه!
آخه بچه ها دارن سر عقل میان!!!!!!!نقل قول:
بچه ها سوتی های 7 ستاره بگین
اینا به زور ستاره دار حساب میشه!
تازه سوتی ها هم تکراری میشه خب.
سروران گرامی بشتابید اینک شمارش هفتگی سوتی ها به پایان رسید و King of the Sooti کماکان ووکی جون هستند
من هم که روی عدد 13 ثابت شدم
فعلاً تا بعد
بای
WooKMaN رو که عمراً بهش برسید!
M.etallic.A 184
Man Hunter 132
*سینا* 110
x-boy 101
winter+girl 98
my friend 97
ebicross 89
MR.Punisher 81
eshghe eskate 60
SR72 58
mehdi_vsgh 52
pouria007 52
Meisam Khan 51
frnsh 50
Mojtaba N87 41
Ramin.badboy 40
saviss 39
Ni_nigc 34
soleares 33
shahabmusic 31
amirtoty 28
Kurosh Nobody 28
moein_drj 27
sina818 27
armin-radin 26
leila* 26
vahid78 25
yoosef_st 23
dizgah 22
Master 22
Dash Ashki 21
alireza20 20
rezaete 20
Talabkar 19
Havbb 19
Oxizhen 19
alizshah 18
somayeh_63 17
masoudrejae 17
saeid_ronaldo 16
ashkanbuffon 16
Balrog 16
navid_mansour 16
علیرضا 16
Persian Warrior 15
Soso 15
Mahdi Hero 15
Hamid110 14
C.GAM3R 14
gorgnamaa 14
Mishel 14
m_s20 14
blacksun 14
Beny-Nvidia 14
befermatooo 14
reza3600 14
rozha 14
sourena_8888 13
Wisdom 13
DARKFALLER 12
RooS 12
MILIN3M 12
R@R#M@N 11
Antonio Andolini 11
hossein_dig 11
gmuosavi 11
به خودم امیدوار شدم. چون فهمیدم که IQ متوسطه!نقل قول:
frnsh 50
اااااا. منم 15 هستم. یعنی از کل IQ نمره 15 میگیرم!!!!! بازم خوبه که 1 نشدم!!!! راستی IQ از 67 نمرس دیگه؟ آخه اینجا 67 نفر داریم. (فکر کنم سوتی دادم!)
تست IQ خوبی بود!
ممنون از آمارتون!
اینا این همه سوتی از کجا اوردن!؟ :18:
ولی فکر میکنم نصف سوتی ها هم پاک شدن!نقل قول:
سروران گرامی بشتابید اینک شمارش هفتگی سوتی ها به پایان رسید و King of the Sooti کماکان ووکی جون هستند