این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
Printable View
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
وای ساکر 10 رو با سرعت 8 دان کردم تا 55% رفته بود که دانلودش ارور داد
MORTAZA.2FUN
به دادم برس هرچه زودتر اینو کم حجم کن که اعصابم خیلی داغونه کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــک کــــــــــــــــمـــــــ ـــــــــک
کــــــمـــــک کــمک کم.. ک..
منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !
موفق باشيد
نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.نقل قول:
در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره :8:
راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !نقل قول:
در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !
من از جوابی که بهت دادم قصد توهین یا شروع بحث و جنجال نداشتم. و این یک واقعیته که از فیفا کارنت بهتره ! شما گزینه ی دیگه مد نظرته ؟!نقل قول:
داورش من یادمه از وقتی PES بازی کردم درست بوده ولی هنوز میبینیم در فیفا PC یا همون کارنت داور به کلی گیج میزنه در صورتی که این اشکالات داوری مطمئنا در نسخه اصلی برطرف میشه.
من هیچ وقت با این همه PES بازی کردن برام پیش نیومده که دکمه ی پاس رو فشار بدم بازیکن بزنه زیر توپ :18: دستت یا کیبوردتو یک چک بکن !
قیافه ها هم که نسبت به قبلا محشره.
ولی بازم بحث رو راه انداختی ها :دی بیا تو پروفایل !
دمو كه فوق العاده هست
البته اين فقط و فقط دمو هست ( :دي)
نه وقتي حمله ميكنن توپ جلو دروازه منه انگار بازيكنه هل ميشه ميزنه زير توپ ! در ضمن من فيفا كارت بازي نكردم دوست عزيزم !
اصلا قصدم بهم ريختن تاپيك و شروع كل كل نيست فقط نظرم رو گفتم .
نه هنوز مثل سابقهنقل قول:
من از اینجا دانلود کردم تو5 ساعت سالمهنقل قول:
[کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/sports/proevolutionsoccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup.exe?rs=150&e=1253485172&h=e96ddf7d248a2feb59b0eaba2111fecd&file=PES2010_PC_DEMO_Setup.exe]
با سلام خدمت همه بچه ها. بالاخره این ارور لعنتی data1.cab حل نشد و ما نتونستیم این بازی لعنتی رو انجام بدی م. اما بازهم از همه دوستانی که با نظراتشون مارو دلگرم کردن تا شاید بتونیم مشکل رو حل کنیم تشکر میکنم
> یکی از دوستان گفت که باید درایو ویندوزت فضای خالی زیاد داشته باشه ، منم درایو ویندوز رو 8 گیگ خالی کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که همه این جور مشکلا از ویندوز ناشی میشه و باید ویندوزت رو عوض کنی ، منم وینئوز رو از اول نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که این مشکل روی ویندوز XP ایجاد میشه و باید ویستا نصب کنی ، منم ویندوز ویستا نصب کردم ولی درست نشد
> یکی از دوستان گفت که احتمالا فایلی که دانلود کردی مشکل داره و باید از یه جا دیگه دانلود کنی ، ولی من فایلو به یکی از دوستام دادم و اون تونشت بازیو نصب کنه منم جزغاله شدم چون اون تونست بازی کنه ولی واس من درست نشد
> خودم هم هرکاری از دستم بر میومد انجام دادم ولی نشد
...
راستی بگم اون چیزی که من دانلود کردم یک تنها شامل یک فایل 889 مگی هستش که باید اونو نصب کنی
با این حال هرکی بتونه به من کمک کنه واقعا ازش ممنون میشم
اقا جون هرکی دوست دارید یک کمکی به ما بکنید ما هم بتونیم بازی کنیم ، دارم اینجا میمیرم (مخصوصا دوستان حرفه ای)
بدون PES زندگی کردن سخته به خدا!!!!!
من یه راه می گمنقل قول:
شما برو رو سیستم یکی دیگه نصب کن بعد پوشه ی نصب شده ی بازی رو رایت کن ( حدود 1 گیگ میشه ) بعد هرجا که خواستی و رو هر سیستمی می تونی راحت کپی کنی و بازی کنی .
در ضمن می تونی روی فلش مموری هم بریزی
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
آقا من روي تمام رزولوشن ها ميتونم بازي رو با response time طبيعي و خوب بازي كنم
فقط يه سوال؟؟؟!!!!
اين قضيه اختصاص كارت به بازيكن توي دمو هست؟؟؟؟؟ اگه هست كجاشه و چجوريه؟؟؟؟؟؟
رفتم ولی باز نشد. لودینگ صفحه که تمام میشه فقط صفحه سفید اولیه رو نشون میده وهیچ اتفاقی نمیفته:41:نقل قول:
راستی سرعتت چنده؟
از دوستان کسی نیست که از بهبهان باشه ودان کرده باشه:10:
مردم زبی ساکری :41::41::41::41::41::41::41::41:
یکی از دوستان که امکان شو داره این روش و امتحان کنه اگه جواب داد منم همین کارو انجام بدم.نقل قول:
خوب بالاخره دمو دست من و مهران عزيز هم رسيد
فقط با اينكه 1 تا 2 ساعت بازي كردم مي تونم بگم فوقالعاده است اين بازي از خيلي جهات
ولي نقصايي هم داره كه چون كد 70 درصدي بازي اميدوارم تو بازي نهايي حل بشه !!!
البته داوري بازي واقعا مشكل داره و بايد زياد روش كار كنند !!!
راستي شما گفته بوديد كه داور عوض شده و لي همون داور قبلي يه هستش كه ؟؟؟؟؟؟
من به قيافه اين داور الرژي دارم نمي دونم چرا اميدوارم اينم درست كنند تو بازي اصلي
فكر كنم تا چند روز ديگه هم من هم مهران يه نقد منصفانه واسه بازي داشته باشيم و مزايا و معايب اونو از ديدگاه خودمون بيان كنيم
کسی تفاوتی بین PES 2010 تو XP با سون یا ویستا احساس کرده ؟!
گرافيك بازي و گيم پلي اش تركونده ولي باگ زياد داره !
مخصوصا توي دروازه و دفاع و در استپ كردن توپ ها !
اينجا Victor valdes مثله مجسمه وايساده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تایپیک چرخ میزدم 2 نفر نوشته بودند در ویستا بعضی از صدای تماشاچی ها نیست ولی در ایکس پی موردی ندارد.نقل قول:
راستي بچه ها چرا به رم سيستم من كه 2 گيگ هستش زده اوكي و good نداده ؟؟؟؟؟؟؟
به كارت گرافيك كه 3870 hd 512mb gddr4 ultimate sapphire هستش good داده
به cpu : intel q6600 2.4 ghz هستش good داده
ولي به ram : geil 2*1gig ddr2 bus 800 داده ok چرا ؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
سلام.من یه سری فایل دارم با پسوند adx اینا چین؟؟
چه جوری اعمالشون کنم؟
کلا به رم 2 گیگ میگه ok ... ماله منم گفته ok .... مهم نیست کم نمیاره تو Xp
آره صداهایی مثل داد زدن مربی ، فریاد بازیکنان وقتی که روشون خطا میشه ، وچند تا دیگه که وقتی امتحان کنی میفهمی ،توی xp هست ولی تو ویستا نیستنقل قول:
صدای تشویق تماشاگرا توی ویستا خیلی کمه و صدای شعار تماشاگران خیلی بیشتره که بازی رو طبیعی جلوه نمیده
من تا حالا ویندوز 7 نصب نکردم ولی یکی از بچه ها می گفت مثل ویستاست
البته ویندوز ویستا اکثر بازیها رو روون تر اجرا می کنه
نقل قول:
1. Game Plan
2. Set Formation
3. Player Index
4.
حالا بازيکنی که ميخوای کارت هاش رو ببينی انتخاب کن.
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
اتفاقا اينكه داورش بعضي موقع ها اشتباه مي كنه خيلي به نظر من خوبه بازي واقعي تر ميشه بقول عادل عزيز اشتباهات داوري جزو بازيه چون اشتباهاتشم يه جوريه كه ممكنه آدم اشتباه كنه
يه مشكل بزرگ كه داره كه كمتر كسي متوجه مي شه ( اگه تو سايت مايتش مي رين بگين) اينه كه وقتي مثلا تو نيمه حريف دو بازيكن تو دو جناهن مي خواي با سانتر از اين يكي بكشي برا اون كي ( تو سرعت نه اينكه وايساده باشن) هر چي سانتر رو محكم م بزني به يارت نمي رسه مگر اينكه يارت تو آفسايد باشه !!! يعني اگه يارت تو آفسايد باشه 2 كيلومترم دور باشه يك سانتري مي كنه مثل موشك مي رسه بهش تا آفسايد بشه ( اين تو ورژن قبلي بازي هم بود )
مشكلات ديگشم تو سر توپه كه خرابش كردن مثل قبل كار نمي كنه و w
شما ها هم بازي مي كنيد باگ هارو مي بينيد ؟!نقل قول:
نقل قول:adx فايل های صوتی مخصوص بازی ها هستن، اين لينک رو بخونی کاملاً توضيح داده.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/ADX_(file_format)
واسه
convert فايل adx به wav هم ميتونی از برنامه ها استفاده کنی.
کد:http://www.wav-mp3.com/convert-adx-to-wav.htm
کد:http://www.mediafire.com/download.php?jgzgjktfymu
جواب این سوالو قبلا حسین جان توی صفحه 356 پست 3582 داده .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اقا من خو دم این روش رو امتحان کردم که می گم .نقل قول:
فقط باید یه کپی ساده انجام بدی . دیگه هی چی نمی خواد .
البته این فقط برای دمو این بازیه برای بازی های دیگه باید رجیستر بازی رو از قسمت regedit بازی بگیری . من خودم بازی ها رو کلا این کارو می کنم . الن اگه بگردم pes 5 رو هم با همین روش دارم :20:
درباره بخش کارتها از منوی گیم پلن بازی چند روز پیش توضیح دادم که این کارتها به سه دسته تقسیم میشن :
- یک بخش کارتهایی که مربوط به مهارت بازیکنانه یا همون Skills که با حرف اختصاری S نشون داده میشند و تعدادشون 21 کارته .
- یک تک کارت که نشون میده یک بازیکنان در جریان بازی و بسته به شرایط بیشتر تمایل داره رو به جلو حرکت کنه ( attack minded )یا رو به عقب متمایل باشه ( defenceminded ) و یا حالت تعادل ( balanced ) رو داشته باشه .
- اما دسته سومی از این کارتها با نام Playes Stylecardsدر این بخش وجود داره که با حرف اختصاری P نشون داده میشند و تعدادشون 21 کارته ( در نسخه دمو 18 کارت وجود داره و از این تعداد سه کارت هم غیر فعاله ).
این کارتها بر خلاف کارتهای مهارت بازیکنان این قابلیتو دارند که بشه اونا رو فعال یا غیر فعال کرد. طبیعتا فعال بودن یک کارت همیشه برای گیمر مفید نخواهد بود نوع استراتژی و سبک بازی گیمر علت این مسالست و به این خاطر طراحان این کارت دست گیمر رو برای غیر فعال کردن این کارتها باز گذاشتن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Overlapping Run) : معنی لغوی این کارت حرکت اورلپ با سرعت زیاد و شتابه . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن دارنده این کارت بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت ) روی حمله تمرکز میکنه . و این عملو از طریق حرکت اورلپ اما با سرعت زیاد انجام میده ,این عمل مشابه حرکتیه که آلوز در تیم بارسلونا انجام میده در زمانی که توپ در اختیار تیمه و تیم در حال تدارک یک حمله هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Deep Cover ) : معنی لغوی این کارت میشه پوشش عمقی . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت و عمل ) بر روی وظایف دفاعی تمرکز میکنه . بازیکن صاحب این کارت با تمایلی که در جریان بازی به عقب داره این کار رو از طریق پوشش دادن به عمق خط دفاعی انجام میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Anchor Man) :" انچور من " اصطلاحا به بازیکنی گفته میشه در جلوی دفاع مرکزی قرار میگیره .در تعریف این کارت اومده یک هافبک با خصوصیات تدافعی که در زمان حملات گروهی تیم با حرکت متمایل به عقب خودش به استحکام دفاعی تیم در صورت لو رفتن توپ کمک میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Trickster) معنی لغوی : فریب دهنده . این بازیکن در زمینه دریبلینگ از مهارت بالایی برخورداره و برای عبور از حریف مستقیم خودش از حرکت step over ( همون حرکت رقص پا یا عوض کردن پا که رونالدینیو زیاد ازش استفاده میکنه ) بهره میبره .امکان فعال کردن این کارت در نسخه دمو فعلا امکان پذیر نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Mazing Run ) معنی لغوی : دویدن به حالت پیچ پیچ . یک بازیکن دریبل زن بزرگ که با چرخشهای متناوب و تغییر مسیردادن های ناگهانیش کار مهار کردن و کنترل این بازیکن رو برای هر مدافعی سخت میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Pinpoint Pass ) معنی لغوی : پاس دقیق و با ظرافت . دارنده این کارت دارای مهارت بالایی در ارسالهای بلنده در صورت فعال کردن این ویژگی دارنده این کارت اقدام به دان پاسهای بلند از عمق برای بازیکنان هم تیمیش میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Early Cross ) اصطلاحا این نوع سانترها به ارسالهایی گفته میشه که بصورت عمقی برای مهاجمینی فرستاده میشه که در حال دویدن به سمت محوطه جریمه تیم حریف هستند با این توضیح که این نوع ارسالها به شکلیه که توپ قبل از محوطه جریمه فرود میاد تا دروازه بان با خروج خودش اونو دفع نکنه . دارنده این کارت از دید بسیار خوبی برای درک این چنین موقعیتهایی برخورداره و به محض تشخیص این قبیل موقعیتها بلافاصله اقدام به ارسال سانترهای بلند عمقی برای مهاجمین میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Box To Box ) معنی لغوی : "از یک منطقه جریمه تا منطقه جریمه ( 18 قدم ) دیگر" . دارنده این کارت بازیکنی کاملا فعال در زمین و خستگی ناپذیره که در طول 90 دقیقه با دوندگیهای زیاد خودش تمام قسمتهای زمینو پوشش میده . امکان فعال کردن این کارت هم فعلا در نسخه دمو وجود نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Cut Back Pass ) : "کات بک پاس " اصطلاحا به پاسهای رو به عقب عرضی در منطقه جریمه گفته میشه . به این شکل که بازیکن به داخل محوطه جریمه نفوذ میکنه و خودشو تا نزدیکیهای دروازه بان میرسونه ( البته در زاویه بسته ) و در زمانیکه در زاویه بسته با دروازه بان تک به تک شد اقدام به دادن پاس عرضی رو به عقب به هم تیمیهاش میکنه و اونا رو صاحب موقعیت بسیار خوب گلزنی میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Incisive Run ) معنیلغوی: حرکت برشی . یک بازیکن تکنیکی که تخصصش شکافتن دفاع از یک سوم میانی زمین حریف و نفوذ به داخل محوطه جریمه جهت بدست آوردن موقعیت گل زنیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Longer Ranger ) معنی لغوی : شوتزن از راه دور . دارنده این کارت در زمینه شوت زنی , از مهارت بالایی بهره میبره . و در طول بازی مدام برای ایجاد فضای مناسب برای زدن شوت اقدام به فضا سازی برای خودش میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Enforce ) معنی لغوی : بازیکن درگیر شونده و خشن . با فعال شدن این کارت دارنده اون بصورت انفرادی در طول بازی به شکل سخت و محکمی مدام اقدام به درگیر شدن با بازیکنان صاحب توپ میکنه تا مانع از حملات تیمی اونها بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Goal Poacher ) : " گل پوچر " اصطلاحا در فوتبال به مهاجمانی اطلاق میشه که به توانایی در امر گلزنی و حرکت در "داخل " محوطه جریمه مشهور هستند از جمله تورس , اینزاگی , اوون , مولر و... از ویژگیهای بارز این دست مهاجمین اینه که در زمینه فرار از دست مدافعین در داخل محوطه جریمه دارای توانایی زیادی هستند . در تعریف این کارت اومده یک مهاجم تشنه گلزنی که خودشو از کمند مدافعینی که شانه به شانه باهاش حرکت میکنند رها میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Dummy Runner ) معنی لغوی : فریب دهنده . با فعال کردن این کارت بازیکن با حرکات بدون توپ خودش سبب جلب توجه مدافعین میشه و اینکار باعث ایجاد فضا برای بازیکنان هم تیمیش برای نفوذ به عمق دفاع حریف میشه .امکان فعال کردن این کارت هم در دمو وجود نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Free Roaming ) : بازیکنی با شم گلزنی بالا که در طول بازی از فرصتهای بدست آمده در زمین به شکل ناگهانی برای حرکت رو به جلو استفاده میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Extra Attacker ) : با فعال کردن این ویژگی بازیکن صاحب این کارت که دارای ویژگی تمایل به حرکت رو به جلوست با حرکت ناگهانی , سریع و رو به جلوی خودش ( از منطقه دفاعی ) سیگنال و علامت یک حرکت هجومی از قبل تمرین شده رو به بازیکنان تیم میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Talisman ) : اصطلاحا به بازیکنی اطلاق میشه که حرکت تیم براساس حرکت اون پایه ریزی میشه . با فعال کردن این ویژگی زمانیکه این بازیکن در وسط میدون صاحب توپ میشه با حرکت رو به جلوی این بازیکن کل تیم به جلو هدایت میشدن و با حرکت اون کل تیم جلو میکشه . از جمله بازیکنانی که دارنده این کارت هستند میشه به ژاوی در تیم بارسلونا اشاره کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( Fox In Box ) :این یک اصطلاحی فوتبالیه که برای مهاجمانی خاص مورد استفاده قرار میگیره . مهاجمی که با کمین کردن پشت محوطه 18 قدم حریف موجب جلب توجه مدافعین و مشغول کردن اونها به خودش میشه و در اونجا مترصد دادن پاس به بازیکنیه که در موقعیت مناسبی برای گلزنی یا نفوذ به داخل محوطه جریمست .
سلام.....
منم به کمک دوست خوبم vahidreza2007 توانستم دمو را بدست بیاورم!از همین جا ازش تشکر میکنم
نظر خودم که اینه که بسیار عالی بود حرکات مسی واقعا واقعا به لطف موشن کپچر چیز زیبایی از آب در آمده!کلا چیز زیبایی هست بازی از همین الان هم میتوانم تصور کنم بازی کامل چه چیزه زیبایی خواهد شد!!
مشکل زمان پاسخگویی هم به نظر من اصلا مشکل نیست خیلی قشنگ هست اتفاقا امیدوارم اصلا حذف نشه اگه اینطور هست که من دیدم!
یک چیز دیگه هم اون پچ TIME Tweak اونجا که Camera Angle را روی شماره 9 قرار میدیم دوربین در حالت واید خیلی عالی میشه امیدوارم تو نسخه کامل هم بتوانم روی این حالت بازی کنم!
راستی من باگی تو بازی ندیدم تا حالا..............
در مورد والدز باگ نیست!:21::27:نقل قول:
فقط والدز كه نيست !نقل قول:
در مورد كاسياس باگ حساب ميشه يا نه ؟!
ممنون حسین جان....
با این توضیحات کاملی که دادی کارمون رو برای چیدمان بهتر بازیکنان و ترکیب تیم راحت تر کردی
واقعا این سیستم کارت چیز جالبی هست...
راستی....وقتی مقابل cpu بازی می کنیم اون هم از این سیستم کارت و اسلایدر ها استفاده می کنه؟
مزاح کرد، اگه نه والدس فصل قبل بهترین دروازبان اسپانیا و اروپا بود و الانم هست.نقل قول:
به هر حال چیزی که مهمه اینه که کونامی واقعا یه استارت درست و حسابی تو نکست جن رده و نتیجه ی کاملش رو احتمالا سال دیگه میبینیم.