زمان ميبره مال منم اينطوري
Printable View
زمان ميبره مال منم اينطوري
سلام دوستان
میخواسم ببینم چطوری میشه وقتی داری چت میکنی موزیک که پخش میکنی لازم نباشه میکروفون رو بزاری جلوی اسپیکر
توی اکس پی یه جایی بود میرفتی استریو میکس رو فعال میکردی بعدش دیگه هر چی توی پی سی پخش میکنی خودش توی چت هم پخش میشد
حالا نمیدونم توی ویندوز هفت چجوری هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
ببخشید آیا این امکان در Seven هست که بشه صفحه آغازین و صفحه پایانی که هنگام Shutdown میاد رو تغییر و یا ادیت کرد ؟
دوستان
چرا صدای 7 نسبت به xp ضعیفتره؟
با افکت هایی که همه جا حرفشو میزنن نمیخوام صدا زیاد کنم!
کلا صدای 7 ضعیفتر و موقع کار نویز هم داره! که در xp اینطور نیست! چرا؟
- وقتی 7 نصب شد چند گیگ باید باشه؟
ورژن های قدیمی 6 گیگ میشد اما جدیدا 10 گیگ میشه دلیلش چیه؟
درایور کارت صداتون مخصوص 7 رو نصب کنید.نقل قول:
دوستمون گفتند زمان می بره! در مورد مال من فکر میکنم مشکل از جایی باشه چون که من خیلی صبر کردم(یعنی حدود ده دقیقه) ولی به طور کامل خاموش نشد.نقل قول:
حالا لطف کنید یه راه حلی ارائه کنید یا اینکه خیالم رو راحت کنید که این شرایط مشکل خاصی رو بوجود نمیاره!
سلام...نقل قول:
اتفاقا" منم دنباله همین میگشتم تا اینکه چند روز پیش بالاخره کشفش کردم!:8:
روی آیکون بلندگو کنار ساعت کلیک راست کن و رویRecording Device کلیک کن.
در صفحه ای که باز میشه کلیک راست کن وتیک گزینه ی Show Disabled Deivce رو بزن.
یه گزینه ای به نام Stereo Mix ظاهر میشه که باید روش کلیک راست کنی و Enable کنی...
بدرود.:11:
دوستان من پرشین رو تو زبان انتخاب کردم ولی روز های هفته و ماه رو عربی مینویسه هر کاری کردم حداقل انگلیسی بشه نشد چیکار میشه کرد؟
عدد ها رو هم توی قسمت زبان انگلیسی کردم اما بازم بعضی جاها مثلا برا تاریخ ها فارسی نشون میده
کسی راه حلی داره؟
دوستان قبلا توی فولدر اپشن(توی اکس پی ) یه سر برگ بود برا پسوند فایل ها و مشخصاتش الان توی سون نیست کجا میشه پیداش کرد؟
سلامنقل قول:
تا حالا راه حلی دیده نشده.
نصب کردم البته مشکل از تنظیمات بود باید میزاشتم روی headphoneنقل قول:
ویندوز سون بعد از نصب چند گیگ اشغال میکنه؟
آیا این طبیعیه که 10 گیگ میگیره؟
اره همین حدودا حجمشه.نقل قول:
داداش من این کار رو کردم اما به جای Stereo mix یه گزینه به نام midi اومدنقل قول:
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟:19::19::19:
سلام.توی اینترنت اکسپلور جطور میشه لیست کل سایت هایی که رفتی پاک کرد؟با delete کردنbrowsing history باز هم لیست سایت ها با قی می مونه
نقل قول:
من خودم روی صدا دارم کار میکنم. اگر میخوای هم موقع پخش و هم رکورد صدای 24 بیت داشته باشی باید عرض کنم که نه ویندوز7 و نه ویندوز ویستا نمیتونند بطور کامل ازش پشتیبانی کنند. ویندوز اکس بدون مشکل پشتیبانی میکنه و راحت میتونید استودیوی خانگی رو در اکس پی راه بندازید.
چراشم از مایکروسافت بپرسید. :10:
اینو دانلود کن.نقل قول:
موقع نصب تیک قسمت های یاهو تولبار و اینها رو بردار که نصب نشن. بعد هم با همون تنظیمات پیش فرض خود برنامه Run Cleaner رو بزن.کد:http://download.piriform.com/ccsetup227.exe
من یه مشکلی پیدا کردم
اونم اینه که یه بار Nero رو نصب و پاک کردم وقتی سیستم خاموش یا ریستارت میشه دیگه ویندوز بالا نمیاد و جاش یه صفحه آبی میاد
الان هم دارم به شما پیام میدم با سیستم Restore ویندوز رو آوردم بالا
دلیلش رو میدونید
نرو 7 ریختین درسته !نقل قول:
من هم قبلا با ویستا این مشکل رو داشتم !
به همین خاطر دیگه رو سون 7 نریختم !
آره 7 رو ریختمنقل قول:
نرو 7 ریختین درسته !
من هم قبلا با ویستا این مشکل رو داشتم !
به همین خاطر دیگه رو سون 7 نریختم !
فکر کنم باید یه ویندوز رو عوض کنم درسته
شما میتونید از برنامه ی ashampoo unistaller استفاده کنید:5:نقل قول:
نه ،صبر کنین ببینیم میشه پاکش کرد !نقل قول:
من چند تا راه پیدا کردم ولی خودم هیچ کدوم رو امتحان نکردم ،حالا شما این راه ها رو امتحان کنین ،نتیجه اش رو هم بگین :
1 - از نرم افزار زیر ،تو تب Unistall : (نرم افزار رایگان است !)
-------------------کد:http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm
2 - در Option برنامه زیر Remove all رو انتخاب کنین :
-------------------کد:http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/Nero-Clean-Tool-Bundle.shtml
3 - از Run بریم :
تو این دو مسیر فایل های مربوط به نرو ،از جمله : Nero ,Ahead رو پاک کنین .
Run -->Regedit --> HKEY_CURRENT_USER
Run -->Regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINEحالا برین تو آدرس C:\Program Files هر چیزی رو که مربوط به نرو میشه رو پاک کنید !
-------------
نکته : در ضمن Nero برای شما ناقص نصب شد ! درسته ؟
نقل قول:
اصلا برنامه برای من بالا نمیاد
میدونم ،بالا نمی آد! ویندوز که بالا می آد ؟نقل قول:
این راه ها رو امتحان کن فکر کنم جواب بدن !
نرو7 با ویندوز سون مشکل نداره فقط نرو 6 مشکل داره.
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
البته من این سوال رو در انجمن شبکه هم پرسیدم ولی کسی جواب نبود و جوابهای قبلی هم مربوط به ویندوزهای xp بود تو این انجمن هم سرچ زدم ولی به جواب قطعی نرسیدم . ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام از روش زیر انجام بدین ،چون من کامپیوتر دیگه ای نداشتم ،نتونستم این روش رو انجام بدم !نقل قول:
ولی دو نفر از این روش نتیجه گرفته بودند !
محتوای مخفی: Solution
سلام
میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلا هیچ نوع فرمت موسیقی رو پخش نکنه؟
تمام اهنگها با مدیا پلیر باز میشن تو اپشنشم نتونستم تغییری بدم که موسیقی پخش نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو ببینین
می خوام به جای مدیا پلیر وینمپ باشه
شما چرا همه رو انتخاب کردی؟نقل قول:
روی یکی از فایلها راست کلیک کن open with رو بزن با هر برنامه ای که دوست داری اجرا کن
البته میتونی همونجا choose default program رو بزنی و بعد از لیست یکی رو انتخاب کنی بعد تیک always رو بزن که همش با اون برنامه اجرا بشه دقیقا مثل xp
میدونم اینو:31:نقل قول:
بارها و بارها این کارو انجام دادم نشد
ولی الان شد:18:
به هر حال ممنون:18::11:
سلام.یه سوال در مورد tool bar دارم.
ویندوز سون این خواصیت رو داره که وقتی روی یک برنامه با موس بری یک screen shot ازش نشون بده(مثل ویستا)؟؟
اسم این قابلیت چیه؟
از کجا میشه فعالش کرد؟
ویندوز من نداره!!
سلام به همه دوستان...:40:
من ورژن قبلی 7 رو نصب کردم ( این 22 اکتبر نه قبلیش ! :دی) 64 بیت هم هست.
یه مشکلی که دارم اینه که اینور که میام سرعت اینترنت خیلی نسبت به XP پایین تر هست و فایرفاکس زود زود Crash میکنه...
بعد میخواستم بدونم این مشکلی که 7 حرکت فایل های GIF رو نشون نمیداد حل شده یا نه؟؟؟
این نسخه 22 اکتبر آخرین ورينش هست؟؟؟ فرقش با این نسخه قبلیه خیلی هست که برم اونو هم بخرم؟؟
موفق باشید:11:
یکی از درایوهای هاردم تو ویندوز 7 نمایش داده نمیشه من دو تا هارد دارم تو یکی از هاردها هم اکس پی و هم 7 نصب کردم یکی از درایوها توی 7 نمایش داده نمیشه ولی تو اکس پی هست دلیلش چیه؟
:41:
فکر کنم 6،7 سالی هست منتظرم دوستان خبری نشد؟نقل قول:
سلام
نمیدونم چرا صدا نمیاد تو آپدیت خود ویندوز درایور رو دانلود کرد و نصب ولی باز مشکلی داره و صدا نمیاد لطفا راهنمایی کنین.
کارت صدا هم ندارم Main Board ماله من
Main Board : P5AD2-E
سلام
من تازه اینجا ثبت نام کردم.
لطفا من رو درباره ارور بلواسکرین، که اول ویندوز 7 بالا میاد و ریست نشدنش (اون صفحه آبی)، راهنمایی کنید.
ممکنه اشکال کار، تو آپدیت نکردن BIOS مادربورد باشه ؟؟؟
دوست عزیز باEasy BSD کار کن مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست عزیز یکی از درایورهای شما به اصطلاحprimary شده که میتونی با این روشی که میگم حالش کنی و دوباره درایورتو ببینینقل قول:
1.برو کنترل پانل
2.برو توadministrative tools
3.برو تو computer management
4.بد از منو سمت راست برو تو disk managament
5.بد همهٔ درایوراتو میبینی که احتمالا یه دونشون (همونی که نیست)اسم نداره روش کلیک راست کنchange drive letter and paths رو بزن و بعد یه حروف انگلیسی براش انتخاب کن و بد ریستارت کن و با محتواهی داخل درایورت حال
کن
نگران نباش اطلاعاتت نمیپره
دوست عزیز اول از همه اینو بگم که مدیا پلیر خود ویندوز عالیه البته اگه سیستم دالبی و غیر داشته باشی چون ماکروسافت بر اساس معیارهای جهانی پلیرشو ساختهنقل قول:
شما رو یه فایل که می خوای با وینپ پخش بشه کلیک راست کن و بر برو توproperties
بد تو صحفه ای که میاد changeo بزن و بد اگه وینپ بود که وینپو انتخاب کن اگه نبود browso بزن با برو جایی که وینپو ریختی iconesho انتخاب کن و از وینپ لذت ببر و دعا کن همه از زندان آزاد بشن
دوستاني كه با نرو مشكل داشتن بايد نرو 9 بريزن
سلام سعید جان ،نقل قول:
این قابلیت اسمش Taskbar Thumbnails هست .
برای فعال کردن و یا غیر فعال کردن از این روش برو :
1 - تو منوی Start تو قسمت Search ،بنویس gpedit.msc .
2 - توی صفحه جدید از قسمت :
User Configuration >Administrative Templates> Start Menu and Taskbar
گزینه “Turn off Taskbar Thumbnails” رو انتخاب کن که با دو بار کلیک کردن صفحه زیر میاد که میتونی غیرفعال یا فعالش کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن دقت کن که منظور از Enable ،فعال کردن Turn off taskbar thumbnails هست ،پس اگر Enable رو بزنی Thumbnail غیر فعال میشه و اگر Disable و یا Not Config رو بزنی فعال میشه .
شما درایوره کارت صدا رو نصب کردید یا پیش فرض ویندوز هست؟!نقل قول: