سلام gtaمن ارور مي ره شماره ارور اينه ws10 را ميده مشکل از چيه ممنون ميشم بگيد ....
من کرک و پچ جدید IV رو به من بده
کسی نیست جواب بده
Printable View
سلام gtaمن ارور مي ره شماره ارور اينه ws10 را ميده مشکل از چيه ممنون ميشم بگيد ....
من کرک و پچ جدید IV رو به من بده
کسی نیست جواب بده
دوست عزیز فکر کنم جواب Error توی پست اول باشهنقل قول:
یه نگاهی بنداز
نقل قول:
ممنون ! ولی تو XP SP3 نمیدونم چرا وارد بازی نشد !
سلام با کدوم پچ میتونم بازی رو در سایز 1024*768 و در بهترین حالت و بدون تیک و لگ بازی کنم ؟؟
چون الان روی 1024*768 یکم سیستمم لگ برمیداره ...
مدل کارت گرافیکم MSI Ge 9400T MDIG 1GB HD Ready و رمم هم حافظش 2G هست ...
باتشکر
:20:ببخشید یه پچ میخواستم که همه ی مراحل رو گزروند و گیر نکرد.
مشخصات کامپیوتر
VGA: 1G 9500
RAM: 4G
CPU: 7400 و...
ممنون
سلام سیستم منم مثل شماست.والا من با پچ سوم راحت بازی کردم اما نه روی high رو medium:31:نقل قول:
cpu من 5200 برای شما اگه بهتره میتونید روی تنظیمات بالا بازی کنید چون به گفته ی دوستان این بازی بیشتر به cpu نیاز داره
سلام
آقا سرعت بازي براي من خيلي كمه و تيكه تيكه ميشه .
خيابون هم گاهي اوقات لود نميشه .
چه كنم ؟
سلام به همگی یه سوال داشتم میخواستم بپرسم که پچ1.3 بهتره یا 1.4 کاری به اضافه کردن تنظیمات و ازاین چیزا ندارم.
فقط میخوام بدونم.اونایی که امتحان کردن کدوم پچ فریمشون رو بالاتر برده پچ 1.3 یا 1.4 اگه میشه یه بنچمارک از پچ 1.3 و 1.4 بزارید. لطفا
آخه من دیال آپ دارم سخت اگه بخوام 1.3 هم دانلود کنم.
با تشکر
لینک دانلود هم بذارید که بتونیم دانلود کنیم :8::8:نقل قول:
پس جواب ما چی شد
سلام :
من GTA IV را روی SP3 نصب کرده ام پیغام GTA IV FATAL ERROR : DD3D30 میدهد . چرا ؟
بنچمارکتو بذار ببینیم چه جوریاس:5:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورت از پچ سوم کدومه ؟
ضمناً مدل سی پی یوم AM2 240 Athlon 2.8GHZ هست
سلام . من تو چندتا سایت خارجی سرچ کردم یه جا گفته بود سیستم رو ری استارت کن . چند جا هم گفتن مشکل از رزولیشن هست رزولیشنو باید گذاشت رو 800 در 600 تا درست بشه . برای این کار برنامه Notepad رو باز کن و کد های زیر رو توش بنویس :نقل قول:
بعد اونو با اسم commandline تو محل نصب بازی Save کن . البته بستگی به سیستم شما،شما میتونید تغییرش بدید تا جایی که ببینید مشکلی نداره .من این روش رو تست نکردم فقط خوندم پس معلوم نیست کار کنه یا نه ولی چون هفت هشت تا فروم خارجی همین رو توصیه کرده بودن منم همینو بهتون پیشنهاد میکنم .کد:-width=800
-height=600
-renderquality 1
-shadowdensity 1
-texturequality 1
-viewdistance 1
-detailquality 1
-nomemrestrict
-norestrictions
-novblank
به اینجا هم یه نگاهی بنداز :
کد:http://paymentprocessing.cc/showthread.php?t=277
سلام
من يه مشكلي دارم وقتي ميخوام برنامه Rockstar Games Social Club رو اجرا كنم با پيغام زير مواجه ميشم
اگه ميشه بگيد بايد چكار كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خود ارور میگه که باید نت فریم ورک 2 رو نصب کنید .
ميشه برام لينكشو بزاريد
پچ و کرک IV میخواستم V.1.4 یا V1.3نقل قول:
سلام
مشکل تقریبا حل شد .
مشکل من با ماشین سوار شدن هنوز حل نشده .
شما need for speed بازی کردید ؟
اگه توجه کنید دوربین دائما پشت سر ماشین هست .
GTA Sandanrise هم همینطور بود .
در قسمت تنظیماتش ، یه جا تنظیم می کردیم که هنگام سوار شدن به ماشین ، ماوس دخالتی نداشته باشه .
در حال حاضر من سوار ماشین میشم و میرم .
دوربین پشت سر ماشین میاد ، اما وقتی دور میزنم ، دوربین سریع نمی چرخه و پشت سر ماشین نمیاد ، بلکه به مرور و با ملایمت میاد پشت ماشین .
چه کنم ؟
همین جمله تون رو توی search bar تایپ می کردی به دست میاوردی هر دو رو اینجوری معطل نمیشدی یکی بیاد جواب بده.نقل قول:
اینجا ها رو ببین :نقل قول:
فریم ورک 3.5 :
فریم ورک 2 :کد:http://www.------------.com/archives/utility/programming/downloadmicrosoft_net_framework/
کد:http://www.barsasoft.com/downloads/dotnetfx.exe
کاریش نمیشه کرد همینجوریه دیگه . اگه دوربین میچرخید واسه تیر اندازی بدبختی داشتی :20:نقل قول:
دانلود کرک رازور پچ 1.0.4
[HTML][/HTML]کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt44.rar
بعدهم توی صفحه ی اول هم نبود
از این دو تا پچ کدوم رو باید نصب کنم ؟نقل قول:
.:: مود افزایش FPS در فایل های پچ 1.1 و 1.2 نیز برای راحتی شما عزیزان موجود می باشد ::.
لینک دانلود پچ 1.1 :
کد:
لینک دانلود پچ 1.2 :
کد:
لینک دانلود کرک Razor :
کد:
لینک مود برای افزایش FPS :
کد:
.:: مود افزایش FPS در فایل های پچ 1.1 و 1.2 نیز برای راحتی شما عزیزان موجود می باشد ::.
سلام !
من یه سری سیو دارم کجا باید بریزم تو ویندوز ویستا !؟
اینجا:نقل قول:
C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008c407aafe4
دوستانی که از پچ 1.0.3 و 1.0.4 استفاده کردند نظر بدن کدوم تو fps بازی تاثیر گذارتر و بهینه تره ؟!؟
ریختم ولی موقع لود کردن ارور میده !نقل قول:
سلام
اقا من چه كنم كه هميشه روز باشه ؟
و اگه ميشه رمز هاي gta رو اينجا بزاريد .
نقل قول:
Get Full Health and Weapons:
Call GTA-555-0100 (482-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Weapons:
Call GUN-555-0150 (486-555-0150) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Advanced Weapons:
Call GUN-555-0100 (486-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Full Health:
Call DOC-555-0100 (362-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets, Finish Him, One Man Army & Walk Free achievements)
Wanted Level Down:
Call COP-555-0100 (267-555-0100) on your phone. (Blocks the One Man Army & Mean Streets achievements)
Wanted Level Up:
Call COP-555-0150 (267-555-0150) on your phone.
Change Weather:
Call HOT-555-0100 (468-555-0100) on your phone.
Spawn Cognoscenti:
Call CAR-555-0142 (227-555-0142) on your phone.
Spawn FBI Buffalo:
Call CAR-555-0100 (227-555-0100) on your phone.
Spawn Turismo:
Call CAR-555-0147 (227-555-0147) on your phone.
Spawn Comet:
Call CAR-555-0175 (227-555-0175) on your phone.
Spawn SuperGT:
Call CAR-555-0168 (227-555-0168) on your phone.
Spawn NRG900:
Call MBK-555-0100 (625-555-0100) on your phone.
Spawn Sanchez:
Call MBK-555-0150 (625-555-0150) on your phone.
Spawn Police Chopper:
Call FLY-555-0100 (359-555-0100) on your phone. (Blocks the One Man Army & Walk Free achievements)
Spawn Jetmax:
Call WET-555-0100 (938-555-0100) on your phone.
گفتم اینجوری کنم یکنفر بهش نگاه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....|||||||
توی صفحه ی اول هم نبود
من قبلا از پچ 3 استفاده میکردم و 59 فریم داشتم. ولی با نصب پچ 4 به عدد 55 رسید! البته من الآن با پچ 4 بازی میکنم. چون زمانی که با پچ 3 بازی میکردم یه مشکل داشتم (ولی یادم نمیاد مشکلم چی بود!!) برای همین بی خیالش شدم.نقل قول:
الان تنها مشکلم افت فریم در هنگام بارندگیه.
در مراحل gta iv با مشکل افت فریم روبرو هستم در ویندوز سون . قبلا توی ویستا نصب کردم هیچ مشکلی نداشت با بالاترین تنظیمات گرافیکی کار میکرد.
سیستم:
cpu:amd 9650 x4
ram:4g
vga;asus 4670hd 1g
سلام
آقا من اينو ريختم تو بازي هم مي ره ولي هر چند ثانيه يك بار حدود 30 ثانيه صفحه سياه مي شه دوباره مياد تو بازي 30 ثانيه بعد دوباره صفحه سياه مي شه دوباره و همينجوري
سيستم قويه اشكال از اون نيست
من Gta Iv رو روی ویندوز 7 نصب کردم
Build 7600.16385 32bit
CPU: AMD Phenom X3 8450
VGA:512MB 9400GT
Ram:DRR2 2GB Base 800
کرک رازور crack 1.0.4.0 رو هم دانلود کردم پچ GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS رو هم دانلود کردم بعد بازی رو نصب کردم کرکشو ریختم
بعدش پچ نصب نشد
بعدشم این ارور رو میده بازی
نقل قول:
Statistics
Average FPS: 19.15
Duration: 36.86 sec
CPU Usage: 75%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 70
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ASUS EAH4670 series
Video Driver version: 7.14.10.612
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor
File ID: Benchmark.cli
اول باید پچ رو نصب کنی، بعد کرکش رو بریزی. شما برعکس عمل کردی.
کسی میدونه چطور از بازی میشه اسکرین شات تهیه کرد
کلید میانبری برای این کار هست...؟
کلید PrtScrSysRq (روی کیبورد من خلاصه هست شاید روی کیبورد شما اولش نوشته باشه Print Scr ) رو میزنی بعد میای از بازی بیرون یا بازی رو مینی مایز میکنی و بعد میری توی فتوشاپ یه فایل جدید میسازی و از منوی Edit گزینه Paste رو میزنی و بعد عکس رو سیو میکنی ) راه بهتر تو لینک زیر :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4143326&postcount=1052
سلام
من تازه بازي را نصب كردم و زياد وارد نيستم وقتي پچ 1.0.1.0 را به همراه كرك فيدور نصب كردم بعد از چند بار بازي كردن وارد بازي نمي شود لطفا من را راهنمايي كنيد باتشكر
موقع اجرای بازی شما تو اینترنتی؟نقل قول: