به نظر این بنده حقیر حتما" با ضمانت اصلی مایکروتل بخر. omnia تقلبی و بی کیفیت توی بازار خیلی زیاد شده.
اینجوری حداقل مطمئنی که جنس اصل خریدی.
Printable View
به نظر این بنده حقیر حتما" با ضمانت اصلی مایکروتل بخر. omnia تقلبی و بی کیفیت توی بازار خیلی زیاد شده.
اینجوری حداقل مطمئنی که جنس اصل خریدی.
آره اشتباهی از اونجا فعال میکردمنقل قول:
دستت درد نکنه:10:
سلام.نقل قول:
خواهش میکنم.:11:
نقل قول:
سلام.
منم حال کردم واسه پست 1000 خودم این پست رو quote کنم .:11:
میدونم اسپم هست و از همه عذر میخوام اما باید بگم کهنقل قول:
آریان جان انشالله 1000 سالگیت رو جشن بگیری:11:
درکتون میکنم
واسه هر دو مبارکه
انشاالله یه روزی پست 100000 مین را میزنین
(آریان چیکار کردی یکی دو روز پیش نگاه کردم هشت صدو خورده ای بود)
یعنی تو دو سه روزه بیشتر از 100 تا پست زدی
نه بابا .. چند روز پیش که 900 و خورده ای بودنقل قول:
دوستان 1 ام اسفند برمیگردم.
خدا حافظی نمیکنم چون برمیگردم.
منو از ته دل دعا کنید.دعا کنید که موفق برگردم.
یا علی :11:
فقط سوغاتي يادتون نره اونجا هستي كاره ما را هم درست كن بتونيم بيام براي هميشه اونجا.زندگي اروپايي يك روياست براي من...نقل قول:
[/quote]
نقل قول:سلام.نقل قول:
آدم بیکار که میشه میشینه پست میزنه دیگه.:46:
نقل قول:
انشاا.. با موفقیت کامل و به سلامتی بر میگردید.:11::40:
امین کجا رفتی ...
هر جا بری سرو سالم برگردی
خدا بهمراهت
اینجور که تو میگی به نظر میاد میخوای بری با یه نامرد تصفیه حساب کنی.....به هر حال موفق باشی..ما همیشه بیادتیم:10:
با سلام
اساتید محترم لطفاً تنظیمات دقیق mms گوشی i900 به من بگید ...
از سایت mci گرفتم جواب نداده دستی وارد کردم جواب نداده پیغام could not send the maseeage
لطفاً راهنمایی کنید ...
سلام دوستان گوشی omnia دارم
خواستم ببینم کسی تونسته رو این گوشی فونت فارسی ساز نصب کنه؟
چه جوری ؟
شرح کامل میخوام
شما باید فارسی ساز نصب کنید . یه سرچ با یه کوچولو تو سایت یا گوگل پیدا میکنید . برای تایپ هم من از finger keboard استفاده میکنم . spb keyboard هم هست . پیدا نکردی بگو تآآپ کنم .نقل قول:
نقل قول:
سلام.
برای فونت فارسی باید فارسی ساز نصب کنی .ابتدا عربیک 2 رو نصب کن سپس عربیک 1 هرجا هم ریست خواست ریست کن.بعد از نصب این 2 تا اگر دیدی فارسی ها برعکسه اونموقع اون فایل فیکسر رو هم نصب کن و ریست کن درست میشه.اگر درست بود نصب نکن چون باعث میشه گوشی کند بشه و هنگ کنه.(البته به احتمال 99% باید نصب کنی اون 1% هم واسه اینکه رو بعضی از رامها نمیخواد ولی شما احتمالا" باید نصب کنی چون فکر نمیکنم رام عوض کرده باشید.) اینم لینکش:
[PHP]http://www.4shared.com/file/175465999/1fa3ed0b/omnia_arabic.html[/PHP]
اما برای کیبورد فارسی رو همه پاکت پی سی هایی که دارم و داشتم از SPB Keyboard استفاده میکنم و میکردم. بعد از نصب شما باید فایل KBD.SKIN که بصورت زیپ هست رو بریزی تو فولدر SKIN و اوور رایتش کنی.این فولدر اسکین هم جاش توی فولدر SPB KEYBOARD هست و همونجایی که برنامه رو نصب کردی .مثلا" اگر رو مموری کارت نصب کنی توی فولدر پروگرام توی مموری کارتت.
بعد از اینکه این کارارو کردی باید بری تو قسمت ستینگش و تیک عربی رو برداری و فارسی رو تیک بزنی.بعدش هم با سریالی که تو فایل زیپ هست برنامه رو رجیستر کنی.:11:
اینم لینک کیبورد:
[PHP]http://www.4shared.com/file/97127850/d43dba51/spb_keyboard.html[/PHP]
سلام.نقل قول:
شما باید برید توسایت MCI و تو تنظیمات دستی برای ویندوز موبایل بصورت دستی طبق راهنمایی عمل کنید.لینک صفحه رو در زیر همین پست میزارم.شما باید به انتهای صفحه برید جایی که نوشته تنظیمات برای ویندوز موبایل.:11:
[PHP]http://mci.ir/web/guest/221[/PHP]
خيلي ممنون
برم ببينم چند مرده حلاجم:27:
حساسیت تاچ رو چطوری بالا ببرم؟
نقل قول:
سلام.
از این طریق میتونید اینکارو انجام بدید.
مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000
DownUp: change 256 to 100000
در آخر نیاز به سافت ریست دارید.:11:
سلام
چطوری میتونم حالت defult کیبوردمو بزارم samsung keypad اخه الان یه کیبرد عربیه
سلام دوستای عزیز
اگه یه کمک بکنید مشکلم حل شه ممنون میشم
من موقع اپدیت رام پیغام incerrect version رو بهم میده !
کشور تو گوشیم رو به امارات و رام هم برای امارات هست !
مشکل کجا میتونه باشه؟
کمکم کنین ! باید چی کار کنم؟
رام فعلی من JPHI5 هستش
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم و با رامهای مالزی و سنگپور و فیلیپین هم امتحان کردم ولی incorrect .... میداد و هر چی دوستان راهنمایی کردن جواب نداد و من هم بیخیال شدم و هنوز مشکل باتری عذابم میده..
آقا من مشکلم با mms حل نشده وقتی mms میدم با cellcom internet مالزی !!! وصل میخواد بشه بعدشم could not... میده!!! کمک!!
تا اونجا که میدونم رام jp مال Arabic هست . کشورت رو به کشور های عربی دیگه تغییر بده ببین چی میشه .نقل قول:
من خودم موقع آپگرید 5-6 تا کشور عوض کردم .!
الان دارم یه رام غیر رسمی دانلود می کنم....آقا من شک ندارم دوباره مثل 4 باره گذشته گوشی پیغام Incorect software version رو میده و باید بیخیال شم ولی حالا ببینم چی میشه.....من رامم JVHI2 که از اول رو گوشی بود رو دارم و مشکل باتری دارم....3 یا 4 بار رام های رسمی مختلف مثل DXAI5 DZAI5 رو دانلود کردم به همه ی کشور ها هم ورژن گوشی رو تغییر دادم ولی بازم همون پیغامه اینکارکت....چیکار کنم!!؟؟
آقا یکی که الان با سیم همراه اول میتونه MMS بزنه بیاد تنظلیمات MMS اش رو بذاره تا ما هم استفاده کنیم ...اینیم که تو سایت همراه اول هست مضخرفه و اصلا انگار واسه وین مو 5 !!!!
شما باید از روش نصب رام غیر رسمی استفاده کنید.نقل قول:
منظورتون همون روشه که باید اسم فایل دانلودی رو تغییر بدی و ورژن رام کشور رو بیاری رو ایرانو.....آره؟نقل قول:
گل محمدی جان من هنوز موفق به نصب تم ها نشدم!نقل قول:
چه کنم؟
آره اگه میخوای تا لینکش رو برات بزارم ذهنی هیچ کاری رو انجام نده .نقل قول:
نقل قول:
سلام.
مبارکه, شما هم این گوشی رو خریدی؟:11:
سلام
من تصمیم به خریده i900 دارم به نظرتون در کل گوشی خوبه هستش به خصوص در زمینه اینترنت , صفحه نمایشگر و نمایش و ویرایش آفیس ویا اصلا چه گوشی را پیشنهاد میکنید بگیرم که ار I900 بهتر باشه
ممنون
الان که دیگه خیلی ارزون شده . گوشی خیلی خوبیه ازاین بهتر دیگه میریم تو touchpro2 و hd2 و omniahd و omnia2نقل قول:
هیچ مشکلی نداره ولی بعد از خرید حتما باید آپگریدش کنی .
نقل قول:
گوشي امنيا بد نيست خوبم نيست با كلاس نيست شما HD 2 بگير باهاش تازه ميفهمي زندگي يعني چه///
آمنيا اصلا پردازنده گرافيكي ندارد .2 بعدي.........../
نقل قول:نقل قول:
سلام.
دوستان این دوستمون میخواد امنیا بگیره شما میفرمایید HD2 بگیره؟!!!!!
میدونید چقدر فرق قیمت داره؟ ایشون باید بفرمایند تو چه قیمتی میخوان تا بعد بشه پیشنهاد داد.ضمن اینکه اگر تو قسمت مشاوره مطرح کنن زودتر به نتیجه دلخواه میرسن.:11:
نقل قول:
طبق گفته دوستان الان گوشیهای بهتر زیاده تو بازار اما شما باید بفرمایید تا چه قیمتی مد نظرتون هست تا بهتر بشه پیشنهاد داد ضمن اینکه اگر سوالتون رو در بخش مشاوره برای خرید گوشی مطرح کنید زودتر و بهتر به نتیجه میرسید.
اینم لینکش:
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173[/PHP]
:11::11:
ویییییییرااایششششششش
اونموقع که ما امنیا گرفتیم حدود 1.5 سال پیش همه همینجا میگفتن که عجب گوشییه ! دیگه فک نکنم از این بهتر هم باشه ! چه گوشی خفنی .... چه میدونم از این جور چیزا! ما که گرفتیم بعد از دو ماه دوباره گوشی برام تکراری شد اونی انقدر تو کفش بودم حتی روزی دو ساعت هم باهاش ور نمیرفتم! خلاصه خواستم بگم انقدر الکی از این حرفا نزنین که وقتی hd2 گرفتی تازه میفهمی زندگی چیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا ویندوز موبایل واسه خودش کلاسی داره چه اون htc های قدیمی و چه hd2 و چه میدونم همین omnia 2 !!!
الان قاب امنیا تو بازار پیدا میشه؟ خیلی قابم خش خشی شده!