نه، عادی روشن شدنقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
خب بعد درایورهاشو از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
Printable View
نه، عادی روشن شدنقل قول:
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
خب بعد درایورهاشو از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
6770 فقط برای یه گیمر خوبه ولی 540 هم برای گیمر و هم برای کسانیکه کارهای مهندسی و امور گرافیکی میخوان انجام بدن. ضمناً اون کلاس بندی که توی notebookcheck میبینی یه چیز موقتیه و با ورود گرافیکهای جدیدتر یه سال دیگه هر دو در کلاس 2 خواهند بود.نقل قول:
معلومه دیگه از جایی که همه گرفتن! از خود hp بگیر.6177 سه نوع داره: EE , LA , SE. ببین مال شما کدوم مدله:نقل قول:
[HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&docname=c02866516&la ng=en&lc=en&os=4063&product=5116499&[/HTML][HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&lang=en&lc=en&os=406 3&product=5105221&[/HTML][HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&lang=en&lc=en&os=406 3&product=5116502&[/HTML]
6199 من رسید :دی
چند تا سوال دارم :
این توش سی دی نداشت ، درایورها و غیره رو از کجا بیارم ؟
از فروشنده گرسیدم گفت این همه چیزش نصب شده اگر هم بعدا خواستی ویندوز عوض کنی باید ریکاوری کنی .
توی پست بالا گفتم از کجا باید درایورها رو بگیری. فقط کافیه مدل لپتاپ را درست انتخاب کنی.نقل قول:
بعضی از درایورها هم نام هستن، همشون رو بگیرم؟نقل قول:
Intel(R) Turbo Boost Technology Driver رو از کجا ببینم نصب هست یا نه ؟
از کجا میشه دانلود کرد اینو ؟
شما دقیق به صفحه ی مدل خودتون رفتی؟؟ اگه رفتی همه ی درایورها رو بگیر. خیلیهاش جدیدتر از اون درایوریه که روی سیستم خودتون از اول بوده. منظورتون از بعضیها همنامن چیه؟؟ در هر حال همه رو بگیر. البته درایور ati رو بهتره از خود سایت amd یگیرین چون معمولاً به روزتر از مدل ویرایش شده ی hp هستش.نقل قول:
توربوبوست چیزی نیست که نصب کنین. قبلاً گفتیم. یه قابلیتیه مربوط به کار CPU. از داخل ستاپ بایوس میشه غیر فعالش کرد. گجت توربوبوست رو هم میتونی از اینجا بگیری:نقل قول:
[HTML]http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3052&DwnldID=19105&l ang=eng[/HTML]
سلام من میخوام این لب تاپ HP DV6-6090
رو بگیرم میخواستم بدونم این لب تاپ یا سری hp زیاد داغ میکنن یا نه؟؟؟؟؟
منظورم اینه:نقل قول:
الان من اولی رو بگیرم یا دومی؟
سلام به همه رفقا
من امروز تو لپ تاپ HP ویندوز XP نصب کردم اما تو سایت HP درایوهای لپ تاپم برای ویندوز اکس پی نیست!!
کسی میتونه کمک کنه برای پیدا کردن درایوهای لپ تاپم البته برای ویندوز XP
مدل لپ تاپ: Hp Pavilion DV3 1124ca
حیف اینقدر از سردرگمی بدم میاد وگرنه از این تاپیک به خاطر اون پست اولیه و کذاییش متنفرمنقل قول:
فکر کنم این مدل اسپیشاله کانادایه
به خاطر بعضی مسایل بین شرکت ها درایور رو برای ویندوز xp بیرون نمیدن
ضمنا اگه از این درایورهای با مهندسی معکوس هم پیدا کنین که نمی کنین کلی کارآیی کم میشه
در عجبم ویندوز اصل رو با ویندوز xp جایگزین کردین :5:
برای xp درایور نداره. شما بایست همون ویندوز هفت نصب کنی بعد اگه نیاز به xp داشتی windows xp mode مخصوص ویندوز هفت را از مایکروصافت دانلود و نصب کنی. این ویندوز xp نیاز به درایور نداره و از درایورهای هفت استفاده میکنه.نقل قول:
چی شد؟؟؟؟:19:نقل قول:
من 6080 دارم دماش خوبه يعني طبيعيه ... قدرت cpu كردم 15% دماش از 60 بالاتر نميره موقع بازي و حالت معمولي تا 85 دماش بالاتر ميرفت اما در كل حالت معمولي بدون تغييرات cpu دما تا 53 موقع بازي هم تا 85نقل قول:
من معذرت میخوام که بهتون بر خورد نمیدونستم داغ میکنیننقل قول:
نقل قول:
خوب ديگه تاپيك مشترك برند ها نيست كه شما برين اونجا
حق دارين بپرسين
فقط يه تاپيكي با توجه به قيمت لپ تاپ هست كه اونم زياد در مورد برند ها صحبت نميكنن بيشتر در مورد كانفيگ سيستم و ارزش خريده
حالا چي خريدين؟؟؟؟؟
سلام. من درایور xp واسه پارسال رو دارم. اما مدل لپ تاپم dv6 !!!نقل قول:
می خوای برات بذارم؟
الان من اولی رو بگیرم یا دومی؟[/QUOTE]
خوب معلومه دیگه1 اولی رو. چون جدید تره!
با سلام
من یه لپ تاپ HP G62 دارم . بلوتوث لپ تاپ به هیچ عنوان هیچ دستگاهی رو شناسایی نمی کنه و هیچ دستگاهی حتی موبایلم هم پیداش نمی کنه ولی برنامه پی سی سوییت که آخرین ورژن هم هست بلوتوث لپ تاپ رو میشناسه و وقتی می خوام گوشیم رو کانکت کنم با بلوتوث و اضافه اش کنم وسط سرپ کردن دستگاه ها ارور میده.
اما درایور دستگاه یعنی Ralink Motorola Bluetooth Adapter Driver HS 3.0 رو نصب می کنم به راحتی دستگاه ها پیدا میشن و گوشیم هم لپ تاپ رو پیدا می کنه و از نظر ارسال اطلاعات مشکلی نیست اما بعد از نصب درایور پی سی سوییت بلوتوث لپ تاپ رو نمیشناسه و میگه سخت افزار بلوتوث شناسایی نشد . مشکل چیه؟؟؟ فوری فوری فوتی نیاز دارم .
نقل قول:
نه آقا.
نفرمایید.
من مخلص رفقایی چون شما هم هستم داداش.
فقط منظور اینه که دست آخر جواب درست و حسابی نمیگیری.
اگه به پستها توجه کنی میبینی که یا مورد نرم افزاریه یا مورد سخت افزاریه مربوط به یه سری HP هستش.
چه بسا اون مدلی که شما دودل هستین از HP هم بهتر باشه ولی تواین سری تاپیکا چون همه مثلا HP دارن خوب فکر میکنن HP بهترینه (از جمله خودم)
وگرنه جسارت نشده باشه.
من معذرت میخوام داداش.
نقل قول:
نه آقا.
نفرمایید.
اگه به پستها توجه کنی میبینی که یا مورد نرم افزاریه یا مورد سخت افزاریه مربوط به یه سری HP هستش.
چه بسا اون مدلی که شما دودل هستین از HP هم بهتر باشه ولی تواین سری تاپیکا چون همه مثلا HP دارن خوب فکر میکنن HP بهترینه (از جمله خودم)
وگرنه جسارت نشده باشه.
من معذرت میخوام داداش.
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
نقل قول:
نه آقا.
نفرمایید.
وگرنه جسارت نشده باشه.
اگه خدایی نکرده جسارت شد من معذرت میخوام داداش.
نقل قول:
نه آقا.
نفرمایید.
وگرنه جسارت نشده باشه.
اگه خدایی نکرده جسارت شد من معذرت میخوام داداش.:10:
نقل قول:
نه آقا.
نفرمایید.
وگرنه جسارت نشده باشه.
اگه خدایی نکرده جسارت شد من معذرت میخوام داداش.:10:
با سلام
من یه لپ تاپ HP G62 دارم . بلوتوث لپ تاپ به هیچ عنوان هیچ دستگاهی رو شناسایی نمی کنه و هیچ دستگاهی حتی موبایلم هم پیداش نمی کنه ولی برنامه پی سی سوییت که آخرین ورژن هم هست بلوتوث لپ تاپ رو میشناسه و وقتی می خوام گوشیم رو کانکت کنم با بلوتوث و اضافه اش کنم وسط سرپ کردن دستگاه ها ارور میده.
اما درایور دستگاه یعنی Ralink Motorola Bluetooth Adapter Driver HS 3.0 رو نصب می کنم به راحتی دستگاه ها پیدا میشن و گوشیم هم لپ تاپ رو پیدا می کنه و از نظر ارسال اطلاعات مشکلی نیست اما بعد از نصب درایور پی سی سوییت بلوتوث لپ تاپ رو نمیشناسه و میگه سخت افزار بلوتوث شناسایی نشد . مشکل چیه؟؟؟ فوری فوری فوتی نیاز دارم .
سلام خدمت اعضا محترم سایت
4 تا سوال داشتم درباره hp6050
1 - جریان این hp 6050 چی هست یه جا رفتیم کیف داشت یه جا رفتیم کیف نداشت خلاصه هر کدوم کارتونش فرق میکرد
خواستم بدونم مشکلی نداره یعنی اصلش هم با کیف هست و رنگ کارتونش مشکی هست یا بدون کیف هست؟
2- از کجا بدونیم لپ تاپی که میخریم ریفر هست یا اصله ؟ - یکی از فروشنده ها میگفت پشت لپ تاپ اگه ریفر باشه مینوسه یا حک میکنن ریفر -- ایکی هم گفت اصلا معلوم نمیشه جز اینکه بگی پلمش رو جلو خودت باز کنن .
3- خواستم بدونم وایرلسش خوبه چون میخوام وایرلس بگیرم برا خونه خوب جواب میده اتصالاتش مثله وایرلس و بلوتوس قوی هست؟
4- الان من مبلغ 10.100.000 ریال پیدا کردم با گارانتی 1 سال الماس خواستم بدونم قیمتش همینه الان و گرانتی الماس گارنتی معتبر و خوبی هست
اگه بخواییم گرافیک ۶۷۷۰ یا gt540 رو تا ۴ گیگ افزایش بدیم هزینش چقدر میشه؟
من هر کاری کردم نتونستم لپ تاپم (HP 6177) رو پارتیشن بندی کنم, لطفا یه برنامه درست حسابی برای پارتیشن بندی معرفی کنید
سیستم عامل من: Windows 7 (اورجینال لپتاپ)
خیلی خیلی ممنون
اون پارتیشن بندی که بخوای اساسی طبق خواسته هات باشه فقط با فرمت کردن کل هارد موقع نصب ویندوز میسره. حتی میتونی همینجوری که گفتم هارد رو فرمت و پارتیشن بندی کنی و بعدش بجای نصب ویندوز , بذاری ریکاوری انجام شه. ریکاوری داخل درایو C انجام میشه و بقیه ی پارتیشنهایی که ساختی رو قاعدتاض کار نمیگیره. ولی گه میخوای بدون دردسر داخل همین ویندوز اصلیش اینکار رو بکنی فقط روی Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition حساب کن. نسخه های جدیدش براحتی نسخه ی 2009 که گفتم نیست. آکرونیس و.... رو بذار کنار وقتت رو تلف میکنی.نقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
رم اختصاصی گرافیکی(dedicated) که قابل افزایش نیست عزیز. اون رم سیستمه که میتونی افزایشش بدی و میتونه بین گرافیک هم موقتاً بسته به نیاز تقسیم شه ولی چندان کار رم گرافیکی رو نمیتونه بکنه.نقل قول:
من برنامه رو وقتی می خوام نصب کنم این ارور رو میده:نقل قول:
کد:Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition dose no work under this OS
دوست من لپ تاپ برای دوستم بود برای همین نمیخواد ویندوز ویستا یا سون داشته باشه و با اکس پی راحتر کار میکنهنقل قول:
ویندوز اصل درسته یه مزایایی داره اما خیلی ها از ویندوز اصل خوششو نمیاد و ویندوز رو عوض میکنن:20:
راستی درایوهاش هم پیدا کردم:46:
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
دوست من مگه ممکنه درایو برای ویندوزی نداشته باشه!!!نقل قول:
من پیدا کردم و الان بدون مشکل یه اکس پی 2011 با آخرین آپدیت روی لپتاپ HP نصب کردم و راحت دارم باهاش کار میکنم بدون مشکل
تعجب میکنم از حرفتون...:18:
بله عزیزم تعجب نداره. اینم نمونه مدل مال من:نقل قول:
[HTML]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&lang=en&lc=en&produc t=5075901&[/HTML]سریهای جدید و قوی فقط برای win7 32bit & 64bit درایور داره. مال شما حتماً یا خیلی قدیمیه مثلاً برای بیش از 3 سال پیشه یا سخت افزارش قوی نیست که برای xp درایور داره. چون ویندوز xp دیگه رده خارجه و از حداکثر ظرفیت سخت افزارهای جدید هم نمیتونه استفاده کنه و از اونطرف سازنده ها بدلایل محتلف براشون نمیصرفه درایور ویندوز رده خارج رو هم تهیه کنن!
سلام.من6050 دارم میخواستم ببین این دما مشکلی برام پیش نمیاره !!!
حدود 2 ساعت بازی fear3 باهاش انجام دادم ! البته تا 90 هم رفت !کد:http://up6.--------.com/files/a42011-08-28-143430.png
دوست عزیز میتونی یه عکس از صفحه کلید این لپتاپت بزارینقل قول:
من هرچی گشتم عکس واضحی از صفحه کلید این مدل پیدا نکردم
ممنون
1-دمای سیستم را با برنامه ی CPUID HW Monitor نگاه کن و عکس بذار.نقل قول:
2- یه کول پد تهیه کن. ولی فقط دو تا مارک رو بهت پیشنهاد میکنم یکی مارک deepcool از مدلی که دو تا فن داره مثلاً مدل N8 . میتونی از مرکز وارداتش تهیه کنی کلاه سرت نره:faranoshop.com یا از اون بهتر مارک معتبرتر Cooler Master که توی mihanmarket.com پیدا میشه. من خودم تا 10 درجه کاهش دما موقع لود رو با کول پد N8 داشتم.
سلام.
من میخواستم مدل 6080 رو بگیرم ولی انگار دیگه تولید نمیشه؛و گفتن 6177 مدل جایگزینه.
به نظر شما ارزش 100 تومان اضافه رو داره؟
و اینکه واسه بازی 6177 بهتره یا 6080 یا اسوس n53sv?
مشاوره خرید لپ تاپنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=417[/HTML]
دوستان عزیز من یک مشکلی با لپ تاپ دارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که لپ تاپ رو گرفتم گرافیک اولی نصب بود . ( Mobile ... )
خودم درایو ATI رو گرفتم نصب کردم و دومی ظاهر شد .
الان تو برنامه هایی مثل cpu-z اولی رو می شناسه .
من می ترسم تو بازی و برنامه ها هم با این گرافیک کار کنه .
گارانتی ایران اچ پی چطور هست(تهران فالنیک)؟؟