سلام
دوستان 512 حجمی روی چند دانلود میده ؟
ممنون
Printable View
سلام
دوستان 512 حجمی روی چند دانلود میده ؟
ممنون
512 3 گیگی چه روز چه شب متوسط دانلودش 95 کیلو بایته . (از 65 تا 130 متغیره تو منطقه مخابراتی ما که نبوت هست ) . 9 گیگی رو نمیدونم .نقل قول:
دوستان منم 512cra رو نیم ساعت پیش سفارش دادم منتظرم عوض شه
سلام
من هم الان 128 cra دارم و هفته دیگه که تموم بشه 512 cra رو میگیرم
از شانسمون امروز سیستم بانکیشون پکیده بود 4 ساعت طول کشید تا فعال بشهنقل قول:
تا الان که نتایج 512 جالب نیست
باز 256 سرعتش رو 15 اینا بود این بیشتر رو 28 میچرخه
حالا زمان بیشتر بگزره ببینیم چه طور میشه
سلام برادرنقل قول:
آقا بی زحمت میتونی دقیق بگی سرعتت متوسط چند هست و تو هر ساعت چند مگ سند و ریسیو داری (برای موقعی که دانلود داری) و همینطور اگه تو کله روز هم دانلود میزاری چقدر دانلود داری؟
ممنون
سرعت دانلود خیلی متغیره
سرعت 7 یا 5 یا بعضی وقت ها به 9 هم میرسه
تقریبا روزی میشه 800 مگ تا 1 گیگ رو دانلود کرد
OPPPPPSSSSSSSSSSSSSSSSSنقل قول:
من ۵۱۲ حجمی ۳ گیگ در ماه دارم. رو یک مگ بستن
شب از ۱ تا ۷ صبح دانلود میزارم ۲ گیگ دانلود میشه. دو برابر شما
از طرفی هزینه کمتری هم بابت اینترنت و \ول برق میدم. :31::31::31::31:
هی گفتم نرید از این سرویس های جدید بخرید هاااا.
برادر این که خیلی خوبهنقل قول:
برای 64 حجم دانلود روزانتون خیلی خوبه
256 من روزی نهایت 1.2 گیگ میگرفت در حالی که شما داری با 128 روزی 1 گیگ میگیری
خوبه نگهش دار
:31:خوب برادر شما نمیتونی روز به کارات برسی مجبوری همه رو جمع کنی شبنقل قول:
برای کسانی که با کامپیوتر و اینترنت روزا کاری ندارن به درد میخوره این اکانت ها
بچه ها 512 هه که فعلا پدرم رو در آورده
هی داره قطع و وصل میشه
100 رحمت به 256 اش
سلام
من دیروز سرویس رو 512 سه ماه 5گیگ کردم .....
تو این 1 روز راضی نبودم البته امروز افت سرعت شدید بود از مخابرات ....
نمیدونم دوستان 512 حجمی که دارن میگم روی 70 تا 100 دانلود میده برای من تا 17 هم میره !
یه مقدار اوضاع نت به هم ریخته ولی نباید دیگه در این حد باشه شهرام جان
ببین تا فردا اگه اوکی نشد بزنگ پشتیبانی ببین مشکلش چیه
چقدر براتون تموم شد با 4 درصد مالیات؟
سلام داریوش جاننقل قول:
آره صبر میکنم ببینم چی میشه .... اگر 1 به 6 هم باشه سرعت نباید زیر 60 بیاد .
والا من 44200 ریختم که ارتقاء سرویس بدم . کلا با مالیات
اون یک به شش و یک به 10 و ... چرت و پرتن برادر
محدود رو سرعت بالا میدن حلا هر چی یوزر هم باشه فرقی نداره
زورشون فقط به این cra ها میرسه همه رو رو نصف میبندن :دی
44200؟!
اوه اوه
چقدر زیاد
حالا اگه شبانش خوب باشه باز میارزه باید رو یه مگ بده یعنی 128 کیلوبایت در ثانیه
چرا 3 ماهه گرفتی؟ تو کل سه ماه ترافیک روزانت فقط 5 گیگه ، منطقه مخابراتیتون احتمالا خیلی شلوغه ، چون مال من بعضی ساعتها از متوسط سرعتش از 110 هم بالاتره . زنگ بزن پشتیبانی بگو بهشون . من تا حال حجمی با این سرعت شما نشنیده بودم .نقل قول:
ولی امروز نت هم یه مشکلاتی داره . دوباره این مخابرات معلوم نیست داره چه غلطی میکنه ، بعضی صفحه های p30world هم فیلتر شده .
اینترنت به کل ایراد داره مثه اینکه
واسه منی هم که نامحدودم دانلود نمیکنه
این روزها اصلا روزهای خوبی واسه اینترنت نیست.از خیلی وقت پیش شروع شده و هنوز هم ادامه داره
والله 3 گیگ در ماه که تا حالا جواب وبگردی روزانه ما رو میده. من در طول روز 3 4 ساعتی با اینترنت کار میکنم. تو این مدت 100 مگ بعضی وقت ها دانلود دارم. تازه اگر حجم کم بیاد و یک گیگ دیگه هم اضافه بخرم باز هم از 512 cra ارزون تر در میاد. البته این رو هم توجه داشته باشید که با سرعت 1 مگ خیلی بهتر میشه وب چرخی کرد تا 512 که cra میده با اون وضعیتی که الان شما خودت داری تعریفش رو میکنی :31:نقل قول:
اره خرابه اوضاعنقل قول:
درسته بستگی به مصرفتون داره ولی برای منی که روزی 12-18 ساعت اینترنت کار دارم و به لحظه باید فایل های حجیم سفارش هام و ... رو دانلود کنم مشکل ساز میشه کفاف یه هفته هم نمیدهنقل قول:
البته سرعت بالاتر از 256 هم تو لود صفحات سایت های معمولی خیلی تفاوت نداره مگر اینکه سایت های حجیم و گرافیکی یا ویدئو آنلاینی چیزی باشه وگرنه هم سرورهای سایت های معمولی محدودیت سرعت دارن هم گرافیک ها خورد و ریز هست
سلامنقل قول:
این 512 cra که شما گرفتی سرعت دانلود چقدره؟
سلام
26-30 متغیره برادر
بستگی به ساعت داره
الانم که اوضاع نت کلا به هم ریخته
دوستاتن الان دارم آپلود میکنم باهاش سرعته آپلود این 512cra ها 64 کیلوبایت در ثانیس
اینش باز خوبه :دی
چه عجب داریوش هم دست از غر زدن برداشت
البته من اینترنتم مثه تو خراب بشه منم غر میزنم اما الان کلا گفتم یه گیری به صورت کلی بهت داده باشم
دهه پشت سره مردم حرف در میاری؟
باز این 512 ئه بد نیس منتها همش دارم دنباله لینک میگردم حالا باز خوب شد این هیپ فایل و آپلودباز رو گرفتم وگرنه لینک مستقیم پیدا کردن دردسر میشد
امروز کلا نتم پکید کولاک ping بود 6000 یا 7000:34::32:
ماله من که ار دیشب ساعت 11 دیشب مسنکه رعد و برق خورد به مرکز مخاربراتیمون 12 ساعتی قطعی بود
الان تازه وصل شده
1.5 گیگ ضرر کردم:31:
برادر هارد ناسا بود تاحالا منفجر شده بود:31:نقل قول:
اینارو کجا ذخیره میکنی...؟؟؟:46:
ماله من بعد از 3ماه خون دل خوردن درست شده شبی 3گیگ میده:20:
فقط مشکل اینجاس که فعلا لینک درست حسابی ندارم ولی دارم جور میکنم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما از کدوم منطقه مخابراتی هستی و چه سرویسی استفاده میکنی که سرعتت 1.5 مگ هست؟
دوستان،کسی تا حالا این سرویس داتک رو خریداری کرده؟
آیا مثل سرویس های حجمی،سرعت رو دو برابر میبندن؟
مثلا من الان 512 دارم ولی سرعتم 130 کیلوبایت هستش(چه در شب چه در روز).آیا 512 این سرویس هم ممکنه همین سرعت رو بده؟
وضعیت پینگش با توجه به اینکه ضریب اشتراک برای سرویس حجمی 1 به 6 هست و در CRA یک به 10 چطوره؟
سلام
512 cra گرفتم سرعت دانلود 30 هستش و بالاتر هم میره و بعضی وقت ها هم 26 هستش
این مطلبی که شما میگید کاملا درسته و ممکنه این اتفاق(کم کردن سرعت سرویس CRA) بزودی اتفاق بیفتهنقل قول:
من خودم سرویس 256 نامحدود حدودا 3 ساله که دارم چند وقت پیش بسرم زد که سرویس 1 مگ CRA رو بگیرم
ولی راجع به این سرویس ها شک داشتم ودارم از پست زیر رو بخونید
خلاصه اینکه داتک احتمال داره فعلا قصد یوزر جمع کردن رو داشته باشه ومشغول دون پاشی باشه:31:نقل قول:
من 6 ماهی میشه داتک رو فسخ کردم پارس گرفتم:46:نقل قول:
اونم تست 256 محدود بود.
مگه نمیدونی ناسا هارداشو از داریوش میخره :31: پدید ای هست این برادر:31::blink:نقل قول:
خوش به حالت برادر :31:نقل قول:
کاش میشد دو تا سرویس گرفت با یه خط
یه نامحدود 256 میگرفتم برای کارای روزانم یه 1 مگ محدود هم برای دانلود شبونش
نقل قول:عنصر نفوذی هست این برادر:27:نقل قول:
بابا چرا شولوغ میکنید خوب هاردهای آرشیو هست دی وی دی هم خدا نگرفته ازمون کهنقل قول:
blueray البته بهتره ولی به قیمتش نمیارزه فعلا:31:
CRA رو بخوان دوبرابر ببندن که ورشکست میشن :31:نقل قول:
تو همین انجمن کسایی رو داریم که تا روزی 20 گیگ یا بیشتر هم میتونن دانلود کنن ...نقل قول:
---------- Post added at 06:35 AM ---------- Previous post was at 06:32 AM ----------
DVD دیگه برای آرشیو نمیصرفه ، همون هارد اکسترنال خیلی بهتر و راحت تره.نقل قول:
هارت اکسترنال به درد نمیخوره و گرونهنقل قول:
قاب هارد + یه هارد اینترنال کامپیوتر به صرفه تر هست.بعد اینکه هارد پر شد هم از قاب درمیاری و یه جای مطمئن نگه داری میکنی و یه هارد جدید توی همون قاب قرار میدی
دوستان به گزارش bwmeter دیشب نتم از ساعت 2-3 پکیده و دچار اختلالاتی شده است
نخته
روزی 20 گیگ؟Wow:18:نقل قول:
باید تو کاره پخش bluray باشه پس طرف:31:
چه کار میکنه اون همه رو
من تو همین 2.5 گیگش موندم (البته من دنباله حجمه بالا هم نیستم همچین)
موافقا مخاافم:31:نقل قول:
این case های هارد خطرین ولتاژی که میدن نوسان داره
من دو تا اینترنال دارم جدا به عنوانه آرشیو استفاده میکن
هر 3-4 هفته یه بار وصلش میکنم میریزم روش و جدا میکنم
کابل های لازمم از تو جای فلاپی درایو دادم بیرون راحته دیگه یه رستارت میخواد فقط (البته دل و روده این کیسم هم بیرونه فرقی نداره:27:)
داریوش جان این 20 گیگ اینترنت افلاین هست احتمالا که 19 گیگش بلا استفادست:31::27: یا با از ما بهترون هست و سرعت بالا داره
ببین ما رو وارد چه بحثایی کردین دوباره از داتک رفتیم تو هویج و سیب زمینی :34: همش تخسیر داریوشه
کلا وضع پینگه من دو باره خوب شده فقط دانلود نوسان داره:eh:
اونوقت این قاب هاردها پورت usb3 یا esata دارن ؟نقل قول:
من ترجیح میدم از یه چیزی استفاده کنم که مخصوص این کار طراحی شده باشه + این قاب هاردها اصلا کیفیتشون و مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد معلوم نیست.
دیشب برای من یه یک ربع نیم ساعتی 50 درصد packet lost میداد بعد درست شد.نقل قول:
دقیقا bluray دانلود میکنن میفروشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی هاشون هم از همدیگه میگیرن البته.
شما کلا آدم قانعی هستی : دی
خیر دوست عزیز آنلاین رو میگم.نقل قول:
آفلاین هم تا اونجایی که شنیدم اگه طرف بدونه چطوری دانلود کنه خیلی بیشتر از این حرفها استفاده میبره.
از ما بهترون هم قدیما به جن و پری میگفتن :31:
آره واقعا : دینقل قول:
برای منم خوب شده حدودینقل قول:
داریوش جان این 20 گیگ اینترنت افلاین هست احتمالا که 19 گیگش بلا استفادست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا با از ما بهترون هست و سرعت بالا داره
ببین ما رو وارد چه بحثایی کردین دوباره از داتک رفتیم تو هویج و سیب زمینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش تخسیر داریوشه
کلا وضع پینگه من دو باره خوب شده فقط دانلود نوسان داره:eh:
به من چه خوب من چی کارم اصلا:31:
آپلودبازم هی بگیر نگیر داره کشت منو نمیشه اعتماد کرد queue گزاشت که
نفهمیدیم از کجا بگیریم آخر
آفلاین دردسر های خودش رو دارهنقل قول:
خیر دوست عزیز آنلاین رو میگم.
آفلاین هم تا اونجایی که شنیدم اگه طرف بدونه چطوری دانلود کنه خیلی بیشتر از این حرفها استفاده میبره.
از ما بهترون هم قدیما به جن و پری میگفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه کامل بگیری که شبی طرفای 45 گیگ اینا (تو 24 ساعت گمونم بشه 60-70 گیگ هم گرفت! :دی ) دانلود داری منتها باید با rules و mac address فایل هایی که میگیری رو محدود کنی به اونایی که میخوای که بازم حداقل برای من چیز درست حسابی ای نمیومد
بستگی به شب و برنامه گروه های دانلود داشت بعضی شب ها هم که سیگنال نوسان داشت خراب کاری میشد
اونو باید چند نفر با هم باشید پی گیرش باشید کاره یه نفره و پاره وقت نیس:27: (پیشه خودمون باشه تو یکی دو سال فقط یه شب 4 تا آهنگ متال و کلیپ دانلود شد)
نگاه کنید منو مجبور به گفتن چه چیزایی میکنید
همین 2.5 گیگمون رو بگیریم فعلا
دارم اونایی که جالبه تو اینا، مستقیم میکنم و دانلود میکنم کسی خواست بگه
70 Best Vampire Moviesکد:www.imdb.com/list/F1w6m2-kN9k/?start=1&view=detail&sort=user_rating:asc&defaults=1&author_list=F1w6m2-kN9k|ur16007620
لیست بهتر کسی سراغ نداره تو این زمینه؟
به هر حال من که از اول هم منظورم آنلاین بود نه آفلایننقل قول:
لیست تو چه زمینه ای ؟ خون آشام ؟!
فعلا این یه دونه رو بزار واسه دانلود :
کد:http://www.imdb.com/title/tt0013442/
دارمش برادر
هم این نسخه رو دارم هم the vampyre اش رو ماله سال مونم 1979
هر چی بوده تو این لیسته اکثرا دارم
cannibalism ها رئ کامل کردم اومدم اینا رو کامل کنم :دی
بابا cannibalism چیه دیگه میشینی نگاه میکنی ! همش هم که متال گوش میدی :31:نقل قول:
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
بیا اینم یه لیست دیگه
کد:http://www.soundonsight.org/greatest-horror-movies-ever-made-part-2-blood-thirsty-vampires-2/