سلام دوستان این گزینه ها رو واسه من توضیح میدین که در وضعیت پورت هست ؟ممنون میشم
service type,
,top(dbm
وضعیت ارتباط,
تضعیف(db),
خطای خط(db),
سرعت اتصال یافته,
سرعت درخواستی
ارسال/دریافت
ارسال/دریافت
وضعیت خط
وضعیت عملیاتی
Printable View
سلام دوستان این گزینه ها رو واسه من توضیح میدین که در وضعیت پورت هست ؟ممنون میشم
service type,
,top(dbm
وضعیت ارتباط,
تضعیف(db),
خطای خط(db),
سرعت اتصال یافته,
سرعت درخواستی
ارسال/دریافت
ارسال/دریافت
وضعیت خط
وضعیت عملیاتی
دوستان، سرعت مورد نظر اینترنت باید تقسیم بر 8 شود تا سرعت دانلود به دست آید، درسته؟
بلی دوست عزیز درسته
من از یه شرکت ماه پیش adsl گرفتم 5 گیگ ماهی 19000 تومن سرعت دانلودم 80 بود حالا از همون شرکت نامحدود گرفتم ماهی 30000 تومن امروز وصل شده سرعت دانلودم متوسط 12 هست چرا اینجوریه !!!!؟!!!!!!!!!!
حجمش 5 گیگ بوده سرعتت چند؟نقل قول:
سرعت خط چند هستش؟
سلامنقل قول:
ببین اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که وقتی با محدودیت سرویس گرفتی چه سرویسی رو از لحاظ
سرعت گرفتی و همینجور وقتی نامحدود گرفتی
دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربر ها از ترس تموم شدن محدودیتشون زیاد دانلود نمی کنند
پهنای باند شیر شده در منطقه آزاد میمونه وتو می تونی با سرعت بالاتری دانلود کنی
اما وقتی سرویس نامحدود میشه اینجا همه میخوان دانلود کنند به این وضعیت کم فروشی isp ونیز
حرف آخر اینکه اگر سرویس 128 گرفتی این پهنای باند خوه
محدودیت هایی که روی بعضی از فایل های دانلودی (مثل تورنت) می زارن اضافه کن
ولی اگر 256 گرفتی که خیلی بده
من خودم 256 داتک دارم و متوسط پهنای باندم با دانلود منیجر 27 تا 28 کیلوست وبا تورنت متوسطم 20 تا
25 کیلوست
نقل قول:
سلام
اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و
نامحدود چی بوده مثلا د 128 یا 256 یا...
دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربرها می ترسن محدودیت حجمیشون تموم بشه کمتر دانلود
میکنن در نتیجه پهنای باند شیر شده در منطقه آزاد می مونه و سرعت دانلود میره بالا
اما در سرویسهای نامحدود همه میخوان دانلود کنن ضمن اینکه به این وضعیت کم فروشی isp ها و نیز
محدودیتهایی که روی برخی از فایلها( مثل توذنت ) میزارن(برای کمتر مصرف شدن پهنای باند) اضافه کن
سوما اگر سرویست 128 است که پهنای باندی رو که گفتی تقریبا خوبه
اما اگر 256 گرفتی که خیلی بده
من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های
تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه
سلامنقل قول:
اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و نامحدود چی بوده مثلا 128 یا 256 یا...
دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربرها می ترسن محدودیت حجمیشون تموم بشه کمتر دانلود
اما در سرویسهای نامحدود همه میخوان دانلود کنن ضمن اینکه به این وضعیت کم فروشی isp ها و نیز
محدودیتهایی که روی برخی از فایلها( مثل توذنت ) میزارن(برای کمتر مصرف شدن پهنای باند) اضافه کن
من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های
تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه
سلامنقل قول:
اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و نامحدود چی بوده مثلا 128 یا 256 یا...
من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه
5 گیگ سرعت دانلود 80 سرعت خط خودشون میگفتن 256 !نقل قول:
الان نا محدود گرفتم ماهی 30 تومن ولی سرعت دانلود روی 14
سلام
از شماها کسی 1 مگ تا حالا از صبانت گرفته....؟؟؟
می خواستم ببینم سرعتش خوبه بگیرم.
من با 512 سرعت دانلود 120 دارم.
به نظر شما 1 مگ چقدر سرعت دانلود داره.
درواقع سرعت شما الان یه مگه... سرعت دانلود 512 شصت تاس...نقل قول:
هنوزم کسی از دوستان من نشنیدم یه مگ گرفته باشه... اصلا نیازی نیست چون اکثرا یه مگ هستن مثل شما... ولی من نیستم و 10 روز دیگه که میخوام شارژ کنم بازم همین 512 رو میگیرم (128 سه گیگ)...
------------------------------------------------------------
امروز بالاخره تو سرعت صبانت من یه تغیری ایجاد شد...
سرعت دانلودم که 512 بود ولی امروز سرعت آپلودمم شده 512... خیلی باحاله...... :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقایون اساتید توجه داشته باشن من از شرکت های آسیا تک و فن آوا اشتراک داشتم ...
زیاد راضی نبودم میخواستم ببینم کسی اینجا هست که از شرکت عصر انتقال داده adsl داشته یا نه
اگر نظرات رو بدونم ممنون میشم ضمن اینکه من دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این شرکت با دانشگاه آزاد قرارداد داره و برای ما در ماه اول 50و از ماه های بعد 40 درصد تخفیف داره.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به اقایان کسی شرکتی می شناسه که adsl بده تو منطقه مخابراتی مفتح(2288)!!!!
به غیره شاتل داتک و افروز!!!
ببینم این محدودیت 2 گیگ ، مثلا یک فیلم آنلاین ببینم یا بازی کنیم چقدر در هر ثانیه مصرف داره و ازش کم میشه ؟
برای استفاده های مختلف چجوریه؟
نقل قول:
یعنی برایه شما هنوز 1 مگ نشده ؟
مگه میشه کجا هستید شما؟
ولی الان دوست من داره تا 7 مگ اول که دانلود میکنه 120 به بالا هست ولی بعد 7 مگ میاد پایین میشه 55-60:19::19:
من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و Update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید
نقل قول:
از کدوم شرکت میگیری شما؟
دوستان adsl با dsl چه تفاوتی دارد؟
آنتی ویروس داری مگه رو ویندوزت ؟نقل قول:
من زنگ زدم شرکت گفتم سرعت دانلودم روی 12-13 هست تعجب کرد گفت حداقل باید روی 40-50 باشه !
گفت خطا مشکلی نداره شما باید آنتی ویروست و update های ویندوزت رو غیر فعال کنی و روی کامپیوترت هیچ تروجانی نباشه !
حالا من این کاراییی که گفته رو چجوری انجام بدم !؟
لطفا کمک کنید
ولی این حرفی که زدن تناقض داره وقتی آنتی ویروس نباشه و تروجان هم نباشه ؟
از اینترنت دانولد منجر استفاده میکنی ؟
اگه استفاده نمیکنی حتما استفاده کن
چون خیلی سرعت رو میبره بالا امتحان کن
آره Nod 32 دارمنقل قول:
از Flashget هم استفاده میکنم ولی سرعتم 12 هست !
چیکار کنم یکی بگه !
با سلام به همه
کسی هست اینجا که از این شرکت ماهان نت سرویس گرفته باشه آیا نمایندگی صبا نت هست؟
کد:www.mahannet.ir
سرویسش خوب هست یا نه؟
سلام دوستان پیش شماره من 6651 است و مرکزش شهید چمران میخواستم بدونم ما کی از خدمات adsl بهره مند خواهیم شد
همین الان فن اوا داره اونجا رو سرویس میده....نقل قول:
(یادش بخیر تا چند ماه پیش که اون مرکز بودیم چقدر فحششون میدادم این مرکز مخابراتیو...)
ببین از این انترنت دانلود منیجر استفاده کن میخوای تا لینک بدم بهت ؟نقل قول:
آره nod 32 دارم
از flashget هم استفاده میکنم ولی سرعتم 12 هست !
چیکار کنم یکی بگه !
نود 32 هم پاک کن ببین تاثیر داره یا نه ؟
ولی اصلا این حرفشون مسخرس به نظرم
کنار انتنی ماهواره نیست ؟
نود 32 رو هم پاک کردم ولی تاثیری نداشت !نقل قول:
کنار آنتن ماهواره هم نیست
بعد من وقتی زنگ زدم به شرکت گفت این کارارو بکنی درست میشه !:41:
حالا من موندم این کارایی که اون گفت همشو انجام دادم یا نه !؟ شاید حق با اون بوده ! ؟
راستی Firewall چیه !؟ برای من Off هست
سلام .
میشه یا ماهی کمتر از 20 تومن adsl خرید ؟
اگه میشه با چه سرعتی ؟
بله چرا نشه عزیزنقل قول:
الان من خودم با ماهانه 18900 سرویس 512 دارم
شما میتونید با حداقل 13600 تومان در ماه یک سرویس 128 بگیرین...
حالا چی بدردتون میخوره و بقیه موارد زمانی مشخص میشه که مصرف خودتون را بفرمایید(برای چی میخوای اینترنت رو؟؟ دانلود..وبگردی و...)
این تاپیک رو هم مطالعه کنید بد نیست
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
نه بابا واسه ما هنوز موهبت 1 مگ اجرا نشده... من تهرانم... توی تهران خیلی جاهای کمی 1 مگ شدن چون تعداد کابرای تهران خیلی زیاده...........نقل قول:
من تهران مرکز تلفن شهید زارعی م... آهای صبانت... منم 1 مگ میخوام... :19:
من برای این که این تروجان هایی که از پهنای باند استفاده میکنه رو پاک کنه باید Anti Spyware استفاده کنم یا Anti virus Internet Security !?
سلام
من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
خیلی ممنون.
واسه 2 کار می خوامنقل قول:
1 - دانلود موسیقی و فیلم
2 - شبکه ی xbl
دوستان بعد از وصل شدن adsl ، در صورت قطعی های موقتی که در اکثر شرکت ها به وجود میاید میتوان موقتا از طریق دایل اپ به
اینترنت وصل شد؟
شما از یک Internet Security Suite استفاده کنید ، هم Antivirus داره و هم Antispyware و Firewall .نقل قول:
شما میتونی با هزینه کمتر سرویس های محدودی بگیری که شب ها محدودیت ندارن ، یا میتونید سرویسی بگیرین که به کل نامحدوده ، بعد از اینکه نوع سرویس رو انتخاب کردین ، ببینید بین شرکت هایی که اون سرویس رو ارائه میدن ، کدومشون در منطقه شما سرویس بهتری ارائه میده (از طریق اشخاصی که از اون شرکت سرویس گرفتن و کافی نت ها و ... )نقل قول:
XBL چیه منظورتون Xbox Live هست ؟ مگه با بازی های غیر اورجینال میشه از این سرویس استفاده کرد ؟
بله با بازی های غیر اورجینال هم میشه از این شبکه استفاده کرد
کسی نمیدونه ارور 908 باسه چیه !؟
بابا ایول به این صبانت........ منم اومدم تو جمع باقالیا...... چند روز پیش که سرعت آپلودم به 512 افزایش پیدا کرد امروز سرعت دانلودم رسیده به 832Kbps... بابا خیلی باحاله....... مثل اینکه اینجا داد زدم صدام به گوششون رسید سرعت منطقه ما رو هم زیاد کردن.......
اگه باور نمیکنید توی عکس زیر به Upstream و Downstream نگاه کنید... (عکس از صفحه وضعیت ADSL مودم)....... ایول
Cleeev
صبا نت داره کولا ک میکنه !
من که هیچ موقع عوضش نمی کنم !!
می خواستم این رو بگم که الآن میان و پست هر دومون رو پاک می کنند :دی
نه بابا یعنی چی. گفتند دعوا نکنید، همین.نقل قول:
ریز مصرف کارکرد رو چه طور میده صبا نت ؟ چند جور ؟ من هم تو لیست رزرو صبام هم رزرو شاتل. ولی دوست دارم به صبا زودتر پورت بدند. 128 3ماهش 9 گیگه برا شاتل 5 گیگ.
شما ها که قدیمی ترین نمیشه بگین تاپیک صبا رو دوباره راه بیندازند؟ حالا اومدند و یک خبطی کردند نباید تا قیامت بدون تاپیک بمونه. قوانینش رو هم سفت وسخت تو پست اول بنویسند. یک نگاه به اون نظرسنجی بندازیند، با این همه کاربر صبا که بدون تاپیک نمیشه آخه:41:
نقل قول:
سلام شما وقتی دانلود میکنید این مشکل روندارید که تا 6-8 مگ اول رو باسرعت 120 به بالا دانلود میکنه ولی بعد از اون یهو سرعت میاد رو 50-60:41: