ویرایش شد.
Printable View
ویرایش شد.
سلام
امروز یه سری mp4 از شرکت مارشال دیدم خوشم اومد
میشه بفرمایید کیفیتشون چجوریه؟
این برند جزو برندهای متفرقه هستشنقل قول:
من اصلا توصیه و تاییدشون نمیکنم
دیگه کمترین برندی که بخواین تهیه کنید archos
که همونم تا یرندهایی مثل iriver و samsung هست خریدش عاقلانه نیست.
سلام خدمت تمام دوستان و استادان گرامی...
ممنون میشم برای این مواردی که میگم، بگید که دقیقا چه چیزی به دردم میخوره ، فقط قبلش عذرخواهی هم میکنم که به دلیل تعداد صفحات زیاد نمیشد که مطالب قبلی رو بخونم...
1- هدف اصلی دستگاه ضبط صدا باشه، با کیفیت خوب، مثلا تو این سمینارها و...بتونه صدای خوبی رو ضبط کنه...
2- قاعدتا امکان اتصال به کامپیوتر رو داشته باشه (البته همه دارن دیگه)
3- از کامپیوتر بشه فایلهای صوتی رو روش ریخت و گوش کرد...یعنی موسیقی هم بشه گوش داد...
4- باطری خوبی داشته باشه
5-خیلی هم گرون نباشه (البته الان که فکر کنم اینجور وسایل خیلی گرون شده باشه، منم الان چند ساله دارم تنبلی میکنم برای خرید و با موبایل سرو تهشو هم میاوردم )
6- اگه رادیو هم داشته باشه چه بهتر، البته خیلی هم مهم نیست
خیـــــــــــــلی ممنون میشم نظرتونو بگید...
البته قیمت نداده بودین ولی مدل سامسونگ جزو ارزانترین مدلهای رکورد هستش و مدل سونی هم مدل خیلی با کیفیتهنقل قول:
Sony ICD-SX813
Samsung YV-VP2
خیلی ممنون....این دو مدلی که نوشتین voice recorder هستن یا ..؟
و اگه ممکنه قیمتشون رو هم بگید...
voice recorder هستندنقل قول:
واقعا تو این وضع قیمت متغیر دلار نمیتونم قیمت بدم
هر کسی یه قیمتی میده
سلام
دوستان من تعداد زیادی از تاپیک های این قسمت از فروم رو خوندم و تقریبا با مباحث آشنا شدم ولی هنوز تصمیم گیری برام خیلی سخته ، و ازتون در مورد یک سیستم صوتی قابل حمل به مشخصات زیر راهنمایی درخواست میکنم ، باتشکر :
بودجه 500 - 600
دستگاه اصلی : این قسمت رو تا جایی که خوندم Cowon C2 انتخاب کردم ولی اگر پیشنهاد بهتری وجود داره با کمال میل میپذیرم !
آمپلی فایر : اگر نیاز هست !
هدفون : در این مورد ایرفون ها یا هد فون های داخل گوش رو ترجیح میدم !
نوع آهنگ ها :
ایرانی : سنتی
خارجی : Rock / Metal
با تشکر از شما !
درود و صد درود
من دنبال یه رکوردرم واسه کلاسای آموزشی که میرم ، اینکه کیفیت ضبطش خوب باشه برام مهمه و اینکه بتونه از فاصله 3-4 متری هم ظبط خوبی داشته باشه.
باطریش تا 3 ساعت رکورد رو بتونه جواب بده
ظرفیتش 4 گیگ بیشتر نبود، نبود مهم نیست، اگه مموری خارجی بخوره که بهتر
اگه قابلیت پخش mp3 هم داشته باشه که بهتر
اگه بلوتوث داشته باشه که خیلی بهتر
بودجم تا 200 تومنه
اگه سوالم تکراری بود عذر منو بپذرید که مطالعه نکرده پرسیدم
اگه یک لینک در مورد مشخصات فنی رکوردر و دونستن معنیه اونها هم بهم بدین ممنون میشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نکته ی اول اینکه اگر از هدفون in ear استفاده کنید احتیاجی به امپ نخواهید داشت
دوم اینکه دستگاهای کووان از مدل i9 تا مدلهای گرانقیمتتر موجود در بازار ایران تقریبا صدای یکسانی دارند
پیشنهاد من اینه که مدل i10 رو تهیه بفرمایید تا بودجه ی بیشتری برای ایر فون داشته باشید
البته به علت محدود بودن ایر فونهای موجود در بازار بهتره اول ایرفونتون رو در بخش مربوطه راهنمایی بخواین
در مورد تهیه ی پلیر بعد از بین مدلهای i9 و i10 و j3 انتخاب کنید.
کم قیمت ترین رکوردری که قابل قبول باشه و من بشناسم و اخرین قیمت مقداری بالاتر از بودجه ی شما بودنقل قول:
Samsung YV-VP2
اما اگه بتونید دستگاهتون رو نزدیک میز استاد قرار بدین تا فاصله ی 1 الی 2 متر دستگاه mp3 player هم میتونه جواب بده
مدل samsung YP u6 رکورد صدای نسبتا خوبی داره .
برو مردونه خرج کن ریکردر یه ZOOM H2n بخر. خداس میتونی باهاش اگه اتاقت رو آکوتیک کنی SOLO هم با بهترین کیفیت ضبط کنی قشنگ 500 ایی خرج کن :sq_24:
نه اینکه پول ندارم نمیخوام زیاد خرج کنم....:sq_2:نقل قول:
معنی مردونه خرج کردن رو فهمیدیم، زنونه خرج کردن یعنی چی؟؟!
اگه بخوام بودجمو بیشتر کنم و یه مدل بهتر بخرم باید چقدر روش بذارم و چی پیشنهاد میدین؟نقل قول:
همون رکوردر سامسونگ که معرفی کردمنقل قول:
اطلاعی از قیمت الانش ندارم چون بازار قیمتاش خیلی نا معلومه
یه قیمت خودتون بگیرین
مدل خیلی خوبیه
انتظاراتتون رو بر اورده میکنه
سلام
دنبال یه mp3 player می گردم تا سقف 160
چند تا چیزش مهمه برام؛4 گیگابایت یا بیشتر باشه
سبک و کم حجم باشه
با عرق مشکلی نداشته باشه چون موقع ورزش استفاده می کنم و هر جایی که بخوام بزارمش هم حسابی از عرق خیس میشه...
+ شافل هم داشته باشه حتماً
ممنون:sq_8:
یکی از بهترین انتخابهاتون میتونهنقل قول:
Sony NWZ-W262
باشه
چون مخصوصا مورد ضد رطوبت بودن رو فقط همین پلیر داره
و طراحیش اون رو برای ورزش کردن انتخاب خیلی خوبی میکنه
درود
دوستان من یه دستگاه پخش کننده Samsung YP-P2 دارم با ظرفیت 2 گیگ. دو سال پیش خریدم. خواستم بدونم که آیا می تونم ظرفیتش رو افزایش بدم؟ حافظه های داخلیشون مثل مموری های میکرو هست یا نه، کلا فرق می کنه؟
یه سوال هم اینک میخوام براش آداپتور بگیرم تا بجای شارژ از کامپیوتر، مستقیم از پریز برق شارژ کنم. همین شارژرهایی که بهشون usb وصل میشه.ورودی و خروجی برقش باید چند باشه تا به دستگاه آسیب نرسونه؟
سپاس
سلام
دوستان یه ام پی تری پلیر میخواستم که صدا هم ضبط کنه با کیفیت خوب
مهمترین چیز اول خییلیی کوچولو و سبک بودنشه و بعد هم کیفیت ضبط
چیزی با این مشخصات سراغ دارین؟
ممنون
+قبلا cowon D2 داشتم کیفیت ضبط در این حد اگه داشته باشه خیلی خوب میشه (256kbps یا مثلا 128)
:)
cowon i9 با همون کیفیت ضبط میکنهنقل قول:
گزینه ی خوبیه
یکی دیگه سامسونگ u5 هست که با کیفیت 128 ضبط میکنه
میشه گفت سامسونگ یکم جمع و جور تره
خیر دوست عزیزنقل قول:
نمیشه حافظه رو افزایش بدین چون روی برد لحیم شده
برق 5v و 500 میلی امپر برق مناسب برای پلیر خواهد بود که همه ی شارژرهای usb با همین مقدار کار میکنند
ولی اگه بتونید شارژر خودش رو تهیه کنید بهتره چون کیفیت بهتری دارند
شارژرهای بی کیفیت به مرور زمان باتری رو خراب خواهند کرد.
اول ممنون بابت راهنمایینقل قول:
رفتم دنبال این سامسونگ، اما اکثرا گفتن دیگه نیس این مدل. اونایی هم که تو ویترینشون داشتن گفتن اینا مدله و نداریم اینو فعلا...
و یه نکته ای که بود اینه که به نظرم یه مقدار بزرگه...
کوچکترین ام پی تری که ضبط بکنه الان همین سامسونگه؟
نقل قول:
با 2 گیگ و حداکثر کیفیت ضبط صدا تا چند ساعت Samsung YP-P2 میتونه صدا ضبط کنه ؟:sq_13:
برای هر پلیری میتونید اینطوری حساب کنید:نقل قول:
کیفیت ضبط بر حسب kbps بیان میشه ینی کیلو بیت در ثانیه و به این معنیه که برای ذخیره سازی یک ثانیه از فایل صوتی با کیفیت x به میزان x کیلو بیت فضا نیاز هست
8 بیت= 1 بایت
حالا باید حافظه ی پلیرتون رو تقسیم کنید بر تعداد بایت مصرفی برای یک ثانیه تا تعداد ثانیه هایی رو که میتونید با اون حافظه ضبط کنید بدست بیارین
مثلا برای 128kbps
128000/8=تعداد بایت در ثانیه
و حالا 2G را تقسیم کنید بر عدد بالا
و برای تبدیل ثانیه به ساعت حاصل رو تقسیم بر 3600 کنید
که میشه حدود 34.7 ساعت
با سلام بر دوستان عزیز دوستان من می خوام یک روکوردر توپ واس خودم بخرم خواهش می کنم اگر می تونید رکوردی با قمیت 300 تومان به پایین از سامسونگ بهم معرفی کنید خواهشا جواب فوری بدید خیلی لازمش دارم
مدل u6 هم هست که یکم بزرگتر میشهنقل قول:
جملتون رو اینجوری اصلاح میکنم
کوچکترین پلیری که ضبط صدا انجام بده و کیفیت قابل قبولی داشته باشه و من میشناسم اینه
سلام به همه دوستان
میخوام یه ام پی تری برای ضبط صدای استاد و گوش دادن به اون بخرم، اولویت اولم اینه اما اگه امکانات خوب داشته باشه که دیگه خیلی عالیه. حدود 50 تومن هم میتونم هزینه کنم.
تقریبا میتونم بگم بیشتر تاپیک های این سایت رو در این مورد خوندم اما بیشتریا می خوان باهاش موسیقی گوش بدن و در مورد کیفیت ضبط صداش صحبت نکردن . من هم اطلاعاتم خوب نیست ، این وسط کاملا گیج شدم چی بخرم بهتره و از همه نظر عالی ( البته با قیمتی که گفتم)
میشه لطفا راهنماییم کنید یکم عجله دارم.
کسی نیست بهم جواب بده ،لطفا کمکم کنید:sq_4:
دوست عزیز با این قیمت دلار متاسفانه قیمتتون رو خیلی کم در نظر گرفتیننقل قول:
ارزونترین مدلی که از برندهای قابل اعتماد هست و قابلیت ظبط صدا داره مدل
Archos Key 4GB
هست
اگر به مغازه ها رجوع کنید شاید بتونید از برندهای iriver و samsung مدلهایی که خرید قبل باشند پیدا کنید.
لازم به ذکر هستش که این دستگاها در کل کیفیت ضبط صدای معمولی دارند
و اگر فاصله ی شما از منبع صدا بیشتر از 2 متر بشه به مشکل بر می خوردند.
موفق باشید.
دوستان لطفا یکی منو راهنمای کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم یک روکوردر معرفی کنید که قیمتش زیر 300تومن باشه
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط rasol75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2 گیگ و حداکثر کیفیت ضبط صدا تا چند ساعت Samsung YP-P2 میتونه صدا ضبط کنه ؟:sq_13:
از این رکوردر Samsung YP-P2 کجا میشه پیدا کرد؟ ما توی شهرستان هستیم . گشتم ولی پیدا نکردم . توی سایت های زیادی گشتم ولی هیچ کدوم ندارند. توی سایت ایسام هم یه نفر دست دومش رو گذاشته بود برای فروش که اون هم یه چند ماه قبل فروخته بود.:41:نقل قول:
برای هر پلیری میتونید اینطوری حساب کنید:
کیفیت ضبط بر حسب kbps بیان میشه ینی کیلو بیت در ثانیه و به این معنیه که برای ذخیره سازی یک ثانیه از فایل صوتی با کیفیت x به میزان x کیلو بیت فضا نیاز هست
8 بیت= 1 بایت
حالا باید حافظه ی پلیرتون رو تقسیم کنید بر تعداد بایت مصرفی برای یک ثانیه تا تعداد ثانیه هایی رو که میتونید با اون حافظه ضبط کنید بدست بیارین
مثلا برای 128kbps
128000/8=تعداد بایت در ثانیه
و حالا 2G را تقسیم کنید بر عدد بالا
و برای تبدیل ثانیه به ساعت حاصل رو تقسیم بر 3600 کنید
که میشه حدود 34.7 ساعت
لطفا کمک کنید. !!دست دوم یا نو!!
ارزونترین رکوردر مورد قبولنقل قول:
Samsung YV-VP2
از نمایندگی سام سرویس سوال کنیدنقل قول:
8255 - 021
متاسفانه فعلا بیشتر ازاین برام مقدور نیست .از اینکه راهنماییم کردید، متشکرمنقل قول:
به نام خدا/سلام دوستان،امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.متشکر از زمانی که میذارید/یا علی.
برای ضبطصدا کدام یک از دو مدل زیر بهتر است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کدام یک باتری زیاد تری نگه می دارد؟
برای ضبطصدا کدام یک از دو مدل زیر بهتر است؟
و کدام یک باتری زیاد تری نگه می دارد؟
دوست عزیز برای فهمیدن این موارد احتیاجی به راهنمایی نداریدنقل قول:
احتیاج به google دارید
هر دوی این موارد رو میتونید با سرچ پیدا کنید.
سلام
بین این دو موندم کدوم رو بخرم Ipod Touch 4G یا cowon j3 ضمن اینکه اولویت هم کیفیت خروجی بالا داشته باشه برای ایرفون cx300II
سلام دوست عزیزنقل قول:
از چه نوع صدایی بیشتر خوشتون میاد؟
صدای گرم یا فلت؟
در حال حاظر با چه دستگاهی اهنگ گوش می کنید؟