دوست عزیز نا امید مباش! هنوز 40 روز مونده و خیلی کارا میشه تو این 40 کرد . مثلا خودم تو 3 هفته ترازمو از 8000 رسوندم به 10000 . کار نشد نداره فقط باید این 1 ماهو خیلی شدید بخونی . مطمئن باش تو رشته مورد نظرت قبول میشی:46:نقل قول:
دوست عزیز نا امید مباش! هنوز 40 روز مونده و خیلی کارا میشه تو این 40 کرد . مثلا خودم تو 3 هفته ترازمو از 8000 رسوندم به 10000 . کار نشد نداره فقط باید این 1 ماهو خیلی شدید بخونی . مطمئن باش تو رشته مورد نظرت قبول میشی:46:نقل قول:
اونقدرها که فکر می کنی مغزم معیوب نیستنقل قول:
منظورم پیش بینیش بود که زده 174 دفعه قبل هم 600 زده بود
نقل قول:
سلام
رفیق در بند این افکار نباش...! همین الان این فکرها رو بریز دور و یا شاید حتی بیخیال این تاپیک شو و رو کار خودت تمرکز کن که وضعیتت رو بهتر کنی...
موفق باشی
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/8802pish/shimi2_olomriyazi_820229.doc
سلام،
یه سئوال از فیزیک:
- در اتم هیدروژن وقتی الکترون از تراز n=2 به تراز n=1 میرود، سرعت آن چند برابر میشود؟
ممنون/.
نیروی بین هسته و الکترون ke^2/r^2 هست که نقش نیروی مرکز گرا رو ایفا میکنه!نقل قول:
r هم که در تراز n ام برابر با a0*n^2 هست!
بنابراین با توجه به رابطه ی نیروی مرکز گرا داریم:
ke^2/(a0*n^2)^2=mv^2/(a0*n^2) ok
بنابراین:
ke^2/(a0*n^2)=mv^2
طبق این رابطه اگر n را نصف کنیم سرعت دوبرابر می شود
سلام،
من آمار را از خوشخوان خوندم پشیمون شدم،تستهاش در حد کنکور نیست و زیاد خوب توضیح نداده.
چند تا سوال دارم:
1-کتاب خوب برای آمار چیه؟
2-حداکثر چقدر وقت میگیره تا مسلط شیم؟
با سپاس.
سلام به همه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم چون نزديكه كنكوره شايد به درد بعضي ها براي تست هاي كامل زدن بخوره . به صورت عكسه فقط كافيه پرينتش كنيد . :20:
ببخشيد چون سرعت پاييني داشتم مجبور بودم چند پارتش كنم ( دانلود كنيد تو يه پوشه و با كليك راست روي پارت اول extract here رو بزنيد . برنامه winrar بايد نصب باشه )
اينم لينكاش ( حجم كلا 4 مگابايت ) البته فايل اصلي خيلي كيفيتش از عكس بالا ، بالاتره .
[html]http://www.4shared.com/file/106536034/be08a20c/testpart01.html
http://www.4shared.com/file/106536711/f91b2284/testpart02.html
http://www.4shared.com/file/106537599/842193b5/testpart03.html
http://www.4shared.com/file/106537907/bb41fc9f/testpart04.html
http://www.4shared.com/file/106538283/20c34d39/testpart05.html
http://www.4shared.com/file/106539981/7a24a491/testpart06.html[/html][/URL]
من 5-6 ساعته تموم كردم "از رو گاج"نقل قول:
سلام،
من آمار را از خوشخوان خوندم پشیمون شدم،تستهاش در حد کنکور نیست و زیاد خوب توضیح نداده.
چند تا سوال دارم:
1-کتاب خوب برای آمار چیه؟
2-حداکثر چقدر وقت میگیره تا مسلط شیم؟
با سپاس.
بهترین همون گاجه که دوستمون گفت چون یک جمع بندی نکات تو آخرش داره که اگر همه ی اون نکات رو یاد یگیری دو تا تستشو به راحتی میزنی که جالبه تو امتحانهای سنجش حتی یه تستم نداره !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من آمار گاج رو خوندم و هر دو تا سوال آمار رو جواب دادم!
انصافا کتاب خوبیه!
آقا از راهنمایی های سهیل استفاده کنید ضرر نمیکنید
به نظر من هم آمار گاج خوبه
رمزینه هم یه آمار داره اما حجمش زیاده
یه درخواست:
اگه از یکی از دوستان دفترچه ی انتخاب رشته ی پارسال سراسری (دفترچه شماره 2 )رو داره لطف کنه و اینجا بذاره
خیلی لازم دارم
ممنون
بعله !
در مورد آمار من هم با گاج موافقم !
من هم گاج رو خوندم و هر دوی آمارو جواب دادم.
حجمش کم هست و کلا بامزه هم هست آدم حوصلش سر نمیره .
2 روز میشه آمارو تموم کرد( اصلا هم به جزوه یا کتاب و ... نیازی نیست جاست گاج )
يكي كمكم كنه شيمي كدوم فرمولا رو حفظ كنيم؟ من هرچي حفظ ميكنم دوباره يادم ميره حجمشون خيلي زياده!
يه چي ديگه! شيمي پارسال سخت بود؟
ببین اصلا نمیشه تعیین کرد کدوم فرمولا!
ولی من خودم تمام فرمولایی که تو کتاب درسی هست تو چند صفحه نوشتم با نکته ای اگه داشته باشه اینجوری مرور میکنم
شیمی پارسال واقعا سخت بود
اصلا قابل مقایسه با 86 نبود
هر سال معمولا یه درس سختتره : دی
خدا کنه امسال شیمی فیزیک سخت نباشه چون من امیدم به اوناس : دی
خوشحال شدم كه سخت بود :دي درصدام اصلاً مطلوب نبودشنقل قول:
ببین اصلا نمیشه تعیین کرد کدوم فرمولا!
ولی من خودم تمام فرمولایی که تو کتاب درسی هست تو چند صفحه نوشتم با نکته ای اگه داشته باشه اینجوری مرور میکنم
شیمی پارسال واقعا سخت بود
اصلا قابل مقایسه با 86 نبود
هر سال معمولا یه درس سختتره : دی
خدا کنه امسال شیمی فیزیک سخت نباشه چون من امیدم به اوناس : دی
امسال بنظرم رياضي رو سخت بدن
خدا از دهنت بشنوه :دینقل قول:
امسال بنظرم رياضي رو سخت بدن
اینو کسی جواب نداد؟:
نقل قول:
یه درخواست:
اگه از یکی از دوستان دفترچه ی انتخاب رشته ی پارسال سراسری (دفترچه شماره 2 )رو داره لطف کنه و اینجا بذاره
خیلی لازم دارم
محسن فک نمیکنم تو نت باشه
من سرچ کردم یه لینک دیدم اونم خرابه باز نمیشه اصلا!
حالا اگه احیانا چیزی مد نظرت هس بگو میبینم از دفترچه بهت میگم ;)
دوستان کارت آزمون 8 خرداد سنجش کی میاد؟
از کجا باید بگیریم؟ من اولین بارمه که آزمون های سنجش رو شرکت میکنم...
ممنون مریم جاننقل قول:
محسن فک نمیکنم تو نت باشه
من سرچ کردم یه لینک دیدم اونم خرابه باز نمیشه اصلا!
حالا اگه احیانا چیزی مد نظرت هس بگو میبینم از دفترچه بهت میگم
میخواستم یه نگاه کلی به رشته ها و دانشگاه ها بندازم
هفته دیگه میاد رو سایتنقل قول:
میتونی هم پرینتشو بگیریکد:http://www.sanjeshserv.com/index.htm
یا از حوزه هایی که خود سایت میگه کجاس بری کارتتو بگیری :)
با سلام
من خیلی به مرور آخر گزینه دو نیاز دارم و الان که فهمیدم فرصتش تموم شده اعصابم ریخته به هم دارم دیوونه میشم
یعنی دیگه نمیشه تهیه کرد ؟ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
در ضمن اگر کسی مرور آخر را گرفته و نمیخواد من میخرم ازش
در مورد آمار گاج یه سوال داشتم فصل آخر رو معمولا از نظر محاسباتی تا الان بررسیش کردن ولی مسئله هایی مثل اینکه برای مقایسه پراکندگی کی از cv یا انحراف از معیار یا انحراف از میانگین استفاده کنیم کمتر اومده این حضرت گاج از این مسئله ها داره؟
سال 86 فیزیک رو سخت دادن،ولی 87 آسون دادن پس میشه فهمید امسال سخت میدن.نقل قول:
شیمی طبق معمول هرسال سختر از پارسال میدن،شیمی پارسال 3 تا تست خیلی سخت بود بقیش تیپ 86 بود.
دیف 2 سال هست که دارن آسون میدن،پس احتمال زیاد امسال سخت میدن.
هندسه پایه رو فکر کنم آسونتر از 87 بدن.کسی از بچهای پارسال تو این سایت به جز سجاد تونست هندسه رو همرو پاسخ بده؟
من دوست دارم فیزیکو مثل 87 بدن.:40:
ممنون از راهنماییت فرهاد جان :11::10::11:نقل قول:
من الان اصلا حوصله اینکه درسها را دوباره بخونم و مرور کنم را ندارم:13: و میخواستم که فقط آزمون از خودم بگیرم و اشکالاتم را در آزمونها پیدا کنم حالا که گزینه دو پرید:41: به نظرت چی کار کنم. آزمونهای قلمچی را شرکت میکنم و سنجش آخر گاج را هم گرفتم
ممنون.نقل قول:
بهترین آزمونها همین هستش خارج از کشور+قلم چی. (شاید آزمونهای دیگری باشه که بهتر از اینها باشه )
آدم چقدر مگه میتونه تو این ماه آزمون بده؟باید هدفت مشخص شه،اگر میخوای هرروز بدی باید بری تمام آزمونهای جامع را گیر بیاری،اگر میخوای هفته ای 2 تا آزمون بدی فکر کنم همینها کافی باشه.ولی اگر درسها را مرور نکنی،بدجوری ضرر میکنی و تسلطت خود به خود کم میشه. به نظر من اول همه درسها رو مرور کن بعد تستهای جامع را بزن،این جوری وضعیتت را خیلی بهتر میتونی محک بزنی.
هیچی رو از دست ندادی،اصلی کاری همین کنکور هست نه کنکور آزمایشی.
موفق باشی.
آقا فرهاد خیلی مخلصیم ممنون از راهنماییت
دوستان دیگه هم اگه نظرشونو م ممنون میشم
بچه ها برای دوران جمع بندی باید چی کار کنیم؟
راستی کسی نیست این سوالات سنجش رو بگذاره ما هم از خودمون از مون بگیریم.؟
سنجشو مي خواي چيكار ؟ سوالاتش خيلي چرته!
کی گفته دیف 87 آسون بود!؟نقل قول:
من یکی رو می شناسم که داره ....نقل قول:
به پیغام های خصوصی یه نگاه بنداز...
نقل قول:
مگه نشنیدی سهیل که می کن معما چو حل گشت آسان شود!
همه ما می شینیم هر سوال سراسری رو تو 5 دقیقه واسه خودمون خوش خوشان حل می کنیم بعد فکر می کنیم که آسون که هیچی آشون بوده!! ولی وقتی 20 تا سوال دیفرانسیل رو می زاریم جلوی خودمون تا توی تایم مشخص جواب بدیم نصفش رو بدون جواب رها می کنیم (تازه اگه مدیریت زمان بلد باشیم!!)
این اتفاق بارها برای خودم افتاده.....
بچه ها واسه جمع بندی اگه میخواید ازمونای تالیفی استاندارد بزنید ( من اگر طراح بودم ) کتاب خوبیه . واسه هر درس 10-11 تا ازمون داره که منهای یکی دو تا ازمون تو هر درس بقیش خیلی شبیه کنکوره . پیشنهاد میکنم بگیرین . قیمت عمومی:4000 قیمت اختصاصی :6500
من هم پیشنهاد میکنم اگر من طراح بودم رو بزنین
گزینه ی 2 طرح مرور آخر من رسید
سوالاش زیاد شبیه کنکور نیست و سوالاش به نظر آسون میاد
اگر من طراح بودم سطحش بالاتر از کنکوره تقریبا
تایید میشه..توی کنکورش شرکت کردن واسه سنجش نسبت به دیگران به درد میخوره..وگرنه سئوالاش ارزش خاصی نداره..اونم ایندفه!نقل قول:
چی کار کردین آزمونو ؟
من 4 تابیدقتیه خیلی بد کردم
چرا جوابا نمیاد ؟!
شیمی وادبیات سخت بود مخصوصااااااااااا ادبیات :/
سلام
خوش بحالتون بچه ها
من الان که این تاپیک رو دیدم واقعا زمان ما چقدر کنکور سخت و رقابت شدید بود
من سال 83 با درصد های
فیزیک 94
شیمی 75
ریاضی 20
زبان 70
عمومی 50-60
مکانیک جامدات تاکستان قبول شدم اما اگه الان شرکت میکردم حتما سراسری قبول بودم
تعداد داوطلب ها که به شدت کاهش داشته و ظرفیت ها هم خیلی زیادتر شدن
اما حالا من که امسال ارشد شرکت کردم چشمتون روز بد نبینه تعداد داوطلب که اعلام کردن آزاد نسبت به سال 86 , 2 برابر شده
نمیدونم چرا این موج کنکور داره همزمان با من بالا میاد
خدا بهم رحم کنه واسم دعا کنید
شما ها هم الان اگه کمی اعتماد به نفس داشته باشین و خوب درس بخونید حتما یه رشته خوب قبول می شوید
در ضمن اصلا نگران سخت بودن تست ها در یک سال نباشین چون رقابتی هست اگه شما که خوندیدن واسطون سخت بوده پس واسه همه سخت بوده و همه کم میزنند
راستی دروسی که هر رشته ضرایب بالا داره خیلی مهمه سعی کنید بیشتر روی اونا سرمایه گزاری کنید و زیاد روی عمومی وقت نزارید
موفق باشین
دوستان سال ما(87)برا آزمونا مرورا اینا یه سری تست شبیه کنکور بود از خوشخوان که سوالای خیلی قشنگ و سختی داشت.البته غلط هم زیاد داشت.اونم می تونین استفاده کنین.
اصلا کی گفته سخت یا اسون بودن سوالا یه روال خاص داره؟نقل قول: