من میخوام بجای آیدیم یه اسم داشته باشم که وقتی آنلاین میشم و توی رومها با اون شناخته بشم چکار کنم؟
Printable View
من میخوام بجای آیدیم یه اسم داشته باشم که وقتی آنلاین میشم و توی رومها با اون شناخته بشم چکار کنم؟
بابا تورو خدا یکی جواب سوال منو بده. لازمه .واجبه. یاد ندارم با لب تابم پسورد یاهوم که alti هست رو بالا بیارم. نمیزنه اصلا.باید چیکار کنم
دوستان کسی نمیدونست این مشکل از کجاست و راه حلش چیه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
با كيبرد مجازي ويندوز اين كار رو بكنيد
به مسير زير رو بريد
start - all programs - accessories - Accessibility - On-Screen Keyboard
موفق باشيد.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ولی این کارو قبلا هم کرده بودم. مشکل اینجاس که با اونم چواب نمیده و چیزی تایپ نمیکنه وقتی alt رو ول میکنم.
لطفا بازم راهنمایی کنید
نقل قول:
مشکل شما چیه
یکم روشن تر کنید قضیه رو
پسورد شما alti هست و وقتی وارد میکنید بالا نمیاد؟
سلام دوستان من هرچي پيام ميدم توي ياهو مسنجرم نميرسه از ورژنهاي مختلفم امتحانش كردم 8،9،10 ولي نشد كه نشد . حتي وقتي براي خودمم پيام ميدم نميرسه !
ممنون
نقل قول:
این پست رو ملاحظه کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
ببین دوست من پسورد مثلا alt + 22222 هست خوب؟ مشکل اینجاس که من هر کار میکنم نمیتونم با کیبرد لب تاب یا کیبرد مجازیش این پسورد رو وارد کنم. یعنی alt رو که میگیرم عدد ها رو میزنم وارد نمیکنه قسمت پسورد یاهو مسنجر . هیچی نمیزنه. در صورتی کهنقل قول:
با کیپرد پی سی وقتی میزدم و alt رو میگیرفتم عدد میزدم و alt رو ولش میکردم یه حرف اضافه میشد جای پسورد ولی اینجا این طور نیست. حالا میخوام یکی بهم بگه چطوری میتونم پسوردمو وارد کنم وقتی کیبرد نمیزنه
سلام دوست عزيز ممنون ولي من حتي اين كار رو هم انجام دادم ولي نشد چكاري بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما اول این برنامه رو نصب کن یه اسکن بکن Malwarebytes' Anti-Malwareنقل قول:
بعد یه ریست بکن. بعد هم ورژن 11 یاهو رو نصب کن
شما alt رو نگه دار و عدد 2 رو بزننقل قول:
حالا Alt رو رها کن
دوباره alt رو بگیر و عدد 2 رو بزن
دوباره alt رو رها کن
با این روش رمز رو وارد کن
کسی نبود جواب بده؟:41:نقل قول:
حذف شود...
از منوی messengerنقل قول:
My Account Info رو انتخاب کنید
اینجا پسوردتونو وارد کنید و تو قسمت تنظیمات اکانت و در قسمت Manage your Yahoo! aliases ایدی مورد نظرتون رو ثبت کنید و بعدا موقع وارد شدن تو چت روم ایدی مورد نظرتون رو از گزینه Enter Chat room as انتخاب کنید و بعد وارد روم مورد نظرتون بشید.
نمیشه ضمنا من میخوام اسمم کلا عوض بشه نه فقط توی رومها:41:نقل قول:
نقل قول:
شما یاهو مسنجر رو باید اک کنید و ورزن دیگری رو نصب کنید
احتمال دیگه ای که میشه داد مشکل از خود ویندوز باشه
دوست من شما هم یه چیزی میگی ها.نقل قول:
خوب اگر این روشی که شما میگی من انجام بدم مشکل اول اینه که نمیشه با کیبرد لب تاب زد. حالا بلفرضم من با کیبرد مجازی بزنم که با این روش ده بیست تا حرف اضافه مییاد تو پسوردم که.
ببین دوست من. من پسوردم alt +13397 هست . قبلا وقتی با کامپیوتر خونه الت رو میگرفتم و این اعداد رو فشار میدادم و alt رو ول میکردم یه حرف اضافه میشد. ولی الان نمیشه. حالااگر با روش شما انجام بدم که دقیقا 5 حرف اضافه مییاد تو پسوردم !!! من پسوردم ترکیبی از این اعداد هست که وقتی الت رو ول میکنم یکی اضافه باید بشه
لطفا یه روش عملی بگید. بازم ممنون ولی.
از منوی Messenger گزینه My Contact details رو انتخاب کنید. اونجا اسمتون رو عوض کنید.نقل قول:
ببینید درست میشه؟
دوستان من 1 ماه این یاهو پدرمو در آورده .. 20 ثانیه چت میکنم سریع یاهو هنگ میکنه دوباره بعد چند ثانیه به حالت اول بدون هنگ بر میگرده .... تند تند اینطوری میشه ....
انتی ویروسم نصب کردم NOD 32 .. AVG9 .. Malwarebytes.Anti-Malware .... خلاصه هر کاری میکنم همش اینطوری میشه ...
خواهشا" یکی کمکم کنه....
نقل قول:
پس فکر کنم منظور شما رو درست متوجه نشدم شما تو اون پست اول گفته بودید که این کار رو میکنید کاراکتری چاپ نمیشه
ببینید alt رو نگه دارید و بعد عدد 13397 رو بزنید کاراکتری که چاپ میشه اینه :
㑕
حالا وقتی تک تک نگه دارید کاراکتر چاپی این میشه :
☺♥♥○•
---
شما تو ماکروسافت ورد یک بار امتحان کنید ببیند باز هم alt رو نگه میدارید و این عدد رو وارد میکنید چیزی تایپ نمیشه
اره دوست عزیز من. دقیقا همینی که شما میگی. اره بازم امتحان کردم نتونستم چیزی بزنم. تکی تکی میشه اگر با کیبرد مجازی انجام بدم ولی همه اعداد با هم نمیشه. حالا راهی داری شما برای حل این مشکل؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
والا من لپ تاپ ندارم که بتونم تست کنم ببینم آیا تو لپ تاپ ها این امر ممکن هست یا نه
تو PC که من تست میکنم به راحتی قابل انجامه
من فکر نکنم تو لپ تاپ غیر قابل اجرا باشه چون به هر حال قابلیت های کاراکتری برای تمام کامپیوترها بصورت یکسان هست
من هم دقیقا این مشکل رو دارمنقل قول:
من هم دقیقا این مشکل رو دارم
بچه ها یک فکری کنید ......
بچه ها یک فکری کنید ......
شما ها یاهو مسنجرتون رو پاک کنید و چند روزی با یک ورژن دیگه مثل نسخه 8 کار کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید
نقل قول:
من ورژن 8 به بالا همش مورد داره ولی خود 8 نداره .... جریان چیه ؟
ورژن 8 اون زمان هم جز استانداردترین نسخه ها و بدون مشکل ترین نسخه ها شناخته شدنقل قول:
حالا اینکه میگید مشکل داره احتمال زیاد ویندوز XP دارید که ورژن های بالاتر براتون مشکل سازه
پاک شود، ممنون.
سلام
مشكل من جديدا بوجود اومده
وقتي براي من آفلاين مياد ، صفحه آفلاين باز ميشه اما چيزي توش نشون نميده
اين مشكل در مورد pm ها هم هست. نوشته ها رو اصلا نشون نميده
ورژن ياهو رو هم عوض كردم ولي باز همين مشكل هست
من از یاهو مسنجر نسخه 11 بتا ، استفاده میکنم و اکثر اوقات وقتی می خوام وارد یاهو مسنجر بشم ، نمی شه و جدیدا بیشتر از یه هفته هست که اصلا نمی تونم وارد یاهو مسنجر بشم و هی ارور میده و میگه دوباره ازمایش کنید . در واقع من با نسخه های دیگه هم یه همچین مشکلی داشتم ولی انقدر ادامه دار نمی شد وبعد یه مدت خودش خوب میشد.
اگه میشه یه راه حلی بگید که یا هیچ وقت به این مشکل بر نخورم و یا بتونم این مشکل رو رفع کنم.
سلام!
من جدیدا نمی تونم وارد مسنجر بشم!
البته با یک آی دی دیگه امتحان کردم وارد می شه اما با آی دی خودم وار نمی شه! اما از ایمیلم می تونم استفاده کنم!
کسی می تونه کمکم کنه!؟
کسی میدونه با این ارور ها باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما به آدرس زير مراجعه كنيد
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
سلام دوستان
من یک مشکلی جدیدا دارم .
دیدید که مثلا مواقعی که پای سیستم نیستید و کامپیوتر خاموش هست ، هرکس براتون پیام بذاره بعد از اینکه وارد یاهو میشید ، pm هاتون رو بهتون نشون میده .
از من هیچ پی امی رو بعد از اینکه وارد میشم نشون نمیده . 100 درصد پیام هم قبلا دریافت کردم .
من ورژن 10 رو داشتم ، بعد هم 11 رو ریختم ولی مشکل حل نشد . حتی با یک ای دی دیگه روی یک سیستم دیگه هم تست کردم ، مشکل هنوز بود . میخواستم ببینم مشکل چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
یه چند وقتی هست (تقریبا دو روز) نمی تونم وارد یکی از آیدی هام (یکی یاهو) بشم
این ارور رو می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد مطمئن هستم، پسوردم رو درست می زنم (هیچ شکی ندارم)
گفتم شاید مشکل از یاهوم باشه، یاهو رو هم عوض کردم
دوباره نصبش کردم
الان وارد ایدی های دیگه ام میشه
ولی وارد این یکی که به شدت لازمش دارم نمی شه
دوستان ممنو می شم کمکم کنید:11:
ای دی شما بخاطر وارد کردن پسورد اشتباه به طور متوالی قفل شده ...
باید 12 ساعت صبر کنین و دوباره سعی کنید
اگر نه ، روی Forgot password کلیک کنید و مراحل بازیابی پسورد رو انجام بدین
سلام دوستان من تو ورژن 10 وقتی بهم ویس میدن حی ارور میده
ممنون میشم به من کمک کنید