دوست عزیز پشتیبانی با تهران پشتیبانی فنی از ماستنقل قول:
جهت رفع هر گونه تردید از پشتیبانی 24 ساعته با شماره تلفن 02182955555 داخلی شماره 2 تماس حاصل فرمایید
Printable View
دوست عزیز پشتیبانی با تهران پشتیبانی فنی از ماستنقل قول:
جهت رفع هر گونه تردید از پشتیبانی 24 ساعته با شماره تلفن 02182955555 داخلی شماره 2 تماس حاصل فرمایید
میتونین یه اکانت 1 ماهه 256 بخریننقل قول:
--------------.net
خوب الان من رفتم به خونه جدید فقط رانژه نمی کنند که باید یک اکانتم بخرم اگه بشه مثلا من وقتی برم خونه جدید اونجا را فقط رانژه کنند حق با شماست با اکانت خودم می تونم از اونجا استفاده کنم ولی رانژه جدید بدونه اکانت نمی دندنقل قول:
صبانت اکانت 1 ماهه نداره داشت که می تونستم به راحتی 1 ماه بگیرم دیگه اینجا نبودمنقل قول:
الان باید برم یک شرکت دیگه که تا اینا رانژم را جمع کنند و شرکت جدید رانژه کنه خیلی می کشه و ضمنا الان برم شرکت دیگه باید دوباره پول رانژه بدم و وقتی رفتم خونه جدید بازم باید پول رانژه بدم یکم اقتصادی نیست :31:
من اینجا پست دادم از دوستای قدیمی شاید کسایی باشند که حجم اضافی داشتند بگن در راه خدا بدون اینترنت نمونم :31: الان 58 مگا از حجمم مونده :31: دارم حداکثر استفاده را می برم :5:
چرا موضوع رو انقدر پیچیده می کنید .شما اگر اشتراکتون باقی مونده باشه و بگید می خوام شماره خطم رو عوض کنم . بهتون می گنند مدت زمان قطعی از اشتراکتون کم میشه که حدود 5 روز هست . باز شک دارید زنگ بزنید بخش فروش. تو همارا که مطمئن هستم این کار رو می کنند باز شما از فروش بپرسید. اینجوری بپرس بگو 2 ماه از اشتراکم مونده می خوام این خطم رو از رانژه در بیارید رو یک خط دیگه اشتراکو فعال کنید . فقط می دونم مبلغ نصب رو دوباره میگیرند به هر حال این خودش یه سودآوری هست واسه شرکت.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم از مرکز شهید باکری استفاده می کنم حدود دو سالی . اما سعی کن از همارا سرویس نگیری به دو علت
اول اینکه وقتی مشکلی برات یا مرکز باکری(یکم زیاد نسبت به سایر مراکز) پیش میاد اصلا پشتیبانی نمی کنند .در حالی که وقتی پول رانژه و مالیات را می گیرند باید پیگیر این مسائل قطعی از طرف مرکز مخابراتی هم باشند
دوم قطعی و هیلترینگ شدیدی داره . به ویژه تازه گیا افتضاح شده
دوستان یکی در مورد این قضیه توضیح بده !!!!!!؟؟
من با سرویس همارا ، وقتی به بعضی سایتا می رم نمیتونم لود کنم و خطای فایروال را میده . اما وقتی سایتو پینگ می کنم هیچ مشکلی را نشون نمیده .
وقتی با پشتیبانی چرت همارا تماس میگیرم می گن که سرور سایت خوابیده (سایتاهایی مانند کلوب و پارس اسپیس که سالی یه بار هم نمی خوابه)
سوال من اینه چرا بعد از مدتی (چند دقیقه) این مشکل حل میشه ؟
چرا به غیر از همارا ، سایر شرکتا این مشکلو ندارند .
مشکل DNS اینا نداری ؟نقل قول:
دوستان سلام.نقل قول:
نه دوست خوبم مربوط به فایروال نیست. مربوط به DNS هاست که بعضی از وقتها با برخی از سایتها مشکل داره.
این مشکل برای وبمسترها کاملا مشهوده مثلا وقتی دامین خودشون رو رو DNS جدیدی ست می کنن سایت حداقل تا بیشتر از 24 ساعت غیر قابل دسترسه. (اوصولا تا 24 حداکثر هست ولی بیشتر مواقع در شرایط عادی تا 5 ساعت قابل دسترس می شه سایت)
ولی چه بکنیم :31: همارا زیاد تقصیری نداره، به دلیل حجم کاربراش و محدود بودن این سیستمش بعضی وقتها درست جواب نمیده.
و اما راه حل !!! :5:
خیلی سادست. من الان نزدیکه 1 هفتس که دارم از این روش استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.
راه حل استفاده از یه DNS Server قوی و مطمئن و پرسرعت هستش، چی بهتر از Google DNS Server !!!
این سوریس نزدیک 3 ماه می شه که راه افتاده و گوگل سنگ تموم گذاشته!
چه طور استفاده کنیم.
خیلی سادست، برین و تنظیمات کارت شبکتون یا همون Local Area Connection (من ویندوزم 7 هست و ممکن اسم و بعضی آیتم ها رو یه جور دیگه اینجا بنویسم، شما خودتون مطابقت بدین)
وارد تنظیمات TCP/IPv4 بشین و ایم تنظیمات رو اعمال کنید:
Preferred DNS Server: 8.8.8.8
Alternate DNS Server: 8.8.4.4
به همین سادگی!
حالا هم از لودینگ سریع سایتها لذت ببرین و هم از رفع مشکل همارا (البته بیشتر از 95 درصد) با بعضی از سایتها در بعضی از اوقات. :31::31:
نکته: البته بهتره از این تنظمیات زمانی استفاده کنید که واقعا مشکلی داشته باشید. چون گوگل برای سرعت بیشتر از کش استفاده می کنه!
امیدوارم مفید واقع بشه.:27:
:10:
:11:
یا علی
بله همونطور که دوستمون فرمودند مدت میشه که گوگل DNS های عمومی رو اعلام کرده
ولی توجه کنین که برای مشترکان همارا DNS های sun در اکثر موارد کارایی بالاتری دارن :
4.2.2.4
4.2.2.6
یعنی شما DNS قبل از این موضوع یعنی وقتی ADSL شما رو وصل کردند از طریق ویندوز ست کردید؟نقل قول:
مشکل dns همارا را من یک سالی میشه که عرض می کنم اما بسیاری از دوستان به زیرشان می زندد و اصلا این مشکل را قبول نمی کنند . من خودم مطمئن هستم که مشکل از DNS است . چون یا خودسایت سرورشو تغییر داده که باعث شده این مشکل پیش بیاد و یا اینکه مشکل از طرف isp است.
در ضمن همارا این مشکلو هم قبول نکرد .
من از 1 سال پیش از open dns استفاده می کنم و اصلا به این dns چرت همارا اعتقادی ندارم چون همیشه از کش استفاده میکنه(در ضمن این نقطه را هم بگن که خودشان فرمودن ما کش نداریم در حالی که کاملا من با این گفته مخالفم )
چون پینگو اول تست می کنم ، بنابراین منتظرم یه سوتی از اینا هستم تا حال همارا را بگیرم و ببینم چه جوابی خواهند داشت . خیلی نامردند ..... میگن سرور این سایتا خوابید کدوم سایتا کلوبببببببببببببببببببببب ب
من این دو dns سرور را تست می کنم شاید دوائی بر درد ما باشد اما بازم میگم این همارا خیلی نامرده
Ir4nP30 متوجه منظورتون نشدم
AAKOJ جان اگر از من میشنوید و محدودیت مالی ندارید در صورت بروز مشکل با هر شرکتی سرویستون رو عوض کنید
باور کنین ارزش وقت شما بیشتر از این هاست !!!
به قول انگلیسی ها : هنوز انقدر ثروتمند نشدم که جنس ارزوون بخرم
منظورم اینکه که آیا از روزی که از همارا ADSL گرفتید شما DNS رو از کارت شبکه ویندوز که داخل بقل ساعته عوض می کردید؟ اگر بد مطرح کردم شما خودتون بگو چجوری DNS عوض می کنید. این برام مهمه می خوام یک نتیجه گیری کنم و بعد یه نظر در مورد شرکت بدم.نقل قول:
برای من که گوگل بهتر جواب میده.سایت dnsserverlist.org با توجه به آی پی و مکانتون چند تا DNS پیشنهاد میده.اگه لطف کنین یه تستی هم شما بکنین نتیجشو اینجا بزارین.نقل قول:
هزینه مهم نیست . فوقش 10 تا 20 تومن بیشتر میشه .نقل قول:
در ضمن آقا مسعود گل ، مگر بعد از من کسی دیگه از سرویس های همارا استفاده نخواهد کرد . نظر من یه بعدش بر میگرده به خودم اما بعد دیگرش مربوط به فروم میشه که جایی برای تبادل نظر است . بنابراین اگر دوستانی که موقعی میفرمودیم این شرکت قطعی داره و یا این مشکلو داره با هزار دلیل اینو تکذیب می کردنن ، پس الان کجا هستند تا در مورد این مسئله با هم بحث کنید ؟؟؟
من مگر دوست ندارم که همیشه سرویسم خوب و امن در اختیارم باشه ؟؟؟؟ عده ای با غرض ورزی دوست دارندکه مشتری را به سوی خودشون جذب کنند اما این ظاهر کاره و باطن کار ها در چنین مباحثی اشکار می شود .
از راهنمایی شما هم تشکر می کنم ، اما مطمئن باشید اگر یه لحظه ای بدانم که شرکتی بهتر از همارا است بدون هیچ معطلی سرویسمو تغییر می دهد . اما قبلش از دوستان تقاضا داشتم که در مورد این سوالم شرح دهند ؟ اگر اطلاعاتی دارند ؟ چون خود شرکت هیچ گونه و هیچ وقت در مورد این مشکلات حرف قانع کننده نمی زند .
به لطف همه دوران بنیت ما هم تموم شد :19:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
سلام دوستان
من امروز بعداز یک سال بالاخره می تونم ثابت کنم که همارا مشکل DNS داره و هر کسی هم دوست داشت می تونم در این مورد با هاش بحث کنم .
رشته من اصلا در مورد it نیست و کلا به اینا ربطی نداره اما یه سالی میشه که به خاطر ثابت کردن این مشکل همارا فقط در مورد DNS اطلاعات جمع کردم تا اینو برای همه دوستان (به ویژه آقا توحید گل) که قبلا فرموده بودن ثابت کنم .
من هیچ وقت سخن بی مدرک نمی گویم و تمام حرفام بر اساس مدرک و سند است بنابراین اگر دوستان نقطه نظری دارند با مدرک بیان کنند تا هضمش برای همه راحت باشد .
در ضمن من به خاطر این مشکل حتی به شرکت رفتم و با مسئول بخش (فکر کنم آقای جدیری) صحبت کردم ولی بازم هم توضیحی قانع کنندهای نداند .
نقطه مهم اینجا است که خود شرکت (قبلا هم هزار بار گفتم) اعلام میکنه که ما cash نداریم در حالی که من ثابت می کنم دارین و شما دروغ گو هستین !!!!!! چون خودتان روبه رو گفتین که نداریم
1 ) من هر روز به صفحه اول فارس نیوز مراجعه می کنم و هر دقیقه تقریبا اخبارشو دنبال می کنم بنابراین مانند همه شما اطلاع دارم که هر چند دقیقه این سایت آپدیت میشه . اما اگر دقت کنید الان که ساعت 9:08 دقیقه صبح است هنوز سایت از سات 00:09 دقیقه بامداد به روز نشده است . علت این دو چیز می تونه باشه : یا اینکه سایت به روز نشده که محالهههههههههههههههه (اما برای همارا ممکنه) و یا اینکه مشکل از DNS است که نتونسته کار خودشو خوب انجام بده . در ضمن من هم در این لحظه از کش همارا استفاده می کنم چون وسط سیم و یا مخابرات برای من کش نگه داری نمی کنند که هر وقت مشکل برام پیش اومد اونو زود راهی کنند . در ضمن کوکی ها هم خاموشه مطمئن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) در عکس زیر هم همان سایت و همان اطلاعات بالایی است اما این دفعه با استفاده از IP سایت وارد شدم ،
همان طور که مشاهده می کنید سایت به روز شده و هیچ گونه مشکلی نیست .
نتیجه گیری : اون کسی که به من گفته ما کش نداریم اصلااااااااااا، پا فشاری هم می کرد باید بهش بگم که برای شما متاسفم و با این کار مطمئن مطئن شدم که دروغ گو هستین (سوئ تفاهم نباشه حقیقته و اصلا دوست ندارم به کسی چنین حرفی زده شود . اما باید بگم) .
اما برای روشن شدن قضیه : درعکس اول چون همارا مشکل DNS داره در نتیجه نمی تونه حروفرا به اعداد تبدیل کنه بنابراین با درخواست های زیاد از طرف کاربران مشکل براش پیش میاد و از cash استفاده میکنه . همان طور که در عکس پایینی می بینید و ما به جای DNS این شرکت ، خودمون اعداد را وارد کردیم . علل استفاده بیشتر کاربران این شکرت از DNS سرورهای دیگر هم به این خاطر است . نکته دیگر هم اینکه به خاطر همین مشکل (مخصوص همارایی ها است) بسیاری از سایت های پر طرف دار مانند کلوب و پارسااسپیس با مشکل لودینگ مواجه می شوند که به نظر دوستان و پشتیبانان همارایی مشکل از سرور این سایتا است :27::27::27:کد:WWW.x.x
قضاوت با خود دوستان
اگر دوستان مدرکی دارند که اینو می تونه باطل کنه حتما در انجمن مطرح کنند . چون علاوه بر من خیلی هم دوست دارند که از شرکتی سرویس بگیرن که لیاقت مشتریو داشته باشه :11::11: .
در ضمن دوستان دلگیر نشوند که چرا از همارا این چنین میگی و اون چنین . من هم مثل خیلیا جز کاربران این شرکت هستم و رشته ام اپزشکی است بنابراین هیچ گونه ربطی به اینترنت و نمیدانم ISP ندارم فقط چون همارا به خاطر این مشکل هزار بار به دو رویی برخورد کرده بنابراین بر خودم واجب می دونم که از خودم دفاع کنم .
موفق باشین
جوا من رو نمی دهیدنقل قول:
AَُAKoJ جان اون چیزی که گفتی من تو سرویس خودمونم تست کردم اما جواب اونی بود که تو هم گرفتی و تو عکس نشون دادینقل قول:
سلام دوستان
نقل قول:
موردی که ذکر کردی به نظر نمیاد مشکل DNS باشه
۱- سرویس DNS کارش تبدیل اسم به IP هست و به محض اینکه نوشتی ping farsnews.com و 77.104.73.5 IP رو نمایش داده وظیفه DNS خاتمه پیدا کرده.
۲- برای اینکه تشخیص بدیم cache ISP داره یا نه ساده ترین راه اینه که بریم به ادرسیا هر سایت دیگه که IP رو نشون میده. اگر این IP که نشون میده همونی باشه که داخل مودم هست(در مورد سرویسهایی که IP valid میدن) بنابراین cache وجود نداره ولی اگه این IP همیشه برای همه کاربران ISP ثابت باشه نشون میده که cache وجود داره.کد:www.myipaddress.com
۳- هر وب سایتی وقتی داره محتویاتش رو ارسال میکنه با خودش هدر میفرسته که از دید کاربر پنهان هست ولی با بعضی پلاگین های فایرفاکس قابل نمایش هست.
داخل این هدر ها وب سایت تعین میکنه که صفحه دریافتی تا چه مدتی معتبر هست و تا این مدت سپری نشه براوزر مجددا صفحه رو بروز نخواهد کرد. تنظیم نادرست این هدر ها در وب سایت یا برخورد نا مناسب بعضی از براوزر ها با این هدر ها کاربران اینترنت رو دچار مشکل میکنه.
ولی در مورد شما مشکل مربوط به موارد فوق نیست.
در تصاویر ارسالی در تصویر اول در بالای صفحه در قسمت خاکستری رنگ ساعت رو 09:03 نشون میده و آخرین خبر ساعت 00:09 رو نشون میده. تا اینجا همه چیز خوبه.
حالا اگر به تصویر دوم دقت کنید ساعت بالای صفحه قسمت خاکستری 09:11 رو نشون میده و ساعت آخرین خبر 09:07 رو نشون میده و جالب اینکه ساعت خبر ما قبل آخر همون 00:09 هست و این نشون میده که توی این مدت خبری ارسال نشده و جالبتر اینکه آخرین خبر دقیقا ۴ دقیقه بعد از اولین مرور شما در ساعت 09:03 و ۴ دقیقه قبل از دومین مرور شما در ساعت 09:11 ارسال شده، همان طور که ساعت سیستم شما هم نشون میده. یعنی اگر در نوبت دوم هم آدرس را وارد میکردید، مشکلی وجود نداشت.
با توجه به این موارد نه در ISP موردی وجود داشته و نه در براوزر شما و مشکل در نوع تحلیل شما بوده است
و همانگونه که خودتون اشاره کردید:
به محض اینکه با یک مورد مواجه شدید هیجان زده شده اید.نقل قول:
امیدوارم موارد ذکر شده باعث روشن شدن بعضی ابهامات بشه. :20:
موفق باشید.
از جواب شما تشکرنقل قول:
اما شما هیجان زده شدید که به این خاطر یک یوزر ایجاد کردید . اگر می تونستید یا داشتین با یوزر خودتون میومدید
در ضمن اگر گفته های شما در مورد DNS درست باشه (که من شک دارم) بمن بگید که با این data lost 100% چطور سایت لود میشد ؟
در ضمن IP که گفتین تست کنم تست شدنتیجه طبق گفته شما بود ولی چرا تو سایت رپید ip ما اشتراکی است ولی تو قضیه dns ای پی ، استاتیک میشه ؟
در ضمن حرفتون را به یقین بگین به نطر نمیاد فکر نکنم دلیل محکمی باشه
یه سوال دیگر چرا با تغییر DNS ، هم سرعت و هم سرعت به روز رسانی سایتا افزایش پیدا می کنه ؟
AAKOJ عزیر لطفا نحوه DNS ست کردن خودتون رو بیان کنید تا من بتونم شما رو راهنمایی کنم.
سلام مجدد
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز دو حالت وجود داره:نقل قول:
» یا شما منظور خاصی رو دنبال میکنید
» یا با یک مشکل فنی مواجه هستید و به دنبال راه حل اون میگردید
در حالت اول متاسفانه کمکی از دست کسی بر نمیاد
در حالت دوم(که فرض من هم همینه) نباید مهم باشه که کی و چه جوری به سوال ما جواب میده(که ظاهرا مهمه) و هم چنین اگر میخواهیم هم مشکل رو مطرح کنیم هم قضاوت کنیم و هم حکم صادر کنیم باید اطلاعات فنی کافی داشته باشیم تا اگر شخص دیگه مطلب رو میخونه سردرگم نشه.
اجازه بدید یک مثال پزشکی بزنم:نقل قول:
مورد بالا مثل این میمونه که به ما میگن یک نفر کلیه هاش از کار افتاده و ما می پرسیم که پس چرا نبضش میزنه؟
روز به روز شمار و تنوع حملات اینترنتی افزایش پیدا میکنه برای همین هم سایتها به فکر محافظت از خودشون هستند. یکی از روشها استفاده از فایروال هست که فقط به پکتهایی که مورد نظر هست اجازه عبور به سمت داخل رو میده.
پکت ping از نوع ICMP هست ولی پکت وب از نوع TCP با پورت ۸۰ که ارتباطی به هم ندارند.
یکی از روشهای محافظت، جلوگیری از عبور پکتهای ICMP هست که به شخص مهاجم اجازه نمیده تا توپولوژی داخل سازمان رو کشف بکنه و بسته به نظر مدیر یک سایت تمهیدات دیگه ای نیز ممکنه اعمال بشه و توصیه میکنم زیاد روی IP یک جا کنجکاو نشید(انگولک نکنید) چون ممکنه IP شما رو بلاک کنه(ببنده) و دیگه نتونید به اونجا وصل بشید.:46:
و اینکه شما نتونید یک IP رو پینگ کنید یا همون packet loss لزوما به این معنی نیست که اون IP کار نمیکنه و سرویس نمیده.
مفهوم IP valid با IP satic فرق میکنه. تو پست قبلی من به IP Valid اشاره کردم.نقل قول:
IP valid : به IP ای گفته میشه که در کل اینترنت منحصر به فرده و از همه جا مستقیما قابل دسترس هست.
IP invalid : به IP گفته میشه که برای منظور های داخل سازمانی در نظر گرفته شدن و مستقیم به اینترنت دسترسی ندارند و اگر بخواهند به اینترنت دسترسی داشته باشند باید به IP Valid ، NAT بشند.محدوده این IP ها به صورت زیر هست.
192.168.255.255 - 192.168.0.0
172.32.255.255 - 172.16.0.0
10.255.255.255 - 10.0.0.0
IP static : به IP گفته میشه که طبق یک توافق با ISP برای مدت مورد توافق به کاربر اختصاص داده میشه و تو اتصالات مجدد عوض نمیشه و میتونه هم IP Valid باشه هم IP Invalid
IP Dynamic : به IP گفته میشه که در لحظه اتصال، ISP از یک محدوده تعیین شده، یکی رو که در حال استفاده نیست، انتخاب میکنه و به کاربر اختصاص میده و ممکنه در هر بار اتصال عوض بشه، این هم میتونه هم از محدوده IP Valid باشه هم از IP Invalid
این مورد ارتباطی به DNS نداره. در مورد سایت رپید هم لطفا سوالتون رو کامل مطرح کنید تا اگر تونستم جواب بدم.
تو پست قبلی جوابم به اندازه کافی محکم و با دلیل بوده.نقل قول:
خود من کاربر همارا هستم و با این موردی که اشاره میکنید مواجه نشدم و اگه خواستید در این مورد بیشتر میتونیم با هم تبادل نظر کنیم.نقل قول:
موفق باشید:5:
فکر کنم جواب کاملا منطقی هست.نقل قول:
ممنون
با سلامنقل قول:
تو سایت رپید وقتی با همارا میخایم دانلود کنیم اکثر اوقات ارور میده که از این ای پی داره دانلود میشه
منظور AAkoj جان این بود
:40:
نقل قول:DNSDNS مسئوليت حل مشکل اسامی کامپيوترها ( ترجمه نام به آدرس ) در يک شبکه و مسائل مرتبط با برنامه های Winsock را بر عهده دارد. به منظور شناخت برخی از مفاهيم کليدی و اساسی DNS ، لازم است که سيستم فوق را با سيستم ديگر نامگذاری در شبکه های مايکروسافت(NetBIOS ) مقايسه نمائيم .
قبل از عرضه ويندوز 2000 تمامی شبکه های مايکروسافت از مدل NetBIOS برای نامگذاری ماشين ها و سرويس ها ی موجود بر روی شبکه استفاده می کردند. NetBIOS در سال 1983 به سفارش شرکت IBM طراحی گرديد. پروتکل فوق در ابتدا بعنوان پروتکلی در سطح لايه " حمل " ايفای وظيفه می کرد.در ادامه مجموعه دستورات NetBIOS بعنوان يک اينترفيس مربوط به لايه Session نيز مطرح تا از اين طريق امکان ارتباط با ساير پروتکل ها نيز فراهم گردد. NetBEUI مهمترين و رايج ترين نسخه پياده سازی شده در اين زمينه است . NetBIOS برای شيکه های کوچک محلی با يک سگمنت طراحی شده است . پروتکل فوق بصورت Broadcast Base است . سرويس گيرندگان NetBIOS می توانند ساير سرويس گيرندگان موجود در شبکه را از طريق ارسال پيامهای Broadcast به منظور شناخت و آگاهی از آدرس سخت افزاری کامپيوترهای مقصد پيدا نمايند. شکل زير نحوه عملکرد پروتکل فوق در يک شبکه و آگاهی از آدرس سخت افزاری يک کامپيوتر را نشان می دهد. کامپيوتر ds2000 قصد ارسال اطلاعات به کامپيوتری با نام Exeter را دارد. يک پيام Broadcast برای تمامی کامپيوترهای موجود در سگمنت ارسال خواهد شد. تمامی کامپيوترهای موجود در سگمنت مکلف به بررسی پيام می باشند. کامپيوتر Exeter پس از دريافت پيام ،آدرس MACخود را برای کامپيوتر ds2000 ارسال می نمايد.
همانگونه که اشاره گرديد استفاده از پروتکل فوق برای برطرف مشکل اسامی ( ترجمه نام يک کامپيوتر به آدرس فيزيکی و سخت افزاری ) صرفا" برای شبکه های محلی با ابعاد کوچک توصيه شده و در شبکه های بزرگ نظير شبکه های اترنت با ماهيت Broadcast Based با مشکلات عديده ای مواجه خواهيم شد.در ادامه به برخی از اين مشکلات اشاره شده است .
Flat NetBios NameSpace
- بموازات افزايش تعداد کامپيوترهای موجود در شبکه ترافيک انتشار بسته های اطلاعاتی بشدت افزايش خواهد يافت .
پروتکل های مبتنی بر NetBIOS ( نظير NetBEUI) دارای مکانيزمهای لازم برای روتينگ نبوده و دستورالعمل های مربوط به روتينگ در مشخصه فريم بسته های اطلاعاتی NetBIOS تعريف نشده است .- در صورتی که امکانی فراهم گردد که قابليت روتينگ به پيامهای NetBIOS داده شود ( نظير Overlay نمودن NetBIOS بر روی پروتکل ديگر با قابليت روتينگ ، روترها بصورت پيش فرض بسته های NetBIOS را منتشر نخواهند کرد. ماهيت BroadCast بودن پروتکل NetBIOS يکی از دو فاکتور مهم در رابطه با محدوديت های پروتکل فوق خصوصا" در شبکه های بزرگ است . فاکتور دوم ، ساختار در نظر گرفته شده برای نحوه نامگذاری است . ساختار نامگذاری در پروتکل فوق بصورت مسطح (Flat) است .
به منظور شناخت و درک ملموس مشکل نامگذاری مسطح در NetBIOS لازم است که در ابتدا مثال هائی در اين زمينه ذکر گردد. فرض کنيد هر شخص در دنيا دارای يک نام بوده و صرفا" از طريق همان نام شناخته گردد. در چنين وضعيتی اداره راهنمائی و رانندگی اقدام به صدور گواهينمامه رانندگی می نمايد. هر راننده دارای يک شماره سريال خواهد شد. در صورتی که از اداره فوق سوالاتی نظير سوالات ذيل مطرح گردد قطعا" پاسخگوئی به آنها بسادگی ميسر نخواهد شد.
در چنين حالی اگر افسر اداره راهنمائی و رانندگی راننده ای را بخاطر تخلف متوقف نموده و از مرکز و بر اساس نام وی استعلام نمايد که آيا " راننده ای با نام احمد قبلا" نيز مرتکب تخلف شده است يا خير ؟" در صورتی که از طرف مرکز به وی پاسخ مثبت داده شود افسر مربوطه هيچگونه اطمينانی نخواهد داشت که راننده در مقابل آن همان احمد متخلف است که قبلا" نيز تخلف داشته است .
- چند نفر با نام احمد دارای گواهينامه هستند؟
- چند نفر با نام رضا دارای گواهينامه هستند؟
يکی از روش های حل مشکل فوق، ايجاد سيستمی است که مسئوليت آن ارائه نام بصورت انحصاری و غيرتکراری برای تمامی افراد در سطح دنيا باشد. در چنين وضعيتی افسر اداره راهنمائی و رانندگی در برخورد با افراد متخلف دچار مشکل نشده و همواره اين اطمينان وجود خواهد داشت که اسامی بصورت منحصر بفرد استفاده شده است . در چنين سيستمی چه افراد و يا سازمانهائی مسئله عدم تکرار اسامی را کنترل و اين اطمينان را بوجود خواهند آورند که اسامی بصورت تکراری در سطح دنيا وجود نخواهد داشت؟. بهرحال ساختار سيستم نامگذاری می بايست بگونه ای باشد که اين اطمينان را بوجود آورد که نام انتخاب شده قبلا" در اختيار ديگری قرار داده نشده است . در عمل پياده سازی اينچنين سيستم هائی غير ممکن است.مثال فوق محدوديت نامگذاری بصورت مسطح را نشان می دهد.
سيستم نامگذاری بر اساس NetBIOS بصورت مسطح بوده و اين بدان معنی است که هر کامپيوتر بر روی شبکه می بايست دارای يک نام متمايز از ديگران باشد. در صورتی که دو کامپيوتر موجود بر روی شبکه های مبتنی بر NetBIOS دارای اسامی يکسانی باشند پيامهای ارسالی از يک کامپيوتر به کامپيوتر ديگر که دارای چندين نمونه ( نام تکراری ) در شبکه است، می تواند باعث بروز مشکلات در شبکه و عدم رسيدن پيام ارسال شده به مقصد درست خود باشد.
اينترفيس های NetBIOS و WinSock
DNS مسائل فوق را بسادگی برطرف نموده است . سيستم فوق از يک مدل سلسله مراتبی برای نامگذاری استفاده کرده است . قبل از پرداختن به نحوه عملکرد و جزئيات سيستم DNS لازم است در ابتدا با نحوه دستيابی برنامه ها به پروتکل های شبکه و خصوصا" نحوه ارتباط آنها با پروتکل TCP/IP آشنا شويم .
برنامه های با قابليت اجراء بر روی شبکه هائی با مايکروسافت، با استفاده از دو روش متفاوت با پروتکل TCP/IP مرتبط می گردنند.
اينترفيس های فوق يکی از مسائل اساسی در نامگذاری و ترجمه اسامی در شبکه های مبتنی بر TCP/IP را به چالش می کشانند.برنامه های نوشته شده که از اينترفيس NetBIOS استفاده می نمايند از نام کامپيوتر مقصد بعنوان " نقطه آخر" برای ارتباطات استفاده می نمايند در چنين مواردی برنامه های NetBIOS صرفا" مراقبت های لازم را در خصوص نام کامپيوتر مقصد به منظور ايجاد يک session انجام خواهند داد. در حاليکه پروتکل های TCP/IP )IP,TCP) هيچگونه آگاهی از اسامی کامپيوترهای NetBIOS نداشته و در تمامی موارد مراقبت های لازم را انجام نخواهند داد.
- اينترفيس سوکت های ويندوز (WinSock)
- اينترفيس NetBIOS
به منظور حل مشکل فوق( برنامه هائی که از NetBIOS بکمک اينترفيس NetBIOS با پروتکل TCP/IP مرتبط خواهند شد) از اينترفيس netBT و يا NetBIOS over TCP/IP استفاده می نمايند. زمانيکه درخواستی برای دستيابی به يک منبع در شبکه از طريق يک برنامه با اينترفيس NetBIOS ارائه می گردد و به لايه Application می رسد از طريق اينترفيس NetBT با آن مرتبط خواهد شد.در اين مرحله نام NetBIOS ترجمه و به يک IP تبديل خواهد شد. زمانيکه نام NetBIOS کامپيوتر به يک آدرس فيزيکی ترجمه می گردد درخواست مربوطه می تواند لايه های زيرين پروتکل TCP/IP را طی تا وظايف محوله دنبال گردد.
:40:
نقل قول:
با سلام
همونطور که میدونید سایت rapidshare برای دانلودهای مجانی محدودیت حجم دانلود بر زمان مشخص داره.
اونها هم میدونند که یک کاربر با قطع ارتباط و اتصال مجدد IP ایش عوض میشه و برای جلوگیری از این مقوله روشهای خیلی پیچیده ای دارند که حتی با عوض کردن IP هم بیشتر از ۲ بار متوالی نمیتونید دانلود کنید.
به دنبال cookie هم نگردید چون اصلا کوکی ذخیره نمیکنه بلکه از روشهای دیگه ای استفاده میکنه :31:
با سلامنقل قول:
با تشکر از این مطلب مفید.
لازم به ذکر است که مطلب فوق مربوط به شبکه های LAN میباشد نه WAN یا به نوعی اینترنت که موضوع صحبت ما بوده.
در ضمن چون کامپیوتر یک کاربر اجازه ثبت نام خود در سرویس DNS یک ISP یا حتی DNS سرور دیگری که مالکیت آن بر عهده کاربر نیست را ندارد، بنابراین مطلب فوق تاثیری در ارتباط یک مشترک اینترنت ندارد.
موفق باشید
در پاسخ دوست عزیز azar77
بازم سلام به شما و همه دوستان
اول این نکته را بگم که من به شما و همه دوستان قول میدهم که شما جز خانواده همارا هستید (یا کارمند و یا هر نسبتی دیگه )
نکته ای دیگر اینکه ، اگر شما از یه سالی پیش فعال بودید این همه به ته قضیه نمی رفتم و برای روشن شدن قضیه این همه تلاش نمی کردم . اما این برای چندمین بار است که ، شرکت همارا برای رو کم کنی هم که باشه از یوزر های جدید استفاده میکنه و از این به بعد هم اگر چنین حالاتی باشه ترجیح میدم مانند توحید خان عمل کنم .
اما در مورد جواب شما
شما فرمودید که اگر IP ثابت بود یعنی ISP از کش استفاده می کند و اگر valid بود یعنی نه، من در مورد این مسئله کمی مطالعه کردم، فکر کنم چون برای کشینگ معمولا از ------ سرور استفاده می کنند این رو گفتید، ممکنه کاربری IP ولید نداشته باشد و در عین حال از کشینگ استفاده نکند و ..... فکر کنم دلیل این فکر، کمبود علم واقعی آکادمیک در ISP ها باشد!
گفته شما در مورد کشینگ قابل قبول هست، ولی مشکلی که من و بسیاری از کسانی که از همارا ADSL گرفته اند (حداقل اونایی که میشناسم) در مورد DNS هست، که مسئولین همارا نمیخواهند قبول کنن مشکلات رو و باطبع برای حلش هم کاری نمی کنند.
مشکل به خاطر از کارافتادن سرورDNS همارا هست. هرچند وقت یک بار وقتی که از DNS های همارا سیستم استفاده می کنم به هیچ جا جز چند سایت مثل فارس نیوز گوگل و .... نمی رود ولی در همان موقع که از DNS 4.2.2.4 استفاده می کنم ( با دستور nslookup filehippo.com 4.2.2.4 ) مشکل حل میشه، جالب اینجاست وقتی از DNS های 4.2.2.4 و مشابه اینها استفاده می کنم سرعت browsing به صورت محسوس زیاد می شود، استفاده از dns کشینگ اشتباه نیست ولی نه به قیمت انتظار اعصاب خورد کن برای رفتن تو یک سایت.
علاوه بر این ها مشکل برای سایت هایی که سروراشون رو تغییر می دهند هم هست و معمولا بعد از 24 ساعت میتونیم بریم تو سایتش، ولی وقتی از DNS سرور همارا استفاده نمیکنیم سرعت زیاد میشه نه مشکل رفتن به سایتهایی خاص داریم نه مشکل رفتن به سایت هایی با IP جدید.
ولی این راه حل نیست و همارا باید یک فکری به حال سروراش بکنه اگه اونا درست کار کنند دیگه این همه انگولک بازی هم نداریم!
سوال پزشکیتون را هم این جوری جواب بدم که اگر نبض بزنه کلیه ها کار می کنند و یا نمی کنند ولی اگر نبض نزنه کلیه ها کار نمی کنند . در ضمن لطف می کردین یه کلیه را از کار می انداختین نه کلیه ها را !!!
موفق باشین
AAKOJ جواب من رو هم بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4579949&postcount=3623
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
:31::31::31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
سلام دوستان.یه برنامه برای تست کامل و پیدا کردن بهترین DNS برای شما.تو تست گوگل 147% سرعت و عملکردش از همارا بهتر بود.
کد:http://www.speedyshare.com/files/20369642/namebench-1.1.rar
کد:پسورد:p30world.com
با عرض سلام
دوستان قیمت این مودم ها تو تبریز چندن؟
asus RT-N16
asus RT-N13U
RT-N16
asus RT-N15
asus RT-N11
RT-N15
asus RT-N12
Linksys WAG160N
سلام
دوستان كسي ميدونه اين ساعت رايگان اي دي سي همارا محدود در روزهاي تعطيل ساعت چنده؟
از شب ساعت 1 تا ساعت 10صبح
خوب چیکار میکنهنقل قول:
سلام دوستان.یه برنامه برای تست کامل و پیدا کردن بهترین DNS برای شما.تو تست گوگل 147% سرعت و عملکردش از همارا بهتر بود.
کد:
http://www.speedyshare.com/files/20369642/namebench-1.1.rar
کد:
پسورد:p30world.com
بعد از پیدا کردنش چکار کنیم
مطمئنی 1؟من فکر میکنم از 2 تا 10 هست.نقل قول:
اگه خاستین میتونین از دی ان اسی که میده استفاده کنین.نقل قول:
اره حق با شماست 2تا :46:10نقل قول: