ببخشد چه جوري بفهمم خراب شده يا عوضش كنم
Printable View
ببخشد چه جوري بفهمم خراب شده يا عوضش كنم
ببرید پیش برقکار یا نمایندگی ( بهتر است ) تا مشکلتون رو برطرف کنند .نقل قول:
من همین مشکل رو در پراید داشتم که رله عوض کردن درست شد .
سلام دوستان
ریختن تینر داخل باک بنزین برای تمیز کردن انژکتور و متعلقات موتور کار درستیه؟
سلام دوستان یه سوال در مورد بیمه داشتم
تو تاپیک خودش پرسیدتم کسی جواب نداد
یه تاپیک دیگه ایجاد کردم باز بی جوال موندم
کسی از دوستان میتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟
ممنون :n16:
نقل قول:
من اوایل ساله 91 یه تصادف از بغل داشتم که مقصر من نبودم و کارشناس بیمه ی مقصر اومد و برام بعضی چیزا رو زد تعویض
یه مدت گذشت دیدم وقتی که تو خاکی یا جاهایی که آسفالتش داغونه میرم یه صدایی میاد بردم نشون دادم گفتن از جعبه فرمونته که بخاطر همون تصادف اینطوری شده
چون ماشینم هنوز گارانتی داشت ( سه ماه ماشینو گرفته بودم تصادف کردم ) گفتن برات میزنیم تعویض
ولی همونجا بهم گفتن اومدنش با خداست
الان که آبان 92 هنوز که هنوزه جعبه فرمون نیومده و این صدا ها بیشتر شده
سوالم اینه که من با بیمه بدنه ی خودم میتونم جعبه فرمونمو عوض کنم؟؟
( بیمه ی من معلمه )
کلا یه راهنمایی کنین
ممنون
سلام.کار درستی نیست.تاثیر مثبتی نداره.نقل قول:
ممکن است موتور منفجر بشود .نقل قول:
درضمن باک بنزین آنقدر کثیف است که ممکن است این کار رسوبات باک را حل کرده و وارد پمپ انژکتور نماید که اوضاع را خیلی بدتر میکند .
با سلام خدمت اساتید عزیز من ماشینم پراید 131 مدل 92 هست. مشکلش هم اینه که بعد از یه مدت کار کردن موتور و گرم شدن آن صدای تپ تپ از در اگزاز میاد و این صدا از داخل اتاق هم مشخصه نمایندگی بردم گفتند از سوپاپ ها است باز کردند بردند تراشکاری برای آب بندی ، بعد از بستن دوباره باز هم همون مشکل رو داره . حالا واقعا نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید متشکرم . انژکتور رو هم با دستگاه شستشو دادند باز هم مشکل حل نشده . ضمنا مو تور ماشینم هم زیمنس معمولی است.
سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید
در مورد کمک فنر عقب برای سمند راهنمایی میخواستم
از بین این گزینه ها کدوم رو دوستان پیشنهاد میدهند؟
1-کمک گازی مارک FS (فراوری و ساخت)
2-کمک گازی مارک کوشاوران
3-کمک روغنی مارک T.K تایوان
سلام .در مورد اینکه چه مارکی بخرید اطلاعی ندارم اما یادتون باشه همیشه باید کمک فنرها جفتی عوض بشه نه تکی . یعنی دو تای عقب با هم و دو تای جلوئی هم با هم وگرنه به علتِ سفت بودنِ یکی ( نو بودنش ) و نرم بودنِ دیگری ( کار کرده بودنش ) باعثِ اختلال در توازن ماشین روی موجها و دست اندازها میشه و ممکنه حتی باعث چپ شدن ماشین بشه در سرعت زیاد .نقل قول:
کمترین مشکلی که برای ماشین پیش میاد اینه که وقتی با سرعت آروم از روی سرعت گیر کوچیک رد میشین , ماشبن به جای اینکه دو طرفش با هم بالا پائین بشه یک طرفش بیشر بالا پائین میشه که راننده احساس میکنه ماشین داره چپ و راست میشه به جای بالا پائین شدن
بله دوست عزیز این قضیه مهمه و باید رعایت شهنقل قول:
فقط در مورد نوع گازی یا روغنی و مارک مورد نظر میخواستم بدونم
سلامنقل قول:
یکی از علتهای این مشکل , تنظیم نبودنِ فیلرها هست ( تنظیم نبودنِ زمانِ باز و بسته شدنِ سوپاپها ) .
اگر سوپاپِ دود دیر باز بشه اونوقت این صدا به گوش میرسه چون پیستون یه مقدار بالا میاد و دودها رو فشرده میکنه بعدش یهو سوپاپِ دود باز میشه و دودها با فشار میزنه بیرون و صدا تولید میکنه .
اگر بتونین خودتون فیلر سوپاپهای دود رو اندازه بگیرین حتماً یکی دو تاش تنظیم نیست و دیر باز میشه یعنی فیلرش زیاده و باید یکی دو دهم میلیمتر کم بشه .
قبلش سوال کنید یا تو کتالوگ ماشین ببینین فیلر دود با موتور سرد باید چقدر باشه ؟
یه علتِ دیگرش درست بسته نبودنِ سوپاپِ دود در زمانِ انفجار بزنین هست که باعث این حالت میشه .
اگر حالتِ دوم بررسی شده پس حالا باید فیلر سوپاپهای دود رو چک کنین.
یک علت دیگرش هم زود باز شدنِ سوپاپِ دود هست یعنی در مرحله ی انفجار , قبل از اینکه پیستون کاملاً به پائین برسه سوپاپِ دود باز میشه و باعثِ انفجار خفیف در منیفولدِ دود و صدای پت پت میشه .
پس این هم باید بررسی بشه
سلامنقل قول:
این مطلب شما بنده رو یاد یه موضوعی انداخت :
بعضی از مکانیکها ( ماشین - لوازم خانگی - کامپیوتر - دستگاههای صوتی وتصویری و غیره ) حقیقت رو به مشتری نمیگن.
یعنی برایِ پنهان موندنِ اسرار کارشون یا برملا نشدنِ خرابکاریشون یا تیغیدنِ مشتری , حقیقت رو از مشتری پنهان میکنند .
بنابراین زیاد هم نباید به گفته های اونها اعتماد کرد .
سلام دوستان
من یک پراید 132 دو گانه سوز مدل 90 دارم که بعضی وقتها ماشین استارت میخوره روشن نمیشه،با بستن سوییچ ودوباره باز کردن آن وزدن استارت روشن میشه ،بعضی وقت ها موتور گرمه خاموش میکنم بعد دوباره استارت که میزنم روشن نمیشه،کسی میدونه عیب از کجاست،ومشکل میتونه از کدوم قطعه باشه؟؟
با تشکر
سلامنقل قول:
کمک روغنی رو پیشنهاد میکنم.اگه کوشاوران روغنی بندازی بهتره.
سلام.سنسور دور موتور(روی پوسته گریبکس)رو بررسی کن.شمعها و کویلو فیلر (به احتمال ضعیف)نیز ممکنه تاثیر داشته باشه.اگه ماشین روی حالت بنزین خاموش بشه بهتره بخصوص در هوای سرد.نقل قول:
سلام
ماشین پراید 131 وقتی میخوام دنده 2 بندازم صدای قرچ میده و یکم هم صفت جا میره. چه در حالت معکوس چه در حالت عادی
ولی وقته سرعت کم باشه مثلا 18 - 19 کیلومتر معمولا صدا نمیده.
فقط هم دنده 2 اینجوریه
واسکازین هم عوض کردم ولی خوب نشد!
برای چیه/؟
با سلام خدمت استاد عزیز asemooni ممنون از راهنمایی شما اما خود نمایندگی برام فیلرگیری کرده اما شاید بقول شما در حالت گرم بوده و خوب در نیومده که باید بررسی بشه .اما نمایندگی حالا که فهمیده ریده برقکار نمایندگی میگه از رگولاتور سوخت انژکتور هست میخواستم بدونم ربطی داره یا نه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان
پراید 131 اس ال مدل 90 دارم چند روز پیش داخل کانال اب افتادم و اکسل عقب ضربه خورد ومجبور شدم عوضش کنم ،باک بنزینو هم عوض کردم
ازون روز تا حالا تو کوچیک ترین دست انداز صدا از عقب ماشین بلند میشه ،صدایی مثل اینکه انگار چیزی شل بسته شده باشه یا چیزی لق باشه ،اول فکر کردم شاید داخل درای عقب چیزی از جاش درومده باشه اما داخل در همه چیز سر جاشه ،نمیدونم کجا را باید وارسی کنم ؟
دوستان محبت کنن روش درست تمیز کردن استپر پرایدو برام بگن ،تا حالا این کارو نکردم:n13:
این آگهی واسه چه ماشن هایی هستش؟نقل قول:
سمند هم شاملش میشه؟
سلام به اساتید
چجوری میشه سروصدای داشبورد سمند رو کم کرد !؟
سمندم 83 هستش که کلا تروتمیزه،جلوبندیشم تازه ردیف کردم.ماشین هیچ صدایی نداره اما صدای داشبوردش خیلی زیاده.
جوری که با دست به داشبورد فشار میارم و تکونش میدم به راحتی صدای جیر جیر میده.
سر پستی بلندی های جاده رو دست اندازا فقط صدای داشبورده که رو مخمه
چیکارش میتونم کنم؟ :n03:
اطلاع ندارم.نقل قول:
این آگهی رو تو روزنامه ایران دیدم، گذاشتم اینجا. از جزئیاتش هیچی نمی دونم.
تو سایتش چک کردم،ظاهرا فقط برای خودروهای تندر،سوزوکی و 407 هستشنقل قول:
سلام . باید یکی دو نفر ماشین رو محکم تکون بدند و شما بشینید کنار صندوق عقب و ببینید صدا از چیه ؟نقل قول:
سلام . این مشکل به رگولاتور ربطی نداره . رگولاتور اگر معیوب باشه یا فشار بنزین میره بالا که در نتیجه مصرف سوخت میره بالا یا فشار بنزین کم میشه که در نتیجه ماشین کم جون و کم کشش میشه . اما تنظیم نبودنِ زمانِ جرقه زنیِ شمعها هم همین مشکل رو به وجود میاره یعنی اگر شمع دیر جرقه بزنه ( موتور ریتارد باشه ) صدای پت پت در اگزوز میادنقل قول:
اتفاقا این کارو کردم اما تو توقف هیچ صدایی نمیده !نقل قول:
سلام.2تا پیچ جهارسویی رو باز میکنی و با دقت درش میاری.با استفاده از اسپری انتی اکسیدان یا روغنی فشنگی رو مرطوب میکنی و با دستمال تمیزش میکنی داخل جایی که فشنگی نصب میشه نیز باید تمیز بشه.اگه اورینگ دور استپر ضعیف شده حتما باید عوض بشه.دقت کن که فشنگی رو در موقع تمیز کردن به هیچ عنوان به چپ و راست فشار ندی(نچرخونی) چون اگه بچرخه خراب میشه یا از کالیبره خارج میشه.نقل قول:
من تماس گرفتم گفتن که شامل تمام ماشین های تولیدی ایران خودرو میشه ...نقل قول:
یعنی تمام خودروهای ایران خودرو و تمام مدل ها ؟ :n04:نقل قول:
هیوندا ورنا صبح استارت زدم برنمیداره
نمیدونم بنزین نمیکشه یا چی
اصلا از این انژکتور سر در نمیارم
از 4 آبان 82 به بعدنقل قول:
اما نرید که الکی هست !!!!!!!!!
دیاگ میزنه ! بعد خطایی باشه الکی پاک می کنه !!!
ی دونه فیلتر هوا هم بهت میدن میگن خودت بنداز !!!!!!!!!!!!
سلام
من یک سمند EF7 پایه گازسوز دارم گاه گداری و جدیدا هم بیشتر شده که تو هنگام حرکت ماشین خود به خود میره روی حالت بنزین و دیگه روی حالت گاز نمیاد و هرچی اون دکمه ای که میره رو گاز و میاد رو بنزین رو هم میزنم عمل نمیکنه ولی مثلا 50 کیلومتر که میره خودش برمیگرده رو حالت گاز و اون دکمه هم خود به خود درست میشه ، ماشین رو بردم دیاگ گذاشتم این خطا رو داده بود :
CNG leak from low pressure ( نشتی از ناحیه کم فشار گاز )
خواستم بدونم کسی میدونه علت چیه و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
ممنون
ای سی یو گاز نیاز به تعمیر داره...نقل قول:
با تشکر فراوان از آقای آسمونی بلاخره یه تنظیم موتوری خوب عیب ماشینم رو پیداکرد عیب از سوزن انژکتور بود که خوب کار نمیکرد بردم نمایندگی با هزار مکافات برام عوض کرد ماشین صاف صاف حالا کار میکنه مصرفش هم کمتر شده .این رو برا تجربه دوستان نوشتم
تسمه تایم مناسب و با کیفیت برای سمند ال ایکس چه مارکی توی بازار هست و قیمتش چنده حدودا"
ممنون از کمکتون
سلامنقل قول:
تسمه تایم فقط دو مشخصه داره :
1- تعدادِ دندانه هاش
2- عرضش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درشتیِ دندانه هم مهم هست اما بیشتر ماشینهای سواری دندانه هاشون یک سایز هست .
شما اصلاً مجبور نیستین تسمه تایمهای بنجُلِ باصطلاح نمایندگیهای خودروسازی ایران یا تسمه های بنجُلِ چینی رو خریداری کنین
کافیه بدونین تسمه تایم ماشینتون تعدادِ دندانه هاش و عرضش چقدره بعدش برید نمایندگیهای تویوتا و میتسوبیشی و کیا و هیوندا و بنز و بی ام و و غیره و یک تسمه تایم درجه یک برای ماشینتون بخرین .
اگر نمیدونین چقدره کافی برید یک مغازه یکی بیاره براتون ببینید روش نوشته تعدادِ دندانه هاش و عرضش چقدره .
تمام تسمه تایمها روشون نوشته شده .
تسمه تایم قطعه ی بسیار حساس و پر اهمیتی هست و پاره شدنش داغی به دلِ صاحبِ ماشین میذاره که اون سرش تاپیدا چون با پاره شدنش باعثِ خوردنِ پیستونها به سوپاپها و کج شدنِ سوپاپها میشه که گاهی چندین میلیون تومن خسارت وارد میکنه به ماشین .
تسمه تایم باید سالی یک بار عوض بشه حتی اگر نوع درجه یک باشه و عوض نکردنش ریسک بزرگی هست .
کسی که نمیخواد سالی یک بار عوضش کنه باید بعد از یک سال , هر ماه یا حتی 15 روز یک بار به دقت بررسیش کنه تا در صورت مشاهده ی دندانه ی شکسته یا زدگی فوراً عوضش کنه .
بعضی از مکانیکهای ناوارد یا کم مسئولیت , موقع تعویضش اصلاً دقت نمیکنند و تنظیم میل لنگ با میل سوپاپ رو به هم میزنند که تاثیر بدی در کار , قدرت و مصرفِ سوختِ موتور داره .
کافیه یک دندانه اشتباه کنند تا کار موتور مختل بشه .
تسمه تایم خوب اصلاً بو نمیده اما تسمه تایم بنجُلِ بوی کفشهای بی کیفیتِ چینی و لاستیکِ کهنه و آفتاب خورده میده یا بوئی شبیه لاستیکهای صنعتی شیلنگهای صنعتیِ سیاهِ ایرانی و چینی .
سلام دوستان
پراید 131 اس ال مدل 90 دارم
ایا اورینگ قمقمه میتونه خراب بشه و باعث کم شدن اب رادیات بشه ؟اگه جواب مثبته از کجا باید بفهمم که خرابه؟
در ضمن سوراخی که روی اورینگه باید در جهت خاصی باشه؟
دوستان کسی راه حلی نداره ؟نقل قول:
سلام دوستان .
فصل سرما از راه رسید .
کار نکردنِ کولر برایِ مدتِ طولانی به کولر صدمه میزنه و امکانِ در رفتنِ گاز رو افزایش میده به خاطر خشک شدنِ اورینگهای لوله ها .
اگر در فصل سرما تسمه ی کولر رو برمیدارین باید کولر حداقل دو هفته یک بار به مدتِ 5 تا 10 دقیقه کار کنه تا روغنی که ته نشین شده در مدار بگرده و لوله ها و اورینگها رو چرب کنه تا در اثر سرما و خشکی خراب نشه و گاز نشت نکنه .
اگر این کار رو نکنید , در تابستان ممکنه دیگه گازی در کولر نباشه و باید کلی پول گاز بدین