سلامنقل قول:
اول سال پولشو میدونی تا اخر سال سرویسو داری ولی فقط 9 گیگ دانلود میتونی بکنی سرعتشم دو مگ باید باشه بیشتر به درد وب گردی میخوره یه سال ارامش :دی
Printable View
سلامنقل قول:
اول سال پولشو میدونی تا اخر سال سرویسو داری ولی فقط 9 گیگ دانلود میتونی بکنی سرعتشم دو مگ باید باشه بیشتر به درد وب گردی میخوره یه سال ارامش :دی
سرعتش تا 4 مگ هم میرسه، بستگی به مرکز مخابراتی داره
مثل اینکه ماهی 7000 تومان هم باید بدیم :13:
این گزینه هم در پنل کاربریم اضافه شده
9000 ساعت آرامش( 1سال) و 9000 مگابايت 90000 تومان با بالاترين سرعت ممكن (71370 ريال + آبونمان):21::18:
سلام دوستان عزیزم
میخواستم بدونم سرعتها به حالت عادی برگشته؟ من الان 256 20 گیگ دارم سرعت رو 30 هست تقریبا 6 روز هست که شارژ نکرده بودم اتفاقی افتاده قبلا رو 120 بود؟
اسیاتک هر گیگ حجم رو از 300 تومن به 4500 تومن افزایش داده من کارت به کارت مجبور شدم 9تومن بدم تا دگیگ بگیرم
سلام
دوستان من دو شبه نمیتونم از دانلود شبانه استفاده کنم!
کسی میدونه چرا؟
ممنون
بله ، منم دیشب این مکشلو داشتم . گویا مشکل از مرکز اصلیه شرکته . دارن سیستما رو عوض میکنن طبق معمول :41: !!! گفتن تا قبل عید ایشاالله درست میشه .نقل قول:
شانس من تازه داشتم با شبانه یه ذره استفاه میکردم اما اینام که ضد حال زدن ! تو 4 ساعت ( 2 تا 6 ) 700 - 800 مگ دانلود میکردم !:31:
خلاصه باید فعلا صبر کرد حتی مسئولای نمایندگی ها هم نمیدونن چی داره میگذره تو آسیاتک .
دوستان این مورد رو تائید میکنن؟نقل قول:
واسه ما که قبلا گیگ 4900 بود الان شده 4500
سلام دوستان
میگم سرعتاسیا تک برا شما هم اومده پایین ؟
من از اهواز مشترکشم اما چند روزه وحشتناک سرعت پایینه دانلوددم رو ی 14 هست ؟
هم اتفاقی قراره بیفته؟
این تسته خطمه : 1 مگ سرعت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم شما منظورتون 3000 تومن باید باشه .نقل قول:
سال گذشته من 5 گیگ رو 13500 میخردم و 10 گیگ رو 24000 تومن .
دانلود شبانه هم بزنم به تخته هنوز مرکز مخابرات ما که بازی در نمیاره من سرویس 512 10 گیگ دارم شبی حدوددا 1.2 گیگ دانلود میکنم البته ساعت اول بین 2 تا 3 یه مقدار سرعت متغیره ولی از ساعت 3 به بعد ردیف میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیجه تست سرعت من .
نقل قول:
دوست عزیز در سیستم امور مشترکین و تعرفه های جدید بسته های گیگ حذف شده و در سرویسها اضافه شده است. شما در حال حاضر سرویس 512 با حجم 10 گیگ را با هزینه ماهیانه 33800 تومان خریداری مینمایید که میتوانید در صورت نیاز بسته 10 گیگ حجم به جای این سرویس سرویس ماهیانه 20 گیگ را انتخاب کرده با هزینه ماهیانه 431,00 تومان و اختلاف هزینه بابت 10 گیگابایت حجم اضافه برابر خواهد بود با 9300 تومان و هزینه هر گیگابایت اضافی برای شما تنها 930 تومان بابت هر گیگ! محاسبه خواهد شد.
در سیستم و تعرفه های جدید با پیش بینی حجم مصرفی خود در ماه میتوانید به میزان زیادی از هزینه های خود بکاهید
با تشکر
آسیاتک
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم آسیا تک چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
سلام دوستان
من استان فارس هستم و از نمایندگی اسیاتک تو فارس یه بسته سه گیگ که سه ماهه هستش گرفتم. الان یه چیزی در حدود 1 گیگ دانلود کردم. ولی وقتی میرم تو وبسایت eramnet.ir که حسابم رو چک کنم میگه که شما هیچی تا به حال دانلود نکردین:31: یعنی میشه دسگاشون یه مشکلی داشته باشه و من بتونم هر چی بخوام دانلود کنم؟:8:
منم شیرازمنقل قول:
تا میتونی دانلود کن که تا یه دو روز دیگه راه میفته!
از دیروز یا پریروز صبح اینطوری شده
این خوبه اما وقتی که سیستم راه بیفته الان که شارژ انلاینی در کار نیس مجبوریم برای کارت به کارت کردن به ازای هر گیگ 4500تومان پرداخت کنیم یعنی اون بستهای که اشاره کردید حذف نشده بلکه فقط به قیمتش اضافه شده حالا حالا هم همینطوری میمونه با این روندی که اسیاتک پیش گرفتهنقل قول:
الان روش تمدید اشتراک چیه ؟ من هنوز شماره مشتری ندارم
نقل قول:
ااااااااااااا نخودی دوباره برگشت.:2:
این معلوم نیست کیه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ااااااااااااا نخودی دوباره برگشت.
هر وقت میاد یه پارازیت میده میره
اگه واقعا از طرف آساتک بیاد به سوال ها گلایه ها برسه:13:
من سرویس 3 ماه 512 با ترافیک 6 گیگ دارم ...بعد از تغییر تعرفه ها دوستان گفته بودند حتی اگه سرویست رو قبل این تغییر و تحول گرفته باشی و الان بخواهی حجم اضافی بخری شبانه نیم بها میشه ....من چند روز پیش 6 گیگم تموم شد و 1 گیگ اضافه خریدم ولی خدا رو شکر شبانه من هنوز 1 تا 7 رایگان هست ..:8:
عالیه ولی هر چند وقت یه بار یه نگاهی بنداز ببینم یه دفعه کم نکنه:46:نقل قول:
من سرویس 3 ماه 512 با ترافیک 6 گیگ دارم ...بعد از تغییر تعرفه ها دوستان گفته بودند حتی اگه سرویست رو قبل این تغییر و تحول گرفته باشی و الان بخواهی حجم اضافی بخری شبانه نیم بها میشه ....من چند روز پیش 6 گیگم تموم شد و 1 گیگ اضافه خریدم ولی خدا رو شکر شبانه من هنوز 1 تا 7 رایگان هست ..
راهنمایی کنید عزیزان :دینقل قول:
یه تلفن بزن 1844، شمارتو بگیر... همین!:31:
از طریق لینک زیر خیلی راحت میشه سرویس تمدید یا تغییر داد:10:نقل قول:
:5:کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask
زنگ بزنم شماره بگیرم میشه از طریق ملی کارت هم شارژ کرد ؟ قبلا همه کارت ها رو داشتنقل قول:
نقل قول:
این فقط بانک سامان داره
دوست من این درگاه بانک سامان و شما با هر کارت بانکی عضو شتاب و داشتن رمز دوم میتونید از این درگاه مبلغ رو واریز کنیدنقل قول:
اقا قضیه چیه من باز سرعتم انقدر زیاد شده یا مرحوم دیال آپم میفتم؟؟؟؟:41:
eeee? یعنی با ملی کارت هم میشه ؟نقل قول:
ممنون پس همه کارت ها رو میشه با بانک سامان پرداخت کرد
صفحه ی مشاهده ریز مصرف راه افتاده ولی منکه چیزی سر درنیوردم:
کد:http://report.asiatech.ir
چیز خاصی نداره . خیلی راحته . Remained Credit مقدار شارژ مصرفیتون میشه و بقیش هم مشخصه .نقل قول:
سلام دوستان یکی اینجا به ما قرار نیست بگه ایا سرعتها دوباره برگشته به حالت عادی یا نه؟
سرعت، سرعت عادیه دوست عزیز ...نقل قول:
یعنی چی عادیه rosenegarin13 جان چون قبلا من با 256 120 کی رو میرسیدم الان به 30-34 کفایت میده 256 حجمی دارم آیا درسته مشکلی نیست برای همه همینه؟
اون زمان گذشت که دان استریم باز گذاشته بودن...:31:نقل قول:
الان عادی هست سرعتتون...مثل مال خودم که همین حدود هست ...
ای خدا لعنتشون کنه من از تاریخ 2 86 عضو این شرکت هستم تصمیم گرفتم بالاخره برم پارس آنلاین چون به سرعت خیلی نیاز دارم ولی تا ماه پیش دیدم استریم ها خوب بود که با این وضع باز مجبورم کوچ کنم لعنت خدا نثارشون بشه اخه 30 کی کجای منو جواب میده.
سلام دوستان یکی از دوستام 36 گیگ حجم اضافه داره تارخ مصرف اش هم تا پس فرداس میتونه انتقال بده؟؟؟
فوری ممنون
نه اتفاقا من میخواستم این کارو کنم این گزینه رو هم داشت ولی کلیک میکردم روش میگفت غیرفعاله این قسمتنقل قول:
یعنی 36 گیگ پرررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:41:نقل قول:
نه اتفاقا من میخواستم این کارو کنم این گزینه رو هم داشت ولی کلیک میکردم روش میگفت غیرفعاله این قسمت
آسیاتک هم که صاحاب نداره گل بگیرن درشو امروز از صبح زنگ میزدم نتونستم وصل بشم:19:
تونستی شارژ کنی از درگاه بانک سامان؟نقل قول:
من که با ملی کارت و سپهر نتونسم
کسی راه حل نداره واسه انتقال حجم؟؟؟؟؟
خیلی ضروریه:41:
اگه هنوز از شارژ موقت استفاده نکردی یه گزینه تو صفحه مشترکین هست به اسمنقل قول:
امکان برقراري موقت سرويس و 200 مگ با سه روز ارتباط موقت!!!
من از 2 تا تا دقیقا 7 استفاده کردم شبانه ولی نمیدنم چرا 200 مگ ازم کم کرد:13: