آیا راهی است که با idm از یوتیوب طوری دانلود کنیم که لینک ها برای چند روز اعتبار داشته باشه؟ چون وقتی میزارم روی دانلود چند ساعت بعد دیگه قابل دانلود نیست. حتی 6 ساعت هم اعتبار داشته خوبه.
آیا راهی است که با idm از یوتیوب طوری دانلود کنیم که لینک ها برای چند روز اعتبار داشته باشه؟ چون وقتی میزارم روی دانلود چند ساعت بعد دیگه قابل دانلود نیست. حتی 6 ساعت هم اعتبار داشته خوبه.
وقتی شما سعی می کنید ویدئویی رو در یوتـیوب مشاهده (و یا دانلود) کنید، سایت میاد برای شما از تمام کیفیت های موجود اون ویدئو یک لینک با مدت زمان اعتبار مشخص جنریت می کنه که فقط برای آی پی شما در دسترس هست تو این مدت، بنابراین مستقیماً اگر بخواید این کار رو انجام بدید از طریق IDM امکان پذیر نیست. باید از سایت های واسطه (جنریتورها و یا لیچرها) استفاده کنید. می تونید در زیربخش "دانلود و آپلود" در قسمت "معرفی سایت های لیچ" به دنبال سایت های رایگانی که این کار رو انجام می دهند باشید و یا در قسمت "درخواست سایت های لیچ" از سایر کاربران پیرامون بهترین سایت های واسطه پولی و یا رایگان مشورت بگیرید. همچنین نرم افزارهایی هستن که قادر به دریافت فایل از یوتـیوب هستن، شاید اون نرم افزارها بتونن این کار رو انجام بدن که متأسفانه من زیاد آشنایی ندارم با این دست از نرم افزارها.نقل قول:
با سلام idm من روی مرورگر کروم ست است اما چند روزیه در کلیک راست نیست و باید دوباره از قسمت افزونه ها فعال بشه و با هر خاموش شدن سیستم دوباره همین اتفاق می افته ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من آخرین نسخه IDM رو دارم
منتها یه مشکلی داره اونم اینه که یه سری فایل هارو که از سرور های مختلف دانلود میکنم یدفعه تو 40-50-60 درصد سرعتش صفر میشه و وقتی pause میکنم و دوباره میخوام شروع کنم میبینم میگه فایل اکسپایر شده و دوباره باید لینک رو جنریت کنم
It's possible that the address of the file is not valid anymore or your session has expired
خوب میدونم این مسئله زمانی پیش میاد که ای پی عوض بشه.
مشکلی هم نیست میتونم لینک رو دوباره جنریت کنم ولی بازم همین مشکل پیش میاد.
سلام دوستان
یه سوال . من می خوام از لینک زیر فقط آهنگ هارو دانلود کنم با IDM
فقط addon یا چیزی هست که بشه با یک کلیک کل لینک ها رو ریخت توی IDM ؟
کد:http://digitalk7.com/mus/Classical/The%20Most%20Relaxing%20Classical%20Album%20in%20the%20World%E2%80%A6%20Ever!/01%20disc/
دوستان یه لپ تاپ چند وقته گرفتم با سیستم پایین البته (1تومنی) . با IDM دانلود کردم چند شب , مشکلی نداشت. حالا امشب دیدم موقع دانلود لپ تاپ هنگ کرده اصلا و هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن :n04: چند بار دیگه هم گذاشتم برای دانلود باز هم بعد از 10 دقیقه وحشتناک هنگ میکنه.
توی نت که سرچ کردم , در مورد کرک گفته شده و راه حل هم نصب نسخه های دیگه ست.
اکثرا مثه اینکه وقتی سی پی یو 100 میشده, فقط دانلود منیجر هنگ میکرده نه سیستم ولی واسه من سیستم کامل هنگ میکرد. در صورتی که سی پی یو 20-30 درصد بود, فقط بعضی وقتا یه لحظه 100 میشد. سوالی که پیش اومده آیا سی پی یو آسیب دیده که اینجوری میشه با IDM یا مشکل از IDM هست ؟
قسمت تنظیمات ارتباط با باشبکه - تعداد حداکثر ارتباط با سرور رو روی ۸ یا کمتر بزارید ببینید بازم هنگ میکنه. درضمن فایلهاتو رو در صف دانلود قرار بدید و بزارید روی سینک متناوب تا 1 دونه ای دانلود کنه نه همه رو با هم. کار دوم که گفتم مهمترهنقل قول:
سلام
ایا راهی هست که بشه کامپیوتر سر ساعت خاصی روشن بشه و شروع کنه به دانلود.
...
من idmرو تنظیم میکنم کامپیوتر هم رو حالت sleep میزارم ولی دانلود شروع نمیشه
یعنی کامپیوتر روشن میشه ولی ای دی ام دانلود نمیکنه یعنی تا موس رو تکون ندی مانیتور روشن نمیشه و از صفحه ابتدایی ویندوز رد نمیشه
اگر منظورتون از sleep اینه که برق سیستم هم قطع میشه باید برید تو کنترل پنل تنظیمات پاور و حالت اسلیپ رو که توی زمانی که استفاده نمیکنید فعال میشه رو غیر فعال کنیدنقل قول:
اکر دوست دارید که زمانی که کلا سیستم خاموشی حتی روشن هم نشده اتوماتیک روشن بشه باید برید تو تنطیمات bios قسمت پاور ساعت روشن شدن براش تعیین کنید .
ممن ن از شمانقل قول:
ببین کلا میخوام کامپیوتر سر ساعت 1 شب روشن بشه و ای دی ام شروع کنه به دانلود فایل هایی که براش توی صف گذاشتم
الان من باید هر شب ساعت 1 بیدار شم کامپیوترو بصورت دستی روشن کنم .....
مشکلم اینجاست که یه 20 روزی نمیتونم شب خونه باشم ....... اگه بصورت کامل توضیح بدین ممنون میشم :n16:
idm با ویدئوهایی که از فایرفاکس پخش میشن مشکلی نداره و همه ی فرمت های ویدئویی رو برا دانلود نشون میده(تو یوتیوب)
ولی تو گوگل کروم فقط یه فرمت میاره و برا باقی فرمت های این ارور رو میده
چیکار کنم که همه ی فرمت ها رو نشون بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
برا بعضی از سایت ها هم اون آیکون idm که برا ویدئو ها به صورت خودکار ظاهر میشه و با کلیک روش میتونیم ویدئو دانلود کنیم رو نشون نمیده
سلامنقل قول:
این که چگونه همه فرمت ها را نشان دهد نمی دانم ولی شما می توانید کیفیت پخش ویدئو را تغییر دهید ؛ چند ثانیه پس از تغییر کیفیت ویدئو ؛ آن فرمت هم به پنل IDM اضافه می شود. و دوباره فرمت دیگری را (فرمت های مورد نیاز را که می خواهید در IDM اضافه شوند.) را انتخاب نمایید ؛ پس از چند ثانیه آن فرمت هم اضافه می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون vissoto جان
حالا سوال دوم
تو یو تیوب آیکون سبز رنگ idm برا دانلود ویدئو ظاهر میشه و با کلیک روش ویدئو شروع میکنه به دانلود
ولی تو بعضی از سایتها اون آیکون نمیاد
باید چیکار کرد؟
ممنون از لطف شمانقل قول:
جواب این سوال را به صورت دقیق نمی دانم.
ولی در لینک زیر روش هایی برای بررسی این موضوع پیشنهاد شده است.
مثلا آخرین ورژن IDM را نصب نمایید ؛ با مرورگر دیگری چک کنید . (از بین Opera ؛ IE ؛Chrome ؛ Firefox ؛ Safari )
کد:http://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/video_main.cgi?mode=1
سلام
امکانش هست که از دانلودهایی که با idm انجام میشن و بصورت ناقص هستن هنوز(ینی کامل دانلود نشده) بک آپ گرفت؟
میخوام ویندوزمو عوض کنم ولی نمیخوام اون لیست دانلود ها حذف بشه
سلام... من چند وقته مشکلی با کروم و idm دارم..........اینکه ویدیوهای یوتیوب رو idm میشناسه و شوروع به دانلود میکنه ولی وقتی 100 درصد میشه دوباره 0 میشه و اینبار دیگه هیچ اتفاقی نمیافته.......هر ویدیویی هم امتحان کردم
با سلام و تبریک عیییید نوروز به همه مهندسان این سایت!دوستان یه سوال دارم بدجوری هم لازم دارم!مثلا میخواستم از طریق fdm یا Orbit Downloader
کرک یه نرم افزار یا بازی یا زیرنویس یه فیلم رو از توی فایل زیپ دانلود کنم بدون اینکه کل فایل رو دانلود کنم!لطفا راهنمایی کنین.چون هم لازم دارم و هم اینکه خیلی به درد میخوره!قسمتون میدم به روح آریاییتون!با تشکر فراوان!
وا.....نقل قول:
داداش نیازی به قسم و اینا نیست مطمئن باش اگه کسی بتونه کمک کنه حتما اینکارو میکنه.....
به نظر من همچین چیزی وجود نداره ....اگه خودتون دقت کنید توی بیشتر سایت ها معمولا درخواست هایی از قبیل گذاشتن کرک جدا یا از این قبیل هست این به این معناست که نمیشه از داخل یه فایل زیپ یه فایله اص رو دانلود کرد:n36: .....
دوست عزیزاین کار ممکن نیست احتمال زیاد اون فایل زیپ پسوردم داره اسونتر اینه بیشتر تونت بگردی فقط کرکشو دانلود کنینقل قول:
sent from my android phone
آخه دوست عزیز موقع دانلود همین دو نرم افزار توی سایت زده بود که قابلیت این کار رو داره!چندین قسمت قبلی برنامه به روز هم این رو گفت و راه دانلود کردنشو!ولی اسم اون نرم افزاری که توی اون قسمت گفته رو یادم نمیاد و تمامی قسمتهای به روز رو هم دانلود کردم ولی پیدا نکردم!:n04::n25:نقل قول:
سلامنقل قول:
سال نو شما هم مبارک
با نرم افزار LoadScout می تونید این کار رو انجام بدید.محتویات فایل فشرده رو ببینید و دانلود کنید.
دوستان کرک IDM مشکل داره .IDM میگه دوباره کرک کن . دوباره کرک می کنم مشکل حل نمی شه . چکار کنم ؟
دوستانی که با IDM مشکل دارن توجه کنند که این مشکل همگانیه و به گمان من سایت سازنده از دست ما به ستوه آمده و یه حرکتی زده!
اما ما کم نمیاریم!
IDM رو به طور کامل با نرم افزار Revo Uninstaller یا Advanced Uninstaller PRO پاک کنید(به طور معمولیUninstalle نکنید)
سپس IDM رو نصب و با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
اگر بازم ارور میداد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
پسورد: s-o-f-t-9-8.ir(بدون فاصله)
ضمنا نسخه جدید نرم افزار هم آمده و می تونید اون نسخه رو هم از سایتای مختلف دانلود و کرک کنید
Internet Download Manager 6.23 Build 10
دوستانی که بازم مشکل دارن از نسخه های قدیمی تر استفاده کنند تا کرک جدید برسه
[QUOTE=Dew Drop;8588896]سلام
سال نو شما هم مبارک
با نرم افزار LoadScout می تونید این کار رو انجام بدید.محتویات فایل فشرده رو ببینید و دانلود کن
دادا با سلا و اینکه دست گلت درد نکنه بابت معرفی نرم افزار!یه سوال دارم .فایلهای فشرده پسوورد دار رو هم میتونیم باز کنیم و از توش دانلود کنیم؟
سلام
مشکلی که با idm هستش اینکه وقتی تو کروم میخوام روی به لینکی کلیک کنم برای دانلود به جای اینکه idm بالا بیاد تو خود کروم دانلود شروع میشه ...
و اون افزونه idm برای کروم رو هم هر کاری میکنم با اینکه توی کروم فعال هستش ولی گزینه download with idm به گزینه هاش دانلود اضافه نمیشه ...
میشه افزونه idm برای کروم رو جداگانه به جا آپ کنید ...
ممنون
باید یا ورژن قدیمی تر کروم نصب کنی یا ای دی امت رو اپدیت کنی به نسخه جدیدتر
sent from my android phone
نقل قول:
نسخه های جدید idm مشکل کرک ، یا اشغال کردن بیش ار حد فضای رم رو نداره ؟
اخرین ورژن مشکل کرک داره... بیشتر کرک ها را آنتی ویروس تروجان میشناسه حتی با اینکه انتی را غیر فعال کنید بعد از نصب بازم آنتی ویروس پاک میکنه... فعلا پچ مناسبی پیدا نکردم.نقل قول:
سلام:n34:
سال نو شما هم مبارک
با نرم افزار LoadScout می تونید این کار رو انجام بدید.محتویات فایل فشرده رو ببینید و دانلود کن
دادا با سلا و اینکه دست گلت درد نکنه بابت معرفی نرم افزار!یه سوال دارم .فایلهای فشرده پسوورد دار رو هم میتونیم باز کنیم و از توش دانلود کنیم؟
الان اخرین نسخش و که 6.23 بود نصب کردم خدا رو شکر مشکل حل شد و حتی گزینه دانلود به کروم هم اضافه شد ...نقل قول:
شما اول کرک رو کپی کن و بعد پچ رو بریز و مشکلی نداره تا الان ...
از نسخه 6.22 استفاده میکنم.به راحتی هم ازش استفاده میکردم.ولی از دیروز به من ارور فیک سریال میده .ولی هنوز برنامه کار میکنه.ولی هر 20 دقیقه ارور را میده و اذیتم میکنه/
باید چیکار کنم ؟
سلام. بله فایل های فشرده پسورددار هم میتونید باز کنید. فقط بعد دانلود فایل مورد نظر، از شما پسورد میخواد که باید وارد کنید.نقل قول:
موفق باشید:n39:
نقل قول:
سلام منم این کار رو کردم و جواب داد!فقط نمیدونم چرا وقتی لیست دانلودها رو توی queue وارد میکنم بعد از چند دقیقه لیست دانلودها پاک میشن!اگه کسی میدونه جواب بده!
نقل قول:سلام. دوست عزیز شما آی دی ام رو با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید. سیستم رو ریست کنید، بعد پیشنهاد میکنم آخرین نسخه اکتیو شده Pre-Activated رو از لینک پایین دریافت و نصب کنید::n01:نقل قول:
اگر مشکل نمایش داشتید طبق فایل txt که درون فولدر برنامه هست عمل کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=631037&p=8591145&viewfull=1#post8591145
موفق باشید.:n39:
خدا رو شکر مشکل در نسخه جدید حل شده
Internet Download Manager 6.23 Build 10
آی دی ام رو با نرم افزار Revo uninstaller پاک کنید.از سایت های معتبر داخلی این ورژن رو دانلود و کرک رو اجرا کنید(بنده از سافت 98 دانلود کردم)
برای بنده که بیلد 9 به مشکل خورده بود این ورژن داره بدون مشکل کار می کنه(یک روز هم محض احتیاط صبر کردم که مطمئن بشم)
سلام دوباره!نسخه 10 واسه منم جواب داد:n33:!
سلام IDM رو نصب کردم بعد یه مدت ارور میداد که سریال قلابیه برنامه رو حذف و ری استارت کردم و یه ورژن دیگه رو نصب کردم و بطور صحیح کرکش کردم. دوباره بازم میگه سریالش قلابیه .حالا چیکار کنم؟
سلام
اینجا رو بخونید :
سلام
این تاپیک هم می تونه مفید باشه
اگه میشه لطف کنید نسخه 6.21 Serial number رو قرار دهید.تشکر