وردیست جان یه زحمت واست دارم
لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)
ممنونم از راهنماییت
Printable View
وردیست جان یه زحمت واست دارم
لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)
ممنونم از راهنماییت
من یه فایل اکسل دارم که داخلش اطلاعات زیادی توی ستونهای مختلف وجود داره مثل آدرس و نام و شماره تلفن و ...
می خوام بدونم چطوری می شه این اطلاعات رو روی یه فرم از پیش طراحی شده چاپ کرد؟
مثلا قبض های موبایل رو اگه توجه کنی طرح زمینه خود قبض از قبل چاپ شده و همگی یک شکل هستن و متن های داخلش رو مثل نام مشترک و شماره و غیره رو بعدا با یه نرم افزار طوری تنظیم می کنن که داخل این فرم از پیش تعیین شده قرار بگیره.
مثلا اطلاعات از اکسل خوانده شده و در جای خود در نمونه ی فرم زیر قرار بگیرد.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد راهنمایی که کردین در زمینه mail merge من تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم اگه ممکنه راهنمایی بیشتری کنینکد:http://www.4shared.com/file/117262368/f8d5878e/1_online.html
با تشکر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
اينا رو نميشه اسمش رو مشكل گذاشت
در ظاهر نمايشي ورد اين فونتها به اين شكل نمايش داده ميشن كه البته به نظر ايرادي نداره
در هنگام پرينت هم به صورت خوبي پرينت گرفته ميشه
سلام بر شمانقل قول:
علت اينكه متوجه نشدي ميتونه اين باشه كه تاحالا در كلاس ورد شركت نداشتي و روي پاراگرافها و خواص اون تمرين نكردي
ايجاد چند پاراگراف و اينكه اون پاراگرافها چند خطي باشن ميتونه يه نياز در جلسات كلاسهاي ورد باشه
در مورد اون رابطه اعداد هم يه بار ديگه با دقت اون چيزي كه من اشاره كردم رو بخون و با اعداد مختلف تمرين هم بكن تا متوجه بشي كه صادق هست يا نه
در حال حاضر از لحاظ زماني كني مشكل دارم و با كمبود وقت مواجه هستمنقل قول:
اميدوارم بتونم بزودي يه مقاله جامع در اين مورد تهيه كنم
موفق باشيد
اون نيازمند كمي تلاش بيش از اندازه هستنقل قول:
همونطور كه در پست قبلي گفتم بايد كمي صبر داشته باشيد
باسلام خدمت همگی
می خواستم توی word یک فریم(background) بذارم که در موقع پرینت گرفتن چاپ نشه و فقط نوشته ها چاپ بشه.
لطفا یکی کمک کنه که واقعا نیاز دارم....
با تشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شما ميتوني از منوي format و زيرمنوي background رنگ يا هرنوع زمينيه اي كه شمامل عكس هم ميشه رو انتخاب كني كه بصورت پيش فرض در پرينت نمايش داده ميشه
ولي اگه در همون كادر پرينت دكمه Option رو بزني و background printing رو غيرفعال كني ديگه چاپ نميشه
با سلام
من از ورد 2003 استفاده میکنم
ولی نمیتونم با style ها کار کنم .
مثلا وقتی که یک استایل تعریف میکنم و یکسری قالببندی هایی برای اون تعریف میکنم و بعد میخوام از اون style تو تایپ استفاده کنم عمل نمیکنه . و همون حالت پیش فرض ورد رو عمل میکنه
دوستان میتونند کمک کنند مشکل کجاست؟
با تشکر
منظورتون از اينكه عمل نميكنه چيه؟نقل قول:
آيا شما متن رو انتخاب ميكنيد و بعد روي استايل ساخته شده كليك كنيد و انجام نميشه ؟؟؟
بله وقتی متن رو انتخاب میکنم و بعد روی استایل اختصاصی شده توسط خودم کلیک میکنم هیچ تغییری رخ نمیده. و فقط با استایلهای پیش فرض خود ورد عمل میکنه ولی استایلهای جدید عمل نمیکنه .نقل قول:
در ضمن من فکر میکنم استایلها رو هم میتونیم قبل از انتخاب متن و هم بعد از انتخاب متن اعمال کنیم درسته ؟
منظورم اینه که مثلا ما یه استایل رو برای عنوانهای اصلی تعریف میکنیم و بعد هنگام تایپ هر جا عنوان اصلی داشتیم استایل مربوط به اون رو انتخاب میکنیم و شروع به تایپ میکنیم و هم میتونیم بعد از تایپ همونطور که شما گفتی استایل رو به متن اینتخاب شده اعمال کنیم . درسته ؟
بلهنقل قول:
هر دو روش امكان پذيره
شما چهار تا پارامتر اول كه در ساخت استايل تعريف كرديد چي هست ؟؟
اگه منظورتون او پارامترهایی هست که وقتی گزینه New style رو میزنیم ظاهرمیشه : من فقط پارامتر اول رو که Name هست یه اسم دلخواه گذاشتم و به بقیه دست نزدم و بعد تنظیماتی مثل نوع فونت و سایز و نوع قلم رو انتخاب کردم .نقل قول:
اون سه پارامتر بعد از Name رو تغییر ندادم
خب يه چك بكن ببين اون پارامترها رو چي تنظيم شدننقل قول:
ممكنه راه حلي پيدا بشه
سلام .
من عضو جدید P30WORLD هستم .این اولین سؤالی که می پرسم .
چرا زمانی که توی WORD با فونت مروارید می خوام تایپ کنم ، کلماتی که توش حرف ( ی ) وجود داره به حرف قبلی نمیچسبه ؟
مثلا این جوری نوشته میشه : ای ران (ایران ) یا ب ی مار (بیمار ):20:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
برخي از فونتها داراي اين مشكلات هستند
بهتره در اين موارد نوع ويندوز مورد استفاده و سرويس پك مربوطه و نسخه افيس و اسم انگليسي دقيق فونت مورد استفاده رو بذاريد
تا بشه كامل جواب داد
موفق باشيد
توی ورد 2007 طبق معمول باقی محصولات مایکروسافت، همه چی کنفیکون شده. این text to speech که قبلا توی ورد 2003 توی منوی tools بودن انشاالله کجا تشریف بردن؟ من هرچی توی ورد 2007 دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم. جای خاصی قایم شدن؟
خودم بايد بررسي كنمنقل قول:
ولي يه جايي يادم هست كه گفته شده بود اين مورد انگاري در 2007 حذف شده
نقل قول:
اون پارامترها روی پیشفرض هستند . ولی من فکر میکنم که خود office مشکل پیدا کرده باید دوباره نصب کنم چون از این اشکالات زیاد برخورد میکنم. دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه.
در ضمن یه سوال دیگه من تا حالا با office 2003 کار میکردم اگه الان بخوام 2007 نصب کنم به نظرتون مشکل برخورد نمیکنم؟ چون تا حالا 2007 کار نکردم . بطور کلی میخواستم بدونم چه تفاوتهایی دارند ؟
اگه کسی بخواد تازه یاد بگیره بهتره که از کدوم شروع کنه ؟
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
خیلی ممنون از اینکه وقت می ذارید و مشکلات بچه هارو حل می کنین. به نظرتون چقدر طول می کشه که به نتیجه دلخواه برسیم.نقل قول:
کمی راهنمایی کنین که منم بیفتم دنبالش و یاد بگیرم تا زودتر به هدف برسیم. آخه یکمی تو زمان محدودیت دارم
با تشکر
از منوي tools گزينه mail merge رو انتخاب كنيد و در قسمت ظاهر شده در سمت راست (Task Pane) با انتخاب فايل و رفتن به مراحل بعدي مراحل رو تكميل كنيد و بعد فيلدها رو وارد كنيدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
من در کارهایم از AutoShapes استفاده میکنم (مثلاً حتی یک خط) و هنگامیکه متن را به Pdf تبدیل میکنم. کلیه AutoShapeها رنجهرنجه میشوند و از زیبایی لازم برخوردار نیستند. دلیل این امر چیست؟
با تشکر
سلامنقل قول:
خوب بود اشاره مي كرديد كه از چه نرم افزاري هم براي تبديل استفاده ميكنيد
====================================نقل قول:
قبل از هر چيز....
سلام به دوست عزيزم wordist
اميدوارم خوب باشي....
====================================
آقاي محمود...
مهم نيست از autoshapes استفاده كني يا .... فكر ميكنم رنجه رنجه شدن خطوط مربوط بشه به پارامترهاي نرمافزاري كه باهاش pdf درست ميكنين....
يك - وقتي پرينت ميگيرين هم رنجه رنجه است؟
دو - از چه نرم افزاري استفاده ميكنين؟
شايد بايد كيفيتت ساخت pdf رو بالا ببرين...
با تشکر از دوستان که پیگیر این مشکل من هستند.نقل قول:
وقتی که پرینت میگیرم رنجهرنجه است.
من از 5 نرمافزار استفاده کردم و در هر 5 نرمافزار به همین صورت رنجهرنجه شدند.
1) ّAdobe Acrobat 8
2) Win2PDF
3)PDFSVG Printer 2009
4) doPDF v6
5) Nitro PDF
از شما تشکر میکنم که اگر تنظیماتی را باید اعمال کنم در همان برنامه اکروبات بگویید برای اینکه بقیه پرینترهای مجازی من تنظیم خواصی ندارند و فقط روی پرینتر کلید میکنم و پرینت میگیرم.
سلام :نقل قول:
ممنون از اینکه به سؤالم جواب میدین .
servicepack 2 XP
office 2003
فونت : morvarid
سلام دوست عزيزنقل قول:
خب اينگونه فونتها به درد سرويس پك دو نميخورن
فونتهاي سري b يا سري 2 براي سرويس پك دو هست تا مشكلي كه گفتيد ايجاد نشه
نقل قول:
بازم سلام
ولی یکی از همکارام دقیقاً سیستمش عین منه اما به راحتی از فونت مروارید داره استفاده میکنه .
آیا فونت دیگه ای وجود داره که نزدیک به MORVARED باشه ؟
بازم عليك سلامنقل قول:
شما فونت خودتون و همكارتون رو جدا جدا بذاريد تا من چك كنم
سلامنقل قول:
من فکر می کنم روی سیستم همکارتون یکی از نرم افزارهایی که مشکلات صفحه کلید و زبان فارسی را حل می کنند نصبه که ی تبدیل به ي شده و مشکلشون حل شده است.
سلامنقل قول:
وقتي فايلتون رو در ورد باز ميكنين... از منوي file، پرينتر رو انتخاب كنين... در جدولي كه باز ميشه ... پرينتر رو adobe pdf انتخاب كنين.... روبروي همان باكس، properties رو بزنيد... و defult setting رو high quality انتخاب كنين... شايد درست بشه...
يه سوال ديگه ... با همون پرينتر وقتي فايل word رو پرينت ميگيرين هم رنجه رنجه است؟
با سلام و تشکر از شما دوست گرامینقل قول:
با روشی که شما در بالا اشاره نمودید، کیفیت تصاویر موجود در فایل من در حالت PDF بسیار بالاتر رفت ولی این مشکل رنجهرنجه شدن بر طرف نشد.
تصور میکنم که Word من یک مشکل حاد گرفته است برای اینکه برخی از این AutoShape ها بسیار زیبا و بدون رنجهرنجه شدن است و برخی دیگر دارای رنجه است و من نمیدانم چرا اینگونه عمل میکند.
البته این رنجه رنجه شدن زیاد هم به چشم نميآید و فقط افراد حرفهای به آن خرده میگیرند و افراد عام اصلاً متوجه نمیشوند و من کار را به همان حالت تحویل دادم.
بازم ممنون
یک روش برای اینگونه فونتها برای شما توضیح میدهم، شاید بکارتان بیاید.نقل قول:
شما در اینگونه فونتها برای اینکه بتوانید (ی) را به صورت پیوسته بنویسید میتوانید از کلید میانبر Shift+D استفاده کنید که در این صورت (ی) به صورت پیوسته نوشته میشود.
حال اگر نخواستید که اینگونه عمل کنید یک روش دیگر اینست که تمامی متن خود را به همان حالت (ی) جداگانه بنویسید و سپس کل متن را انتخاب کنید (Ctrl+A). سپس از کلید میانبر (Ctrl+H) استفاده کرده و در قسمت Find What عبارت (ی) را با کلید D کیبرد بنویسید. در قسمت Replace with نیز با (Shift+D) عبارت (ی) را درج کنید و سپس بر روی Replace All کلیک کنید و اگر کادری باز شد بر روی Yes کلیک کنید. در این حالت مشاهده میکنید که کلیه (ی)های ناپیوسته شما به (ی) پیوسته تبدیل شده است.
ميتونيد از اون حالت رنجه رنجه شدن كه ميگيد يه عكس بذاريد ؟؟نقل قول:
خیلی سعی کردم که به صورت مستقیم عکس را وارد کنم ولی نتوانستم و به این صورت ارسال میکنم. امیدوارم بتوانید مشکل آن را دریابید.نقل قول:
با تشکر
[IMG]http:/upload.--------.com/7/1247853617.jpg[/IMG]
عكس رو ديدمنقل قول:
يه قسمت از فايلت رو رهم كه شاملش ميشه آپلود كن و بفرست
این ماکروسافت وورد آخرین ورژنش چیه؟
آیا ورژن 2009 داره؟
آخرین ورژن برنامه مایکروسافت ورد که قابل کارکردن با آن باشید همان ورژن 2007 است ولی تا چند وقت دیگر شرکت مایکروسافت نسخه ورژن 2010 آن را پخش خواهد کرد و اکنون تنها یک شمای کلی از صفحهها و دیگر موارد به صورت شماتیک از این نسخه پخش شده است و هنوز قابلیت کار کردن با آن را نخواهید داشت و در نهایت چیزی به عنوان مایکروسافت آفیس 2009 نداریم.نقل قول:
من فایل PDF را قرار دادهام.[IMG]http:/upload.--------.com/7/1247909153.zip[/IMG]نقل قول:
سلام.
توي نرم افزار ورد ورژن 2007 گزينه Auto Complete وجود داره؟ اگه بله كجاست؟