نقل قول:
جالب تر این جمله هست lower your fingers شده اسلکه کشی باید به یارو بگن انگشتتو بیار پایین!
جالب اونجا بود که در و دیوار داشت ترک میخورد و میریخت پایین که هاشیراما وارد عمل شد و به برادرش گفت اروم باشه . این فقط عصبانیت توبیراما بود . حالا حساب کن اگه وارد عمل میشد چی میشد :n09:
نقل قول:
هاشیراما گفت اروچیمارو سلول های من رو داره که بخاطر اون زتسوهست که پرید توش ولی توبیراما بود که گفت کنترل شدن من بخاطر اون ژن هاست. اگرچه به نظرم کنترل تکنیک اونم یه همچین چیزی مثل ادوتنسه نباید زیاد ربطی به بدن داشته باشه ولی خب قشنگ نشون داد که حتی توبیراما که میشه گفت 1 پله پایینتر از هاشیرامائه هم بدن به درد بخوری نداره و فقط مال هاشیراما برای ریننگان به کار میاد
اگه ربطی نداشت که توبیراما عنوانش نمیکرد .
نقل قول:
همین الان هم فکر میکنم به اندازه کافی ازاد باشن که بتونن یه هندسیل بزنن نه مثل اون کاری که توبیراما کرد اولش اوج گرفت بعدش زپلشک ولی همون حرفی که میزنه که مـــن تکنیک رو ساختم ولی بدون انجام حرکت خاصی سرش رو میندازه پایین راه میفته میره نشون میده که بلد نیست دیگه این ها هم بخوان ازاد بشن که وامصیبتا فقط میمونه خود حضرت ریکودو !
الان فکر نکنم اون طوری که مادارا آزاد بود راحت باشن . کابوتو کلا همه چیز رو به خود مادارا واگذار کرد و اگر کابوتو شکست نمیخورد میتونست قبل از این که مادارا مهر رو بزنه جلوش رو بگیره .
الان هم اگه اروچیمارو بلایی سرش بیاد اینا میتونن از زیر ادو تنسی خلاص بشن . ولی همین الانش هم اروچی نمیتونه هاشیراما رو کنترل کنه :n02:
نقل قول:
فقط چرا داستان رو درست حسابی شروع نکرد کیشی... یهو زد وسط جنگ اخر دقیقا جایی که مادارا کیوبی میکشه و سوسانو و از اون طرف هاشی هی چوب رو به اشکال مختلف در میاره و میده بیرون موکتون دراگون موکتون سوسانو موکتون فلان... عملا من یه ترکیب چاکرا نامحدود + چوب میبینم حالا دیگه این غول ترکیبی تا کجا میخواد پیش بره موندم! فقط یکم لطف کنه کیشی خان و گند نزنه ممنون میشم (که سابقش خرابه و امیدی نیست)
بقیه قسمت ها قبلا بهش پرداخته شده و از زبان توبی گفته شده و نیازی نبود و فکر نکنم چیز خاصی نصیبمون میشد .
در ضمن مگه مادارا چه کار خاصی میکنه ؟! اون هم فقط یک مانگکیو و سوسانوست . کیوبی رو هم بین راه دزدیده و آورده توی جنگ تا شاید فرجی بشه و بتونه هاشیراما رو شکست بده :n09: