سلامنقل قول:
یورتون که اسمتون نیست که بگیم مشکلی دارید با بودنش.
من صد ها سایت عضوم و اصلا نمیرم. نیایین به پی سی. راحت. وقتی نیاین انگار پاک شده. والسلام.
Printable View
سلامنقل قول:
یورتون که اسمتون نیست که بگیم مشکلی دارید با بودنش.
من صد ها سایت عضوم و اصلا نمیرم. نیایین به پی سی. راحت. وقتی نیاین انگار پاک شده. والسلام.
اگه من جای ادمین ها بودم همه ی اونایی که فعالیت نمیکنند رو سریع حذف میکردم
اینجا بیش از حد شلوغ
نزدیک یک ملیون کاربر داره اما تعداد کمیشون فعالیت میکنند
خیلی ها چند سال پیش همیجوری عضو شده و دیگه هم به اینجل نیومدندذ
شما هم یک لطفی بکن با فونت به این درشتی ننویس plus
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
استاد مشکل از اینجاست که نام های کاربری خوب ایجاد شده و نمیشه اونا رو استفاده کردنقل قول:
مثلا من میخاستم بزارم farhad اما موجود بود
خیلی ها هم هستند که همینجور اسم شناسنامه شونه اما آخرین فعالیتشون مال چند سال پیش بوده
تو انتقاد و پیشنهاد هم من اینو گفتم . دوست داشتین بخونید
چند تا راه داری.
راه اول اینکه اخراج بشی باید شما کار .......................... رو انجام بدی.
را دوم یه یوزر دیگه بسازی و هم با اون on بشی و هم با این on بشی.تا ip رو بررسی کنند و بن بشی که احتمال داره مثلا 1 ماه ازاد بشی.
یه راه دیگه و ساده تر هم داری.
بری دیگه و on نشی و مطمئن باش کسی هم نمیگه plusi جون من رفته اخ بیا فرومو جمع کنیم.
به شما توصیه میکنم دکمه خروج را بزنی و دیگر on نشی تا فرومو منحرف کنی.
این هم شد سوال؟؟؟؟؟
یادمه یه تاپیک بود که اسم کاربری کسایی رو که بن می شدند مذاشتند اونجا.و همچنین مدت بن شدن و دلیلش رو.
هنوزم این تاپیک وجود داره؟اگه هست لطف کنید لینکش رو بذارید.
تشکر.
سلام :5:
تا حدودی موافقم، مثلا بنده خدا میخاسته لینکی رو ببینه، با این پیام مواجه شده «برای مشاهده باید عضو شوید / ثبت نام کنید»نقل قول:
خیلی ها چند سال پیش همیجوری عضو شده و دیگه هم به اینجل نیومدند
به خاطر همین اومده و عضو شده و بعد از اینکه کارش راه افتاده دیگه هم اینجا نیومده و شاید حتی رمز عبورش هم یادش نیست که بخایم بگیم شاید یه روزی دوباره بیاد...
به نظر من هم کسی که یه روزی عضو شده و هیچ پستی نداره ، بودنش جالب نیست (مخصوصا اگه به قول شما اسم کاربریش هم اسم شناسنامه ایش باشه )
اما کسی که مثلا دو ساله که هیچ فعالیتی نداشته اما قبلش داشته نه!
در کل بهترین فایده ای که این اتفاق میتونه داشته باشه همونه که اسم کاربریش برای بقیه آزاد میشه....
من تو انجمن اطلاعیه ها و اخبارها گشتم نبودنقل قول:
یادمه یه تاپیک بود که اسم کاربری کسایی رو که بن می شدند مذاشتند اونجا.و همچنین مدت بن شدن و دلیلش رو.
احتمالا کسایی که بن میشدن اعتراض داشتند و دوست نداشتند دلیل بن شدنشون رو کسی بدونه یا هر دلیل دیگه ای...
آقایون مدیر فروم من 4 سال پیش اون موقع که تعداد کاربرا به 100 هزار تا نرسیده بود اینجا یوزر درست کردم تا دیروز صبحم می تونستم لاگین کنم از دیروز ظهر نمی تونم و انگار پسوردم عوض شد از شانس بدم ایمیلم هم همین اتفاق واسش افتاده واقعاَ سر درد گرفتم بیاید و او یوزر و بهم برگردونید تمام زندگیم بود (اسم یوزرم : hermione )
از امروز ارسالهای انجمنی که قبلن شمارش نمیشده، شمارش میشه؟! آمار ارسالهای من حدود 40 50 تا بیشتر شده!
نگرد نیست :20:نقل قول:
هنوزم این تاپیک وجود داره؟اگه هست لطف کنید لینکش رو بذارید.
فعلا ترکوندنش ، چهره جالبی نداشت تاپیک برا بعضی ها .
کدوم انجمن رو میگی برادر؟ :10:نقل قول:
سلام
چندتا سوال داشتم شاید قشنگ نباشه :20:
1-فرقی بین کاربر پروفشنال با کاربر فعال هست؟
2-چرا یکی با تعداد پست مشخص آخر فروم باز میشه ولی یکی با همون تعداد پست یا کمتر کاربر فعال یه قسمت میشه؟
3-چجوری میشه ناظر شد؟ تعداد پست مشخصی باید باشه یا اینکه چیزای دیگه هم تاثیر دارن؟ مثل چی؟
4-سوال آخرم اینکه کسی که ناظر میشه یا لقب مهمی میگیره غیر از سطح دسترسی بیشتر،مزیت دیگه ای هم نسبت به بقیه کاربرا داره؟ (منظورم اینه که حقوقی هم دریافت میکنه:14:)
کلا عنوان ها دو دسته اند
خودکار: خودمونی میشه ، پروفشنال و... (معیار: تعداد پست)
دستی : فعال ،ناظر و... (معیار: کیفیت و ارزش پست )
بله ناظر اختیارات داره...
پس سوال رو خوب مطرح نکردم! از اونجایی که تعداد ارسالهام (پستها) حدود 60 تا بیشتر شده، حدس زدم که شاید ارسالهای یکی از انجمنهایی که قبلن ارسالهاشون شمارش نمیشده و من توشون ارسالی داشتم، از امروز شمارش میشن.نقل قول:
چنین است؟!
1- از نظر اختیارات خیر، همه کاربر عادی محسوب میشن، اما از نظر اعتبار و صحت پستها، شاید کاربر فعال بین کاربران دیگه چهرهی موجهتری داشته باشه ... با این حال این موضوع عمومیت نداره ...نقل قول:
2- همون طوری که سعید جان فرمودند، عنوان کاربر فعال به صورت دستی اعطا میشه ... یه مدیر وقتی میبینه کاربری در انجمنش فعالیتش به اون حدی از مفید بودن رسیده که عضوی از کاربران فعال اون انجمن باشه، به ادمین میگه و اون کاربر به عنوان کاربر فعال اون انجمن انتخاب میشه ...
3- عضویت در تیم مدیریت پروسهای زمانبر و بر حسب نیاز اون انجمن هست ... شما با فعالیت مفید به درجهی کاربری فعال انجمن مورد نظر برسید، بعد از چند ماه، یا حتی چند سال ممکنه تیم مدیریت تشخیص بدن که شما میتونید در تیم مدیریت کمک حال اونها باشید، در اون صورت انتخاب میشید و از دانش و تجربهتون استفاده میشه ...
4- خیر، هیچ یک از اعضای تیم مدیریت، چه ناظر، چه مدیر، چه سوپر مدیر، هیچ حقوقی دریافت نمیکنن، فقط عشق و علاقه نسبت به انجمن و کاربرانشه که اونها رو به فعالیت و خدمت به انجمن ترغیب میکنه ...
صحبت های کوروش کامل بود. :10: فقط:
فعالیت مفید، مستمر، بدون نقض قوانین و بدون حاشیه در یک یا چندین انجمن.نقل قول:
3-چجوری میشه ناظر شد؟
یاعلی:11:
چرا بعضی انجمن ها تعداد م ، ن ، ه شون زیاد (20 تا..... 10 تا ....)و بعضی دیگه از انجمن ها یک یا دوتا ناظر و مدیر بیشتر نداره؟
حتما نیاز نمیبینن.
اما انجمن پرینتر و اسکنر ناظر نداره و اون رو با سخت افزار جمع میبندن. {نباید اینجوری باشه}
به نظر من پرینتر و اسکنر باید تو ماشینهای اداری قرار بگیره و از
مطالب عمومی سخت افزار حذف بشه.
با سلام
من در انجمن انتقاد بحثهای خیلی خوب و کارسازی میکردم مثلا از توهین به مدیر گرامی نرم افزار به شدت و قهرمانانه مخالفت و اعتراض و مقابله کردم
الان آکوا برام پخ زد و تاپیکم در اون انجمن موجود نمباشد
جلوی new forum هیچ چیز ننوشته
و هنوان پخ Thread Moved هست
یعنی چه؟
سلامنقل قول:
یعنی اینکه من تاپیکتون رو مخفی کردم تا اگر توهینی شده عده بیشتری نبینن. این موارد رو با دکمه اخطار گزارش بدید.
دست شما درد نکنه :10:
بنده خیال کردم این اتفاق افتاده
در ضمن خواهشا اونا رو حذف کنید . بن شدن چاره ساز اونا نیست .نقل قول:
فقط در صورت نیاز به بحث های همه جانبه موضوع به انجمن اصلی پیشنهادات و انتقادات منتقل میگردد ...
به شعور کاربران توهین کردند
مرسی و ممنان بابک جانم :10:
این 800-900 تایی که به پستهای من اضافه شده دقیقا واسه چیه؟
احتمالا به خاطر برگشت انجمن موسیقینقل قول:
سلام دوست عزیز من هم حس کردم یه 150 تایی به پست هام اضافه شده.نقل قول:
امروز که چک کردم دیدم که پست هایی که تو این تاپیک میدیم هم از این به بعد حساب میشه.
نه تو این تاپیک حساب نمیشه برای من که این طور
ایا کاربر فعال انجمن میتونه لینک کنه؟
خیر...نقل قول:
ایا کاربر فعال انجمن میتونه لینک کنه؟
باید از code استفاده کنید
کاربر فعال نسبت به کاربر معمولی هیچ مزیتی نداره (از لحاظ استفاده از امکانات فروم)
اما همونطور که کورش خان عزیز گفتند ارزش پست هاشون معمولا از دید بقیه ی کاربران بیشتر و قابل تایید تره
یه سوال داشتم، لطفاً حذفش نکنید:
یکی توی پیغام خصوصی بهم فحش مادر داده گزارش زدم به آدمین،
اصلا نه جواب داده نه رسیدگی کرده، اشتباه نگیریدا نمیخوام انتقاد کنم دارم سوال میکنم
دعوا توی پیغام خصوصی انجام شدهنقل قول:
32- مدیران سایت به هیچ وجه در مسائل و دعوا های کاربران دخالت نخواهند کرد و اختلافات کاربران به خودشان مربوط است و باید بیرون از محیط انجمن به دعوای خودشان رسیدگی کنند و از آوردن دعوا به تاپیک ها و پست ها به شدت پرهیز کنند در غیر این صورت به آنها اخطار داده خواهد شد و در تکرار این کار با آنها برخورد خواهد شد.
و به هیچ وجه وارد پستها و تاپیکهای انجمن نشده،
تو قــــانون32 گفتید که به مدیرا هیچ ارتباطی نداره
اگه به مدیرا ارتباطی نداره پس اون دکمه گزارش تخلف بالای پیغام خصوصی چیــــــــــه؟!
منظور اینه که کاربران نباید توقع داشته باشند که مدیران جانب یک کاربر دیگر رو بگیرند.نقل قول:
اون دکمه گزارش هم برای گزارش هست.
در هر صورت هم با شروع کنند برخورد میشه و هم با کسی که ادامه داده
سلام،نقل قول:
منظور اینه که کاربران نباید توقع داشته باشند که مدیران جانب یک کاربر دیگر رو بگیرند.
اون دکمه گزارش هم برای گزارش هست.
در هر صورت هم با شروع کنند برخورد میشه و هم با کسی که ادامه داده
ممنون که جواب دادی/:20:
+
یه پیشنهاد تکراری:
برای این تاپیک دکمه تشکر رو فعال کنید/:46:
با سلام
من از همین امروز تصمیم گرفتم تو این انجمن فعالیت های مفیدی بکنم
شاید خنده دار باشه سوالم اما واقعا میگم خواهشا جواب بدهین
آیا میشه من یه روزی ادمین بشوم؟؟؟؟؟
اگه بشه......
نمیدونین......
چی برنامه هایی که ندارم....... :47:
کاربران عادی امروز، کاربران فعال فردایند.
کاربران فعال امروز، ناظرین و ادمین های فردایند....
اینجوری که پس همه ادمین میشن :27:
موافق نیستم اصلانقل قول:
ه پیشنهاد تکراری:
برای این تاپیک دکمه تشکر رو فعال کنید
سلامنقل قول:
ادمین نه خیر . هیچ کاربری ادمین نمیشه. ادمین ها مالک انجمن و سایت هستند.
بالاترین سمت انجمن که توسط کاربران قابل دستیابیه مدیریت ارشده.
چرا؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
کلا به نظرم کار خوبی نیست
تا حالا و قبل از این بسیاری از کاربرها در این تاپیک فعالیت داشته و تشکر نشده اند بنده معتقدم حق اونها ضایع میشه
ضمن اینکه وقتی تشکر نکنیم صلواتی دعایی چیزی در حقش میکنیم که اینجوری ارزش معنویش هم بیشتره
ضمن اینکه خدمتی که کاربر های مجرب و وارد به کاربرهای جدید و ناوارد میکنند خالصانه تر و بدون هیچ چشم داشت و توقعیست و با این شرایط کاربران خوب و متعهد مشخص میشوند
دست شما درد نکنه :10::11:
حتماً میخوای تمام کاربرایی که با اسم شناسنامهای ثبت نام کردنُ حذف کنی؟!:31:نقل قول:
اگه بشه......
نمیدونین......
چی برنامه هایی که ندارم....... :47:
اون زمانی که شما نبودی،نقل قول:
موافق نیستم اصلا
کلا به نظرم کار خوبی نیست
تا حالا و قبل از این بسیاری از کاربرها در این تاپیک فعالیت داشته و تشکر نشده اند بنده معتقدم حق اونها ضایع میشه
یعنی بین سالهای 2004 تا 2008 گزینه تشکر وجود نداشت
پس یعنی حقِ کسایی که بین سالهای 2004 تا 2008 مخلصانه فعالیت کردن ضایع شده؟!
+
نه عزیزِ من، مگه تشکر چیه؟!
آنچنان چیز مهمی نیست که بخواییم اینجا سرش جنگ و دعوا کنیم
من گفتم این تاپیک هم دکمه تشکر داشته باشه، چون اکثر انجمنها دارن پس بهتره که اینجا هم داشته باشه/:)
من یک سوال داشتم
کلا کجا میتونم پیگیر وضعیت تغییر نام کاربری خودم باشم؟!
توی ثبت احوال که خیلی وقته جواب نگرفتم...چند ماه پیش گفتن باید صبر کنید!!!
دوباره درخواست دادم که مدیران بعد از مدتی طولانی هنوز جواب ندادن
میخواستم بدونم تغییر نام کاربری دوباره حذف شده؟!
فکر کنم شش ماه شده که درخواست دادم
سلام .
چند تا پست باید بدیم تا محدودیت ها برداشته بشه ؟ دقیقا چند تا ؟
سلام نه برقراره و تغییر هم خواهد کرد. اما به دلایلی یه تعداد از کار های اساسی انجمن عقب افتاده که درجه مهم تری داره از تغییر نام ها. به محض اینکه اونها انجام شد حتما تغییرات اسامی هم انجام میشه.نقل قول:
دوستان سلام. این تاپیک
که میرم 3 تا جواب بیشتر نیست در صورتی که 4 تا جواب باید باشه از تو انجمن که نیگاه میکنی اخرین کاربری که جواب داده مشخصه و ساعتش و جواب هم 4 تا است تو تاپیک که میرم اخرین پست ماله منه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500822
بنده خدا به من پیغام داد گفت جواب بده اما نمیشه
سلام. پست آخر تایید نشده.
ماشالا چند تا عکس توش هست در حد بیلبورد.
یعنی فکر میکنی مثلا اگه از یه نفر تشکر کنی ، تاجی به سرش گذاشتی یا چیزی بهش دادی؟ به نظر من زیر دکمه تشکر جمله خیلی خوبی نوشته که کاملا هم گویاست: این کاربر از شما بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است.نقل قول:
ضمن اینکه خدمتی که کاربر های مجرب و وارد به کاربرهای جدید و ناوارد میکنند خالصانه تر و بدون هیچ چشم داشت و توقعیست و با این شرایط کاربران خوب و متعهد مشخص میشوند
شخص خاصی مخاطبم نیست ولی بعضی کاربران وقتی دکمه تشکر رو میزنن انگار یه تیکه از تنشون رو میخوان بکنن بدن به طرف یا مثلا آخر ماه به تعداد تشکر ها حقوق میدن. بعضی کاربرای دیگه از اون طرف پشت بوم میوفتن پایین هر مطلبی هر جا ببینن سریع یه تشکر ضمیمه میکنن انگار صلواته و ثواب داره: دی