آقا به نظر شما حامد می بره یا اونا میبرن
Printable View
آقا به نظر شما حامد می بره یا اونا میبرن
سلام.من داهاتم توworld 11ست.تو ترایب آپادانا.الانم نمی دونم اینجا چه غلطی می کنم:8:
ببین کی اینجاست ,جناب Shinobi عزیزنقل قول:
بچه ها نمی دونید چی جوری نیرو هام رو برگررونم 60 ساعت دیگه به حامد می رسه
قربونه شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر فارسی یا انگیلیسی؟
من که نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تریب انگلیسی بنویس
سلام
من برگشتم.
اکانتم باز شد.
دوباره باید از اول شروع کنم.
مختصات جدیدم اینه: (221,537)
زود دعوتم کنید.
من فعلا ریسورس ندارم.انبارم هم جای زیادی نداره .خواستید ریسورس بفرستید هماهنگ کنید.
صفا جان تو این چند روزه باید خودت رو نشون بدی.
البته 500 تا یا 1000 تا برای کسی که منابع رو تا لول 25 تا 30 آپگرید کرده که چیزی نیست.
من سعی میکنم warehouase رو آپگرید کنم تا پذیرای کمکهای نقدی شما دوستان باشه.
شماره حساب (مختصات) هم که دادم.
تو حالا فعلا اول عضو ترایپ شو ,بعد در مورد ریسورس فکر میکنمنقل قول:
برات دعوت نامه فرستادم
عجب رویی داره از من پرو تره
نقل قول:
خیلی ممنون .
حامد حقشه!
تا اون باشه دیگه تو تریب خارجی نره.
اگه حامد از بین رفت(که امیدوارم بره)
DieLine یا هرکسی که معاونش کرده میشه سرپرست تریب.
با منی ؟نقل قول:
فیلم بازی می کرد براش سرباز ها رو فرستادیم دیگه پیداش نشدنقل قول:
به شدت تایید می شود !نقل قول:
البته به ترایب خارجی بره ولی ترایب ما رو دیسبند نکنه !
نه بابا کی باشما کار داشتنقل قول:
با منی ؟
من با صفا شوخی کردم.حالا شما چرا عصبانی میشی.:41:نقل قول:
حالا کی داده کی گرفته.
ا ه!!!!!
چه بد شد.
من که امیدوار بودم شرش رو بکنن.
ما رو همه آواره کرد!
یادتونه؟
من که گفتم باشما نیستمنقل قول:
پشت سره مرده حرف نمی زنند
خطاب به بهزاد و علیرضا
اجازه می دهید من شک کنم !
ما همیشه 2 تا مهمان داشتیم :
1. یکی که همیشه بود
2.یکی که حجته
3. ها این کیه دیگه ؟؟؟
99% حامد.1%یکی که نمیشناسیم.
بچه ها من از مکان روستای جدیدم اصلا خوشم نمیاد.
امکانش هست جاش رو عوض کنم.
توی setting یه گزینه هست به اسم start over فکر میکنم برای همین کاره.
زود خبرش رو بدید تا وقت تلف نشده.
حجت نیست چون الان افه من هم نمی دونم کی هستندنقل قول:
خب همتون سر کارید چون نفر سوم من بودم
حق با تو میباشد برادر.:17::17::17::17::17:نقل قول:
خدا من را ببخشد.:42::42::42::42::42:
من واقعا ناراحتم.:37::37::37::37::37:
آنقدر که میخواهم پایکوبی کنم.:26::26::26::26::26::33::33::33::33::33::16 ::16::16::16::16::39::39::39::39::39:
اره می شه دهکده رو ور دادی تو یه دستت بگیری یدور بچرخی بزاری کنار هر کی دوست دارینقل قول:
اگه این جوری می شدما هم این کار رو می کردم روستامون رو ور می داشتیم می ذاشتیم پیش هر که دوست داشتیم
شوخی
راستی حجت پی ام زد گفت من همیشه تو تاپیک هستم
حامد مرده تو پایکوبی می کنی بچه بدنقل قول:
1-گفتم شاید کسی ندیده یا نمیدونه حامد قراره بره و شرش کم بشه.نقل قول:
2-این Dieline کجایی؟
نقل قول:
عزیزم شد.
ولی منظور من همون روستای قبلی نبود که جا به جاش کنی.(یا بگیری دستت)
اگر از جای روستات خوشت نیاد یه روستای جدید برای اکانتت میده و قبلی رو بن میکنه.
من الان همین کارو کردم اما دوباره بقل همون قبلیه بهم داد:2:.
هر 14 روز هم امکان عوض کردنش وجود داره .
من این رفتارت و اصلا تایید نمیکنم !!!!نقل قول:
به احتمال صد درصد ایرانی چون اسم روستاش CENTERAL BARARE هست
حامد هم هستش.
الان عنوان من رو توی تاریب عوض کرد.
ولی مثل اینکه به حال خودش نیست.چون عنوان یکی دیگرو گذاشت واسه من.:41:
بچه ها کمکش کنید .من هم مارکت بزنم 100 تا ریسورس از هر کدوم واسش میفرستم.( در حد وسعم دیگه.:11:)
تایید می شهنقل قول:
علیرضا بچه بدی شده چرا پشت سره مرده صحبت می کنی
نه حامد سرمن شیره مالید.(شیره ی اصل خوشمزه)
بابا صفا با ادب
جانم من 300 تا سرباز فرستادم 58 ساعت دیگه می رسه می شه حدود سه روز دیگه خواب من چی کارکنم با این همه فاصلهنقل قول:
اصلا میدونی چرا حامد اینکارو کرد ؟نقل قول:
پس پیراهن مشکی هاتون رو بدید خشکشویی.نقل قول:
چه حالی میده طرف فقط 4 تا دونه سرباز یا اسکات از هر روستاش فرستاده باشه.
آی میخندیم.
شر حامد قرار است کم شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خدا برای او طلب آمرزش کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا ناراحتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنقدر که میخواهم پایکوبی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دروغ بگم!:21: خیلی ناراحتم!:21:
نه چرا این کارو کرد؟:18::19:
عجب تاپیک شلوغ شده!
کاش همیشه وضع حامد اینجوری بود.