امکان نداره دوست عزیز . اتفاقا در این چند روز تو بازار کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال افزایش قیمت داشتیم . مخصوصا بازار کامپیوتر که کم و بیش ازش خبر دارم .نقل قول:
امکان نداره دوست عزیز . اتفاقا در این چند روز تو بازار کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال افزایش قیمت داشتیم . مخصوصا بازار کامپیوتر که کم و بیش ازش خبر دارم .نقل قول:
ببخشید که خیلی پست میدم.الان اکثر دوربین ها چه مموری میخورن و تا چه ظرفیتی اومده و قیمت؟مرسی
سلام دوستان
من میخوام یه دوربین عکاسی بگیرم با این خصوصیات:
1-ظاهر و اندازش زیاد مهم نیست
2-lcdـش حداقل 2.5 باشه
3- از سوژه های متحرک خوب عکس بگیره
4- توی تاریکی نویز کمی داشته باشه
5- قیمتش بیشتر از 280 نشه
6- زومش هم حداقل 6 باشه
البته اینم بگم که من این تاپیک رو زیرو رو کردم و به این نتیجه رسیدم که canon sx110 گزینه مناسبیه ولی الان می خوام نظر شما رو بدونم
پیشاپیش تشکر
اکثر دوربین ها مموری SDHC میخورن. دوربین های سونی Pro Duo میخورن. الان اگه اشتباه نکنم 32 گیگ هم اومده منتها قیمتش فضاییه.نقل قول:
تو این محدوده ی قیمت Fuji F100fd مشخصاتش به اینایی که گفتین نزدیکتره.نقل قول:
قیمت SDHC چند هست؟
SDHC هشت گيگا بايتي كلاس 6 با گارانتي 25000 تومن و چهار گيگا بايتي هم 15000 تومن .نقل قول:
كلاس 6 چون از لحاظ سرعت بالاتره قيمتش هم يه كمي بالاتره . ولي موقع فيلم برداري نقص استفاده از حافظه هاي سرعت پايين كاملا مشهوده مخصوصا اگه با رزولوشن بالا فيلمبرداري كنيد .
خوب این یه مشکلی که داره اینه که هنگام فیلم برداری زوم نمی کنهنقل قول:
اگه میشه در مورد این عدد 36-360mm یه توضیحی بدید و چه برتری یا ضعفی نسبت به 28-140 داره
فکر نمیکنم تو این قیمت دوربینی باشه که موقع فیلمبرداری زوم کنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=330992&highlight=%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF
اكثر دوربينهاي عكاسي موقع فيلمبرداري زوم اپتيك ندارن و اگه اين مساله براتون خيلي مهمه بايد كمي بيشتر هزينه كنيد .نقل قول:
اين اعداد هم مربوط ميشه به فاصله كانوني لنز دوربين و نشون دهنده زاويه ديد لنز دوربينه . هر چي اين عدد كمتر باشه يعني اينكه فاصله كانوني لنز به سنسور نزديكتره و در نتيجه زاويه ديد بازتر و ابعاد عكسي كه روي سنسور تشكيل ميشه بزرگتره . عدد كوچكتر فاصله كانوني در حالت وايد يعني زماني كه زوم نكرده باشين و عدد بزرگتر فاصله كانوني در حالت ماكزيمم زومه . اگه عدد بزرگتر رو بر عدد كوچكتر تقسيم كنيد مقدار زوم دوربين به دست مياد .
اگه شما قصد داشته باشي از منظره و ساختمان عكس بگيري هر چي اين عدد اول كوچكتر باشه بهتره و براي كارهاي روزمره لنز 360-36 هم كفايت مي كنه .
یه جا خوندم که sx110 زوم می کنهنقل قول:
حالا در کل این دوربین خریدش به صرفه هست یا نه؟
توی این رنج قیمت (نهایت نهایت 280) چی پیشنهاد می شه؟
راستش من این قیمت g10 و sx10 رو از یک مغازه کردم اونم اولین مغازهای که دیدم پشت ویترینش fuji f60 داره و حدس زدم که f100 هم باید داشته باشه بنابراین رفتم تو و به همراه قیمت فوجی قیمت این دو تا مدل رو هم پرسیدم و وقی قیمت رو شنیدم دهانم در وضعیت 90 درجه ای به مدت یک دقیقه باز موند.اون موقع اونقدر مشتاق بودم یکی از اون دوتا رو بخرم که نگو ولی حیف که گارانتی نداشتن و خیلی هم یغور و بزرگ بودن و من یه چیز جمع و جور میخواستم.بقیه قیمت ها هم برای مغازه های داخل پاساژ بود.هنگام ورود به پاساژ دو راه وجود داره.من پیچیدم به راهروی سمت چپ و مغازه در وسط راهرو دست چپ بود اگه برسم خونه از رو فاکتور اسمشو میگم.البته گفته بودین پاساژ مخصوص فروش دوربین ولی اونجا پر مغازه ی لوازم خونه هم بود.نقل قول:
شما از بابت این قیمتها مطمئنی ؟ چون بنده خودم در این چند روز Canon G10 رو حداقل از 10 تا فروشنده سوال کردم و پایین ترین قیمتی که تونستم بگیرم 490000 تومن بود . گارانتی الرمس هم این دوربینو 525000 تومن اعلام می کرد . قیمتهای شما واقعا حیرت آوره . G10 و SX10 به هیچ عنوان تو این رنج قیمت نیست . اگه امکان داره براتون شماره ای از اون فروشنده ذکر کنید .
Canon SX110 دوربين خيلي خوبيه چون خودم هم با اين مدل هم با يه مدل پايين تر از اون يعني SX100 كار كردم دارم اينو مي گم البته اين نظر شخصيه ولي تو اين محدوده قيمتي كه شما تعيين كردي بهترين گزينه همين مي تونه باشه . زوم ده برابر ، ماكروي عالي و فوكوس خيلي خوب ، فلاش نسبتا خوب ، صفحه نمايش 3 اينچي ، مصرف خيلي پايين ، خوش دستي و ...نقل قول:
دوست عزيز بنده گفتم در حين فيلمبرداري زوم اپتيكال نداره . اگه شما خوندي كه زوم داره بله درسته منظور از اون زوم ديجيتاله كه كيفيت فيلم رو خيلي پايين مياره مخصوصا تو جاهايي كه نور كم باشه .
سلام دوباره آقا من با کمک دوست عزیزم prowler یک sx10 خریدم 2 روز پیش الان یکی از دوستام می خواد دوربین بگیره !!! خودش نظرش روی g10 از برند canon تنها چیزی برای این دوستم مهمه کیفیت و واید بودن لنز . . . بودجه هم تا سقف 500 تومانه بعد سوال بعدی اینه که دوربین من واید بیشتری داره sx10 یا g10 و اینکه پیشنهاد شما چیه !!! g10 با گارانتی و بیمه تو کرمان الان 492 هزار . . .
اگه کیفیت و لنز واید بیشتر از هر چیزی براش مهمه بدون شک LX-3 بهترین انتخابه.نقل قول:
G10 و SX10 هر دو واید 28 میلیمتر دارن. برابرن.
منم منظورم همین زوم اپتیکال بود آخه زوم دیجیتال به درد کسی نمی خوره همون نداشته باشن بهترهنقل قول:
الان که اون منبع رو چک کردم دیدم این توی نقاط ظعفش بود که من اشتباه کرده بودم و فکر می کردم که زوم اپتیک در حین فیلم برداری داره
از راهنماییتون هم ممنونم:11:
سلام. این دوربین انتخاب خوبیه. ولی محدوده ی زوم لنزش خیلی محدود کننده س. اگه اون لینکی که براتون گذاشتم نخوندین حتما بخونین.نقل قول:
خریدش به صرفه س. ولی از نظر کیفیت Fuji F100fd خیلی بالاتره.
زوم هم موقع فیلمبرداری نداره.
نقل قول:
از نظر کیفیت چی g10 یا lx-3 ?
از نظر کیفیت هم LX-3 سرتر از G10 هست. البته عکس های روز G10 به دلیل رزولوشن بالاتر جزئیات بالاتری داره ولی به غیر از بحث رزولوشن LX-3 کیفیتش بالاتره.نقل قول:
نظر سایت dpreview در مورد G10
The G10 has shown what is possible with resolution in a controlled high contrast image at base ISO, but LX3 showed what is possible with current sensor technology in a compact. In the real world, try as you might, it is just not possible to shoot at ISO 80 all the time, and in these conditions the LX3 performed better than the G10 with fewer pixels. The LX3 also has a faster lens which enables it to use lower ISO settings most of the time. The question arises: how good could the G10 have been if Canon had put a LX3 like sensor in it
G10 نشون داده که رزولوشن در یک تصویری که کنتراست بالا داره و در حساسیت پایین چه تاثیری داره. ولی از طرفی LX3 قابلیت های تکنولوژی حال حاضر سنسور دوربین رو به نمایش گذاشت. البته مسلمه که در عمل نمیشه در همه ی شرایط با حساسیت پایین عکس گرفت. و در این شرایط LX3 با پیکسل های کمتر نسبت به G10 بهتر عمل کرد. LX3 همچنین لنز سریعتری داره و این امکان رو میده که در اکثر مواقع از حساسیت های پایین تر استفاده بشه. سوالی که پیش میاد اینه که اگه کنان سنسوری مثل سنسور LX3 رو برای G10 استفاده میکرد این دوربین چقدر خوب میشد؟
و یه جای دیگه میگه:
If cameras were to exist in a vacuum, the G10 would certainly get our highest rating, and if no other cameras of this sensor size could do better then we could have said 'maybe it is just not possible with current sensor technologically'. The Panasonic LX3 shows that this is not the case
اگه دوربین ها در خلا وجود داشتند و هیچ رقیبی نداشتند G10 حتما بیشترین امتیاز رو از ما میگرفت. و اگر هیچ دوربینی با این اندازه ی سنسور بهتر عمل نمیکرد پس میشد گفت شاید با تکنولوژی امروز سنسورها چنین امکانی وجود نداره. ولی پاناسونیک LX3 خلاف این مطلب رو ثابت میکنه.
راستی به یه چیز جالب برخوردم. تفاوت کیفیت G10 و EOS 1000D در ایزو 1600. اختلاف قیمت این دو دوربین نزدیک 100 تومنه (البته در بازار ایران). تو خارج تقریبا هم قیمت هستند.
کد:http://www.dpreview.com/reviews/CanonG10/page22.asp
با سلام دوباره.دوربین میخوام برای خواهرم که حرفه ای نیست.برای عکس خانوادگی و گاهی مسافرت برن عکس بگیره.امکانات که میخواد خوب باشه. کیفیت عکس عالی باشه و فیلم برداری هم که هرجی بیشتر باشه بهتره و بزرگ هم نباشه و شیک و صاف باشه و LCD باکیفیت و بزرگ داشته باشه و رم بالا هم بشه روش گذاشت و باطریش مثل موبایل باشه.بودجه هم بین 200 تا 500.ببخشید که زیاد شد
دوست عزیز جواب شما که قبلا داده شد.نقل قول:
من که دارم به خودم شک میکنم.فکر کنم باید برم پیش یکی از همکارام که متخصص شنوایی باشه قشنگ گوشامو چک کنه شاید اشتباه شنیده باشم.شایدم اون موقع در توهمات سیر میکردم(شایدم طرف فروشنده تو توهمات بوده فکر کرده گفتم g9 چنده!)ولی خلاصه شماره تلفن میدم زنگ بزنید شاید واقعا درست شنیده بودم و sx10 و g10 رو بتونید با 400 تومن هم بخرین:فروشگاه ساکو-پاساژ حافظ-تلفن:66718035-66725893.یه وقت قیمت 500 تومنی شنیدین و ضدحال خوردین به من فحش ندینا!!:31:نقل قول:
شما از بابت این قیمتها مطمئنی ؟ چون بنده خودم در این چند روز Canon G10 رو حداقل از 10 تا فروشنده سوال کردم و پایین ترین قیمتی که تونستم بگیرم 490000 تومن بود . گارانتی الرمس هم این دوربینو 525000 تومن اعلام می کرد . قیمتهای شما واقعا حیرت آوره . G10 و SX10 به هیچ عنوان تو این رنج قیمت نیست . اگه امکان داره براتون شماره ای از اون فروشنده ذکر کنید .
آقا اين لنزهاي G سوني چيه داستانش ؟؟؟؟؟؟
از كارلزايس بهتره يعني ؟؟؟ گرونتر كه هست .
ميشه يه توضيحي بديد . ممنون ميشم .
يه جا خوندم كه اين لنزهاي سوني سري جي كه لرزش گير اپتيكال داره تو دوربينهاي SLR و دوربينهاي فيلمبرداري كيفيت بالاي سوني ازش استفاده شده و همين باعث شده دوربينهايي عكاسي سوني كه اين لنزو دارن قيمتشون بالاتر باشه .نقل قول:
Sony WX1 يكي از اين مدلهاست كه لنز سري جي داره .
دوست عزيز بنده با همين شماره تماس گرفتم و قيمتي كه فروشنده اعلام كرد 495000 تومن بود . ضد حالي هم در كار نبود چون در يكي از پستها عرض كردم كه اون قيمتهاي شما امكان نداره درست باشه . ولي براي اطمينان تماس گرفتم . به هر حال ممنون كه زحمت كشيديد و شماره ها رو داديد . :46:نقل قول:
از همه عذر میخوام.ظاهرا اشتباه کردم و ممنون که پیگیری کردین!:11:نقل قول:
"G" lenses are Sony's expensive large-aperture lenses designed for professional photographers. They feature ED glass, which minimizes chromatic aberration, and quiet, responsive focusing due to SSM and internal focusingنقل قول:
لنزهای گرون قیمت سونی که دیافراگم باز دارند و برای عکاسان حرفه ای در نظر گرفته شده. عدسی ED در اونها استفاده شده که انحراف فامی رو تا حد زیادی کم میکنه. این لنزها با وجود SSM (موتور فوکوس داخلی) فوکوس بی صدا و مطمئنی هم دارند.
منبع: photo.net
لينك زير مقايسه بين سه دوربين Canon G10 و Panasonic LX3 و Nikon P6000 رو نشون ميده . مطالعه اون براي دوستاني كه قصد خريد دارن خالي از لطف نيست .
کد:http://bythom.com/compactchallenge.htm
درود.دوستان ممکن است آدرس دقیق و تلفن نمایندگی های پاناسونیک برای خرید FZ 28 را محبت کنید.نه در اینترنت چیزی وجود دارد نه از طریق 118.لطفا آدرس دقیق ذکر کنید تا از شهرستان برای خرید بیایند.اگر هم فروش آنلاین معتبر سراغ داشتید معرفی کنید.سپاسگذار خواهم شد
ببخشید که بازم میپرسم
نظرتون در مورد Canon Digital IXUS 100 IS
چیه؟؟
اینم از w300 سونی بهتره؟؟
فرق ایکسوس با پاورشات کنون در چی هست؟؟؟
فرق عمده ای با Canon IXUS 110 IS داره؟؟
کنون گوشی مکعبی تا 400 تومن دیگه چی داره؟؟
مثله Canon Digital IXUS 100 IS و نه Canon IXUS 110 IS
ممنون
Ixus 100 واید و تله ش از Ixus 110 کمتره و محدوده ی دیافراگمش کمتره (5.8-3.2) در مقایسه با (5.8-2.8).نقل قول:
تفاوت دیگه ش با Ixus 110 ابعادشه که یه ذره کوچکتره و این که Ixus 100 چشمی داره و Ixus 110 در عوض یه ذره صفحه ش بزرگتره.
W300 کیفیت عکساش یه مقدار بالاتره ولی وایدش خوب نیست و فیلمبرداری HD هم نداره.
منظورتون از گوشی مکعبی رو هم متوجه نشدم.
راستش من تا حالا با این دید که دوربین مکعبی هست یا نیست دوربین ها رو مقایسه نکردم.
محل سكونت شما كجا است دوست عزيز؟ اگه تهران كه سري به جمهوري بزنيد. در شهرستان هم فروشگاه هاي پاناسونيك اين محصول را اگه موجود باشد دارند.نقل قول:
پيشنهاد ميكنم كمي صبر كنيد تا fz38 در بازار با قيمت مناسب عرضه شود.بنظرم انتخاب خوبي باشد. يك آپگرد مناسب براي fz28 :20:
سلام دوستان من يه دوربين كامپكت تا سقف 300000 تومان ميخواستم !
1- كيفيت و شفافيت عكسش مطلوب باشه !
2- صفحه نمايش بزرگ ( بالاي 7/2 اينچ ) و با كيفيتي داشته باشه !
3- فيلمبرداريش 30 فريم و vga باشه ( اچ دي باشه كه چه بهتر )
4- فلاش قوي باشه و عكساي در شب نويز كمي داشته باشن !
5- لنزش وايد خوبي باشه
خودم چند تا گزينه مد نظرم هست :
1- Sony T90
2- Sony W290
3- Canon IXUS 110
4- fuji f60fd
به نظرتون كدومشون به اون چهار ويژگي نزديكترن ؟
ممنون از نظرتون
سلام دوباره این دوست ما بعد از حرفی که من از طرف شما زدیم بهش تصمیمش عوض شد حالا دیگه دنبال g10 هم نیست !!!!
اگه بودجشو تا 600 افزایش بده بهترین انتخاب براش چیه ؟ می خواد زوم کیفیت و لنزی که وایدش مناسب باشه . . . ممنون
با 600 تومن میتونه SLR بگیره ها. حتما کامپکت میخواد؟ گرون ترین کامپکت الان همین G10 هست. فوجی F200EXR هم نمیدونم تو ایران اومده یا نه. اونم خوبه.نقل قول:
دوستان دوباره خواستم راهنماییم کنید چون دوربین های که دوستان معرفی کردند بزرگ بودنقل قول:
LX-3 که بزرگ نیست. خیلی جمع و جوره.نقل قول:
از سونی و کانن هم معرفی میکنید.مرسی
سونی دوربینی که در این حد باشه نداره. البته یه دوربین جدیدا زده که تازه معرفی شده. طول میکشه بیاد تو بازار. قیمتش هم معلوم نیست چقدر قراره باشه. کنان G10 هم هست 500 تومن. همون طور که صحبتش شده بود تو نور کافی رقیب جدی برای LX-3 هست ولی عکس های حساسیت بالاش در حد LX-3 نیست.نقل قول:
کیفیت عکس: همه ی موارد به جز T90نقل قول:
صفحه نمایش: همه ی موارد
فیلمبرداری: همه ی موارد به جز F60fd
فلاش: هیچ کدام
نویز حساسیت های بالا: F60fd
واید: W290 و Ixus 110
از پاسخگویی شما بسیار سپاسگذارم.نقل قول:
برای هفته ی آینده قرار شده نمایندگی محل سکونت اینجانب FZ28 واردات جدید را بیاورد.همین حالا بانیان الکترونیک تهران محموله ی جدیدش را وارد کرده.
با مقایسه ای که در dpreview کردم تفاوتهای FZ38 با FZ28 آنچنان زیاد نیست مخصوصا برای کاربری عادی مثل اینجانب که چندان کار حرفه ای ندارم.هر دو زوم اپتیکال 18x دارند.کیفیت فیلمبرداری برای اینجانب حائز اهمیت است که در FZ38 نیز همچنان Full HD 1080 نیست اما در عوض فرمت فشرده تر AVCHD Lite را پشتیبانی میکند.Continuous shooting نیز ظاهرا در FZ28 بقدر ناچیزی برتری دارد.هر دو نیز از پردازنده ی تقریبا مشابهی استفاده میکنند.ضمنا FZ38 هر وقت وارد شود جریانی مثل ابتدای واردات FZ28 را باید برای آن پیشبینی کرد که قیمت گزافی داشت که بعد از مدتی بناگاه قیمت آن شکسته شد.فکر میکنم همین FZ28 برای کار اینجانب بسیار خوبست و وقت بازنشسته کردن دوربین پیشین رسیده باشد.