سلام دوستان مرحله سوم بازی اونجایی که سوار ماشیه بعد از اون پله رو چه طوری باید ردش کنم الان 2 ساعته ویلانم ممنون
Printable View
سلام دوستان مرحله سوم بازی اونجایی که سوار ماشیه بعد از اون پله رو چه طوری باید ردش کنم الان 2 ساعته ویلانم ممنون
اون مرحله که توی ماشین هستین که فقط باید به اون ماجینی ها که با موتور میان سراغتون شلیک کنین و اونا رو بکشین
اون قسمت دیگه چیز خاصی نداره....
بدون اينكه اجرا بشه خارج ميشه و هيچ پيغامي هم نميده.نميدونم مشكلش چيه.روي ويندوز XP SP3 تست كردم.نقل قول:
عزیزان سایت 2 تا مشکل دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید:11: .
1)در بازی Evil 5 در اون قسمت که باید از روی ریلهای متحرک رد بشیم که یکی از این ریل ها روش گپسول گاز است(Chapter 5-2 Area :Missile Area 1st Floor) وقتی که این ریل ها رو رد میکنم و میر سم به در و کلید V رو میزم که در رو باز کنه error زیر رو میده . :41:مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
بازی Minimize میشه و یک پنجره باز میشه که بالای پنجره در قسمت ابیش نوشته RE5DX9.exe - Fatal Application Exit و در پایین اون اینها رو نوشته inflate : invalid block type :-3 و فقط گزینه ok میده که اگر بزنم از بازی میپره بیرون.
2) امروز ویندوز عوض کردم دیدم SAVE ها رو نمی شناسه یک پروفایل ساختم SAVE ها رو داخلش کپی کردم اما وقتی که پیدا میکنه میگه فایل خراب (Demage) شده. ایا درست میشه . اگر نمیشه جای SAVE کاملش هست ادر سش رو لطف کنید دانلود کنم .
:40::40::40:با تشکر !؟
و:20: ارزوی نشاط و :40:سلامتی و :10:موفقیت....
-----------------------------------------------------------------------
آموزش Ghost ( چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196418
راه حل زیاد مطمئنی برای برگشتاندن سیو ها وجود نداره چون واسه هر سیستمنقل قول:
2) امروز ویندوز عوض کردم دیدم SAVE ها رو نمی شناسه یک پروفایل ساختم SAVE ها رو داخلش کپی کردم اما وقتی که پیدا میکنه میگه فایل خراب (Demage) شده. ایا درست میشه . اگر نمیشه جای SAVE کاملش هست ادر سش رو لطف کنید دانلود کنم .
یه نوع سیو هستش...اروری هم که میده ...به احتمال زیاد از فایلهای نسخه بازی شما کم هستش.که ارور میده.
شاید سیستم شما برای اجرای بازی ضعیف باشه...نقل قول:
بدون اينكه اجرا بشه خارج ميشه و هيچ پيغامي هم نميده.نميدونم مشكلش چيه.روي ويندوز XP SP3 تست كردم.
یا یان که ویندوزتون مشکل داشته باشه...پیشنهاد من ویندوز ویستاست
خیلی روان تر بازی رو اجرا می کنه
بازی مال شرکت زرین نیکان به نظرتون برم مال یک شرکت دیگه رو بخرم .نقل قول:
سایتی میشناسید که SAVE و Trainer بازی را برای دانود داشته باشه .
با تشکر از پاسخ سریعتان:11: !؟
و ارزوی :20: نشاط و :40:سلامتی و :10:موفقیت....
خوب این سیو بازی...نقل قول:
کد:http://www.plunder.com/-download-f324d3941a.htm
خیلی ممنون از کمکتنقل قول:
در کل بازی قشنگی بود و بهم چسبید . البته من با اویل 2 و 3 خیلی بیشتر حال کردم تا این ولی این هم خوب بود .
ولی حیف که خیلی زود دارم تمومش میکنم :41:
حالا باید کلی منتظر شیم تا ورژن بعدی :13:
اين هم ترينر
بريد حالشو ببريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (853.6 کیلو بایت, 1222 نمایش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (948.5 کیلو بایت, 1540 نمایش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (52.0 کیلو بایت, 779 نمایش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (370.1 کیلو بایت, 11 نمایش)
:31::31:اين هم save 100%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
هنوز هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو دونفره به صورت آفلاین بازی کرد؟
نه اخه بعد از او پله که یه ماشین میاد هی هولم میده تو دره چه جوری باید ماشینو بترکونم هرچی تیر بهش میزنم فایده ای نداره تفنگ هم که داغ میکنه؟!نقل قول:
عزیز اینSAVE شما رو با چندتا دیگه رو از سایتهای مختلف گرفتم و به محل ذخیره باز ی در My Documents ریختم اما برنامه live پروفایل رو نمیشناسه و اگر بشناسه میگه فایل دیمیجه یا نمیتونه لود کنه . مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سوال دیگه ای داشتم . بازی رو که از این شرکت خریدم باید 2تا فایل به نامهای RESIDENT EVIL 5.7z.001 و RESIDENT EVIL 5.7z.002 از dvdهاش در هارد کپی کنی و با برنامه 7Zip 4.57 اون رو extract کنی و بعدشم باید برنامه win live نصب کنم ایا مال شما هم اینگونه نصب میشه .
با تشکر فراوان:11: !؟
و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
در مورد سیو بازی که من خودم چندین بار هر کاری رو امتحان کردم نتونستم کاری بکنم...نقل قول:
عزیز اینSAVE شما رو با چندتا دیگه رو از سایتهای مختلف گرفتم و به محل ذخیره باز ی در My Documents ریختم اما برنامه live پروفایل رو نمیشناسه و اگر بشناسه میگه فایل دیمیجه یا نمیتونه لود کنه . مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دیگه ای داشتم . بازی رو که از این شرکت خریدم باید 2تا فایل به نامهای RESIDENT EVIL 5.7z.001 و RESIDENT EVIL 5.7z.002 از dvdهاش در هارد کپی کنی و با برنامه 7Zip 4.57 اون رو extract کنی و بعدشم باید برنامه win live نصب کنم ایا مال شما هم اینگونه نصب میشه .
و در مورد اون مشکل شما نسخه ماله من بدون هیچ گونه کرکی و برنامه دیگری بود و کامل کامل بود.
به سمت پنجره های ماشین شلیک کنین...یا این که راننده رو هدف بگیریننقل قول:
نه اخه بعد از او پله که یه ماشین میاد هی هولم میده تو دره چه جوری باید ماشینو بترکونم هرچی تیر بهش میزنم فایده ای نداره تفنگ هم که داغ میکنه؟!
سلام من این بازی رو دو نفره با لن کردن(شبکه کردن) دو تا کامپیوتر رفتمنقل قول:
دوستان
هنوز هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو دونفره به صورت آفلاین بازی کرد؟
دوست عزیز شما که خودتون خوب میدونی که ماشن ها نه پنجرهاش معلومه نه شیشه هاش فقط لاستیک جلو معلومه که اونم میترکونم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
من امروز براتون چند تا ترینر گذاشتم نمی دونم چرا هنوز نیومده
سيستم كه ضعيف نيست.كارت گرافيك 9800 GTX و رم 4GB و هارد 1 ترابايت.فقط ميمونه ويندوز كه XP SP3 هست.از ويندوز ويستا اصلا خوشم نمياد.اگر راهي نيست كه روي ويندوز XP اجرا بشه اصلا بازي نميكنم.من زياد اهل بازي نيستم.اينهم يكي از دوستان داد خواستم تست كنم.نقل قول:
خوب شما میتونی روی یک xp امتحان کنی..نقل قول:
سيستم كه ضعيف نيست.كارت گرافيك 9800 GTX و رم 4GB و هارد 1 ترابايت.فقط ميمونه ويندوز كه XP SP3 هست.از ويندوز ويستا اصلا خوشم نمياد.اگر راهي نيست كه روي ويندوز XP اجرا بشه اصلا بازي نميكنم.من زياد اهل بازي نيستم.اينهم يكي از دوستان داد خواستم تست كنم.
لحظه ای که میدونی ماشین میاد صبر کن اسلحه سرد بشه بعد بزنشون سعی کن اول ادمهای پشت ماشینو بزنی...نقل قول:
دوست عزیز شما که خودتون خوب میدونی که ماشن ها نه پنجرهاش معلومه نه شیشه هاش فقط لاستیک جلو معلومه که اونم میترکونم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!
دوستان مرحله آخر آخر گیر کردم که با او آدم اصلیه باید بجنگیم .
من همه چراغ ها رو خاموش میکنم با راکت هم که میزنم خیلی خفنه راکت رو با دست میگیره . بعدش کلی هم با تفنگ تو تاریکی میزنم ولی نمیمیره و همه تیرهام تموم میشه و دیگه نمیدونم چی کار کنم .
2 -3 بار رفتم ولی نشد .
کار خاصی باید بکنیم ؟؟؟؟ توروخدا کمک کنید . دارم دیوونه میشم :41:
آقا یکی مارو ازدست این NDESU بی پیرخلاص کن لطفا دوستان میگن با تیربار سنگ رو میشه ترکوند ولی این غول بیابونی مجال همچین کاری رو به آدم نمی ده . با درجه سختی شما بعد ازچندبارمردن این مرحله رو گذروندین. راستش من برای اولین بار به فکر ترینر افتادم.
layken عزیز شرمنده اینقدر سوال میکنم.
در منوهای windows live پنجرهای است به نام Sign In که میتونیم پروفایلهای ساخته شده مختلف انتخاب کنیم که پایین این پنجره نوشته Sign in another Account وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم پنجره دیگهای باز میشه که میگه Product number این بازی وارد کنید. ایا شما این کد 25 رقمی میدونید چونکه فکر کنم با این کار بتونم سیوهای قبلیم رو اجرا کنم .نقل قول:
ببخشید منظورتون نفهمیدم یعنی مثل بازی دیگه یک گزینه setup داشت که یک پنجره باز میشه چندتا next میزنین و ادرس محل نصب باز ی و بعد بازی نصب میشه .چون که مال من بعداز اینکه extract کردی میتونی بازی کنی نه ستاپی داره نه اینستالی .نقل قول:
باز هم تشکر مینکم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....
ترجیحآ راکت رو بدید دست شوا و شما هم, زمانی که وسکر, تیر راکت رو گرفت, تیر راکت رو با تیر زدن, تو دستاش منفجر کنید (برای مدتی گیج میشه) برید پیشش, دکمه ای رو که میگه بزنید (احتمالآ دفعه اول شما رو پرت میکنه اما دفعه دوم, کار رو تموم میکنید)نقل قول:
وقتی که سنگ رو برداشت بشکه های کنارش رو منفجر کنیننقل قول:
آقا یکی مارو ازدست این NDESU بی پیرخلاص کن لطفا دوستان میگن با تیربار سنگ رو میشه ترکوند ولی این غول بیابونی مجال همچین کاری رو به آدم نمی ده . با درجه سختی شما بعد ازچندبارمردن این مرحله رو گذروندین. راستش من برای اولین بار به فکر ترینر افتادم.
وقتی هم که اون موجودات از بدنش زدن بیرون به اونا شلیک کنین تا یک موجود بزرگتر از کمرش بزنه بیرون...بعد به اون شلیک کنین....چند بار که همین کار رو تکرار کنین کشته میشه
پنقل قول:
در منوهای windows live پنجرهای است به نام Sign In که میتونیم پروفایلهای ساخته شده مختلف انتخاب کنیم که پایین این پنجره نوشته Sign in another Account وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم پنجره دیگهای باز میشه که میگه Product number این بازی وارد کنید. ایا شما این کد 25 رقمی میدونید چونکه فکر کنم با این کار بتونم سیوهای قبلیم رو اجرا کنم
نه این رو تا اخر امتحان نکردم.
درسته ماله من گذاشتم setup اومد بعدش next زدیم تمامیدن کرد بازی کردیم.نقل قول:
ببخشید منظورتون نفهمیدم یعنی مثل بازی دیگه یک گزینه setup داشت که یک پنجره باز میشه چندتا next میزنین و ادرس محل نصب باز ی و بعد بازی نصب میشه .چون که مال من بعداز اینکه extract کردی میتونی بازی کنی نه ستاپی داره نه اینستالی .
من آخرین قسمتش رسیدم که تو یه کوه آتشفشانی با وسکر داره میجنگه.. هر چی با نارنجک انداز میزنمش نمیمیره .. چیکار باید بکنم ؟ به قلبش هم میزنم ولی دیگه تیرم تموم میشه !!!!
سلم دوستان من که هون جا گیر کردم حالا عکسش رو میزارم شاید شما بفهمین این چی میخواد (کریس) اگه مشکلم حل نشه دیگه قید اویل 5 رو میزنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[url=http://xs.to/xs.php?h=xs844&d=09410&f=evil5265.jpg]
سلام بازی اشغالی بود اشغال به تمام معنا جان خودم از این بد تر نمی شد.
شما همه ی افراد داخل کامیون رو بزنید من که اینطوری مرحله رو رد کردم تمام ادمها رو بزنید...:46:نقل قول:
سلم دوستان من که هون جا گیر کردم حالا عکسش رو میزارم شاید شما بفهمین این چی میخواد (کریس) اگه مشکلم حل نشه دیگه قید اویل 5 رو میزنم!
سلام خانم/اقای sima_6600نقل قول:
اینکه شما میگید بازی خوبی نبود سلیقه ای اما به نظر بنده از خیلی بازیهای دیگه بهتر و قشنگتر بود مخصوصا قسمت دموهاش:31:
منم کاملا موافقم این که یه بازی خوبه یا بد کاملا سلیقه ای هست مثلا بازی gta رو نصف ملت عاشقشن ولی من اصلا ازش خوشم نمیاد حالا من برم توی تاپیک بازی بگم بازی آشغالیه که کار درستی نیست!!!نقل قول:
به نظر من کسانی که میخواند یه نظری در مورد یه بازی بدند بهتر یه توضیح مختصری درمورد خصوصیات بازی بدند و دلیل اینکه چرا اون خصوصیات بازی باب طبعشون نیست اون موقع دوستان خودشون بهتر می تونند قضاوت کنند که بازی به دردشون میخوره یا نه:46:
موفق باشید...
لطفا قبل از خرید هر بازی یه تحقیق کوچیک کنید، تا بعد از بازی کردن اون اگه خوشتون نیومدنیاین اینجا به طرفداران اون بازی توهین کنید Resident Evil بازی نیست که بشه اینطوری درباره اش نظر دادنقل قول:
إ راس میگی!نقل قول:
از کجا فهمیدی بازیه آشعالی بود؟
سلام
لطف کنن دوستان برای هر حرفشون یه دلیل منطقی بیارن و همینطوری یه چیزی نگن. درسته که نظر شخصیشونه ولی خوب باید دلیلی برای این اظهار نظرشون داشته باشن.
با تشکر...
سلامنقل قول:
خوب ادم میره یه 3 ساعتی بیرون میاد اینو میبینه ...رفیق بیا من ببوسمت.
با این که اشغال بود من خودم همه اسلحه هارو بی نهایت کردم ...7 بار با کریس و 2 بار هم با شوا
هر بار با لباسهای مختلف و در هر سه درجه سختی رفتم اخر....ویندوزمو هم به خاطر این بازی عوض نمی کنم چون نکنه یه وقت سیوام بپره....
به گفته دوستان لطفا با علت بگید.....تشکر.....
مثل این که بعضی از دوستان متوجه نشدن من این بازی رو تمام سری این بازی روبازی کردم 3 از همه بهتر بود این رزیدنت نه ترس داشت نه اهنگ داشت دیگه شده یه بازی احمقانه زامبی ها داخلش فکر میکنن مسخره.اخه این هم شد بازی من که به فقط رزیدنت3 رو عالی میدونم همه چیز یک بازی گرافیک نیست داستان هیجان صدا این ها تاثیر بیشتری داره تا گرافیک بازی.بازی همش ر روز بود که خیلی بی خودش کرده بود.در کل برای این گفتم اشغال بود.
نه اين روش فقط در پكي كه شما خريده اين هستنقل قول:
در بقيه پكها اينطوري نيست
خوشبختانه پكي كه من خريدم 2 دي وي دي بود
و هيچ ايرادي هم نداشت
حتي موقع نصب كرك هم نياز نداشت خيلي راحت نصب شد
جدا اينهمه تمومكردي؟من اويل4 را اينقدر تموم كرده بودمنقل قول:
چنين نظر دادن كار درستي نيستنقل قول:
شما حق دارين اويل 5 نسبت به نسخه هاي قبلي خوب نبود
مخصوصا كه كوتاه بود
ولي با همه اينها گيم خوبيه
با فرض بر اينكه اسمش x بود ايا هنوزم خوشت نمياد ؟
فقط به تاريخچه اويل صدمه زده اين نسخه
به عبارتي بازي را از اويل دراورده
ضررشو بيشتر كپ كام ميكشه چون طرفدارانش شايد كمتر بشه
واسه منو تو كه فرقي نداره
در هر صورت گيم بدي نبود كه بگيم بده
در كل گيم خوبي بود و نزديك 10 ساعت منو سرگرم كرد
البته دور اول را ميگم
تنها عنصری که تو این بازی ایجاد ترس می کرد جناب اره موتوری بود ! :5:نقل قول:
تمام سری این بازی روبازی کردم 3 از همه بهتر بود این رزیدنت نه ترس داشت نه اهنگ داشت
خیلی هم بی منطق بود ، چند بار سرم رو جدا کرد :37:
دقيقا يادمه با مگنوم آپگريد شده بايد 4-5 تا بهش ميزدم تا بي حال بشه و من فكر كنم كه مرده اما
يه دفعه از پشت سرم بلند ميشد و ...