این بازی هم تموم شد و استقلال 4 امتیازی شد...
این بازی هم تموم شد و استقلال 4 امتیازی شد...
نیمه ی دوم بهتر بود.
آآآه از ته دل
اين گزارشگر هم حال من رو به هم زد . 40 هزار نفر بيشتر تو ورزشگاه بودند ميگه " نزديك به 30 هزار نفر "
چشم به بازي بعدي و باز هم اميدواريم به پيروزي براي استقلال
بازیه بعدی کی هست؟و باکی؟
باید قبول کنیم سپاهان بهترین تیم ایرانه .هیچ تیمی به سازماندهی سپاهان نداریم .بچه ها هم خوب بودند اگرتکروی بعضی ازبازیکنانبودماالان اوضامون بهتربود.
نمیدونم واسه چی این گزارشگرو انتخاب کردم. به جای گزارش کردن فقط حرف میزد.
تایید میشه...نقل قول:
حرف منطقی ای بود.
استقلال میتونست بازی را ببره ...
به نظر من فرهاد مجیدی جز, 3 بازیکن برتر زمین بود
وقتی که یه خط اوومد عقب رفت تو هافبک استقلال بازی را به دست گرفت
وقتی هم تعویض شد استقلال بازی را وا داد
جباری هم که اف... بود
محموداعصابتو کنترل کن مگه نمی بینی بابک خان اینجاهستند اما زمانی که لازمه باشند اینجا نیستند بهتره خویشتنداری پیشه کنی چون تیغ بن کردن برای استقلالیهاست
می بینم که به تنهایی به صدر جدول پیشگویان تکیه میزنم:5:
حیف شد باید میبردیم.
گزارشگره هم کههمش چرت و پرن میگفت.اول بازی میگه بازیکنهای استقلال با پیراهن سورمه ای در سمت چپ تصویر مشاهده میشند.
بعد میگه روانپوررباط صلیبی پاره
خسته نباشی :31:وقت کردی یه چندتاپست دیگه هم اینجا بزن :10:نقل قول:
عجب...................
این بازی هم که مساوی شد!
تقریبا 95% دوستان اشتباه پیشبینی کردند...
این هم امتیازات این هفته:
1-iman_s امتیاز = 3 امتیاز
2- بردیا امتیاز = 3 امتیاز
3- jamshidjap امتیاز = 3 امتیاز
4- Mohamma:D امتیاز =1 امتیاز
بقیه دوستان(به خاطر زیاد بودنشون اسمشون را ننوشتم) در پیشبینی هاشون اشتباه کردند...
اگر کسی اشتباهی دید بگه این هم لینک پیشبینی ها:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2801131&postcount=3371
عماد بزودی میاد و یکبار دیگه نتیجه ها را چک میکنه و بعد امتیازات را به امتیازات دو هفته ی پیش اضافه میکنه.
ببینید بچه ها فکر میکنم میشد باکمی مدارا با اون ریال مادریدی رفتارکرد.یعنی نیازی به انجام واکنش سخت ازجانب شمانبود.من روزانه با 1000تاگردن کلفت ترو حرفه ای ترازاینا تومشاغل مختلف سروکله میزنم اونموقع شما با گفتن چندتاحرف یک کاربر نباید اینجوری ازکوره به دربرید.شما باید یاردانقلی وعظیم یاسروببینید بعد بفمید که این جورمسایل نیازی به عصبی شدن نداره
امروز باز هم از بازیه خسرو حیدری راضی بودم.
شما از کدوم بازیکنه راضی و از کدوم ناراضی بودید؟
پیروز قربانی و مهدی امیرآبادی به نظرم وظایفشونو خوب انجام دادند
فولادی و منیعی جالب بازی نکردند ومی شد توبازی نباشند
اتفاقا پرسپولیسی ها هم همینو میگن .نقل قول:
معذرت خواهی بلدی ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینجا چت نیست که همه چیز ناگهان اتفاق بیوفته . اتفاقی من الان بودم . ممکنه مدیری حضور نداشته . اینجور موقع ها فقط گزینه اطلاع رو بزنید و انقدر هم هی پست درباره اش ندید . یعنی به این پستها اهمیت ندید و به مدیریت واگزارش کنید . در صورتی که برخوردی اتفاق بیوفته به هر شکل ، با هر دو طرف برخورد میشه .نقل قول:
پی سی ورد جای دعوا نیست .
تکمله : گذاشتم فعلا پست ها بمونن تا رفیقاش نیان بگن : چرا بن شده ؟ این که خوب بود . با کسی کاری نداشت . ما که چیز بدی ازش ندیده بودیم . من که پست هاشو دیدم چیزی نگفته بود الکی بنش کردن مدیرا .
آشناست این جمله ها براتون ؟
بعضی از بازیکنا واقعا خودخواهانه موقعیت هارو خراب میکنن.
زیادم ضایع نبود بازی.
فرصت برای جبران هست .
تلافی شو سر پرسپولیس در میاریم! :دی
گناه داشت بیچاره...
حالا اون یه چیزی گفت ، شماها چرا...
اشتباه میکنید دیگه .ببینم شما تاحالا بازی هاکی روی یخو دیدید .دیدید که دوتاورزشکار می گیرند همدیگه رامیزنندبعد همه نگاهشون میکنند.این به خاطر رفتارروانشناسانه ایه که کردند . دیدند اگردوتاورزشکار به جون هم افتادند نه نیازی به این هست که بپری وسط جداشون کنی نه این که کاسه داغترازآش بشی .بذارهمدیگه رابزنند خودشون خسته میشند بعد راحت اخراجشون میکنی به همین راحتی . من گفتم بابدترازاین آدما هم برخوردداشتم اما به راحتی باخویشتنداری میشه کاری کرددیگه این طرفا پیداشون نشه :10:نقل قول:
بچها بازیه بعدی کی هست؟
بله بلدمنقل قول:
حتماهم بایداینجامعذرتخواهی کنم به خاطررفتارنسنجیده شایدم قضاوت غلطم ؟ من کم پیش اومده که توقضاوتم درموردافراداشتباه کنم اما چنانچه معذرتخواهی من کاری رادرست میکنه معذرت میخوام
تو 60 دقیقه اول به نگر اصلا خوب نبودیم برنامه درست و حسابی برای رسیدن به دروازه سپاهان نداشتیم تو اکثر دقایق حتی نتوستیم توپ را به 18 سپاهان برسونیم!
جباری تو بازی محو بود و هیچ ازش ندیدم فقط امیدوارم هرچه سریعتر جان واریو مهیای بازی بشه و البته امیداورم سطحش در حد قابل قبولی باشه.
درست گل بدی خوردیم اما به نگر من دفاع ما خوب بود و جای کار داره و در اینده بهتر هم خواهد شد.
قربانی مثل همیشه فوق العاده بود اعتماد به نفس بالایی پیدا کرده امیر ابادی هم خوب بود و موندم چرا نیمکت نشین بود!
به نگر من در 30 دقیقه اخر استقلال خیلی خوب شد و همانی شد که همیشه ازش انتظار میره.
حاج رضایی هم یک حرف خوب زد استقلال به باخت عادت کرده و طول میکشه تا این عادت از سر استقلال بیفته پس باید صبر کرد...
/هفته سوم ليگ برتر فوتبال/
استقلال در تهران برابر سپاهان متوقف شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در هفته سوم ليگ برتر با تساوي يك بر يك برابر سپاهان اصفهان متوقف شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت15/19 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 35 هزار تماشاگر برگزار شد.
مهدي جعفر پور در دقيقه 24 براي سپاهان گلزني كرد و پيروز قرباني در دقيقه 73 گل تساوي را به سود استقلال به ثمر رساند.
عماد رضا مهاجم عراقي سپاهان در دومين دقيقه از وقت هاي تلف شده، يك گل براي اين تيم اصفهاني زد كه داور آن را افسايد اعلام كرد.
محسن تركي قضاوت مسابقه را برعهده داشت و به محسن بنگر، احسان حاج صفي و عمادرضا از سپاهان و مهرداد پولادي و حسين كاظمي از استقلال اخطار داد.
نماينده تهران با اين تساوي از سه ديدار، 4 امتياز كسب كرد و سپاهان نيز با انجام دومين ديدار خود به دومين امتياز رسيد.
اين تيم در هفته دوم ليگ به خاطر داشتن سه ملي پوش بازي نكرد.
تركيب استقلال تهران: وحيد طالب لو، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هادي شكوري، خسرو حيدري، حسين كاظمي، ميثم منيعي(از دقيقه 53 مهدي امير آبادي)، فرهاد مجيدي(از دقيقه 82 يدا... اكبري)، مجتبي جباري، مهرداد پولادي(از دقيقه 44 علي عليزاده)و سياوش اكبرپور
سرمربي: امير قلعه نويي
ضعیفترین بازیکن استقلال امروز منیعی بود !!!
جباری از تعویضش ناراحت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکشنبه هفته آینده با مس کرمان ساعت 17:15 تو کرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان گل خوشهالم که دیگه با اینا کل کل نمیکنیم. امیدوارم دیگه به خاطر کل کل با اینا از انجمن اخراج نشیم.
10000 هزارتا خبرگزاری راه افتاده اما یکشون هم یک خبر درست حسابی نگذاشته!
==
بی خیال بشید... بروبچ استقلالی که یادشون نرفته چه قراری گذاشتیم؟!!!
وقتی همچین ادمهایی اومدند یک تشکر هم ازشون بکنید و بگید منتظر نظرات گرمتون پیرامون تیم هستیم!
من می خواستم همین الان به اقا بابک پ خ بزنم و بگم طبق قانونی که خودشون گذاشتند قرار شد از کلمات تحقیر امیز همچون لنگ و یا اس تق لال در تاپیک استفاده نشه ما استقلالی ها تا حال این را رعایت کردیم و هرموقع هم از پرسپولیس خواستیم حرف بزنیم درست انها را خطاب کردیم اما انها برای چندمین بار تو تاپیکشون با اسم اس تق لال ما را خطاب کردند که دیدم خود ایشون تو تاپیکشون بهشون تذکر دادند.
هرکس تو این انجمن کاری داره بهتر بذاریم هرکس کار خودش را بکنه...
سبک برنامه ریزی فوتبال درایران با اروپازمین تاآسمان فرق داره . یک نمونه اش همین فاصله زمانی بین مسابقات هست درخارج بازیهای ابتدایی رابافاصله میذارند وانتهای رقابتهارا فشرده میکننددرایران فکر کنم این دفعه اولشو فشرده میکنندآخرشو فاصله میندازندکه این شیوه غلط هست
این قلعه نویی هم دیگه حال من را داره بهم می زنه :2:
خدایش چه خوب یاد بگیره از اشتباهات خودش هم حرف بزنه...
====================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از تساوي برابر سپاهان اصفهان
قلعهنويي: پنالتي استقلال تهران ديده نشد
خبرگزاري فارس:سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: به عقيده من داور ديدار امروز مقابل سپاهان مي توانست يك پنالتي به سود تيم ما بگيرد.
به گزاش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: استقلال از نظر فني خيلي خوب بازي كرد و از عملكرد بازيكنانم راضي هستم. سپاهان هم تيم خوبي بود و مانند سرمربي تيم حريف معتقدم اين مسابقه فراتر از سطح آسيا برگزار شد.
وي افزود: سپاهان كمترين فشار را روي خط دفاع ما وارد كرد و در مقابل، حريف را تحت فشار قرار داديم. در نيمه دوم با شناختي كه از سپاهان به دست آوردم تغيير تاكتيك داده و صاحب موقعيت هاي گل زيادي شديم كه متاسفانه به گل تبديل نشد.
قلعه نويي تصريح كرد: به دليل مصدوميت ابراهيم تقي پور از هادي شكوري استفاده كرديم و با توجه به سيستم تيم حريف، بيشتر از جناحين به دروازه سپاهان حمله كرديم.
قلعه نويي در خصوص عملكرد محسن تركي داور مسابقه اظهار داشت: در نيمه دوم مدافع سپاهان روي بازيكن ما مرتكب خطاي پنالتي شد، البته اميدوارم اشتباه كرده باشم و در اين خصوص بايد نظر كارشناسان داوري را جويا شويم.
استقلال به رده پنجم جدول اومد!
اخرین دقایق هم نزدیک بود گل دوم را بخوریم! توپ از روی خط برگشت خورد.
نقل قول:
اره تا 1 ساعت دیگه شروع به کار میکنند.
نقل قول:
بهشون هم بر میخوره تا یکی ازشون انتقاد میکنه.
خیلی شانسمون گفت. با این حال خدارو شکر میکنیم.نقل قول:
استقلال به رده پنجم جدول اومد!
اخرین دقایق هم نزدیک بود گل دوم را بخوریم! توپ از روی خط برگشت خورد.
بچه ها خاصيت فوتبال تيم هاي قلعه نويي همينه.
باخت در اول بازي.جبران اون در ادامه بازي.
مطمئن باشيد هيچ تيمي توي ايران حريف سپاهان نمي شه.
سیاوش هم زیاد تکروی میکنه.
پس از تساوي برابر سپاهان اصفهان
قلعهنويي: پنالتي استقلال تهران ديده نشد
خبرگزاري فارس:سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: به عقيده من داور ديدار امروز مقابل سپاهان مي توانست يك پنالتي به سود تيم ما بگيرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزاش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از تساوي يك بر يك مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: استقلال از نظر فني خيلي خوب بازي كرد و از عملكرد بازيكنانم راضي هستم. سپاهان هم تيم خوبي بود و مانند سرمربي تيم حريف معتقدم اين مسابقه فراتر از سطح آسيا برگزار شد.
وي افزود: سپاهان كمترين فشار را روي خط دفاع ما وارد كرد و در مقابل، حريف را تحت فشار قرار داديم. در نيمه دوم با شناختي كه از سپاهان به دست آوردم تغيير تاكتيك داده و صاحب موقعيت هاي گل زيادي شديم كه متاسفانه به گل تبديل نشد.
قلعه نويي تصريح كرد: به دليل مصدوميت ابراهيم تقي پور از هادي شكوري استفاده كرديم و با توجه به سيستم تيم حريف، بيشتر از جناحين به دروازه سپاهان حمله كرديم.
قلعه نويي در خصوص عملكرد محسن تركي داور مسابقه اظهار داشت: در نيمه دوم مدافع سپاهان روي بازيكن ما مرتكب خطاي پنالتي شد، البته اميدوارم اشتباه كرده باشم و در اين خصوص بايد نظر كارشناسان داوري را جويا شويم.
انتهاي پيام/
من يكي مطمئن هستم كه استقلال امسال مقام خوبي رو كسب مي كنه.
سپاهان واقعا عالی بازی میکنه.نقل قول:
مطمئن باشيد هيچ تيمي توي ايران حريف سپاهان نمي شه.