خیلی خیلی ممنون میلاد جان لطف کردی.:11:نقل قول:
واقعا این سری اسلیم فوق العادس! هیچ صدایی ازین کنسول شنیده نمیشه انگار نه انگار که این کنسول روشنه!
ولی خوب نمیدونم چرا مثل X360 بهم حال نمییده!!:31:
Printable View
خیلی خیلی ممنون میلاد جان لطف کردی.:11:نقل قول:
واقعا این سری اسلیم فوق العادس! هیچ صدایی ازین کنسول شنیده نمیشه انگار نه انگار که این کنسول روشنه!
ولی خوب نمیدونم چرا مثل X360 بهم حال نمییده!!:31:
بچه ها من همین الان یه اسلیم 250 گرفتم با یه pes 09 تو بازیه میگه که press any butten هر چی که میزنم جلو نمیره
update هم نیس. دستشم درسته.مرسی
يه نفر جوابه سوالمرو بده=
يه مدل ps3 هستش كه همراش فيلم شواليه تاريكي رو ميدن----سوال كردم يارو گفت سوا هم ميفروشيم---قيمتش 20 تومن بود---كه شامل دو ديسك ميشد يكي فيلم و يكي حواشي و غيره---حالا ميخواستم بدونم واقعا اين فيلم بلوري هستش؟؟؟؟؟اگه هست پس چرا انقدر قيمتش پايينه؟؟؟؟؟مگه بلوري خام 17- 18 تومن نيست؟؟؟؟تازه اون دو ديسكه-------------
tank you ----------------------
اون برای فیلم نو هست ! نه فیلم دست دوم در بهترین حالت .نقل قول:
دست دو همیشه میخوره توی سرش .
برو بکس یه سوال
من وقتی کنسول را روشن میکنم هر چند ثانیه یه بار یه صدای تاق مانندی میده و زمانی هم که خاموش میکنم تا حدود 1 ساعت این صدا رو میده این صدا مثل همون صدایی هست که زمانی که تلوزیون را خاموش میکنیم یه صدایی میده و به نظر میاد این صدا مربوط میشه به سرد و گرم شدن دستگاه.
حالا میخواستم ببینم این صدا دادن ها طبیعی هست یا نه!؟
منم slim دارم همین جوریه .البته نهایتا 2 یا 3 بار بعد از روشن یا خاموش کردن این حالت پیش میاد و در کل جای هیچ نگرانی نیست .اگه صدا نداد باید شک کنی.;)نقل قول:
ممنون امین جان!نقل قول:
فقط من این قسمت از صحبتت را متوجه نشدم میشه بهتر توضیح بدی :
و یه چیزه دیگه اینکه دستگاه شما وقتی روشن هست هم همین صدا رو میده !!؟نقل قول:
البته نهایتا 2 یا 3 بار بعد از روشن یا خاموش کردن این حالت پیش میاد
منظورم همون صدای تق و توق هست . تا چند دقیقه بعد از روشن کردن دستگاهم این صدا ایجاد میشه ولی بعد از گرم شدن دستگاه خیر.نقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط یه سوال دیگه در این رابطه داشتم که اگه این رو هم جواب بدی من دیگه شرمو کم میکنم!!:31:
مال من تا حدود 1 ساعت این صدا رو میده میخواستم ببینم کنسول خودت هم تا 1 ساعت این صدا رو میده!!؟
راستش تایم نگرفتم ببینم تا کی صدا میده:31:نقل قول:
ولی خیالت تخت تخت باشه هیچ مشکلی نیست من رفیقمم ps داره و عینا همین طوره.:10:
اقا یه سوال در سطح لیگ دست 3 جانبازان و معلولان!!:31:
از کجا بفهمیم دسته داره شارژ میشه!؟:31:
چراغش چشمك نميزنه جانباز عزيز ؟ : دينقل قول:
شهاب جان نوید هم گفتنقل قول:
روی دسته چراغش چشمک میزنه اون بالا
و PS رو هم بزنی روی صفحه هم نشون میده در حال شارژ هست
نقل قول:اهان درست شد!!:31:نقل قول:
امان از کند ذهنی!!:31:
Thanks a lot
گاومون 10 قلو زاید!!
VG247 از طریق یه منبع گفته سونی میخواد گرافیک کنسولشو ارتقا بده .
الان چیپ گرافیکیش 4 تا 64 مگ هست ولی در اپدیت سخت افزاری جدید به 2 تا 128 مگ ارتقا پیدا میکنه !
البته من فکر نکنم واقعیت داشته باشه چون یکی از یوزرها نوشته چرا nvidia این کار رو از اول انجام نداده و پس از چند سال حالا داره با این همه تجربه این کار رو میکنه!
کد:http://www.vg247.com/2010/04/26/sony-adds-in-new-cheaper-cooler-ps3-graphics-chip/#more-91712
البته زیاد فرقی نمیکنه ! فقط به خاطر اینکه ماژول ها کمتر میشه سرعت پردازش میره بالا و مموری کمتری اشغال میشه . و البته توی هزینه هم تاثیر داره !نقل قول:
پس یعنی شاهد افت فریم کمتری در بازیهای خوفناک خواهیم بود نه ؟نقل قول:
Update سخت افزاری ؟
پس تکلیف این 33.6 میلیون که تو بازار هستن چی میشه ؟ :31:
بله درسته .نقل قول:
همان طور که توی کامپیوتر خانگی شما یه دونه رم یک گیگ بهتر از دو تا 512 هست و دو تا 512 بهتر از 4 تا 256 و البته ارزان تر هم هست اینجا هم همون طوریه . چون پروسسور دیگه مجبور نیست یک درگاه اضافی رو بررسی کنه .
میفروشن میرن یه دونه نو میخرند :31:نقل قول:
این مساله در باره PSP هم بود که با اومدن سری اسلیم رمش از 32 مگ به 64 مگ ارتقاء پیدا کرد .
اقا ما مشکلمون حل شد!
کابلش خراف بید!:31:
گزارش ها حاکی از آن است که Sony به روز رسانی سخت افزاری جدیدی برای PlayStation 3 ارائه کرده و بدین گونه چیپ گرافیکی RSX بهبود یافته و ارزانتر شده و این مسئله احتمالِ رخ دادن YLOD را کاهش میدهد و باعث می شود کنسول 15 درصد توان کمتری مصرف کند.
آنطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی برده (از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، این حرکت بدین معناست که سونی به رویای دیرینه ی خود یعنی سود کردن از سخت افزار PS3 نزدیک تر می شود.
نسخه ی 45 نانومتری چیپ RSX جایگزین نمونه ی 65 نانومتری شده است. ظاهرا این چیپ از دو چیپ XDR RAM به حجم 128MB به جای گونه های 4 تایی با حجم 64MB استفاده می کند.
سونی هنوز رسما این hardware SKU جدید را که با نام رمز CECH-2100A شناخته می شود آنونس نکرده است.
منتظر اخبار بیشتر در این زمینه باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این 2 تا بازی کدومش بیشتر طرفدار داره؟قشنگتره؟
super street fighter 4 و tekken 6
قیمتاشونم اگه میشه لطف کنید بگین
چجوري ميشه يه بازي رو توي هارد ريخت
بريزيم تو هارد بعدش ديگه بدون ديسك ميشه بازي كرد ؟
چقدر حجم ميخواد ؟
بازي pes2010 هستش
بچه ها
ps3 هم مثل xbox کلی مدل داره یا تک مدله؟اگه چندتا مدل داره میشه بگید کدوم بهتره؟
راستی
بنظرتون ps3 بهتره یا xbox ؟
قیمت بازی ها واسم مهم نیس!!میخوام که با گرافیک و طبیعی تر باشه...
از نظر امتیازات بخوای SF بالاترهنقل قول:
از نظر معروف بودن و هیجان ( نظر شخصی ) به نظرم Tekken بهتره
Blu-ray رو میگذاری و install to hardنقل قول:
نه باید داخل درایو باشه
حجمش فکر کنم دوروبره 7 گیگ باشه
کلی مدل داشت تو ظرفیت های مختلف هارد و همچنین fat و slimنقل قول:
ما الان تو بازار بیشتر slim هست 250 گیگ که 380 تومان هست
سوال دومتون هم با این که جوابش کاملا واضح هست و اثبات شده
ولی ترجیح میدم برای جلوگیری از کل کل جواب ندم
slim بهتره یا fat ؟
من خودم همیشه FAT ها رو دوست داشتمنقل قول:
ولی الان میشه گفت مطمنا Slim
فرقی هم دارن و جز باریک و کلفت بودن؟
Slim ها 45 nm هستن در مقابل 65 nm بودن fatنقل قول:
هم مصرف کمتری دارن هم ارزونتر هستن هم مشکلات سخت افزاری کمتری براشون ایجاد میشه
چون جدید تر و یا به اصطلاح بهیه تر هستن
cooling بهتری داره و گرد و خاک کمتری واردش میشه
منظور من از fat هم ظاهرش بود که شخصا خیلی بیشتر میپسندیدم
اما خیلی ها هم عقیده دارن که این slim زیباتره
اسلیم رو نمی شه رو حالا عمودی گذاشت مگر با خرید پایه ای مخصوص .نقل قول:
اسلیم سبک تر می باشد و به دلیل 45 نانومتری شدن احتمال خرابیش به صفر رسیده .
قابلیت نصب Other OS از روی اسلیم برداشته شده . ( البته با آمدن آبدیت جدید قابلیت نصب برای FAT هم از بین رفته است . )
دکمه های اسلیم مانند FAT لمسی نیست .
دکمه ی POWER پشت اسلیم وجود ندارد .
نگرفتم :31:نقل قول:
من تازه كار هستم
اگه ميشه كامل توضيح بده :19:
تا اونجایی که من میدونم اتوماتیک بازیهارو اگه لازم باشه کنسول قسمتیشو میریزه روی هارد!نقل قول:
با ریلیز شدن Heavy Rain و GoW III عزمم رو جزم کردن که PS3 بخرم، قبلش چند تا راهنمایی لازم داشتم:
1. اساسن فَت و سلیم چه تفاوتی دارم و کدومشون بیشتر پیشنهاد میشه؟:blink:
2. امکان اینکه کنسول رو از آمریکا بخرم وجود داره، پیشنهاد میشه آیا؟ اونجا Pal پیدا میشه؟ تفاوت قیمت چه قدره؟:blink:
3. نمیتونم هزینهی زیادی رو به بازیها اختصاص بدم، دوستانی که از این کنسول استفاده میکنن،ماهانه به طور متوسط چه هزینهای رو برای بازیها صرف میکنن؟:worried:
4. پیدا کردن بازیهای قدیمی و تعویض کردن بازیها دردسر زیادی نداره؟:worried:
5. احتمال اینکه امکان استفاده از بازیهای کپی فراهم بشه چهقدره؟ :blink:
ممنون.:20:
پ.ن. اولین پست نوشته بود که اینجا مخصوص کسایی هست که PS3 دارن و باهاش مشکلی دارن، ولی من جای دیگهای واسه طرح سؤالم پیدا نکردم، امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم اتوماتیک بازیهارو اگه لازم باشه کنسول قسمتیشو میریزه روی هارد!
بله وقتی بازی رو اجرا میکنید قبل از وارد شدن به بازی به صورت اتوماتیک خودش تو هارد میریزه حجمشمونم کاملا متفاوت هست از 200 مگ هست تا 6 گیگ 7گیگ.
از كجا بفهمم ريخته تو هارد يا نه؟
خب الآن ديسك رو بردارم چجوري بايد از هارد اجرا كرد ؟
بازی هایی که نیاز به نصب بر روی هارد رو دارند ..فقط قسمتی از بازی بر روی هارد نصب میشه تا لود سریع تر انجام بشه!!!نقل قول:
بدون دیسک هم بازی اجرا نمیشه!
یا حق:11:
دوستان یه سوال من میخوام ps3 slim بگیرم ... ولی مشکل قیمت بازی هاست آیا چون من شهرستان هستم گفتم آیا شما بازی هارو50 تومن میخرین یا روشی داره ارزونتر طی بشه ...
البته یازی های روز رومیخوام ....
ای خره در دون این سونی بخوره :31:نقل قول:
بهترین راهش اینه که بازی دست دوم بگیرید و بعدش بازی ها رو تعویض کنید .
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطوری پلی 3 رو که با کابل اچ دی به ال سی دی وصله صدای دالبی ازش بگیرم سینما خانگی هم دارم(یا بهتر بگم چطوری سینما رو به پلی ارتباط بدم)؟؟؟؟؟
:41:
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
در ضمن خبر جدیدی از کپی خور شدن نیست
با اپتیکال میشه اگه سینما خانوادتونت داشته باشه.نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطوری پلی 3 رو که با کابل اچ دی به ال سی دی وصله صدای دالبی ازش بگیرم سینما خانگی هم دارم(یا بهتر بگم چطوری سینما رو به پلی ارتباط بدم)؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
در ضمن خبر جدیدی از کپی خور شدن نیست
نه دوست عزیز از کپی خبری نیست
به نظرم سعی کن بازی ها رو انترنتی از بچه ها بخری و اینترنتی هم بفروشینقل قول:
دوستان یه سوال من میخوام ps3 slim بگیرم ... ولی مشکل قیمت بازی هاست آیا چون من شهرستان هستم گفتم آیا شما بازی هارو50 تومن میخرین یا روشی داره ارزونتر طی بشه ...
البته یازی های روز رومیخوام ....
تو little big plnaet چند تا لول رو که 2 تایی و 4 تایی بوده رو موندم همرو کامل رفتم کسی نیست بیاد کمک ؟