Midtown Madness 3نقل قول:
Printable View
Midtown Madness 3نقل قول:
Dynasty Warriorنقل قول:
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
دوست عزیز بازی دو نفره زیاده واگه شما در سبک ریسینگ میخوای :نقل قول:
انواع NFS
Forza 1
Forza 2
GTI Racing
و...
silent hill 1 , 2 , 3 , 4نقل قول:
Fatal Frame
پشنهاد می شود ...
Black & Whiteنقل قول:
نقل قول:
اینو خودم دارم لطفا یکی دیگه معرفی کنید
این رو بازی کردمنقل قول:
King of the Roads
چیز دیگه ای نداری؟
نقل قول:
ممنون دوست عزیز اما فروزا مگه شماره 1و2 واسه pc هستش ؟ راستی انواع nfs تو کنسول فکر کنم بشه 2 نفره بازی کرد - اما تو pc چی قدیمی مثه most wanted و carbon چی جدیدش مثه شیفت اصلا حالتیو نداره که بشه تو pc به صورت 2 نفره و صفحه 2 قسمتی بازی کرد - دوستان لطفا بازی 2 نفره معرفی کنید - خیلی احتیاج دارم- خسته شدیم از بس pes زدیم با دوستان
دوست من گفتم Midtown Madness 3نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
بله فروزا 1 و 2 داره ...نقل قول:
من NFS 7 رو هم دو نفره با یک صفحه کلید بازی کردم (با برادرم)
بقیه ی nfs ها هم میشه دو نفرش کرد چه تو pc چه تو xbox و چه ps ...
موفق باشید ... :11:
نقل قول:
ممنون بابت فروزا - اما من 4.5 تا nfs که دارم - هیچکدوم 2 نفره با یه سیستم و با دسته یا حتی کیبورد نداره - البته از راه شبکه کردن 2 تا سیستم و یا اینترنت میشه اما همونطور که گفتم با یه سیستم و به صورت 2 نفره رو لازم دارم - مثلا الان ماست وانتد و شیفت رو سیستمم نصبه - شما بگو چجور 2 نفرش کنم ؟؟!! من که چیزی ندیدم - با تشکر
آقا من يك بازي ميخوام تو مايه هاي GTA
True Crime NYنقل قول:
MAFIA
Total Overdose
True Crime NYنقل قول:
MAFIA
Total Overdose
آره خب این دوتا NFS رو من تو XBOX بازی کردم بصورت دو نفره ولی تو PC باید از طریق شبکه بازی کنی ... اصلا فرق PC با بقیه ی پلتفرم ها همینه ...نقل قول:
خب من بهترین بازی که میشناشمو معرفی کردم وگرنه غیر از این خدای جنگ به سبب سبکش شبیه این بازی هستش ...نقل قول:
سلام دوستان.
من آدرس یه چند تا سایت میخوام که بشه از اونا بازی PC دانلود کرد و تقریبا بی دردسر بشه دانلود کرد و پولی نباشه و مهمتر از همه اینه که می خوام کاملا به روز باشه.
ممنون میشم اگه منو کمک کنید.
سایت هایی مانند:نقل قول:
EgyDown
Softpedia
Rapidshare GFX
سایت پررنگ شده هزینه ثبت نام میخواهد.
سلام،
دوستان یه بازی مبارزه ای (مثل Mortal Combat) می خوام. برا چند سال اخیر باشه و جالب. در ضمن حتما برا PC باشه.
ممنون.
far cry
metro2033
harry potter lego
sniper ghost warior
Terorist Takedown
بایوشاک 2
brothers in arms
ولفنشتاین
brothers in arms: hell's highway
god of war
gears of war2
Hell In Vietnam
Batman: Arkham Asylum
با سلام من 20 صفحه گذشته+ تاپیک بازی ها رو که نگاه کردم دیدم اینا از همه طرفدار بیشتری داره
من میخوام فردا برم یه جا که بازی هاش خیلی ارزونه ولی خیلی دوره واسه همین هر وقت میرم یه 5 تا 6 تا میخرمو میام
من بازی میخوام که هیچ گیری توش نباشه یعنی هی گیر نکنم که آیا باید کجا برم چی کار کنم (خنگم هستما) آخرین بازی هم که بازی کردم سینگولاریتی بود که در حد مرگ به نظرم زشت بود آخه اصلا معلوم نبود باید چی کار کنی یه ربع گیر میکرم تا میفهمیدم واسه باز کردن در باید برم از اونجا بالا و فلان دکمه رو بزنم
کرایسیس ها--کال آف دیوتی ها-بتل فیلد-اساسین ها و پرنس جدیده--کال آف جوارز-اسپلینترسل آخرین بازی هایی بوده که شدیدا باهاشون حال کردم خیلیییییییی حال کردم
حالا اگه میشه یه بازی بدون گیر گرافیکی خوشگل و در فضای باز(نه مثل سینگولاریتی که همش تو ساختمون بود )یه من معرفی کنید از این بالایی ها و یا چیزای دیگه
مثلا کرایسیس تو مرحله core من گیر کردم و نفهمیدم باید چی کار کنم و از اونجا به بعد حالم از بازی به هم خورد(پس خواهشا یه چیز بدون گیر باشه +بازی درون محیط باز )
هر کدوم از بازی هایی هم که اونجوریه که گفتم از لیستم به کل حذفش کنید حالا هر چه قدر هم که میخواد معرکه باشه
و سوال دوم اینکه من شدیدا شدیدا شدیدا با بازی general zero hour حال میکنم آیا بازی های زیر شبیه اینی که گفتم هست ؟به اون قشنگی هست ؟اوجه استرس و فشار واسه پیروزی--کدوم قشنگترند ؟و اگه شبیه اینی که گفتم نیست خودتون قشنگترین و نزدیک ترین بازی به این بازی رو معرفی کنید
Warcraft III: Reign of Chaos
world of warcraft 3 : frozen therone
age of mythology
بسیار ممنون و متشکر
راستی اگه میشه بازی ها رو با معیار های من رتبه گذاری کنید که فردا 5تاشو بخرم
سلام دوستان
کسی اینجا بازی فوتبال12 wining eleven رو نداره یه لینک دانلود ازش بزاره؟؟؟
من یه سری بازی میخوام که :
First Person Shooter باشه
fantasy sci-fi نباشه - توش جک و جونور و حیوون و آدم فضایی و زامبی و ..... نداشته باشه
از این کارتونی ها هم نمیخوام مثل Team fortress
ترجیحا هم بازی جدید باشه (کیفیت بهتر رو ترجیح میدم)
از COD MW , COD MW 2 و Operation Flashpoint خیلی خوشم اومد(فکر کنم Call of duty MW2 رو حداقل 15-16بار بازی کردم)
Brothers in arms هم یکیش رو بازی کردم بد نبود.
کسی میتونه پیشنهادی بده؟
فردا میخوام برم بخرم. اگه کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم
کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
world of goo
یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
با تشکر
ببخشید که میپرسمنقل قول:
این بازی هایی که معرفی کردید از لحاظ گرافیکی هم سطح با call of duty هستند یا نه
و کلا از لحاظ گرافیک رو چه مایه هایی هستند
یک بازی جون دار میخوام که یکم کارت گرافیکم رو محک بزنه:27::21:
نقل قول:
واقعا نبود ؟ هیچکی واسه pc حداقل 1 بازی ریسینگ قشنگ و 2 نفره (افلاین) سراغ نداره ؟ بابا ایول
بازیهایی مثل Gears of War و Army of TWO هستند که برای XBOX هستند...اما برای اجرا روی پی سی میتونی از Emulator ها استفاده کنی.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز اما انگار من یه جور سوال کردم شما فکر کردی اماتور و تازه واردم تو این ضمینه ها ... امولاتور ها منظورتون واسه چیه ؟ ps1 - ps2 - psp - wiii.....? هیچکدوم بدرد نمیخورن مخصوصا واسه ps2 که اشغاله
اون بازی هاییو که گفتید رو هم میدونم 2 نفرست اما من که کنسول ندارم و قصد خریدشو هم ندارم .
منظورم فقط 1 بازی ریسینگ یا هر سبکی ... که بشه 2 نفره داخل pc بازی کرد - به غیر از فوتباله
ببخشید از نظر گرافیکی و کنترل ماشین و تنوع در ماشین Dirt 2 بهتره یا Split\Second . من Dirt 2 رو دارم و می خوام اینم بخرم ...
نظرتون با مورتال کمبات چجور؟هحتمالا با دسته میشه دو نفره بازی کرد.نقل قول:
هر کدوم یک جور خوب هست...نقل قول:
Dirt 2:
طبیعی بودن کنترل ماشین و طبیعی بودن برخورد ماشین ها...
Split/Second:
ماشین سواری فانتزی (مثلاً هواپیما میاد رو سر دشمنت!)
نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه مورتال کمبت خوبه (یاد ه جوونیا بخیر ) ... فقط کدوم نسخش ؟ منظورتون واسه ps و امولاتوره یا ورژنی واسه pc هست ؟
مورتال کمبت اپیدم (2008) Mortal Kombat Epidem (نسخه مخصوص PC)
برای کامپیوتر نسخه deceptionکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2671643&postcount=295
برای کامپیوتر نسخه 5کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5276705&postcount=1542
اگه برای سگا هم بخوای با امولاتور سگا نسخه سومش هم دارم.بگو بزارمکد:http://-------------.com/2009/04/download_game_mortal_kombat_5.php#more
برای اطلاع و دانلود از نسخه ها به تاپیک زیر مراجعه کن.
سوال دیگه بود برام پ.خ کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=47551
دوست عزیز،نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هایی که معرفی کردی واقعا برای کامپیوتر هستند یا با امیولاتور شبیه سازی میشن؟
نظرتون در مورد Street Fighter IV چیه؟
نقل قول:
اوه یادم اوردی - این استریت فایترم خوبه اما من با شبیه ساز دسته ی ps2 داخل pc میخام اینو بازی کنم ... بنظر شما میشه ؟
راستی یه دونه بازی ریسینگ نبود ؟ یه دوستی گفتند Split Second رو میشه داخل پی سی به صورتی که تصویر به 2 قسمت تقسیم میشه بازی کرد ... حقیقت داره ؟ دوستانی که اینو دارن امتحان کنند بهم اطلاع بدند - ممنون میشم
دوستان بازی ریسینگ واسه پی سی بعد از شیفت چی اومده ؟
لطفا در مورد هر کدوم هم یه توضیح کوچیک بدین
ممنون
نقل قول:
فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
سلام
من بازیه neverhood skullmonkey رو میخواستم
ممنون
pc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا چند تا بازی معرفی کنید .نقل قول:
سومی رو دقیق نمیدونم ولی اون دوتا مال pc هست.توی تاپیک مورتال کمبات هست و اطلاعاتکامل تر اونجا نوشته شده.کمبات 5 رو امشب دانلود میکنم بهتون میگم.نقل قول:
dinner dash 1،2،3،4نقل قول:
کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
world of goo
یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
با تشکر
Supermarket Management
اینا بازی های مدیریتی مینی گیم هستن.اگه خواستی بگو من یه گونی از این بازیا دارم بهت میگم.
وارکرافت و Age of mithology بازی های تخیلی هستند.یعنی موجوداتی مانند غول ها و دیو ها توشون هست و از شمشیر،نیزه وجادو و..... برای از بین بردن حریف ها انتخاب میکنند ولی جنرال جنگ های مدرن است.نقل قول:
فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
من منظورتون رو در این مورد نفهمیدم که چجوری باشه.بازی های world in conflict_company of heroes series
اینها هم بازی های استراتژیک هستند.یه سرچ کنی تو گوگل میبینی.company of heroes هم هر سه تاش نمره خوبی گرفتند.نمرi گیم اسپاتدر ضمن به لیست بالات Assassins creed 2رو هم اضافه کن بازی خوبی است.کد:http://www.gamespot.com/search.html?qs=company+of+heroes&om_act=convert&om_clk=search
نقل قول:
خوب حالا از لیستی که نوشتم کدوما رو بازی کنم با توجه به چیزااییی که گفتم ؟
نقل قول:من brothers in arms: hell's highway رو بازی کردم.به پای COD MW , COD MW2 که نمیرسه.مدل بازیش هم تیمیه،تو اکثر مراحل 1-2 تیم همراهت میفرسته که باید کنترلشون کنی.در کل بازیش خوب بود. من از طراحیش خوشم نیومد (قیافه آدمهاش خیلی طبیعی نیست!)نقل قول:
Terorist Takedown رو هم شنیدم خوبه و خودممم میخوام بگیرم.
sniper ghost warior رو هم میگن جالبه من یه بازی دیگه از این سری sniper رو گرفتم که به شدت بدم اومد حتی مرحله اول رو هم تموم نکردم.
far cry رو هم یادمه نگاه کردم بازی خوبی بود،البته شماره 2 اون به نظرم جالبتر اومد تا اولیش
بازی Battlefield Bad Company 2 رو شدیدا منتظرم برسه دستم بازی کنم.اگه شما بازی کردی نظرت رو بگو که من بدونم خیلی بهش امیدوار باشم یا قراره ناامید بشم.
اگه یکی هم جواب منو بده خوب میشه.میخوام سفارش بدم برام بخرن و بفرستن،اینطوری تابستون تموم میشه.کمک کنیدنقل قول:
نقل قول:
بتل که عالیه یه سبک cod هست و خیلی قشنگ مخصوصا مرحله عراقش تخریب پذیری ساختمان هاش بی نظیره فوق العادست