راهی نداره که باس بیشتر شه.؟
Printable View
راهی نداره که باس بیشتر شه.؟
فکر کنم با تنظیمات اکولایزر بشه یه کارایی کرد ...
درسته بهتر میشهنقل قول:
ولی در کل کیفیت صدا مربوط به خود پخش کننده میشه
همشون تقریبا در یک رده هستننقل قول:
راستی این هنذفری های ال جی چجوریه
منظورشون از میله ای چیه؟
اگه میشه یه عکس ازشون بذارین
فکر می کنم میله ای منظورشون مثل هندزفری های واکمنه که کامل می ره داخل گوش...
آره فکر کنم همینه ...نقل قول:
من 2شنبه یا حداکثر 3شنبه دارم میرم بخرمش.
فقط یه سوال اساسی دیگه دارم:
چطوری بفهمم گوشی تقلبی نیست و کلاه سرم نمیره؟ :11:
عزیزم این گوشی اصلش ماله مجارستان هست یعنی پشتش نوشته made in hungry
فکر نمیکنم تقلبیش اومده باشه اگه باشه چینیه که تابلو هستش ولی با خیال راحت برو بگیر راستی تو مغازه همه چیشو تست کن شارژر و هندزفری و ...
راستی یه بارم زنگ بزن عکس بگیر صداشم گوش کن ببین سریالش که با #06#* نشون داده میشه با سریال پاکت یکی باشه ...
بقیش که حله ...
دست شما درد نکنه. ممنون :11:نقل قول:
آقایان و خانم های عزیز چرا گوشی من (5700) sms نمیفرسته؟
یکی ما را روشن کنه//ببینیم برنامه چراغ قوه اومد یا نه؟؟
توی چند صفحه قبل یادم میاد یکی گفت که اومده
از اونجايي که من خيلي بي طاقتم همين امروز رفتم و اين گوشي خوشگله رو خريدم !!!!!!! :31:
تو اين بازار موبايل هر کي هر قيمتي بخواد ميذاره تو پاچه مردم بدبخت.
من 260 تومن خريدم. گارانتيشم نياست. البته همه ي اين گارانتي ها فقط يه کاغذ پاره ان!
رنگش مشکيه. همون طور که آسفا جون گفت سريال هاشو چک کردم. ساخت مجارستان هم هست.
حالا زدمش تو شارژ. هر چي با اکولايزر ور رفتم زياد باسش بهتر نشد ولي واقعا گوش آدم رو خسته نميکنه.
تو دبليو 700 صداش خيلي بلند بود و باسش زياد بود واگه 1 ساعت مداوم گوش ميکردي گوشت بدجوري درد ميگرفت. :41:
يه نکته ي بسيار عجيبش کيفيت فوق العاده ي اسپيکراشه:8:. واقعا صداهاي بلند رو که تو همه ي گوشيها خش ميندازه بدون حتي يه ذره خش پخش ميکنه. صاف صاف. :27:
خدايي خيلي باحاله. حالا فعلا ما بريم سراغش.....:31:
برنامه چراغ قوه کرک شده اومده ولی free نیست.
مبارک باشه دوست عزیز ..نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز نخریدمش !!!
قربون تو ممنون. :11:
من 2 سال پیش یه سی دی پلیر پاناسونیک گرفتم که رو خودش یه هدفون حرفه ای داشت.
الان اونو زدم به گوشی وااااای که چه صدایی.:8::8::8::8:
از بهترین واکمنهای سونی هم بالاتر بود.
با تنظیم اکولایزر خیلی توپ تر میشه.
حسگر تشخیص نورشم خوب عمل میکنه. ال سی دیشم که نگو. 16 میلیون رنگ !!!!!! :27:
به نظر من تنها عیب این گوشی هندسفری ان هست که خیلی بد توی کوش جا میگیره..من که به سختی داخل گوشم فشار میدم تا جا بیافته!!!
سلام میکنم به همه ی دوستان عزیز اقا من نمیدونم چرا گوشیم یک انحنای خیلی بد پیدا کرده یعنی پنل گوشی یک طرفش با خود گوشی فاصله پیدا کرده تو این عکس فکر کنم منظورم رو متوجه بشینحالا میخواستم بیبنم برای بقیه دوستان هم همینجوری شده یا نهکد:http://i15.tinypic.com/8eh5vmu.jpg
سلام دوستان .
من يه هندزفري بلوتوث گرفتم . ولي نم تونم به گوشي وصلش كنم .
اگه ميشه كمكم كنين .
:11::10::31:حمید جان سلام!این انحنا و فاصله طبیعیه و گوشی من و دایی من هم این انحنا رو داره!البته باید این انحنا باشه تا وقتی که میخواهی گوشی رو بچرخونی دو قسمت بالا و پایین گوشی با هم در گیر نشن و ساییده نشن!:8:نقل قول:
یعنی امین جان برای شما هم یک طرفش اینقدر انحنا داره اخه سمت چپ گوشی انحناش معمولی اما سمت راست خیلی انحنا داره یعنی وقتی گوشی رو می چرخونم به طرف موزیک اینگار کجه حالا داش امین یه عکس از دو طرف گوشیت میگیری من بیبینمنقل قول:
سلام دوستان .
من يه هندزفري بلوتوث گرفتم . ولي نم تونم به گوشي وصلش كنم .
اگه ميشه كمكم كنين .
ببین حمید جان گوشی من در حالت عادی سمت راستش کمی به طرف بالا تمایل داره؟او کی شد؟یعنی اینکه برعکس شما!من گوشیم سمت راستش جفت تر از سمت چپه!سمت چپی فاصله ی زیادتری نسبت به قسمت بالایی گوشی داره!!
سلام حمیدرضا خان.
منم دیروز این گوشی رو خریدم. ولی انحناش کمتر از مال شماست و یه جوری همه جاش یک اندازه با خود گوشی فاصله داره.
مال شما یکم بیشتره.
به به پس شما هم خریدی مبارک باشه اره یکم همه جاش فاصله دارهنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی گرفتم داش امیننقل قول:
ممنون. آره منم خریدم. خدایی با این پول واقعا بهترین گزینست. بعضی گوشیا الکی گرونن. مثل K850 و P1 که مزخرف ترین گوشی ها هستن !!!! مخصوصا تو طراحی !!!!! :31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببخشید کسی جوابتو نداد ...
هندزفری رو باید روشنش کنی بعد بری تو قسمت بلوتوث و قسمت paired divices و options رو بزنی و بعد new paired divice رو ...
در این حالت یه بلوتوث پیدا میکنه که اسم هندز فریته بعد روش ok کن و یه کد میخواد که باید 0000 رو وارد کنی بعد هم وصل میشه ...
هر کشکلی برات پیش اومد خبرم کن تو اولین فرصت بهت میگم اگه تونستی یه عکس از هندزفریتم بزار البته اگه مشکلت حل نشد ...
راستی بچه ساری هستی ؟؟؟!!!
این گوشیها هم طرفداراش کم نیستن اینطوری ازشون بد نگو یه وقت میان اینجا دعوا میشه ها ...:46:نقل قول:
یه سوال:
چطوری میشه فهمید آپدیت گوشی مال چه تاریخیه و ورژنش چنده واینکه الان آخرین آپدیت برای 5700 مال کی هست؟
ممنون :11:
این کد رو بزن مربع 0000 مربع ستارهنقل قول:
الان زدم نوشته که:نقل قول:
V 03.83.1
22-6-07
RM-230
Nokia 5700 (21.1)
حالا این آپدیت خیلی قدیمیه؟
نه جدیترین اپدیت نیاز به اپدیت ندارهنقل قول:
آقا ممنون :11:
چاکریم دادش قابلی نداشتنقل قول:
تو بازیهای جاوا وقتی sound بازی رو on میکنم، موقع پخش صدا بازی هی گیر میکنه.
چکار میشه کرد؟
الکشفیات جدید!!در قسمت audio theme براحتی میشه تمام اهنگهای گوشی رو عوض کرد!مثلا صدای ارور خالی بودن باتری یا موقع چرخوندن گوشی به حالتهای دوربین و موزیک و یا در اوردن و قرار دادن مموری کارت توی گوشِ!!برای همشون میتونید اهنگ عوض کنید و اهنگهای اصلی default گوشی رو عوض کنید!!من صدای football theme رو گذاشتم!خیلی کلاس داره!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان . ممنون از اينكه جوابمو دادي .
مشكلم حل شد .
آره من بچه ساريم .
بازم ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرفدار 100% سوني اريكسونم .
ولي يه چند روزي 5700 داشتم .
به نظر من اين گوشي نسبت به قيمتش واقعا عاليه ....
نكيا با توليد اين گوشي يه حركتي به خودش داد.
جدید نیست که امین خان...نقل قول:
منم که 5700 ندارم اینو میدونستم....