آره می شه معلومه 3.90
آره می شه معلومه 3.90
نقل قول:کد:http://dl.qj.net/CWCheat-0.2.2-REV.A-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/16452/catid/151
آره مثل یک برنامه می شه بعد می ریزی توی gameنقل قول:
Despertar del Cementerio v5
-------------------------------------------------------------------کد:http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/16493/catid/151
دو ستاره شدم!
چه جوری نصب کنم؟:31:نقل قول:
پچ شماره سه فريم ور 3.90 هم اومد ! تنها تفاوتي كه تو پچ جديد ديده مي شه اينه كه بازي هاي بيشتري رو مي تونيد از طريق NO-UMD اجرا كنيد - قابل توجه دوستاني كه UMD ندارن ...
توضيحات خود جناب الكس :
لينك دانلود :نقل قول:
March33 NO-UMD driver compatibility has increased to support games like Coded Arms, Patapon, Harvest Moon Innocent Life and probably others affected by same errors
کد:http://exophase.com/files/psp/390m33_3.rar
سلام دوستان من هفته پیش یک psp از کیش خریدم. بازی های iso تو مم.ری کپی کردم پیغام file corupted رو میداد. بعد از طریق همین فوروم متوجه شدم ورژن کارخانه 3.5 هست .خواستم 3.51 یا 3.52 رو بریزم ولی اولا نمیدونم که ایا oe یا 1.5 ولی چون توی مموری game خالی هست فکر میکنم که 1.5 هست. من طبق دستور العمل این کارها را میکنم ولی پیغام the game couldent be started (80020) بعد توجه شدم که باید دانگرید بکنم......... لطفآبرای اینکه بازی ها رو بدون umd اجرا بکنم کمکم کنید ...... از همتون ممنونم
قيمت piano black الان چنده؟؟؟؟؟
اقایون سلام قیمتا پایین اومد یانه؟؟؟؟؟
سلام
من وقتی میخوام بازی بریزم این ارور مییاد البته نه همیشه گاهی اوقات
cannot copy virutal tennis 3 : data error (cyclic redundancy chek
فقطم این بازی این جوری نیست بعضی بازی های دیگرم این جوریه
اگه میشه بهم بگین چیکار کنم
چه جوری Cwcheat رو نصب کنم؟
فولدر داخل اینستال رو در روت مموری کپی کنید
بعد از ریکاوری پلاگینهارو فعال کنید
برای اجراشم در بازی 4 یا 5 ثانیه سلکت رو نگه دارید
به احتماله زياد رمت مشكل پيدا كرده . چون ماله منم همين طور شده بود . رمم رو عوض كردم .نقل قول:
رم اورجینالش سن دیسکه و قیمتش هم 70 تومنه با حافظه 4 گیگ
من رم اورجینال سونی 2 گیگ گرفتم 40
برای اینکه بفهمی اصله یانه باید روی ایکون مموری توی پی اس پی مثلث بزنی بعد ببینی مجیک گیت رو سا پورت می کنه یا نه
اگه جلوی magicgate بنویسه unknown یعنی تقلبیه؟نقل قول:
بچه ها ارزان ترين و بهترين جا براي هك كردن پي اس پي توي تهران كجاست؟مي خواهم آخرين و بهترين ورژن را برام بريزه.ضمنا رم 4 گيگ از كجا بايد بگيرم؟مغازه خاصي مي شناسيد كه 100% رم اصل داشته باشه؟
این 2 گیگ هایی که قیمتشون 25 تومنه تقلبین؟نقل قول:
این cwcheat به چه دردی می خوره؟
این کارو که انجام میدم و میرم تو ریکاوری خبری از پلاگین ها نیست:19:نقل قول:
مگه می شه ؟ فولدر سلپلاگینس رو باید در روت کپی کنی ها (از فولدر اینستال ) خود اینستال رو نمی خواد
اره 100% تقلبیهنقل قول:
اونام تقلبی چون تو خارج اصلش حد اقل 20 چه برسه به اینجانقل قول:
من 8 گیگ قیمت گرفتم 120 !!!!!!!!!! البته به شرن مجیک گیت (قبلا شرت چاقو بود !!)
برای تقلب کردن یا به اصتلاح رمز زدن در بازی هایی که رمز ندارن به کار میره (البته رمز لازم نیست) مثل game shark پلی واننقل قول:
من خودم 4 گیگ از نمایندگی سونی خریدم 65 تومان ! ( از دبی)
خوب آره اینجا حدود 80 (نمایندگی سونی )نقل قول:
دادم بيرون درستش كنن...نقل قول:
ميترسم يه وقت خراب كنم...
مثلاً چقدر ميشه پولش؟
سلام به همه ي دوستان كسي حجم بازي هاي زير رو نميدونه"
كشتي كج
pes2008
fifa08
pro street(need for speed)
NBA08
ممنون ميشم يكي جواب سوالاتمو بده
شاید رو slim کار نمیکنه!:41:نقل قول:
در ظمن پوشه ای به اسم اینستال توش نیست:19:
تو راهنمای خودش گفته پوشه ی MS_ROOT رو تو ریشه ی مموری کپی کنین.
و پوشه ی MS_ROOT_371 برای اون هایی که 3.7x دارن.
من هم اسلیم دارم هم فت روی جفتشون کار می کنه
قيمت piano black الان چنده؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز.
یک مشکل برای من پیش آمده من یک پی اس پی خریدم و چند برنامه برایش از اینترنت دانلود حالا برنامه ها را که روی پی اس پی می ریزم ارور ها(80020148-8002014C-80020130)از برنامه ی KXploit Tool 0.3 هم استفاده کردم و ارور (800201309)را می ده.علاوه بر پی اس پی خودم هم هنگ کردم لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر ایمان الهیاری راد.
پی اس پی شما کپی خوره؟نقل قول:
نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هفته پیش یک psp از کیش خریدم. بازی های iso تو مم.ری کپی کردم پیغام file corupted رو میداد. بعد از طریق همین فوروم متوجه شدم ورژن کارخانه 3.5 هست .خواستم 3.51 یا 3.52 رو بریزم ولی اولا نمیدونم که ایا oe یا 1.5 ولی چون توی مموری game خالی هست فکر میکنم که 1.5 هست. من طبق دستور العمل این کارها را میکنم ولی پیغام the game couldent be started (80020) بعد توجه شدم که باید دانگرید بکنم......... لطفآبرای اینکه بازی ها رو بدون umd اجرا بکنم کمکم کنید ...... از همتون ممنونم
كشتي كج 2008 = 1.7 گيگنقل قول:
pes 2008 = 1 gig
فيفا 08 = 1.2 گيگ
پرو استريت = 1.43 گيگ
بسكتبال 08 = 950 مگ
من که دو صفحه قبل لینک گذاشتم!نقل قول:
کشتی کج 1700 مگ iso هستش cso میشه 1000 مگ که منم الان دارم بازی میکنمنقل قول:
1.2 گیگ pes
1.2 گیگ fifa
من برای پسر خالمو که بردم 8 تومن گرفتنقل قول:
--------------------------------------------------------------
این final fantasy :crisis core خیلی توپه گرافیک عالی گیم پلی عالی کلهم عالیه! حتما بگیرینش
نقل قول:ماشالا چقدر زياد:13::18:نقل قول:
ممنون
دوستان به سوال بنده جواب بدید چون نمیتونم تمام 364 صفحه رو بخونم.
psp بنده نسخه ی 3 به بالاست ولی به جزء موزیکهای mp3 نمیتونم از قسمت ویدیئو استفاده کنم به وسیل هی کامپیوتر مثلا یه کلیپ تصویری میزنم ولی وقتی که به فولدور ویدیئو میرم مینویسه که هیچ فایل ویدیوئی اینجا نیست حتی فرمتش رو به MPEG هم تغییر دادم ولی نشد لطفا کمکم کنید
من pro street رو 400 مگ کردم البته نیمه ریپنقل قول:
توی ویدیو هاش فرانسوی و اسپانیایی و فکر می کنم ایتالیایی رو ورداشتم و cso کردم