نقل قول:
مي شه بگي منظورت از repair كردن چيه و چجوري بايد اين كار رو انجام داد؟
البته منظورم تو fifa 2005
Printable View
نقل قول:
البته منظورم تو fifa 2005
احتمالا سیستمتون نمیکشه . مشخصات سیستمتون رو بزارید .نقل قول:
تو بازی Dirt وقتی رزولیشن رو تغییر میدم و گیم میخاد ریست بشه Error Reporting ویندوز میاد
پچ 1.01+ کرک سالم هم زدم درست نشد
دوست من بعضی بازی ها وقتی یه بار نصب میکنی ، وقتی میخوای دوباره نصب کنی 3 تا گزینه میده :نقل قول:
1. تعمیر ( Repair )
2.چک کردن
3.پاک کردن .
اگه شما گزینه ی اول رو بزنید و سیدی بازی رو دوباره بزارید بازی رو تعمیر میکنه .
دوست عزيز ميدونم از طرح سوالم خيلي وقته كه گذشته ولي الان وقت آزاد پيدا كردم سوالم در مورد سيو هاي بازينقل قول:
neighbours from hell بود كه گفته بوديد تو مسير my documents ذخيره ميشه اگر لطف كنيد بگوييد با چه نام فايلهايي و دقيقاً تو كدوم زبر شاخه my documents ممنون ميشم
توي خود ماي داكمينت هست كه اسمه خود بازي رو نوشته يا توي درايو d ياcتوي داكمينت اند سيتينگ ودر اونجا اسم اكونت رو انتخاب كنيد كه همون ماي داكيمنت!!!!!!!!!:8:نقل قول:
GeForce 256 5200نقل قول:
دوست من کارت گرافیک شما چیه ؟
این بازی بالای 6600 میخواد .
يعني نميشه كاري كرد؟؟
یه قسمت Render Options وجود داره ولی در مورد رزلوشن چیزی توش وجود نداره.نقل قول:
معمولا در قسمت Option و در قسمت Display یا Video هست دیگه .
CPU:Over 3.2نقل قول:
Ram 1 gig
graphic 6600 overclocked
من بازی رو به سلامت نصب کردم ولی موقه ی اجرا کردن سیستم restart می کنه
لطفا بگین من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خییییییییییییییییییییلی ممنووووووووووووون
مشخصات بازي به سيستمتون ميخوره؟؟؟؟؟؟:21:نقل قول:
دوست من اولا شما مشخصات سیستمت رو بزار .نقل قول:
من بازی رو به سلامت نصب کردم ولی موقه ی اجرا کردن سیستم restart می کنه
لطفا بگین من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خییییییییییییییییییییلی ممنووووووووووووون
بعدشم شما Direct X 9C رو نصب کردی ؟
من بلد نیستم چه جوری وکجا وچه گونه سئوالاتمو مطرح کنم تا جواب بگیرم کمکم میکنید
وحید جان مشکلات بازی رو همینجا مطرح کنید .
سلام دوستان.
من تازه در اين فروم عضو شدم. به راهنمايي شما نيازمندم.
من بازي فيفا 07 را خريدم 4 سي دي هم هست. بعد كه كامل نصبش كردم ارور داد. بعد كركش را كه كپي كردم ارور نداد. اما وارد بازي هم نشد. وقتي دابل كليك مي كنم روي آيكن فيفا 07 چند ثانيه موس تغيير شكل ميده. "شكل لود شدن را به خود مي گيره" بعد بدون اينكه وارد بازي بشه به حالت اول بر مي گرده. نمي دونم چيكار كنم. تو رو خدا كمكم كنيد خيلي فوريه. اشكال از ويندوزه يا از كرك؟ من كرك هاي مختلفي دانلود كردم و اجرا كردم. اما مشكل بر طرف نشد. تازه چند بار هم بازي را نصب كردم اما فايده نداشت.
حالا مي دونين چرا من خيلي اصرار دارم كه اين بازي بالا بياد؟ لينك زير را ببينيد:
شما ورژن Direct X رو یه چک بکنید بد نیست .نقل قول:
سلام دوستان.
من تازه در اين فروم عضو شدم. به راهنمايي شما نيازمندم.
من بازي فيفا 07 را خريدم 4 سي دي هم هست. بعد كه كامل نصبش كردم ارور داد. بعد كركش را كه كپي كردم ارور نداد. اما وارد بازي هم نشد. وقتي دابل كليك مي كنم روي آيكن فيفا 07 چند ثانيه موس تغيير شكل ميده. "شكل لود شدن را به خود مي گيره" بعد بدون اينكه وارد بازي بشه به حالت اول بر مي گرده. نمي دونم چيكار كنم. تو رو خدا كمكم كنيد خيلي فوريه. اشكال از ويندوزه يا از كرك؟ من كرك هاي مختلفي دانلود كردم و اجرا كردم. اما مشكل بر طرف نشد. تازه چند بار هم بازي را نصب كردم اما فايده نداشت.
حالا مي دونين چرا من خيلي اصرار دارم كه اين بازي بالا بياد؟ لينك زير را ببينيد:
سلام.نقل قول:
از سايت مايكروسافت Direct-x9c را دانلود و نصب كردم. مشكل بر طرف نشده
کارت گرافیک شما چیه ؟ کلا مشخصات سیستمتون رو بزارید /نقل قول:
سلام.
از سايت مايكروسافت Direct-x9c را دانلود و نصب كردم. مشكل بر طرف نشده
نقل قول:
كارت گرافيكم هم 128 است.
چی بگم . نباید مشکلی باشه . ولی فکر کنم کارت گرافیکت کم میاره .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه دسته بازی رو سیستمت نصبه ..دسته رو از سیستم پاک کن... شاید مشکلت حل بشه...
[quote=Oracle_Eldorado;1319221]دوست من کارت گرافیک شما چیه ؟
این بازی بالای 6600 میخواد .
ماله من 5200 پس به کامپیوترمن نمیخوره چون یک بار قبلا از دوستام گرفتم نصب شد و اجرا هم شد ولی بعضی آدم هایش به رنگ بنفش بودند.نقل قول:
سلام میخواستم بدونم برای بازی the battle for middle earth 2ارت گرافیک چقدری احتیاج داریم؟[/
QUOTE]
والا پشت جلد زده بود 5500 به بالا . ولی من 6200 به بالا توصیه میکنم .
نقل قول:
كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41: :41:
دسته بازي روي سيستمم نصب نيست. الان يك كرك جديدتر دانلود كردم. حالا ارور زير را ميده:نقل قول:
وحید جان بعد از انتخاب زبان چه اتفاقی می افته ؟
مطميني فضاي كافي براي اين بازي دارينقل قول:
اينو مينويسهنقل قول:
"At least one language pack must be selected"
ولي من همرو انتخاب كردم يه ويندوز هم عوض كردم فايده نداشت
سلام من بازی lost planet رو به صورت dvd ا ز شرکت تکین خریدم. ولی تو اجرای بازی مشکل دارم.
ویندوزم xp و سیستمم کاملا بازی رو ساپورت می کنه.
بازی کامل نصب میشه حتی منوی بازی و تنظیمات هم می یاد. ولی وقتی new game میزنم لود می کنه و آخرای لودش سیستم ریست می شه.
لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست جواب منو بده.
ThAnKs
Dark Sector جان مشكلم رو حل كردند
سلام
من قبلا بازی sprinter cell double agent رو تو ویندوز xp نصب کردم وقتی وارد بازی میشودم بازی صحنه اهسته اجرا میشد این مشکلو اینجا گفتم شما گفتین که گرافیک ضعیفه .
اما حالا من انو تو ویندوز ویستا نسب کردم حالا وقتی میرم تو بازی و بازی یکم سرعتش زیاده .
سلام
من قبلا بازی sprinter cell double agent رو تو ویندوز xp نصب کردم وقتی وارد بازی میشودم بازی صحنه اهسته اجرا میشد این مشکلو اینجا گفتم شما گفتین که گرافیک ضعیفه .
اما حالا من انو تو ویندوز ویستا نسب کردم حالا وقتی میرم تو بازی و بازی یکم سرعتش زیاده .واینم بگم اصلا بازی تیک نداره وراحت اجرا میشه من گرافیک بازی رو تا اخر بردم بالا به غییر از سرعت بازی همه چی درسته حتی یه کمم لک نمیزنه پس فکر نکنم از گرافیکم باشه درسته؟
گرافیکمم:7600 gs
رمم: 2gig
اصلا مشکلت از کارت گرافیکی نیست دوست من.ممکنه احتیاج به درایور جدید داشته بوده یا ویندوز XP چند برنامه رو با هم Conflict می کرده سرعت میومده پایین.
کسی جواب مارو نمی ده؟نقل قول:
PePe جان کرکش درست بود...
دوست من شما کرک بازی رو احتمالا کپی نکردی .نقل قول:
دوست من شما مشخصات سیسمتو بنویس . من وقتی گرافیک 64 داشتم این مشکل رو داشتم .نقل قول:
اگه هم سیستم بالایی داری ، نسخه ی انگلیسی بازی رو بخر .
تو فولدر کرک به غیر از آیکون اجرای بازی چند تا فایل دیگه هم بود که من همرو تو محل نصب بازی paste کردمنقل قول:
گرافيك : Nvidia Geforce 7300 LE 512 MBنقل قول:
رم : One Gb DDR2
Windows XP 2005 Media center Edition
CPU: Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUs
DirectX 9.0c
Mein Board : Gigabite PCi Express
بد شانسي من هيج جا نسخه ي English گير نمياد
با اجازه از دوستان پیشکسوت من تایپیک به اسم Halo 2 on Xp درست کردم که مربوط به چگونگی نصب و اجرای بازی halo 2 رو ایکس پی هستش اگه خواستید یه سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما یه ویندوز معمولی نصب کن ببین مشکلت حل میشه .نقل قول:
گرافيك : Nvidia Geforce 7300 LE 512 MB
رم : One Gb DDR2
Windows XP 2005 Media center Edition
CPU: Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUs
DirectX 9.0c
Mein Board : Gigabite PCi Express
بد شانسي من هيج جا نسخه ي English گير نمياد
مثلا این ویندوز :
Microsoft Windows XP Professional ( بدون هیچ سرویس پکی و هیچ گونه دستکار مخصوصا ایرانی ! )
سلام . من با ويندوز Xp 2003 Professional SP1 (هيچ دست كاري توي اين ويندوز نشده بود) بازي را اجرا كردم . مشكلاتش كم تر شده بود . مثلا كمتر بيرون مي آمد و كمتر تصوير خراب مي شد ولي كاملا درست نشد :19:نقل قول:
به هر حال از راهنمايي شما متشكرم :11:
كسي Spellforce:the order of dawn رو بازي كرده .برای من آخر مرحله ی Sharro wale بعد از گذاشتن فیلم که جادوگره وارد پورتال میشه یکدفعه از بازی میاد بیرون و میره تو منوی اصلی بازی .
حالا نمی دونم که بازی مشکل داره یا اینکه اینجوری تموم می شه؟
دوست من شما خیلی از این بازی رو رفتی جلو ؟نقل قول:
كسي Spellforce:the order of dawn رو بازي كرده .برای من آخر مرحله ی Sharro wale بعد از گذاشتن فیلم که جادوگره وارد پورتال میشه یکدفعه از بازی میاد بیرون و میره تو منوی اصلی بازی .
حالا نمی دونم که بازی مشکل داره یا اینکه اینجوری تموم می شه؟
بله 27 مرحله رو رفتم.اما به دو دلیل فکر نمی کنم بازی تموم شده باشه یکی اینکه داستانش ناتموم موند
دوم اینکه بعد از نمایش فیلم قبل از اینکه از بازی بیاد بیرون برای کمتر از یک ثانیه یه صحنه ای رو نشان می ده -که وقت نمی کنم ببینم چیه! -بعدش میاد بیرون.