سلامنقل قول:
بله تطبیق واحد میدن
سلامنقل قول:
بله تطبیق واحد میدن
ممنون.نقل قول:
آره.گفتن حداکثر دوماه دیگه میاد.
هیچی. سوالای پیش پا افتاده.از من فقط پرسیدن چی کار میکنی؟گفتم دارم برای کنکور میخونم.ولی از بابام پرسیدن چند تا زن داری.چند تا بچه.اسماشون چیه.اسم زنت چیه.چی کاره ای.بعد انگشت زدیم و تموم.همین سوالای الکی.
بعد گفت دوماه باید بری آموزشی .گفتم چرا؟گفت برو بیرون فعلا بشین.بعد گفت شوخی کردم.
بابا پس جای شما خوش اخلاق هستند!نقل قول:
جای ما طرف میخواد مارو بخوره، یکی کپی رو بجای اصل کارت ملی آورده بود به زن 50 ساله گفت بدرد عمت میخوره!
من این دو هفته واقعن تحمل کردم بعضی هاشون واقعن بد برخورد میکنند!
منم دیروز پرونده سه برادریم بسته شد!
سوالی داشتید بپرسید........
یعنی شما هم ...نقل قول:
تبریک میگم.
با سلام ببخشید دوستان من یه سوال فوری فوتی دارم
ببینید من دانش آموز پیش دانشگاهی ام. دانش آموزان امسال متولدین نیمه دوم 71 و نیمه اول 72 اند. بنده متولد 18 مهر 71 هستم امسال برا اولین بار می خوام کنکور بدم آیا با این مشخصات من میتونم اگه امسال قبول نشدم سال دیگه کنکور بدم یا باید برم سربازی
یه سوال دیگه آیا من میتونم خودم رو تو یکی از درسا بندازم و مجبور بشم سال 1 سال دیگه پیش دانشگاهی بمونم تا سال دیگه دوباره کنکور بدم. آیا میشه.
خواهش می کنم به سوالام جواب بدین چون امروز فردا نمره امتحانام میاد ....
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما اگه پست اول این تاپیک رو دقیقا مطالعه میکردید به جواب میرسیدید...
همه ی قوانین و شرایط اونجا هست
سلامنقل قول:
همانطور که جناب فرشید گفتن همیشه قبل از پرسیدن سوالات پست اول تاپیک را بخوانید.
این سوال شما هم بارها و بارها پرسیده شده و خود من به دفعات به افراد مختلف پاسخ دادم.
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6094867&postcount=3571
آقا امروز رفتم یه سر پلیس + 10 یکی از دوستان قدیمی رو دیدم همراه پدر تشریف آورده بودن برای معافی از طریق کسر خدمت!
حالا نگو پدر زحمت کش 68 ماه جبهه داشته و 11 ماه دیگه داشته قبول نکردند!
الان دو تا پسرش یعنی دو تا 30 ماه یکجا معاف شدند و داره تلاش میکنه اون 11 ماه هم اضاف بشه به اون 8 ماه باقیمانده تا 3 تا معاف بشند!
خوب 11 ماه هم اضافه بشه به 8 ماه که میشه 19 ماه .چطوری معاف میشه با 19 ماه ؟نقل قول:
11 ماه هم اضاف بشه به اون 8 ماه باقیمانده تا 3 تا معاف بشند!
میخواست کسر بگیره!نقل قول:
با سلام
من سال دیگه کارشناسیمو میگیرم میخواستم بپرسم چند سال میتونم پشت کنکور ارشد معطل کنم ؟
و اینکه میتونم این قدر نرم که تا 4 سال دیگه بابام 60 سالش شه و معاف شم ؟
شما از زمان فارغ التحصیلی تا 6ماه فرصت دارین دفترچه بگیرین واگه تو امتحان ارشد قبول بشین هرزمانی از خدمتتون که باشین میتونین برین دانشگاهنقل قول:
شما اگه تا 6ماه بعد از فارغ التحصیلی دفترچه نگیرین غیبت میخورین
نقل قول:
ممنون اون وقت میتونم توی این 4 سال دفترچه نگیرم تا از کفالت استفاده کنم ؟
سلام بچه ها من نیاز وحشتناک به 1هفته استعلاجی دارم کی میتونه کمکم کنه؟ تورو خدا فوریه!!! شمال خدمت میکنم میتونم واسه هوای شرجی بهونه بیارم؟ کمک کنید
نقل قول:
اگه غیبت بخورید ، معافیت کفالت نمیتونید بگیرید
با سلام
من اول تیر اعزامم، می خواستم بدونم اگه ارشد قبول شم، چقدر طول می کشه که منو ترخیص کنن و چقدر کار می بره؟
سلامنقل قول:
کار زیادی نمیبره ، فقط باید مدرک قبولی بدی و ترخیص بشی ، فوقش 1 یا 2 روزه ترخیص میشی
خب منظور از مدرک قبولی چیه؟نقل قول:
همونی که توی سایت سنجش اعلام میشه ؟
همون موقعی که نتایج اعلام میشه ، ترخیص می کنن؟
کسی که می خواد امریه بگیره، اگه آموزش رفته باشه، نمی تونه امریه بگیره؟
اگه اینطوریه من که اول تیر اعزام می شم، دیگه نمی تونم بعد از ارشد برم دنبال امریه؟
بازهم اگه اینطوره، آیا چاره ای هست؟ چون من حتما باید امریه بگیرم بعد از ارشد
سلام
دوستان این دفترچه جدید که توی سایت نظام وظیفه گذاشته (چاپ اردیبهشت 90) اجرایی شده ؟چون توی دفاتر پلیس +10 همون قبلی (خرداد 88)موجوده!!چون دفترچه جدید قسمت تاریخ اعزام پیشنهادی یا سازمان پیشنهادی رو اضافه کردن با این حساب کدوم رو باید پر کرد؟
سلام
من متولد نیمه دوم سال 68 هستم و در کنکور 87 تو یک رشته کارشناسی پیوسته روزانه قبول شدم (ترم 6 هستم) و امسال تو امتحان فراگیر پیام نور مقطع کارشناسی شرکت کردم ایا در صورت قبولی برام معافیت تحصیلی صادر می شود و می توانم از دانشگاه اولم انصراف بدم(تعداد واحدهای پاس کرده ام کمتر از فوق دیپلم است)
و یا در صورت انتقالی همراه با تغییر رشته از دانشگاه اولم به دانشگاه پیام نور مشکل نظام وظیفه که ایجاد نمیشه؟
ضمنا من چون مشکل کارت سبز دارم و یکسال باید تا خدمت زمان داشته باشم ایا حداقل یکسال به من معافیت تحصیلی می دهند تا سال دیگر به خدمت بروم؟
با تشکر
دوستان اگه وسط سربازی دانشگاه قبول شی ... و بری دانشگاه بعد فارغ التحصیلی باید دوباره دوره آموزشیرو بری؟
دوستان چندتا سوال دارم:31:
تفاوت تحصیلات تو درجه چه جوریه؟(توضیح کامل:31:)
آیا این تفاوت تحصیلات تو آموزشی هم هست؟
آیا کسی که مثلا فوق لیسانس داره بازهم می فرستنش پست دادن و کارهای سخت؟
دوستان می تونن از این تاپیک هم استفاده کنن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=448520
نقل قول:
دوست عزیز اون تاپیک مربوط به مسائل متفرقه ی سربازی هست و این تاپیک همانطور که معلومه توی انجمن آموزش عالی هست و مربوط به مسائل ادامه تحصیل و مشکلات مشمولان در زمان خدمت و دانشگاه ، هست.
.
سلامنقل قول:
بله اجراییه. بهتره دفترچه ی جدید رو پر کنید. البته اگه دفترچه ای که پلیس +10 هم میده پر کنید مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
سلام
بله معافیت میدن مشکلی پیش نمیاد
البته اگه قبلا انصراف نداده باشین .
بله ولی نه همه رو ، قبلا که 20 روز بودهنقل قول:
اینا درجات نیروی انتظامی هست.نقل قول:
دیپلم و زیر دیپلم ، صفر
فوق دیپلم ، استوار یکم
لیسانس ، ستوان دو
فوق، ستوان یک
توی آموزشی همه بدون درجه محسوب میشن، همه مثل هم هستن.
در یگان هم درجه دار ها کارهای سخت انجام نمیدن
معمولا کارهای دفتری رو بهشون میدن.
موفق باشید
فرشيد جان ، هدف از تاپيك هميني هست كه مي فرماييد اما فرضاسوالاتي كه الان تويه همين صفحه پرسيده شده همگي سوالاتي متفرقه هستند كه تويه تاپيكي كه لينك دادم بطور كامل پاسخ داده شدن . احساس كردم اين دو تاپيك همپوشاني دارن كه لينك دادم .
ممنون .
فرشيد جان حتي اگه آموزشيرو كامل رفتي باشيو و مدتي از سربازيت رفته باشه چي. مثلا من تير ميرم و شهريو نتايج اشردو ميدن اگه قبول شم و برم بخونم بعد ارشد دوباره بايد اون 20 روز بيام تو جايي كه آموزشي رفتم برم همونجا اون 20 روزو بگذرونم؟نقل قول:
بله ولی نه همه رو ، قبلا که 20 روز بوده
آقا یه نفر سوال ما رو هم جواب بده:
تاریخ اعلام نتایج پارسال رو سرچ کردم ، 5 شهریور بود ، اگه امسالم همون باشه ، یعنی 2 ماه سربازی دیگه؟نقل قول:
سوال دیگه اینکه بعد از فارغ التحصیل شدن از ارشد بلافاصله باید بریم سربازی؟
همه ی اینا هم دانشجو هستن و مشکلات تحصیلشون با سربازیشون مرتبط هستنقل قول:
ممنون جناب مدیر!
بله حتی اگه چند ماه از یگان هم گذشته باشه باید 20 روز آموزشی بریننقل قول:
نقل قول:
معمولا نمیه اول شهریوره
بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه مهلت دارین
سلام بر دوستان و زحمت کشان این تاپیک
یک سؤال داشتم :
اگر فردی در آزمون سراسری و آزاد قبول نشه حتما" باید مشرف بشه سربازی ؟
موفق باشید :40:
ممنون ، ولی سوال اصلی رو جواب ندادیدنقل قول:
مدرک قبولی برای ترخیص از خدمت ، چیست؟؟
نه تشریف نمیبرید ولی باید سرباز فراری باشید که هیچ مشکلی ندراد و فقط ممکنه هر وقت دوست داشتی بری سه ماه دفترچه میخورینقل قول:
هر مدرکی که ثابت کنه قبول شدیدنقل قول:
مهم نیست چی باشه
در ضمن اسمتون هم تو سنجش ثبت شده هست و پلیس +10 نیاز به مدرک خاصی نداره.
یه پرینت از جواب نهایی که از سایت میگیرین ،به همراه داشته باشین
یه سوال...اگه کسی بخواد از دانشگاه سراسری بره دانشگاه ازاد...امکانش هست؟
من شنیدم اگه حداکثر 4 ترم رد شده باشه و رشته قبولی از لحاظ سطح مشابه یا بالاتر باشه این امکان وجود داره...کسی چیزی می دونه؟
نقل قول:
اینجا تاپیک مربوط به نظام وظیفه هست ، برای این سوال تاپیک های زیادی وجود داره
.
از سراسری به آزاد انتقالی نمیدن ولی شاید تطبیق واحد کنن
سلامنقل قول:
ممنون . اگه میشه توضیح کاملتر...
ترفندی چیزی نیست که بشه این برهه رو رد کرد یا چند سال به تعویق انداخت ؟ (بجز رفتن به دانشگاه)
اگر دانشگاه قبول شی و واسه چند ماه بری و بعد ولش کنی همون سال مشمول میشی یا نه ؟
موفق باشید :40:
شما اگر واسه چند ماه بری و بعد انصراف بدی ، باید حتما تا 4 ماه بعد از تاریخ انصراف ، دفترچه رو بفرستی و نهایتا 3 4 ماه (شایدم زودتر) بعد از فرستادن دفترچه تاریخ اعزامتهنقل قول:
یه دور دفترچه رو کامل بخون ، شاید راهی برای دور زدن پیدا شد!!:31:
سلام
من به علت مشکلات پزشکی که برام پیش امده می خوام انتقالی همراه با تغییر رشته به دانشگاه پیام نور بدهم دانشگاه مبدا با انتقالی ام موافقت کرده ولی من الان در ترم 6 هستم امروز که رفتم از پیام نور پرسیدم گفتند چون 3 سال از معافیت تحصیلی تو باقی مانده بعید است پیام نور موافقت کند ایا امکان قبول کردن پیام نور است یا نه(الان روزانه هستم) ؟ایا قبول می کنند از این 3 سال باقی مانده استفاده کنم و سال اخر را همزمان با خدمت تحصیل کنم ؟کلا امیدی به موافقت پیام نور است ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر