قطع كه نيست ولي چون اينترنت پنج شنبه و جمعه ها رايگانه ملت همه ازش استفاده ميكنن. تا جايي كه ميشه گفت تقريبا قطعه:46:نقل قول:
براي امتحان ميتوني همين الا امتحان كني.
Printable View
قطع كه نيست ولي چون اينترنت پنج شنبه و جمعه ها رايگانه ملت همه ازش استفاده ميكنن. تا جايي كه ميشه گفت تقريبا قطعه:46:نقل قول:
براي امتحان ميتوني همين الا امتحان كني.
با سلام
آیا از آلارم p990i میشه در حالیکه گوشی خاموشه استفاده کرد؟
من هر کاری کردم نشد اگه میشه لطفا بگین چطوری؟
سلام
گوشی p990 خودتون رو چطوری حمل میکنید؟!
توی جیب ؟
توی کیف ؟
توی ....
آخه یه کم بزرگه و توی جیب هم اسیب می بینه !!!
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟!!!نقل قول:
من شماره سریال گوشی رو تو اینترنت دادم و اطلاعات زیر رو بهم داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پشت گوشی و یا روی جعبه نام هیچ کشوری برده نشده !!!
با در نظر گرفتن اطلاعات داده شده از اینترنت درباره ی شماره سریال و اینکه هیچ کشوری روی گوشی ذکر نشده
چی بهم توصیه می کنید ؟ بخرمش یا نه ؟ اگه آره چند بخرمش ؟ خودش 230 تومن گفته ؟ خواهشا کمک کنید که بتونم
تصمیم درستی بگیرم .
ممنون از همگی
توی جیب.نقل قول:
چه آسیبی؟ شلوارت تنگه!! :31::46:
نگير اصل نيستنقل قول:
:10:
چرا میشه. من فکر کردم می خوای اکانت یاهو را چک کنی باهاش.نقل قول:
وارد gmail میشی، میری به قسمت setting بعد forwarding and pop بعد در قسمت pop download یکی از دو گزینه هایی که با کلمه enable شروع میشه انتخاب کن ( خودت ببین کدومو می خوای) بعد هم که save change میزنی.
اون مشکلت رو هم فکر کنم گوشی رو یه بار رستارت کنی درست بشه.
نقل قول:
مرسی از جواب اما حالا که با کامپیوتر فرمت کردم دیگه راهی نیست؟ نمیشه فایلها رو کپی کرد؟ از کجا ؟
دستت درد نکنه درست شد:10:نقل قول:
ولی جدیدا google سیستم imap رو هم برای موبایل راه انداخته که خیلی نسبت به pop3 بهتره:5:
الآن من از imap دارم استفاده می کنم خواستی تو هم تنظیماتت روعوض کن ببین خوشت میاد یا نه.
فرقش با pop3 اینه که میل هایی که با کامپیوتر خوندی رو دیگه تو گوشی دانلود نمی کنه.:8::27:
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم منون
از كجاش فهميدي كه اصل نيست؟نقل قول:
از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........نقل قول:
:46:
خواهش ميكنم عزيز:10:نقل قول:
سلام از جواب اون دفعه ممنون
بچه ها من پی 990 دارم ولی اکثر برنامه ها روش نصب نمیشن چی کار کنم
اکثر برنامه ها رو از موبایل9 میگیرم
برای مثال پاور ام پی تری رو نصب نمیکنه یا قرآن
این پیغام رو میده:this version of the installation file is no longer supported
در ضمن بعضی از تم ها رو که میگیرم فقط یه پوشه عکس داره اونا رو چیکار کنم
در ضمن از کل کسانی که وقت میزارن برای پاسخگویی ممنونم
به خاطر اين كه اونايي كه دانلود كردي براي p990 نيست و براي p910,p980,p900 هستند شما برو برنامه هاي uiq3 بگير نه uiq2نقل قول:
نمیدونم والا. یه مموری دقیقا مثل همون گیر بیار بعد فایل هاشو کپی کن ببین درست میشه. من تا حالا امتحان نکردم.نقل قول:
اگه فایلی ندیدی، show hidden & system file رو فعال کن.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:کار نکرد. ممنون.نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
فکر کنم اشتباه می کنی. این کاری که تو می گی توی همون تنظیمات gmail ، با انتخاب گزینه دوم یعنی Enable POP only for mail that arrives from now on انجام میشه.که فقط میل هایی رو دانلود می کنی که از لحظه ای که این تنظیم رو انجام دادی.
نمی دونم که می دونی یا نه ولی می گم.نقل قول:
p990 خودش یه چیزی توو مایه های black list داره.باید بری به اینجا:
control panel>call setting>accept calls
اینجا می تونی بگی که کدوم تماس ها رو قبول می کنی. البته بیشتر white list هست تا black list.
یه نگاه بهش بکن اگه مشکلی بود من هستم.:46:
سلام
خواستم ببینم کسی درایور صدا p910 رو عوض کرده یا نه ؟
اگه عوض کرده صداش زیاد شده ؟
مال من هم روي جعبه و هم پشت گوشي نوشته كه made in france، تو سايتنقل قول:
[HTML]http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr[/HTML]
هم كه رفتم بعد از وارد كردن IMEI, تصويري كه دوستمون تو چند پست قبل گذاشته بود رو نشون داد.
فكر مي كنم اصل باشه. اينطور نيست؟
اینو میدونم. تو خیلی از گوشیا هست. ولی به قول خودت لیست سفیده.نقل قول:
دستتون درد نکنه. :11:
عیبی نداره دیگه نمیخوام
سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید گوشیم مشکل پیدا کرده من یه تم نصب کردم گوشیم قاط زد گفتم یه بار خاموش روشنش کنم درست شه اما موقع روشن کردن گوشی همون اول چه لوگوی سونی اریکسون میاد واون مستطیل تا نصفه میاد دیگه پر نمیشه و همینطور میمونه خوب سوالات من اینه
1- باید فلش کنم گوشیمو ؟؟؟ اگه فلش کنم چقدر هزینه داره ؟؟؟ دفترچه تلفن پاک میشه؟؟؟
2- اگه آبدیت کنم درست میشه ؟؟؟ CDAگوشیم generic world 1 یا generic world 2 نیست میشه یه آموزش کامل وتصویری برای تغیر CDA برام معرفی کنید برای آبدیت مشکلی ندارم خوشبختانه آموزش کامل وتصویری آن در سایت موجود میباشد فقط همین تغییر CDA داره اذیتم میکنه از شما چه پنهان من آدم خنگی هستم وجالب اینجاست که دقیقا نمیدونم CDA گوشیم چیه ولی مطمئین هستم generic world 1 یا generic world 2 نیست به احتمال قوی این باشه :CXC162037 R9F011 Phone Version
3- اگه با همین CDA آپدیت کنم چه اتفاقی می افته؟
کمکم کنید راستی از بچه های شیراز کسی نیست اینجا؟؟
تورو خدا جواب بدین بدون گوشی p990نمیتونم زندگی کنم
پشت گوشی اون علامت های برش هست .نقل قول:
الان نظرتون چیه ؟
اگه می تونی آپدیت کنی، اول آپدیت رو امتحان کن.چون آپدیت یه جورایی مثل فلش هست.نقل قول:
کل اطلاعاتت هم توو فلش و هم توو آپدیت پاک میشه.
cda رو چیکار داری؟ وقتی آپدیت کنی خودش عوض میشه.
سلام به همه گی مخصوصا عضو های قدیمی:10:
با سلام خدمت دوستان.
يه چند روزي هست كه p990 گرفتم، چند سوال داشتم كه جايي بهتر از اينجا براي مطرح كردن پيدا نكردم.
1- تنظيمات ساعت:
وقتي به قسمت تنظيمات ساعت كه مي رم از بالا به پايين اين اجزا را مي بينم:
London
Sun 14:31 <---(ساعت به وقت تهران)
16th/Dec/2007
--------------------
Iran Time
18:02 tehran
در قسمت Set Location هم كه مي رم، قسمت هاي Current time zone و Home time zone نوشته شده "Greenwich Time" و در قسمت آخر هم يعني Zone of interest نوشته "Iran Time" .
حالا مشكل اينجا است كه وقتي برام sms مي ياد ساعت اون يه ساعت چرت و پرت كه نمي دونم بر چه اساس ظاهر مي شه. به نظره شما كجا رو تو تنظيمات ساعت اشتباه كردم؟
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
2-دومين مشكلم تو Contact است. به اين صورت كه از تو سيمم تمام تلفن ها رو كپي كردم تو گوشي ولي وقتي كسي زنگ مي زنه از تو سيم مي گرده و مي ياره، نشون به اون نشون كه اگه از تو contact شماره اي رو پاك كنم بعد همون شخص دوباره زنگ بزنه فاميلشو مي زنه. هر چه قدر تو تنظيماتش سيخ زدم درست نشد.
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
3-Wake up:
چرا وقتي گوشي رو سايلنت باشه و گوشي رو كوك كني، موقع مقرر فقط ويبره مي زنه؟ راه حلي براي اين موضوع هست؟
ممنون.
ساعت sms کلا خرابه. ولی واسه اینکه ساعت خودش خوب باشه این کارو کن:نقل قول:
از set location که رفتی داخل اولی رو رو iran time دومی رو همینطور. سومی رو هم رو greenwwich time بذار.
برای Wake up هم هر وقت گوشی سایلنت باشه همینه. اگه میخوای صدای sms زنگ خوردن بالا نیاد ولی صدای الارام باشه.
برو به کنترل پنل گوشی. قسمت صدا و ربینگ تون و بعد هم صدای مسیج و رینگ تون رو off بذار. بعدش میتونی بری به قسمت تنظیمات ویبره و اونو همیشه روشن کنی. با این کار دیگه وقتی زنگ میخوره یا مسیج میاد فقط ویبره هست وقتی الارام زنگ میزنه صداش میاد.
اینم مسیرا:
control panel==> device===>sound&alert===>ringtones===>call voice===>silent==> save
control panel==> device===>sound&alert===>meesage alert===>message===>silent==> save
control panel==> device===>sound&alert===>vibrating alert
و بعد calls و message رو on انتخاب میکنی.
عزیز اصل و فرع نداره . همش مثل همه . تنها تفاوت اون نوی قسمتهای مکانیکی اونه .نقل قول:
سلام خدمت اساتيد....من براي يه گوشيم يه مشکلي پيش اومده که فکر کنم بايد از شما ها بپرسم....راستش من چند روز پيش دوستم چند تا آهنگ برام بلوتوث کرد من هم گرفتم و ولي وقتي رفتم تو هين باکس که سيوشون کنم نمي دونم چي شد که بعد از چند تا سيو کردن يهو قاطي کرد و الان وقتي ميرم تو اين باکس به آخر اس ام اس ها که ميرسم(يکي مونده يه آخري) ميپره مياد بيرون و پيغام زيرو ميده
Aplication Closed
application
messaging
reason code
User
Reason number
130
مي خواستم ببينم حالا بايد چي کار کنم....اين هم بگم آنتي ويروس هم ندارم
تو رو خدا کمک کنيد....خيلي ازتون ممنونم
سلام بچه ها
شما اگر بخايد اهنگ گوش بدين و گوشيتونم شارژ كنين چي كار مي كنيد
از بلوتوث با هدفوناي استريو فونيك ؟ اصلا كيفيت نداره !
اگر مي شد به اين p990 يه هدفون مستقيم وصل مي شدا ديگه عالي بود چرا اين كارو نمي كنن خيلي سخته مثلا
دوست عزيز اگه شارژرت،شارژر خود p990 باشه وقتي مي زني به گوشي به انتهاش ميشه هندزفري رو وصل كرد (انتهاي خود شارژر) بعد هم شارژ مي كنه و هم مي تونه آهنگ گوش كنينقل قول:
با سلام
آیا از آلارم p990i میشه در حالیکه گوشی خاموشه استفاده کرد؟
من هر کاری کردم نشد اگه میشه لطفا بگین چطوری؟
هموني كه soltanmahdi گفت.نقل قول:
در مورد جدا بودنشم خوب سوني اريكسون عادت نداره مثل نوكيا گوشيهاش رو سوراخ سوراخ كنه براي هر چيزي يه سوراخ بزاره:46:
من يه مشگل دارم روم نميشه بگم :41:
من LCGJukebox رو نصب كردم.خوب بودا ولي يه جوري شد كه قفل كرد و نتونستم ببندمش. مجبور شدم swiss manager رو اجرا كنم و برنامه رو بزور Kill كنم:21:
بعد از Kill يا همون بسته شدن يهصفحه آبي پر رنگ مربوط به خود برنامه اومد كه نوشته بود اين برنامه آسيب ديده و بايد دوباره نصبش كني. منم پاكش كردم و دوباره نصب كردم. هر بار كه اجرا ميكنمش برنامه بالا مياد و اهنگ هم پخش ميكنه ولي بعد از 30 ثانيه دوباره همون صفحه ابي مياد. شما نميدونين فايلهاي سيستمي اي برنامه كجا ذخيره ميشه كه اونا رو پاك كنم؟
نميشه ولي شما ميتوني براي اينكه كسي نصفه شب بهت زنگ نزنه يا اس ام اس بي موقع برات نياد گوشيت رو در حالت flight mode قرار بدي يا اينكه از قسمت volume صداي ringtone و sms رو ببندي و فقط صداي آلارم رو باز بذارينقل قول:
موفق باشي
در ادامه صحبت هاي اساتيد بايد بگم كه شما ميتوني از پايه استند هم براي اين منظور استفاده كنينقل قول:
شما برنامه XPlore رو روي گوشيت نصب كردي?نقل قول:
اگه نكردي اين كار رو بكن خيلي راحت فايل هاي بلوتوثي رو برات از تو مسيجها در مياره
فرشاد جان لطف كردين.نقل قول:
اين كه تاريخ sms درست نمي شه يكم خنده داره:31: يعني هيچ جوره نمي شه فهميد طرف كي send كرده ؟
لطف كردي 2 تا از سوال ها رو جواب دادي، شرمنده اون يكي كه مربوط به contact بود رو راهنماييم نمي كني؟
بازم ممنون.
با سلام
میخواستم بدونم برای اینکه اسم گوشی (عکس هایی که می گیریم ) را به اسم دلخواه تغییر بدیم باید چه کار کنیم؟
و اینکه وقتی بلوتوث دریافت می کنیم زنگ بزنه راهی وجود داره؟
ممنون