اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟نقل قول:
آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
با تشکر دوست عزیز:10:
Printable View
اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟نقل قول:
آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
با تشکر دوست عزیز:10:
1.شما که خریدی پس باید نقشه پوشش شیرازشو دیده باشی پس میدونستی آنتن نمیده پس چرا خریدی پس غر نزن!نقل قول:
2.معلومه که کسی نمی خره...سیم کارت ایرانسل برای استفاده هست نه خرید و فروش تو بازار.
3.ما بهشون گفتیم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه گفتن شهرداری و پیمانکارها و ... با ما همکاری نمیکنن.
4.فلکه احسان غیر رسمی آنتن میده.ولی معالی آباد رو نمیدونم.
دکل های اپراتور ها فرقی با هم ندارند...خودت باید بفهمی
عزيز من من تو بهمن خريدم حالا كه نخريدم گفتن تا 22 بهمن همه جا آنتن ميدهنقل قول:
عزیزم منم اهواز زندگی میکنم و سیم کارتمو توی طرح انتخاب شماره طلایی ، بهمن خریدم ایرانسل گفته بود که اهواز 22 بهمن وصل میشه ولی تا الان که 16 تیرماه است هنوزم به طور رسمی وصل نشده و الانم که به طوره آزمایشی وصله آنتن دهیش توی کیان آباد و کیانپارس افتضاح استنقل قول:
من که توی کیان آباد هستم داخل خونه به سختی آنتن دارم و اگر بخوام صحبت بکنم باید بروم داخل حیاط
ولی هرچی هم که باشه با اینکه ایرانسل بدقوله ولی خداییش ایرانسل خیلی بهتر از ارتباطات سیاره
ارتباطات سیار توی 1 یا 2 سال اول فقط توانسته بود 5 یا 6 شهر رو با آنتن دهی ضعیف تحت پوشش قرار بده ولی ارانسل در کمتر از 10 ماه توانست حدوداً 180 شهر رو تحت پوشش بده که شاید از این 180 شهر 20 یا 30 تاشون مشکله آنتن دهی داشته باشن
ببينيد نبايد اين قدر tci رو با ايرانسل مقايسه كنيد!
در اينكه ايرانسل داره خوب جلو ميره كه بحثي نيست ولي الان تكنولوژي خيلي پيشرفت كرده و شبكه زير ساخت هم آماده هست و bts ها هم مكان يابي شدن.
سلام
یک ایمیل به ایرانسل فرستادم تا ببینم کرمان کی راه می افته جوابش این بود:
مشترك گرامي
با سلام و احترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مرداد ماه شهر كرمان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
البته اگر مثل وعده های قبلیشون نباشه
اون دکل ایرانسله فقط شهر گزرو پوشش میده ولی تا جنوب شاهین شهرهم میرسه.نقل قول:
قسمت شرقی شهرهم به دلیل گذر بزرگراه اصفهان-تهران زیر پوشش رفته ولی داخل شهر کاری به اون صورت انجام نشده
بله...قرار بود...ولی شهرداری با ایرانسل همکاری نمیکنه...تقصیر ایرانسله؟نقل قول: