با این یه تیکه حال کردم ولی بقیش ****** *** * **** بود (شوخی)نقل قول:
Printable View
با این یه تیکه حال کردم ولی بقیش ****** *** * **** بود (شوخی)نقل قول:
عزیزم نمیخواستم چیزی بگم (ولی محض اطلاع)نقل قول:
فقط صداش که زیاد نیستش که :
سیمباین هستش.
ال سی دی بزرگی داره.
چینی نیستش
خوشکله
ولی در کل ارزش ون قیمت رو نداره
سیمبین همش هنگه (خداوکیلی ن73 دستم بود با مموری کارت 1 گیگ آهنگ پلی کردم بعد کاور دوربینشو دادم پایین موند و هنگ کرد و کجبور شدم ریستش کنم) سرعتشم که ماشالله آدمو ... میکنه
بزرگی ال سی دی باعث پایین تر شدن کیفیت ال سی دی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون پیکسلها بزرگتر میشن
مگه چینی بودن چشه (جنس چینی داریم تا چینی) چینی اصل خیلی کیفت توپی داره (من خودم یه دوربین کریتیو چینی دارم حدود 4 ساله داره کار میکنه آخ نگفته)
در ضمن مونتاژ چین هست
خدا وکیلی استیل ک800 رو با ن73 مقایسه میکنی (به نظر من بدترین ضاهر رو بعد 6630 داره) البته سلیقه ای هست که فکر کنم .....
حرف آخرت واقعآ خووب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خوب گفتی ولی جنگ k800 و n73 تا همیشه ادامه داره!نقل قول:
خودم میدونم که چینی داریم تا چینی. ولی بعضی ها که بفهمن چینه میگن
چینی هستش؟(با تعجب بخونید)
حالا من بشینم یک ساعت فلسفه براشون بخونم که ...
بحث قیافش هم خب سلیقه ای هستش.:10: ولی الان توی قم 750 تومانه . اه چه خبره؟ مگه پول علف خرسه
راستی نگفتید که قهوه ای قشنگتره یا سیاهش؟ برای قهوه ایش قاب وجود داره یا نه ؟ همون قابی که عکسش توی همین تاپیکه.
قیمتاشون چقدر فرق داره؟
به نظر من سیاهش قشنگتره...
سلام
منم میگم سیاهش قشنگتره
سیاهش به نظر من سنگین تره و پسرونه است.
من که قهوه ایش رو دارم حاضر نیستم با مشکی عوضش کنم ، رنگ های تیره به نظر من اصلا خوب نیست ، مخصوصا برا دخترا
اما هر کدوم به تنهایی زیبا هستن .
راستی کسی شنیده که قاب کا 800 اومده باشه یا نه؟
منظورم غیر اوریجیناله تا بشه هر روز یه رنگشو استفاده کرد!:31:
یه روز سیاه یه روز قهوه ای ...:31:
فکر کزدی میتونی هر روز عوض کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه
کار خودت نیست
هر دفعه چنجش هم 3 4 تومن پول میخاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل موافقم ایولنقل قول:
مخصوصا استیل k800
کا800 ها همگی چیین هستند و هندزفریشون ازw پایین ترنقل قول: