من همین الانم با فورجی fdd هم مشکل انلاین ندارم.اگر td خط بده مکانی که هستید واسه بازی عالیه
Printable View
من همین الانم با فورجی fdd هم مشکل انلاین ندارم.اگر td خط بده مکانی که هستید واسه بازی عالیه
دوستانی که td دارن ایا مثل fd موقع دانلود یا لود چیزی اولش کنده یک دفعه اوج میگیره یا اینکه فرق داره و همون اول مثل adsl نهایت سرعت میده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
بله برای من هم همینطوره با اینکه سیگنال خوبی هم دریافت میکنم اما اولش طول میکشه تا چیزی رو دانلود کنه بعد کم کم سرعت میره بالانقل قول:
دوم اینکه از دوستان خواهش میکنم اگر تست سرعت میگیرند از سرورهای داخلی تست نذارن چون ارزشی نداره اگر من سرعت ۲۰ یا ۵۰ یا ۱۰۰ Mbps از سرور داخلی داشته باشم ولی سرعت دانلود با سرورهای دیگه به شدت بیاد پایین مثلا در حد ۲ یا ۳ Mbps و پینگ بسیار بره بالا.
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود. دوستان کسی هست TD-LTE گرفته باشه ولی حالا پشیمون شده باشه؟
من مودم مبین نت که TD-LTE هم داره موجود دارم فقط یه سیمکارت میخوام. کسی هست سیمکارتش رو بفروشه؟
اگر کسی بود پیام خصوصی بده. ممنون.
سیم کارت هم داشته باشی وصل نمیشه. چون باید مشخصات مودمت هم توی شبکه ایرانسل فعال باشهنقل قول:
احتمال اینکه بشه با ایرانسل تماس گرفت و درستش کنن زیاده.نقل قول:
نمیتونم لینک اسکرین شات بزارم توی سایتنقل قول:
پینگو کبی کردم
Pinging 210.148.52.172 with 32 bytes of data:
Reply from 210.148.52.172: bytes=32 time=358ms TTL=41
Reply from 210.148.52.172: bytes=32 time=357ms TTL=41
الانم فقط یک خط داره مودم ولی سرعتش توی okla ۲۰ مگ روی سرور های داخلی و بینگشم ۱۹ هست
بچها جالبه بدونید سیمکارت ایرانسل معمولی توش گذاشتم کار کرد روی همون فرکانس ۳۵۰۰
بس مک ادرس خود مودم مهمه که توی شبکه ریجستر بشه.مک عوض کردن هم که کاری نداره :n08:
روشش رو هم به ما بگید یا پخ کنید. بعد مک معتبر در شبکه ایرانسل از کجا بیاریم:n13:نقل قول:
من توی مودم مبین نت جایی برای کلون کردن مک ندیدم
ممنوننقل قول:
اینجوری که خیلی زیاده هر چند ثبات جالبی داره.من با همراه اول 4g پینگ 310 هم گرفتم اما بدیش اینه که گاهی یهو قطع میشه و برای بازی انلاین مناسب نیست.
البته شما یک خط دارید و مطمئنا در شرایط بهتر،پینگ هم مناسبتر خواهد بود.
نمایندگی های اطراف ما و خود پشتیبانی ایرانسل هم میگفتند فقط درصورتیکه در محل شما هیچ سیگنالی دریافت نشه مودم عودت داده میشه.
در نقشه که ما در پوشش داخلی هستیم البته نه خیلی وسطش و چون احتمال بسیار زیاد ترافیک در منطقه ما خیلی کم باشه میشه به کیفیت خوبی دست یافت.حتی اگه مودم فضای بیرونی به لحاظ دریافت سیگنال بهتر باشه من حاظرم اون رو بگیرم.البته خود پشتیبانی میگفت که این مودم بیشتر برای موارد اداری یا ساختمانهایی که با یک مودم میخواهند به چند واحد اینترنت برسونند مناسبتره.نظر خودم روی dt-350 هست.
دوستانی که مدلهای مختلف مودمها رو تست کردند کدوم مودم رو پیشنهاد میکنند؟