-
تشكر آبياتي از ميلان
---------------------------
كريستين آبياتي دروازه بان ميلان با مساعدت سران اين باشگاه براي يك فصل به صورت قرضي به يونتوس پيوست تا در شرايطي كه توريني ها جان لوئيجي بوفون را به علت جراحي شانه راست 3 ماه در اختيار ندارد، وي با شماره 32 جاي خالي او را پر كند.
وينچنتزو مورابيتو مدير برنامه آبياتي از ميلاني ها به خاطر اجازه حضور اين دروازه بان در يوونتوس تقدير كرد و پيام تشكر آبياتي را هم تقديم سران روسيونري نمود.
وي گفت: "ما در اين انتقال بايد از ميلان تشكر كنيم. اين لحظه بزرگي براي كريستين است و او به خوبي مي داند براي مدتي جانشين دروازه بان بزرگي چون جي جي بوفون شده و بايد توانايي هايش را نشان دهد. او حتي از پيوستن به جنوا خوشحال بود، زيرا بازي هاي بيشتري به وي مي رسيد، اما با سقوط اين تيم به سري B ترك جنوا عاقلانه ترين كار بود. خوشحاليم كه آبياتي در تيم بزرگ مثل يوونتوس مي تواند روزهاي خوب خود را تداعي كند.
-
در پي اعتراض كارواليو
دروگبا از مورينيو دفاع كرد
---------------------------------
كارواليو 27 ساله اصرار دارد تا دليل اين که مورينيو او را در تركيب ديدار يكشنبه گذشته برابر ويگان قرار نداده، متوجه شود و اعلام كرد كه زماني كه در پورتو حضور داشته، اوقات سختي را در كنار مورينيو گذرانده است.
در اين ميان دروگبا به دفاع از سرمربي آبي پوشان برخاست و اذعان داشت که گالاس بهتر از زوج جان تري در دفاع مركزي مي درخشد.
ديديه در اين خصوص اظهار داشت: "شكي نيست كه در مركز خط دفاعي مدافعي بهتر حضور دارد. همه معتقدند كه گالاس از بهترين مدافعان مركزي است
-
جيلاردينو:
باهوش تر شده ام
------------------------
آلبرتو جيلاردينو مهاجم ميلاني تيم ملي ايتاليا با گلي كه برابر ايرلندجنوبي در دوبلين زد تعداد گل هاي ملي خود را به عدد 4 رساند.
در ديداري كه چهارشنبه شب گذشته انجام شد، جيلاردينو روي پاس زيباي دل پيه رو گل دوم نراتزوري ها را به ثمر رساند.
او پس از بازي گفت: "خوشحالم، زيرا باهوش تر شده ام و قدرت و تجربه زيادي كسب كرده ام. گيون ضربه اول من را خيلي خوب مهار كرد، اما در برگشت توانستم توپ را به گل تبديل كنم. پاس الكس زيبا و خيلي با اهميت بود. همگي در اين ديدار خوب بازي كردند. در مورد كريستين ويه ري هم بايد بگويم که او مثل هميشه خوب بود. فقط متاسفم كه نتوانست گل بزند. ليپي تركيب خوبي را براي خط حمله انتخاب كرده بود، ولي در مجموع مقابل ايرلند همه خيلي خوب بازي كرديم.
-
اسپانيول چند ثانيه تا دي وايو
---------------------------------
وب سايت اسپانيول از عقد قرارداد رسمي دي وايو با اسپانيول خبر داده، اما اين خبر از طرف روزنامه هاي آس و ماركا اسپانيا تاييد نشده است.
تلاش اسپانيول براي جذب دي وايو در پي شكست اين باشگاه در پروژه خريد كلوديو لوپس ستاره آمه ريكاي مكزيك صورت مي گيرد. مقامات باشگاه اسپانيول قصد دارند از دي وايو زوجي مناسب براي رائول تامودو بسازند. هواداران اسپانيول نيز از هم اكنون پيراهن منقش به نام و شماره 8 دي وايو را در خيابان ها بر تن كرده اند!
-
آنري از پيشنهاد رونالدينيو استقبال كرد
---------------------------------------------
تيه ري آنري ستاره فرانسوي آرسنال در مصاحبه با فرانس فوتبال گفت، از رونالدينيو به خاطر تعريف هايي كه از وي داشته متشكر است.
وي گفت: "رونالدينيو مثل همه نيست و نمي شود با او مثل يك آدم معمولي در كوچه و خيابان برخورد كرد. وقتي ستاره بزرگي مثل او از من تعريف مي كند، اين يعني يك افتخار بزرگ و هر كسي در جايگاه من احساس غرور مي كند. مشخص است كه درخواست او از من براي پيوستن به بارسلونا بسيار مهم و قابل تامل خواهد بود، اما بايد به من حق بدهد در اين مورد فرصت زيادي بخواهم. من بيشتر به فكر يك شروع خوب با آرسنال هستم تا با بارسلونا. اما شايد در پايان نيم فصل اول در اين مورد جدي تر و پيگيرتر فكر كنم.
-
داوود سيدعباسي:
فردا با پرسپوليس ثبت مي کنم /اميدوارم قهرماني ليگ برتر را با پرسپوليس تجربه کنم
------------------------------------------------------------------------
داوود سيدعباسي چهارشنبه هفته گذشته در يک اقدام عجيب و غيرمنتظره به تمرينات پرسپوليس آمد تا ورزشگاه کارگران يک پارچه تحت الشعاع حضور اين بازيکن قرار گيرد. هرچند سيدعباسي يک سال از استقلال دور بود ولي او سابقه پوشيدن پيراهن اين تيم را داشت و حتي به پرسپوليس هم گل زد. حضور سيدعباسي در جمع سرخ پوشان پايتخت هم يکي ديگر از سوژه هاي جذاب و خبرساز فصل نقل و انتقالات ليگ برتر است . پرسپوليسي ها با اطلاع از اينکه سيدعباسي قصد ماندن در سپاهان را ندارد، با اين بازيکن وارد مذاکره شدند تا او پس از جدايي از سپاهان بلافاصله به دفتر پروين در توانير برود. مدير فني پرسپوليس سال هاي گذشته هم خواهان جذب سيدعباسي بود اما بنا به دلايل مختلف شرايط براي آمدن او مهيا نشد. انتظار نمي رفت که سيدعباسي پيراهن پرسپوليس را بر تن کند ولي پروين حدود سي دقيقه با او صحبت کرد تا هافبک سابق استقلال پس از توافق با مدير فني پرسپوليس براي فصل آينده در اين تيم بازي کند.
در خصوص اين موضوع گفتگويي را با سيدعباسي انجام داده است:
- حضورت در تمرينات پرسپوليس بسيار غير منتظره بود؟
چندين بار با سپاهاني ها صحبت کردم اما به توافق نرسيديم و من هم در نهايت تصميم گرفتم که جدا شوم. در چنين شرايطي پروين خواست که به پرسپوليس بيايم و من هم رفتم سر تمرين. موضوع پيوستنم به پرسپوليس از مدت ها پيش مطرح بود.
- از کي؟
پس از اتمام فصل مذاکراتي در اين زمينه صورت گرفت ولي پس از قطعي شدن جدايي ام از سپاهان صحبت ها جدي تر شد و من هم در نهايت تصميم گرفتم که به پرسپوليس بيايم.
- با آنها به توافق رسيده اي؟
با پروين صحبت کردم و در تمامي زمينه ها با يکديگر به توافق رسيديم، مشکل خاصي وجود ندارد.
- قراردادت را کي ثبت مي کني؟
فردا به هيئت فوتبال استان تهران خواهم رفت تا قرارداد رسمي خود را ثبت کنم.
- با پرسپوليس چند ساله امضا مي کني؟
فردا مشخص مي شود، البته اين موضوع چندان مهم نيست چرا که پرسپوليسي شدن من قطعي است.
- دوجلسه با پرسپوليس تمرين کردي، جو حاکم بر اين تيم چطور است؟
همه چيز خوب است. من از گذشته با اکثر بازيکنان پرسپوليس دوست هستم و از کادر فني اين تيم هم شناخت کافي دارم.
- از پيوستن به پرسپوليس چه احساسي داري؟
اين موضوع چندان برايم عجيب نيست. همانطور که گفتم من با اکثر بازيکنان پرسپوليس دوست هستم و احساس غريبي هم نمي کنم.
- تو سه چهار سال پيش بايد پرسپوليسي مي شدي اما ...
ببينيد، من دوست ندارم که راجع به گذشته صحبت کنم. بله با پرسپوليس قرارداد داخلي بستم ولي رفتم استقلال. خب شايد قسمت نبود ولي حالا پرسپوليسي هستم.
- بالاخره پرسپوليسي هستي يا استقلالي؟
دوست ندارم که وارد حاشيه شوم و از شما هم خواهم مي کنم که چنين سوالاتي نپرسيد. من براي پيراهني که مي پوشم ارزش قائلم، حال چه پرسپوليس و چه تيم هاي ديگر.
- دو فصل پيش در استقلال عالي کار کردي ولي در سپاهان عملکرد چندان موفقي نداشتي، چرا؟
نمي توان انتظار داشت که يک فوتباليست هميشه در دوران اوج باشد. قبول دارم که در سپاهان زياد موفق نبودم ولي من به گذشته فکر نمي کنم و با انگيزه بسيار زياد آماده شروع مسابقات ليگ برتر هستم.
- با رفتن به پرسپوليس فکر نمي کني که تماشاگران استقلال براي تو مشکل ايجاد کنند؟
طي اين چند سال با هيچ يک از تماشاگران استقلال و پرسپوليس مشکل نداشته ام و همه مي دانند که سيدعباسي اهل حاشيه نيست. اميدوارم که مشکلي در اين زمينه ايجاد نشود.
- به غير از پرسپوليس از چه تيم هايي پيشنهاد داشتي؟
با چند تيم صحبت کرده بودم ولي در نهايت پرسپوليس را انتخاب کردم.
- از استقلال هم پيشنهاد داشتي؟
قبل از اينکه با پرسپوليس صحبت کنم از استقلال پيشنهاد نداشتم.
- يعني پس از قطعي شدن حضورت در پرسپوليس، استقلالي ها با تو تماس گرفتند؟
بهتر است که راجع به اين موضوع صحبت نکنيم.
- قرارداد تو با پرسپوليس داخلي است، شايد استقلالي ها نظرت را عوض کنند؟
من با پرسپوليس توافق کرده ام و مطمئن باشيد که جاي ديگري نخواهم رفت.
- با اضافه شدن تو خط هافبک پرسپوليس قوي تر خواهد شد، در اين خصوص صحبت کن.
خط هافبک پرسپوليس از اول هم قوي بود. در اين منطقه بازيکنان طراز اولي چون حامد کاويانپور، کريم باقري، ابراهيم اسدي و ... بازي مي کنند و اين بسيار خوب است که فصل آينده در کنار چنين نفراتي بازي خواهم کرد.
- فکر مي کني که در پرسپوليس موفق باشي؟
دوست ندارم در اين خصوص زياد صحبت کنم ولي مطمئن باشيد که در پرسپوليس احيا خواهم شد. گذر زمان همه چيز را ثابت خواهد کرد.
- چند درصد احتمال مي دهي که پرسپوليس قهرمان ليگ برتر شود؟
پرسپوليس يکي از قطب هاي فوتبال ايران است و مطمئن باشيد که اين تيم مدعي قهرماني خواهد بود. من سابقه قهرماني در ليگ برتر را ندارم و اميدوارم که با پرسپوليس به اين افتخار دست پيدا کنم. نهايت سعي و تلاش خود را انجام خواهد داد تا براي اين تيم بازيکن موثري باشم.
-
تكليف مهاجم نيجريه اي استقلال فردا مشخص ميشود
محرم نژاد و خضيراوي از ليست خارج مي شوند
---------------------------------------------------------------
پس از بازگشت استقلال از تركيه مهاجمي از كشور نيجريه در تمرينات اين تيم حضور يافته است مهاجمي كه از قامت بلندي برخوردار است و سابقه هفت بازي ملي در رده تيم ملي جوانان نيجريه را داراست.
امير قلعه نوعي پيش از اين اعلام كرده بود كه براي تقويت خط حمله تيمش نياز به مهاجمي گلزن دارد.
در همين راستا پس از به نتيجه نرسيدن مسئولان استقلال در جذب فرشيد طالبي مهاجم فجر سپاسي، حالا استقلالي ها تمام تلاش خود را بر روي جذب مهاجم خارجي معطوف كرده اند.
قرار است امير قلعه نوعي تا فردا تكليف اين مهاجم نيجريه اي را مشخص کند.
اين در حاليست كه رامين محرم نژاد و مجاهد خضيراوي از ليست اين تيم كنار گذاشته خواهند شد
-
چارت باشگاه استقلال تغيير ميكند
-------------------------------------------
برهمين اساس عمده ترين تغييرات در رده معاونين اين باشگاه انجام ميشود و معاونت اين باشگاه از چهار معاونت به عدد سه تغيير خواهد يافت.
همچنين جدا از رده معاونت ها چارت اداري استقلال نيز تغيير و تحولاتي خواهد داشت در اين زمينه به احتمال زياد مديرعامل باشگاه نفرات جديدي را در برخي سمت هاي باشگاه منصوب خواهد كرد
-
مرتضي محصص:برانكو بايد در تفكرات خود تجديد نظر كند
قصد تخريب تيم ملي را ندارم
--------------------------------------------------------------------
به وضوح ديديم كه تيم ملي بدون بازيكنان اصلي و لژيونر خود با مشكلات بسيار زيادي مواجه است و اگر اين گونه به مسابقات جام جهاني برويم هيچ شانسي براي موفقيت نداريم.
مرتضي محصص كارشناس فوتبال كشورمان ضمن بيان مطلب فوق گفت: به اعتقاد من تنها راه حل مشكل تيم اين است كه به نفرات ذخيره و آن هايي كه كمتر بازي كرده اند شانس داده شود، همچنين ما در ايران نفرات بسيار بهتري نيز داريم اما به هر حال برانكو نفرات خود را انتخاب كرده است.
تيمي كه مقابل ژاپن بازي كرد تجربه بين المللي بالايي ندارد و بايد به آنها ميدان داد تا جام جهاني وقت زيادي نداريم و بايد در ديدارهاي تداركاتي و دوستانه البته با تيمهاي معتبر و قدرتمند به تيم دوم خود ميدان داده تا آنها نيز در فرم خوبي قرار بگيرند.
وي در ادامه افزود: اگر در اين يك سال باقي مانده تا جام جهاني يكي از لژيونرهاي ما مصدوم شدند و يا از فرم آمادگي خارج شوند چه بايد كار كرد. برانكو بايد تيم خود را به دو قسمت تقسيم كند و به طور منطقي به آنها ميدان دهد در واقع اين كار باعث خواهد شد تا تيم تعادل داشته باشد.
تيم هايي كه در دنيا مطرح هستند و در سطح قابل قبولي فوتبال بازي ميكنند بين نفرات ذخيره و اصليش فاصله زيادي وجود ندارد و ما نيز بايد از قضيه پيروي كنيم.
محصص خاطرنشان كرد: بازيهاي دوستانه هيچ ارزشي ندارند و ما نبايد به خاطر توجه به زيكنيگ فيفا به فكر پيروزي در اين ديدارها باشيم. يكي دو شكست چيزي را عوض نمي كند و بايد در اين گونه ديدارها به بازيكناني نظير جباري، تيموريان و منيعي ميدان داده شود.
محصص ادامه داد: اين مسائل را به اين خاطر مي گويم كه مثلا اگر زندي در جناح چپ حضور نداشته باشد حداقل شخصي بتواند مانند وي در اين جناح بازي كند. در ديدار مقابل ژاپن نبود زندي جناح چپ تيم ملي را فلج كرده بود و اين موضوع ضعف در تفكرات تيمي ايران محسوب ميشود.
وي در مورد تصميم تيم ملي و تفكرات برانكو تصريح كرد: برانكو با يك سيستم بازي ميكند و برايش فرقي ندارد كه بازيكنان اصلي در زمين حضور دارند يا بازيكنان ذخيره، اين موضوع هم به خاطر نبود مشاوران قدرتمند و ايراني در كنار كادر فني است. در هيچ كجاي دنيا ديده نمي شود كه تيم ملي بدنساز نداشته باشد و يا مثلا دو مربي دروازه باني داشته باشد و بعدا نيز دروازه بانها اين گونه عمل كنند.
قصد تخريب تيم ملي را ندارم ولي برانكو بايد در تفكرات خود و نحوه بازي تيمش به نوعي تجديد نظر كند.
محصص در ادامه گفت: مربي بايد مشكلات تيم را پيدا كند و در طول مدتي كه در اختيار دارد مشكلات را برطرف كند اين يك تعريف ساده از مربيگري است. برانكو بايد با سرمربيان تيمهاي ليگ برتر در تماس باشد و در تمرينات آنها نيز شركت كند تا به يك جمع بندي كلي درخصوص تغيير تفكرات و سيستم بازي تيمش برسد.
محصص در پايان گفت: البته نبايد اين تغييرات به يك باره و صددرصد باشد. اين تغييرات بايد در طول يك سال مانده تا جام جهاني به تيم تزريق شود. بايد توجه كرد كه تغيير بايد در راه پيشرفت باشد نه بازگشت به عقب، اين مسئله اي است كه برانكو بايد مورد نظر قرار دهد.
-
خب اينم اخبار كوتاهي در مورد باشگاه پيروزي
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
معدنچي - سيد عباسي - نوري امروز ليست پرسپوليس را كامل ميكنند
مهرعليزاده گفت 2/2 ميليارد براي ورزشگاه پرسپوليس ميدهد
كاظميان امروز ساعت 19 تصميم ميگيرد كايزسلاترن يا پرسپوليس
گل محمدي گفت شرمند راه برگشت وجود ندارد