خیر برای همه نشون داده میشه.نقل قول:
Printable View
خیر برای همه نشون داده میشه.نقل قول:
کار گزینه Save To Gallery چیه؟
من میخوام هیچ عکسی که برام فرستاده میشه، روی گوشی (در هیچ جای گوشی) ذخیره نشه. اما با اینکه Save To Gallery را خاموش کردن، تصاویری که برای من ارسال می شود را در فولدر Telegram و زیر فولدر Telegram Image میبینم.
سلام
دوستان دیشب یه نفر تو یه سایت یه سوال پرسیده بودم ذهنمو مشغول کرده که چی شده ! کسی میتونه بگه جریان چی بوده !؟
کد:سلام من تلگرام دارم خب میخواستم شماره رو عوض کنم چون یه تعدادی هستن نمیخواستم بهم پیام بدن و نمیشد بلاک کنم چون آشنا بودن حالا شمارمو عوض کردم تلگرامو با یه شماره دیگه اوردم بالا اما باز اون آدما بهم پیام میدن این چجوریاست ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
باید با شماره جدید اکانت بساززه نه اینکه شماره جدید رو تو اکانت قبلیش تغییر بده چون باز اونا میبینن
اهان یعنی این بنده خدا اومده تغییر داده !؟نقل قول:
اگه نه با شماره جدید اگه اومده بود اکانت ساخته بود نباید قبلیا شمارشو داشته باشن ! درسته ؟
اگر با شماره جدید اکانت بسازه و کسی هم شمارشو نداشته باشه نه نمی فهمن که اکانت دارهنقل قول:
اینکه چیزی نیست تو پوشه کش ها هم میتونید ببینیدنقل قول:
برای اینکه عکس ها سیو نشن میتونید نمایش اتوماتیک عکس ها رو کنسل کنید ولی باز اگر روی عکس کلیک کنید تا نشون داده بشه احتمال زیاد باز تو اون پوشه نشون داده میشه
نقل قول:
بله دقیقا همینطور هست که شما میفرمایید.
دوستان من تلگرامم به طرز عجیبی و بطور ناگهانی غیرفعال شده نه از روی گوشی نه از روی سیستم نمیتونم وصل بشم و ازم شماره موبایل میخواد ولی وقتی شماره موبایلمو وارد میکنم در کمال ناباوری پیغام invalid phone number دریافت میکنم !! اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده به پشتیبانی هم مسیج دادم ولی جوابی نگرفتم هنوز. دارو دیوونه میشم بخدا یکی بگه مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قبلش ریپورت نشده بودید؟نقل قول: