نقل قول:
يك چيزهايي ساختن . جاوا هم هست ولي كاركردن باهاش حوصلي مي خواد ولي خوبيش اينه كه حداقل كار ميكنه...
لينك دانلود غرمستقيم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت...:20:
Printable View
نقل قول:
يك چيزهايي ساختن . جاوا هم هست ولي كاركردن باهاش حوصلي مي خواد ولي خوبيش اينه كه حداقل كار ميكنه...
لينك دانلود غرمستقيم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت...:20:
[QUOTE]من تونستم قفل کنم (خیلی راحت و ساده ) ولی مخفی نه !! مگه مخفی هم میکنه ؟[/QUOTE]
توی properties هر فایل یا پوشه مثل ویندوز یه گزینه برای Hide کردن داره ... ( البته روی K750 که جواب نمیده )
.... موفق باشی....
دوست عزیز فازسی بنویس تا جواب بگیرینقل قول:
سلام دوستان خوبم یه برنامه لازم دارم که بشه فایل های notepad رو تو w810i باز کرد
آقا لينك كار نميكرد:8:نقل قول:
كسي هست برنامه پسورد گذاري روي گوشيهاي سوني اريكسون k750i رو داشته باشه ؟
اگه كسي هست بگه , چند روزه دنبالشم اما پيدا نكردم
اگه كسي اين برنامه رو داره ممنون ميشم به من هم بده:10:
سلام دوستان من , من چند وقتی هست که P990 خریدم , ببخشین اینجا سوالم رو میگم , ولی احساس میکنم بچه های تاپیک نرم افزار حرفه ای تر از بقیه هستن , لطف میکنید روشی که توی گوشی های شما مثل K750 که قبلا خودم داشتم و بهترین گوشیه !!! و W800 و W810 و ... چه جوری با دستکاری توی تنظیمات ایمیل میشه بدون افتادن شماره اس ام اس زد , لطفا این روش رو زود تر بیان کنید , ممنون میشم ...
به تاپیک ما هم سر بزنین , مرسی !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اون شعار مزخرفه ایران رو ننویس
چون ایران با تمام دوره هاش مزخرف بوده
یه نگاهی هم به این بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اینو دوباره بذاریدنقل قول:
من خواستم برم تو لینکتون که پیغام زیر رو گرفتم :نقل قول:
, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
چکار باید کرد؟
دوست عزيز با سلام و تشكرنقل قول:
مثل اينكه اين لينك قديمي و خراب شده لطفا اگه ميشه يك جاي ديگه بگذاريد .
ممنون
موفق باشيد .